Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 jún. 01 08:02 #9889

Pamag! Jó újra tudni rólad, és örülök, hogy épségben hazajöttetek. Én is kíváncsian várom a részleteket.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 máj. 31 18:26 #9883

BOCSIKA !

Utólag kívánok boldog szülinapot!
Képet majd később küldök - egy szép most fényképezett virágot szeretnék. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 máj. 31 06:36 #9875

Pamag! Örülünk, hogy itthon vagy!
Érkezéseddel fel is lendült a fórum. Eddig jobbára csak magammal beszélgettem. :D
Nagyon kíváncsian várom az élménybeszámolódat! Jó lesz találkozni!

Re: Általános 2012 máj. 30 19:44 #9870

Puszi Pamag!!!
Üdv újra itthon nagyon hiányoztál,Te vagy ennek a fórumnak a lelke!! :örül:

Re: Általános 2012 máj. 30 18:17 #9868

Éppen az előbb gondoltam rád, hogy írok egy levelet, hogy üdv. itthon, erre meg bejelentkezel. :)
Isten hozott (vagyis autó :D) újra itthon!!!
Azért rendesek ezek az autók, hazáig szinte mindig kibírják (kivéve, ha Kecskemétnél törik el a vezérműtengely. :()

Várjuk a hosszabb beszámolót is. :)

Re: Általános 2012 máj. 30 16:46 #9864

Sziasztok!

Naaaaagy ölelééés mindenkinek!!!!

Hazaértünk.
Cica volt az első, vele kellett szerelmeskedni legelőször.
Még a világon semmit nem néztem meg, nem olvastam el. (Kinyitottam a levelezőmet, 105 levél.... átfutottam... majd.)

Szép volt, jó volt, emlékezetes volt, de elég is volt. Elfáradtunk.

Görögországban, ezen belül Thassoson is, de amerre jártunk, mindenütt - nyugalom, béke, turisták szép számban.
Árak nagyjából változatlanok.

Holnap mindjárt meglátogatjuk az autódoktort :( - nem volt elég a kuplunggyilkolászás (cserélni kell), a hátsó ablaktörlő gumija, Theologosban a parkolóban meghúzták, épp csak annyira, hogy lehetőleg sokba kerüljön... Pesttől úgy 30 km-re elkezdett valami iszonyatos hang kolompolni :cry: ... de hazahozott azért minket a kis drága.

Ágitól kaptam gyógygazokat, most itt illatozik a szatyor a hátam mögött... :D

Na megyek macskát vigasztalni még mindig. :D

:pápá:

Re: Általános 2012 máj. 30 07:21 #9861

Azt mondja Balázs, BOCSIKA A SZIGETEN VAN???
IGEN, Igen.
Nem elég, hogy az igazi Katalin napkor késem, de itt is???
Sok sok boldog szülinapot kívánok!!!!!

Re: Általános 2012 máj. 29 20:27 #9860

Bocsika! Utólag kívánok én is boldog születésnapot!

Re: Általános 2012 máj. 29 17:47 #9859

Még 18-al én is kiegyeznék!! :wink:
Köszi!!

Re: Általános 2012 máj. 29 17:36 #9858

Bocsika!
Én lemaradtam. :(
De utólag is kívánok boldog 18-at!!!!

Re: Általános 2012 máj. 29 17:15 #9857

Honey köszönöm szépen!!!

Re: Általános 2012 máj. 27 20:33 #9855

Bocsikánal és Skiccpausznak ezúton is BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOKAT kívánok!!!

Re: Általános 2012 máj. 25 18:18 #9851

Ági küldött megint pár képet a 05.24-i Jeep túrúról!
www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=176:20120524-jeep-tura-&Itemid=112 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=112

Ezt írta: Tegnapi viharban a Jeep túra! Álom volt!!!!

Re: Általános 2012 máj. 24 18:59 #9850

Én az irigységtől nem tudok megszólalni!!!! :lol:
Mi úton vagyunk járatjuk a motort, barátkozunk az uszkve 1500 km gondolatával és persze készülődünk, amikor Ti buliztok Szegeden, mi indulunk :wink:

Re: Általános 2012 máj. 24 18:44 #9849

Mi ez a passzivitás a hozzászólások terén? Mindenki elment nyaralni? Kétlem!

Pamagékat pusziljuk. Érezzék jól magukat!

A fotók nagyon szépek. Biztos szép a sziget ilyenkor, még minden olyan harsogóan zöld.

