Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 márc. 28 18:35 #9474

Honey!
Mindjárt meleg lesz reggel is:-) Vespa az cukker :D
Pamag! Én is annyira szeretem (mert nem száguldozunk, hanem élvezkedünk)! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 28 17:38 #9473

Folyt.:
És ha a most először, zölden megjelenő hivatkozást a böngésző címsorába másolod, akkor egy új oldalon megjelenik a feltöltött kép. De azt nem lehet fórum-hozzászólásba másolni :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 28 17:35 #9472

..................

Újabban nem tudok képet beilleszteni a directupload-dal! :( Mi lehet az oka?

Ez hirtelen engem is felbosszantott, mikor szembesültem vele. De jobban megnézve alatta van egy megnyitható sor, akkor kijön a régi formátumú beillesztő lehetőség.
Például:
kiválasztottam egy képet
feltöltöttem
kijött ez a sor zölden:
ht-tp://s14.directupload.net/file/d/2843/y6uexg4w_jpg.htm - esküszöm, nem tudom, mire vonatkozik, mert nem működik (küldd a barátaidnak...???? de hogyan?)
alatta viszont van (na kijelölni se hagyja magát... :( ), szóval most ideírom:
weitere Verlinkungmöglichkeiten einblenden (szóval további linklehetőség), mellette nyíl lefelé
nyílra kattintva lenyílik a régi típusú linkcsinálás szokott szövege, majd alul az Img-hez beillesztendő link
ht-tp://s14.directupload.net/images/120328/y6uexg4w.jpg

Tehát:
..................................
és most rámdörrent a program, hogy túl nagy a kép :( , ekkorát nem illeszthetek be... sorry, akkor ezek a békák nem fognak látszani... keresek másik békákat, másik linken...

Na ez begörcsölt... mit csináljak... gyanítom, azért, mert az eddigi linkek benne vannak...
teszek kötőjeleket a fenti linkekbe (ht-tp), akkor nem linkként fogja felismerni a program, de attól még nem az a helyes forma...

Re: Általános 2012 márc. 28 15:54 #9471

Verus!
Boldog Szülinapot Kívánunk!

Balázs!
Ezt tudtam kihozni a dologból:

Re: Általános 2012 márc. 28 11:50 #9470

Tegnap első motoros utunkon, annyira élveztük a szél simogatását , az ébredő természet illatát, hogy a sisak plexije nem lett lehajtva...csurog a szemünk meg az orrunk, ráhúzták a befőttes üveget a fejünkre :) de azért szép volt..és micsoda illatos :)

Én még nem vettem elő a robogómat. reggelente hideg van. De már nagyon foglakoztat a gondolat. No meg az is, hogy eladom és veszek egy másikat. Egy Vespa-t. :oops:

Katinak válaszolva egy hét távlatából:
Nem vagyok beteg. Legalábbis nem a hagyományos értelemben. De a diéta kellett, bár a magam szakállára fogtam bele. Minden esetre a problémám javulni látszik. Az a 4-4,5 kg minusz meg jól jött, hogy ment :D .

Re: Általános 2012 márc. 28 11:31 #9469

VERUS!
Boldog Szülinapot!!!

Újabban nem tudok képet beilleszteni a directupload-dal! :( Mi lehet az oka?

Re: Általános 2012 márc. 28 10:40 #9467

Nini, mit árulkodik az a legalsó sor...

V E R U S

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Re: Általános 2012 márc. 27 22:12 #9466

Tegnap első motoros utunkon, annyira élveztük a szél simogatását , az ébredő természet illatát, hogy a sisak plexije nem lett lehajtva...csurog a szemünk meg az orrunk, ráhúzták a befőttes üveget a fejünkre :) de azért szép volt..és micsoda illatos :)

Irigy szmájli....... :motorozós:
Valamikor nekünk is volt motorunk...........

Re: Általános 2012 márc. 27 19:29 #9464

Re: Általános 2012 márc. 24 15:06 #9460

Miért nem találtok ki titulusokat hozzászólások arányába?
Akkor nem kéne ez a valami, hanem megírnánk hozzá a gif-et.

Ezt azért nézd meg:

Re: Általános 2012 márc. 24 14:48 #9459

Na kérem, hazaértem!
Eddig itt tartok.Csináltam egy png-t.

Mod: Sajnos ebből nem látszik semmi annyira kicsi. :(

Re: Általános 2012 márc. 23 23:00 #9457

megnézegetem, ha Robi nem csinál valamit.
Még talán a böngészőben lévő .ico is jó volna (kék háttér, sárga sziget).

Re: Általános 2012 márc. 23 22:56 #9456

És ilyen???
..........

Hm... alakul ez :D
És kitöltve valamilyen színnel? hogy jobban látsszon?

Ja értem már.... az aktivitás arányában lesz kitöltve színnel... jóóóóóó!

Re: Általános 2012 márc. 23 22:54 #9455

És ilyen???
..........

Hm... alakul ez :D
És kitöltve valamilyen színnel? hogy jobban látsszon?

Re: Általános 2012 márc. 23 21:46 #9454

És ilyen???
<!-- ia0 -->jel ures_5.png<!-- ia0 -->

Re: Általános 2012 márc. 23 21:40 #9453

Balázs!
Az nagyon kicsi,így nem fog látszani semmi sem. :(

Vannak egyéb szép színes Thassos-térképek is. Talán azokból valamelyik lekicsinyítve? Ha nem mozog, akkor talán jobban látszik.

Ügyes vagy, Robi! Jópofa!

Re: Általános 2012 márc. 23 21:24 #9452

Balázs!

Lehet. :)
<!-- ia0 -->jel_.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2012 márc. 23 21:15 #9451

Balázs!

Re: Általános 2012 márc. 23 21:10 #9450

De amit írsz azt nem értem :(

A mostani földgömbök helyett legyen :Thassos-fan: embléma kicsiben.

Re: Általános 2012 márc. 23 20:41 #9449

Viszont ha már így változtatunk, akkor készíts nekem olyat is, amin van 1, 2, 3, 4 illetve 5 Thassos-fan embléma kicsiben. :) :oops: :D

Pofás lett!
De amit írsz azt nem értem :(

Re: Általános 2012 márc. 23 20:32 #9447

Ha Balázs megerőlteti magát,akkor meglátod. :D

Jó lesz Robi?
Viszont ha már így változtatunk, akkor készíts nekem olyat is, amin van 1, 2, 3, 4 illetve 5 Thassos-fan embléma kicsiben. :) :oops: :D

Re: Általános 2012 márc. 23 20:26 #9446

Pamag-nak csináltam!

Isten fizesse meg!
És ezt hol és mire tudom használni? :?: :lol:

Ha Balázs megerőlteti magát,akkor meglátod. :D

Re: Általános 2012 márc. 23 20:17 #9444

Pamag-nak csináltam!

Isten fizesse meg!
És ezt hol és mire tudom használni? :?: :lol:

Re: Általános 2012 márc. 23 19:00 #9443

Na jó,legyen a Balázsnak is. :)

Re: Általános 2012 márc. 23 18:45 #9442

Pamag-nak csináltam!

Oldalmegjelenítési idő: 0.147 másodperc