Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 júl. 16 21:55 #10407

Még jó hogy beléptem igy a nap vége felé...
Pamag az Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig, boldogságban, szeretetben :!:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 16 21:40 #10406

Köszönöm mindenkinek ! :futyul: :ölel:

https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSLEjNjOExC1AvXAFMf45mf-jXrZMhWVJVoIM6_wP2TKfGF_-o3

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 16 18:57 #10405

Pamag!
A szülinapod miatt most már én is beléptem. :) Eddig csak rá-rá pillantottam az oldalra, de egy ilyen fontos esemény miatt már be is jelentkezem!

Boldog születésnapot kíván az egész Horváth család. :) Küldünk sok puszit Lefkadáról!
Mindjárt indulunk az idei utolsó görög vacsoránkat elfogyasztani. Naplementével egybekötöttet tervezünk. :)

Re: Általános 2012 júl. 16 18:42 #10404

Isten Éltesse a Születésnaposokat!! :D :örül: :örül: :örül:
/próbáltam képet is rakni,de nem sikerült,pedig annyira igyekeztem :( /

Re: Általános 2012 júl. 16 18:11 #10403

Magdikám!

Re: Általános 2012 júl. 16 16:52 #10402

Magdika!
Isten éltessen!

Re: Általános 2012 júl. 16 14:12 #10398

........
Boldog szülinapot!!!!
............

Köszönöm szépen ! :szivárványos:

Fidorrr és Kriszta9 !
Boldog születésnapot!

Re: Általános 2012 júl. 16 09:13 #10397

Pamag, Kriszta9 és fidorrr!

Boldog szülinapot!!!!

Re: Általános 2012 júl. 15 15:14 #10393

Néztem, az újonnan felkerült beszámolókat hányan olvassák (mutatja a számláló)

Feltűnt, hogy a honlapon lévő szinte összes cikket már sokan olvasták, a legkisebb szám is ezer fölött van.
Kivéve a Leírás menü Általános fülén található leírásokat: a sziget földrajzi, történelmi, régészeti ismertetését. Alig 300-an...
Nem tudom, miért. :( Nem hiszem el, hogy senkit nem érdekel.

Re: Általános 2012 júl. 14 16:23 #10382

De így is csinálhatod! : ===> Szicilia <===

Re: Általános 2012 júl. 14 16:13 #10381

Látom sikerült!

Re: Általános 2012 júl. 14 16:04 #10380

Igazad van,IDÉZET gomb. :)

Nahh...átmásoltam, de nem értem a lényeget. Mindjárt bambulok még rajta.
...
Itt közben eltelt kb. 5 perc és rájöttem!!! :D

Re: Általános 2012 júl. 14 15:57 #10379

Igazad van,IDÉZET gomb. :)

Re: Általános 2012 júl. 13 20:28 #10378

Honey !
Annál a hozzászólásomnál a szerkeszt gombra rányomsz, és meglátod.

Re: Általános 2012 júl. 13 20:22 #10377

Azt a meredt egeret!!!

Légyszi írd meg pü-ben hogy a manóban csináltad (ne itt dumcsizzuk meg, másokat nem érdekel úgysem)

Re: Általános 2012 júl. 13 20:17 #10376

Re: Általános 2012 júl. 13 20:14 #10375

Nem tudom, hová írjam, ezért itt teszem fel a kérdést: az aláírásomnál lévő linkeket megváltoztattam. Betettem egy picasa webalbumosat is, mert jobbnak találom ide feltenni a képeket a jövőben.Most ez csak egy próba a szicíliai albummal.) De a link nagyon hosszú. Hogy tudom lerövidíteni, ha egyáltalán le lehet?

Re: Általános 2012 júl. 12 10:18 #10358

Van születésnapos! (bár mostanában nem láttuk errefelé...)

Mazsola77!
Isten éltessen!

Re: Általános 2012 júl. 10 10:59 #10342

Szia Pamag!
Köszönöm kérdésed jól!!!! :D Már láttam a teraszt :lol: Viccet félre tényleg jól! (még hisztis sem vagyok annyira mostanság)
2 hét múlva megyek controllra, akkor mondta dr.hogy talán már tervezhetünk, hogy a külső vasakat mikor kezdik el leszerelni a lábamról.
De! Én már azt tervezem, hogy augusztus végén hová is lehetne menni csavargóba

Eladtuk a motort és párom ma hozza az új autót (pirosat nekem :wink: )
Kicsit megsirattam a motort...

Próbáltam keresni, hogy hogyan tudnék élménybeszámolót írni ide nagy unalmamban, de nem találom.Illetve találok olyan, hogy nem használhatom azt a funkciót :lol:
Pedig pont tegnap találtuk meg a tranzitszálláson kapott Boban Markovic ajándék cd-t és nagy kedvem kerekedett beszámolni a rettentő hosszú 5 napos nyaralásunkról.

Remélem mindenki élvezi a nyarat!!! Írjatok, élményeket, hogy olvasni tudjak legalább!!!
És vigyázzatok magatokra és egymásra!

Re: Általános 2012 júl. 10 09:15 #10340

Suvimarta!

Hogy vagy?
ciao

Re: Ki, mikor van a szigeten? 2012 júl. 10 08:04 #10339

Kedves Balázs!
Évekkel ezelőtt találtam rá erre a honlapra. A Te leírásaidat olvasva határoztam el, hogy ide egyszer el kell menni. Június végén csodálatos 9 napot töltöttünk (másik 4 családdal) a szigeten. Igyekeztünk mindent megnézni, amit javasoltatok. Sokat segítettek a részletes útmutatások a látnivalók megtalálásában
Köszönet érte!
H.Emese

Re: Általános 2012 júl. 08 13:22 #10334

<!-- ia0 -->DSC_0175.JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2012 júl. 08 13:18 #10333

<!-- ia0 -->DSC_0170.JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2012 júl. 08 11:18 #10332

Pamag, akkor mindkettőtöknek köszi. :)

Jó, hogy igy egybegyűjtöttétek. Már most úgy érzem, mintha teljesen ismerném a szigetet, pedig most megyek először. :)

Re: Általános 2012 júl. 07 22:58 #10330

Pamag ezer köszönet érte, hogy igy összegyűjtötted a tagok fotóalbumainak linkjeit.
Tegnap hajnalig ezeket nézegettem. :)

Nem én voltam... :lol: ! akárki mondta is, nem én voltam! :lol:
A köszönet Balázst illeti, de az ötlet ráadásul mintha közös lett volna... legalábbis úgy emlékszem, akkoriban többen foglalkoztak vele itt a fórumon.
Balázs csinálta meg, csak menet közben elég sok mindenre kiképzett engem :lol:

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc