Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 jún. 18 07:02 #10079

Hát megjöttek tegnap Bocsikáék.
Mesélték ilyen szuper, gyors utuk még nem volt. Zsókáék is a Jotából szintén ezt mondták.
Határok, mind simán gyorsan.
Ahol értelemre kell figyelni. BELGRÁD.
SUPERÜL MŰKÖDIK A KERÜLŐ KÖRGYŰRŰ. FÉL ÓRÁT LEHET RAJTA NYERNI.
Aki viszont az automata vezetőjét használja és nem figyeli a táblát és bemegy a megszokott régi belgrádi útra, hát az ott kóvályog sokáig.Ezt is mondták érkezők.

TEHÁT BELGRÁDNÁL KERÜLŐ GYŰRŰ!!!

Az idő super, mindenki boldog. Vicces dolgok is történtek amit írni szerettem volna felétek, de az összes poént elfelejtettem. Pedig az Apollonsokkal vol voltak storik, és Katáékkal is. Márcsak arra emlékszem,hogy mondtam nekik, írom ám, meg hogy a könnyünk potyogott a nevetéstől.
Hiába vagy öregszem én is, vagy azt szerették volna, hogyne tegyem közzé az esetünket, és ők győztek?

A találkozó kirakodó vásárlás poénján viszont merem mondani. Jót nevettem. Pános is szeretett volna benneteket látni! Ahogy leírtam, amit Kata mondott, hasát fogva nevetett Pános is.
Aj, gyerekek, mikor lesz már hogy mi is ott legyünk.
Ezek a vidám órák, azok amik mindennél többet érnek!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jún. 17 23:29 #10076

Szép estét Mindenkinek!
.................. .gondoltam én is beköszönök. :)
.......................hazaérve már én is Thassos-fan leszek. :)
...........................

Isten hozott itt köztünk!
A nyaralásod nagyon jó lesz!
Nyisd ki a szemed-füled-szíved arra, amit a sziget kínál, hallgasd Ágit, és élvezd az ottlétet! A fürdést, a pékhez sétálást, a látványt, a hangokat, az illatokat... :D
Az árnyékot Efiék fügefája alatt... :D
Ugye olvashatunk majd Tőled is sok-sok hozzászólást? Kérdést is, aztán beszámolót is?
Van ám egy bemutatkozós topik is, ha gondolod, de nem kötelező :D
:éljen:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jún. 17 23:23 #10075

Üdv nálunk! :)
Gondolom már megtetted, de olvass sokat itt, mer nagyon sok infó van fent!

Ja, és a gyrossal vigyázz, mert Thassoson is van ám finom. Legalábbis ami nekem finom. :D

Re: Általános 2012 jún. 17 22:07 #10074

Szép estét Mindenkinek!
Már egy jó ideje beregisztráltam, de eddig csak szemeztem azzal, hogy irjak is. :)
Szóval ha minden jól megy - és már miért ne menne jól:) - augusztus 11-18-ig leszünk Skala Potamiaban, az Ifigéniában. (Jajj, irnom is kell Áginak, hogy mi a biztos időpont:))
Látom, hogy milyen jó kis csapat jött itt össze, gondoltam én is beköszönök. :)
Annyi szépet és jót irtatok a szigetről, és annyira tetszik, hogy itt mindenki milyen barátságos, és ápoljátok is a kapcsolataitokat.
Gratulálok a oldalhoz, és biztos vagyok benne, hogy hazaérve már én is Thassos-fan leszek. :)
(bár ezt azt hiszem már meg is előlegezem magamnak :))

Re: Általános 2012 jún. 17 15:02 #10069

Most veszem észre, van egy szülinaposunk!

Andriska - úgy emlékszem, Ági tavaly őket dicsérte nagyon a táncért.

Andriska, Isten éltessen!

Re: Általános 2012 jún. 17 10:43 #10068

Ági!
Jól döntsetek!

Re: Általános 2012 jún. 17 09:31 #10064

Mi jövőhéten ide pakolgatunk! www.aqua-spa-hotel.hu/ - www.aqua-spa-hotel.hu/ :örül: :örül:

De szeretnék én egy szegedi hotelben főpincér lenni. :)
:oops:

Re: Általános 2012 jún. 16 20:45 #10061

Mi jövőhéten ide pakolgatunk! www.aqua-spa-hotel.hu/ - www.aqua-spa-hotel.hu/ :örül: :örül:

Azért jóból is megárt a sok: még most jöttetek haza Galyatetőről!!! :D :oops:
Cserkeszőlő itt van tőlünk nem messze. A strand jó nagyon!

Re: Általános 2012 jún. 16 19:11 #10060

Re: Általános 2012 jún. 16 19:08 #10059

Bocsikáék elmentek :lol:
Jó nyaralást nekik!

(jaj de mennék, ha valami varázspálcával hipp-hopp ott lehetnék... pedig most jöttem meg...)