Re: Általános 2012 máj. 23 18:57 #9848

Mi is üdvözöljük! Jó nekik! Irigykedünk! :)

Ha már a Jeep túráról értél haza, akkor ide feltöltöttem a küldött képeket.
www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=175:jeep-tura-20120522&Itemid=112 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=112

Re: Általános 2012 máj. 23 16:39 #9847

PAmag sok szeretettel üdvözül mindenkit. Jeep utunkról este 8 kor keveredtem haza, még jármüvelet leadtuk, majd oda vitettem magam. később jött Pános is pizsamában...Nevettünk: PIZSAMA PARTY ESTE 10 ÓRAKOR! A Viki partiban vannak. Beszélgetés közben már sötétnek kellett volna lenni kint. De furcsa mód kék volt a tenger és az ég. Okos Pamagom mondta, Ági, még mindig nem szoktad meg, hogy a leghosszabb nappalok vannak most? Nem,nem szokom meg, il, mindig megilletődöm ha szépet szépet látok...
Jól vannak, pihizve kis kirándulásokat tesznek majd.

Re: Általános 2012 máj. 22 15:23 #9845

Vajon Pamagék odaértek már Thassosra?? úgy emlékszem, mintha 22-én lenne a tervezett érkezésük.

Re: Általános 2012 máj. 19 18:41 #9838

Már 9 órakor a Keramoti kikötőben volt a busz.
Egy visszatérő pár érkezett.Csak... :(
Mindig örülök, ha körbe vagyok véve általatok. :D
Épp mikor a kikötőbe értek akkor állt el az eső. És napközben trópusi párás meleg volt.
JÓ HETÜNK LESZ!
Majd mondom a jeep túrán találunk e gombát, és sárga vad tulipánt az Ypszárió csúcs északi párkányán.
Élvezkedünk ám!!!! :Thassos-fan:

Re: Általános 2012 máj. 18 15:42 #9835

Ági!
De jó olvasni a készülődést :D
3 hét múlva indulunk mi is! Remélem legalább annyira jó lesz, mint tavaly Thassoson!!!!!!
Ajánlom is mindenkinek, akiben felvetődik a hová kérdése :)
Kívánok sikeres , kellemes nyarat Neked!
Thassosra menőknek pedig felejthetetlen élményekben gazdag nyaralást!!!

Re: Általános 2012 máj. 18 09:27 #9834

Útra való
Holnap várom az első csoportérkezést.
Ma éjjel remélhetőleg jól kieste magát. Most jött éjféltől az, amit a hétre mondtak.
Holnapra tehát FEL KELL SZÁRADNI AZ ESŐNEK.
Az irodázással készen vagyok.

AZ ELSŐ HETI PROGRAM.
HÉTFŐ SZIGETKÖRBE PROGRAM
KEDD JEEP TÚRA
SZERDA HAJÓS KIRÁNDULÁS
A JEEP ÉS A HAJÓS KIRÁNDULÁS NAPJÁT LÉTSZÁM ILL. IDŐJÁRÁSI TÉNYEZŐK MIATT VÁLTOZTATHATJUK.

ESTÉRE PAMUT RUHÁT, KÉSZÍTSETEK.
TÚRA CIPŐ AZT TUDJÁTOK MINDIG KELL.
AZ ÁRAK MINDENBEN ,-KIVÉVE AZ ÜZEMANYAG- VÁLTOZATLANOK.
EGY KÉT KIS MARKET KIVÉTELÉVEL MINDEN NYITVA VAN.
A PÉK VASÁRNAP IS NYITVA FOG LENNI.
TUDJÁTOK A MARKETTEK IS ÉS MINDEN VASÁRNAP IS NYITVA.
NYITVA TARTÁSA A NAGY MARKETJEINKNEK ESTE 22.00 ÓRÁIG

MAGYAR NYELVŰ TAVERNÁINK AZ IDÉN
GATOS TAVERNA
KAPTÁNY TAVERNA.
(A TRATA TAVERNA AZ IDÉN BETEGSÉG MIATT NEM TUDNI MIKOR NYIT, ÉS MILYEN ÉTELVÁLASZTÉKKAL RENDELKEZIK MAJD.)

EZ TUDJÁTOK, NEM AZT JELENTI, HOGY MAGYARUL TUDNAK MAJD VELETEK BESZÉLGETNI, HANEM, HOGY ELKÉSZÍTETTEM A MAGYAR NYELVŰ ÉTLAPOT, AMI ALAPJÁN SEGÍTSÉGET ADOK A MEGRENDELÉSEKHEZ, ILL. AZ ÉTELEK KIVÁLASZTÁSÁHOZ.

A GATOS TAVERNÁRÓL.

A CENTRUM ASZFALTOS SZAKASZÁN VAN AZ ALOE SUPER MARKETET KÖVETŐEN.
SZAKÁCSA A TRATA TAVERNA VOLT FŐSZAKÁCSA A 2010 ÉVBEN.
ERIC 2011-BEN A KAPTÁNY SZAKÁCSAKÉNT KEZDTE, MAJD MEGNYITOTTA A SAJÁT TAVERNÁJÁT.
OTT FŐPINCÉR A SOKAK ÁLTAL SZERETETT, MINDIG MOSOLYGÓS , VICCELŐDÖS ÉS A VISSZATÉRŐ VENDÉGEKET BARÁTKÉNT ÜDVÖZLŐ LEVTERIS.
ÉTELVÁLASZTÉKA, HAGYOMÁNYOS KONYHÁK ÉS HALAS ÉTELEK.
ÁRAI MÉRSÉKELTEK.
NAPÁGYAS RÉSSZEL IS RENDELKEZIK, ILL. HELYZETE A GYERMEK JÁTSZÓ TÉRES CENTRUM STRAND.

KAPTÁNY TAVERNA.
TULAJDONOSA AZ EGYKORI ÖREGLEGÉNY, KI ÉLETÉT A BÁRKÁJÁN KÉPZELTE OTT HALÁSZGATVA ÉS FŐZŐGETVE.
MÍG BELEUNT A TENGER MAGÁNYÁBA, MEGHÁZASODOTT ÉS EGY FŐLEG HALAS TAVERNÁT NYITOTT 2008-BAN.
A VIKI PARTI SZÁLLÁSUNK MELLETT, TEHÁT SZINTÉN A PARTON. DE MÁR A NAGY STRAND VÉGÉN.
TÉLEN NYÁRON NYITVA TARTÓ. NAGY VENDÉG KÖZÖSSÉGET ELLÁTÓ NAGYON SZÉLES ÉTELVÁLASZTÉKÁVAL.
KICSIT MAGASABB ÁRFEKVÉSŰ, DE MEGFIZETHETŐ.
ÉTEL TIPUSAI KÖZÜL A HALAS VÁLASZTÉK TÁRHÁZA A BŐVEBB. DE UGYAN ILYEN FINOMAN ÁLLÍTJA ELŐ A HAGYOMÁNYOS KONYHA ÉTELEIT IS.

TAVERNA ÁRAK ÁLTALÁNOSSÁGBAN.
ELŐÉTELEK 23 FÉLE 2-7 EURÓ
SAJT FÉLÉK, SAJTOS KIEGÉSZÍTŐK 5 FÉLE 3-5 EURÓ
SALÁTÁK 19 FÉLE 3.50 -9 EURÓ
(ITT MEGJEGYZENDŐ, HOGY A MAGASABB ÁR 4 FŐS ADAGOT, ILL. DRÁGA ALAPANYAGOT PL. HOMÁR-T TAKAR.)
TOJÁSOS ÉTELEK 7 FÉLE 3,50-8 EURÓ
GYERMEK MENÜK 7 FÉLE 4-5 EURÓ

REGGELI 10 FÉLE 1-8 EURÓ
ITT MEGJEGYZENDŐ IRLAND KÁVÉ 6 EURÓ.
TEHÁT A REGGELI KÉSZÍTÉST A SZÁLLÁSOKON, ÖNÁLLÓ MAGATOK ÁLTAL ELKÉSZÍTENDŐKÉNT AJÁNLOM!
(Hozzátok magatokkal a házi lekvárt, az itteni mézet, az otthoni szalámit, és a pékünk isteni friss kenyereit, és a saját teátokat és kávétokat!)

LEVES FÉLÉK 6 FÉLE 6-7.50 EURÓ.
ITT MEGJEGYZENDŐ.
TESSÉK A FÓRUM GASZTRONOMIAI RÉSZÉT OLVASNI. ÉS ITT HASZNÁT VESZITEK!!!
A LEVEST IS DRÁGÁNAK ÍTÉLEM, KIVÉVE A HALLEVEST.