Re: Általános 2012 jún. 14 13:09 #10053

Te is használhatnád az URL-t, hogy ne vigyen át,hanem másik ablak legyen. :P
De köszi a linket.

Re: Általános 2012 jún. 14 13:07 #10052

Hol van egybe? Úgy nézem figyelmetlen vagyok :) .

Pamag hozzászólásában ott a link.
De ide teszem még egyszer: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=467:a-toertenelem-orszagutjan&catid=79:egyeb-elmenybeszamolok&Itemid=194 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=194

Ha így nem jó, akkor bal oldali menü: Élménybeszámolók - Egyéb élménybeszámolók - A történelem országútján
:D :wink:

Re: Általános 2012 jún. 14 12:58 #10051

Hol van egybe? Úgy nézem figyelmetlen vagyok :) .

Nem csoda,lóg a belem squash-olnivoltam. :kosaras:

Re: Általános 2012 jún. 14 12:50 #10050

Akkor jöhet! Akár még txt-be is. :)

Mit szeretnél Te txt-be?
Ott a link, ahol olvashatod. :)
Én már részletekben olvastam, de a reggel bent kinyomtattam színesben a képekkel. :)
Kezdem elölről. :)

Re: Általános 2012 jún. 14 12:46 #10049

Akkor jöhet! Akár még txt-be is. :)

Re: Általános 2012 jún. 14 10:49 #10048

Madgi!

Megvan egybe?

Igen. :D

Re: Általános 2012 jún. 14 05:02 #10047

Madgi!

Megvan egybe?

Re: Általános 2012 jún. 14 00:22 #10046

A másik topikban már elújságoltam, de itt is megjegyzem:
KÉSZ vagyok a beszámolóval!

Egyéb élménybeszámolók:
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=467:a-toertenelem-orszagutjan&catid=79:egyeb-elmenybeszamolok&Itemid=194

Re: Általános 2012 jún. 13 00:05 #10042

Mi idén megyünk először Thassosra - egyébként Görögo. rajongók vagyunk :-)! Érdeklődnék, hogy a szigeten van-e olyan supermarket, ahol bankkártyával lehet fizetni. Nem szeretnénk túl sok kp-t vinni... Előre is köszi a választ!

Háááát... nem igazán jellemző.
Rachoninál van a Lacurisz market, az komoly, nagyobb áruház, ott elfogadják a kártyákat. De az a sziget túlsó oldalán van. De a hazavivős meg szuvenírnek való nagybevásárlásra megfelel.
Idén Potamiában a Halkiasz üzletben (ez is egy nagyobb) láttam kiírva, hogy 30 euró vásárlás felett elfogadják a bankkártyát.
Skala Potamián az Athina (ha úgy hívják,a középső kereszteződésnél) ajándékbolt úgy emlékszem, elfogadja.
Limenasban is van állítólag néhány üzlet.

Az a baj, hogy még mindig kevés helyen lehet használni, így még mindig nem lehet rá igazán építeni.

Talán a mostani helyzetben jobb is, ha megcsípsz egy nap itthon egy kicsit jobb euró/forint árfolyamot és eurót veszel... a kártyán a napi árfolyam szerint számolnak el, és hát amikor így ugrál a forint :wink:

Nagyon de nagyon jó nyaralást neked/nektek! :D

Re: Általános 2012 jún. 12 23:23 #10041

Mi idén megyünk először Thassosra - egyébként Görögo. rajongók vagyunk :-)! Érdeklődnék, hogy a szigeten van-e olyan supermarket, ahol bankkártyával lehet fizetni. Nem szeretnénk túl sok kp-t vinni... Előre is köszi a választ!

Re: Általános 2012 jún. 11 11:01 #10033

Küldöm az utolsó görögest képeket. csak amikor ráértek.Mert most ugye jobb dolgotok van. :D

Fent vannak. .)
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=461:goeroeg-est-2012-jun1&catid=1:friss-hirek&Itemid=165 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=165

Re: Általános 2012 jún. 11 09:49 #10031

Melus!!
Mi erről már lemaradtunk,de tök jó hír!!! :örül:

Bocsika! :P
Nektek is közelebb lenne, egy óra, meg egy pici! :wink: Mármint fővárosunk szélétől.
+4 puszi Áginak :wink:

Re: Általános 2012 jún. 11 09:33 #10030

Ok!
rendben +6 puszi!

Re: Általános 2012 jún. 11 09:21 #10029

Bocsika! Milyen jó lehet, hogy egyre közelebb az indulás napja. Helyettünk is puszild meg Ágiékat, úgy 3 X 2 puszi tőlünk.

Re: Általános 2012 jún. 09 07:14 #10002

Küldöm az utolsó görögest képeket. csak amikor ráértek.Mert most ugye jobb dolgotok van. :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.254 másodperc