MAKARÓNI FÉLÉK 13 FÉLE 5.50- 12 EURÓ
MEGJEGYZENDŐ. 12 EURÓS A GARNELA RÁKOS MAKARONI.
(Emlékezzetek a gasztonomiai tanácsomra. Javaslom készítsd el magad!!!)
8 Eurós a homáros, ezt itt enném...Tehát amit alapanyag különleges, vagy előkészítése igényel több tudást, azt a tavernákban. Egyébként használd a főzési tanácsunkat a főrumról.

KÉSZÉTELEK 18 féle 6-10 Euró. a 4 adagos vegyes tál 25 Euró.

SÜTŐBEN SÜLTEK 6 FÉLE 9 EURÓ
FRISSENSÜLTEK 37 FÉLE 8-17 ERURÓIG
MEGJEGYZENDŐ. 7 FÉLE BONFILÉS ÉTEL VAN A MAGAS ÁRBAN A TÖBBI A 8-10 EURÓS.

HAL FÉLÉK 41 FÉLE 6-70 EURÓ
MEGJEGYZENDŐ. 70 EURÓ AZ 1 KG HOMÁR, 40 EURÓ 1 KG FRISS TINTAHAL. EZ VALÓBAN KORREKT ÁR, HA AZT VESZEM, HOGY FRISSEN 25-30 EURÓÉRT KAPOM A TINTA HAL KG-JÁT. A HOMÁR, HÁT EZT NEM VETTEM MÉG... A TÖBBI 6-10 EURÓS ADAG, ÉS MIND KÖRETTEL. TEHÁT NAGYON NORMÁLIS ÁR.
ITT AZÉRT MÉG HOZZÁTESZEM, HOGY A TAVALY AJÁNLOTT HALSÜTÉS A SZÁLLÁSOKON, PRÓBÁLJÁTOK KI

5-10 EURÓÉRT KG-JÁT MEGVESZITEK ÉS A SZÁLLÁSOKON GRILLEZITEK.

SUFLAKIT EZEN HELYEKEN IS RENDELHETTEK, A KÖRETES ADOGOSAKAT EGY TÁL ÉTEL ÁRAKBAN. 6-8 EURÓ/ADAG
DE SUFLAKIRA VÁLTOZATLANUL A RÖNKÖSET AJÁNLOM.
GIROSRA PEDIG A SPECIÁLIS GIROSOSNÁL KÉRJETEK.

CUKRÁSZDÁINK KÖZÜL MÉG CSAK EGY NYÍLT MEG A CENTRUMSZAKASZON A GATOS TAVERNÁHOZ KÖZEL.

PAPIR ASZTALTERÍTŐT AJÁNDÉKBA VÁSÁROLNI E KETTŐ HELYEN TUDTOK KÜLÖN KÉRÉSRE.

A TAVERNÁK ELŐTT AZ ÉTEL TÍPUSOKAT JELZŐ TÁBLA JELZI, MAGYAR ÉTLAPOT TUDTOK KÉRNI.

MOTORKÖLCSÖNZŐNK AZ IDÉN is SAKIS ÁLTALI SEGÍTSÉG.
ILL. MARCI FIAM AHOL AZ IDÉNY NYÁRI MUNKÁN LESZ.
PÁNOS MOTORKÖLCSÖNZŐ. EZ HELYILEG A PARTTAL PÁRHUZAMOS UTON VAN A TRATA TAVERNA MAGASSÁGÁBAN, KÖZVETLEN A MÖGÖTT AZ ASZFALTOS ÚTON. A GYERMEKJÁTSZ FELFÚJHATÓ VÁROS VAN VELE SZEMBEN.
PÁNOS MOTOR KÖLCSÖNZŐ. OTT 3 KEREKŰ KWAD NINCS, CSAK A NORMÁL KIS MOTOROK.
KWAD CSAK SAKISNÁL VAN.
EMLÉKEZTEK, A JOGOSÍTVÁNY KÖTELEZŐ.

KÍVÁNOK KELLEMES UTAZÁST, MINDEN ÚTRA INDULÓNAK

Re: Általános 2012 máj. 11 08:26 #9788

Én is szavaztam :D

Re: Általános 2012 máj. 10 22:42 #9786

Ha már erre jártam, én is nyomtam egyet a sulira :D

Re: Általános 2012 máj. 10 20:21 #9781

Balázs! Szavaztam. :)

Re: Általános 2012 máj. 09 21:33 #9778

Látlak-e az idén, hogy milyen férfivé lettél???

Nyáron 99%, hogy nem, de még akár mi is lehet.......

Oldalmegjelenítési idő: 0.173 másodperc