Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 aug. 08 11:32 #10544

Köszönöm!
Mától nem kell fizetnem a közlekedésért 51 évig fizettem, nagyon fájint!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 aug. 08 10:45 #10540

..........

..................

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 aug. 06 09:57 #10529

Igaz, hogy a helyszín nagyon-nagyon OFF , de ez így nagyon korrekt ügyintézés volt!

Balázs !
Tudom,hogy az említett ország nem a szívedcsücske,és ez a Thassos fórum, de azért mi szeretjük!(azt is). :D
Persze nem reklám, sem annak az országnak,sem annak a biztosítónak,csupán mint, írtam tapasztalat megosztása.
Aztán ki-ki döntsön saját belátása szerint! :)

Szerencsés utazást, jó nyaralást azoknak, akik még előtte vannak!
Nekünk,már az idei nyaralás (GÖRÖGO. !!!) el van raktározva az emlékeink között és lélekben már készülünk a következőre.(GÖRÖGO. ?) :D

Re: Általános 2012 aug. 05 21:58 #10528

EUB-os tapasztalatunk: 2 éve Horvátországban, nem indult a Vectránk. Telefonon hívtuk a biztosítót,ők adategyeztetés után visszahívtak, 1 órán belül megérkezett az autómentő, a 3 utasért pedig taxit küldtek és elszállítottak a kb. 20 km-re lévő Makarskára,ott volt a legközelebbi Opel szervíz.
Miután megjavították az autót és elindultunk haza, délután felhívtak az EUB-tól, érdeklődtek,hogy minden rendben van-e?
A javítást kellet fizetnük, mást nem, sem számlát nem kellet kérnünk, mindent a biztosító intézett a szállítással kapcsolatban, ha nem lehetett volna megjavítani az autót, fizették volna a csere autót és szállást is,mert mindez az utolsó napon hazainduláskor törént.

Igaz, hogy a helyszín nagyon-nagyon OFF :) , de ez így nagyon korrekt ügyintézés volt!

Nekünk 2004-ben volt velük dolgunk Korfun, mikor Gergőnek és Zsuzsának is bedurrant a füle a medence miatt.
Orvoshoz bemegy, biztosítást megmutat, azt lefénymásolta, és már el is látott.
A receptre felírt gyógyszer árát, a nyugta ellenében itthon kifizették.

Szóval nem reklám, de ezek szerint EUB tényleg korrekt.

Re: Általános 2012 aug. 05 20:25 #10527

Azért mert az autós asszisztencia része az utasbizt.-nak ha Standard, Lux vagy Mont Blan csomagot választasz (legalább is a Netrisk szerint). Én is most akarok kötni, nem tudom baj esetén a 75e FT mire elég, még rágodom egy kicsit a témán :futyul:

75 eFt az autóra??? Semmire.
Nekem mikor lerobbantunk Kecskemétről akarták 50e körül hazahozni Budapestig.
Még az EUB-os 200e, illetve 500e sem lehet túl sok.
De inkább ne kelljen megtudni soha!!!!

EUB-os tapasztalatunk: 2 éve Horvátországban, nem indult a Vectránk. Telefonon hívtuk a biztosítót,ők adategyeztetés után visszahívtak, 1 órán belül megérkezett az autómentő, a 3 utasért pedig taxit küldtek és elszállítottak a kb. 20 km-re lévő Makarskára,ott volt a legközelebbi Opel szervíz.
Miután megjavították az autót és elindultunk haza, délután felhívtak az EUB-tól, érdeklődtek,hogy minden rendben van-e?
A javítást kellet fizetnük, mást nem, sem számlát nem kellet kérnünk, mindent a biztosító intézett a szállítással kapcsolatban, ha nem lehetett volna megjavítani az autót, fizették volna a csere autót és szállást is,mert mindez az utolsó napon hazainduláskor törént.

Re: Általános 2012 aug. 05 17:53 #10525

Azért mert az autós asszisztencia része az utasbizt.-nak ha Standard, Lux vagy Mont Blan csomagot választasz (legalább is a Netrisk szerint). Én is most akarok kötni, nem tudom baj esetén a 75e FT mire elég, még rágodom egy kicsit a témán :futyul:

75 eFt az autóra??? Semmire.
Nekem mikor lerobbantunk Kecskemétről akarták 50e körül hazahozni Budapestig.
Még az EUB-os 200e, illetve 500e sem lehet túl sok.
De inkább ne kelljen megtudni soha!!!!

Re: Általános 2012 aug. 05 16:45 #10524

Szia Coire!
Örülök,hogy valaki szintén rágódik a dolgon, mint én. :)
Én azt hiszem, tényleg a Mapfre-nél maradok.
Te melyik oldalon kötöd?

Re: Általános 2012 aug. 05 15:53 #10522

Szia Balázs!
Nem EUB-ost kötnék, hanem Mapfre-t. Nagyon jó ár/érték arányú, és sokan dicsérték, hogy ha gond van,azonnal lépnek, normlisak. A biztositás.hu-n kötném.
Én sem értem, hogy lehet ugyanannyi kocsival együtt, mindegy majd átszámolgatom még párszor mielőtt megkötöm. :)
Köszi!

Re: Általános 2012 aug. 05 15:45 #10521

Szia Balázs!
Nem EUB-ost kötnék, hanem Mapfre-t. Nagyon jó ár/érték arányú, és sokan dicsérték, hogy ha gond van,azonnal lépnek, normlisak. A biztositás.hu-n kötném.
Én sem értem, hogy lehet ugyanannyi kocsival együtt, mindegy majd átszámolgatom még párszor mielőtt megkötöm. :)
Köszi!

Re: Általános 2012 aug. 05 13:32 #10520

Kiválasztottam egy biztositást, kiszámoltam (illetve a rendszer:)) Utána azért megnéztem, hogy mennyi lenne ugyanez autós asszisztenciával, és lám, ugyanakkora összeg jött ki. Ez hogy lehet? Ha autósat is kérek rá, nem többnek kellene lennie?

Autóval biztos, hogy többnek kell lenni az árnak.
EUB???
Nekem mindig rendben működött. Sőt most is elindítottam egy online kötést, és tökéletesen számolja az árat autóval, és autó nélkül is.
Egyéb biztosítókkal nem foglalkoztam még.

Re: Általános 2012 aug. 05 12:35 #10518

Sziasztok,
közben Pamaggal leleveztük a dolgot.:)
Már csak egy valamit nem érte, amire ő sem tudta a választ. Kiválasztottam egy biztositást, kiszámoltam (illetve a rendszer:)) Utána azért megnéztem, hogy mennyi lenne ugyanez autós asszisztenciával, és lám, ugyanakkora összeg jött ki. Ez hogy lehet? Ha autósat is kérek rá, nem többnek kellene lennie?

Re: Általános 2012 aug. 05 09:18 #10517

Sziasztok! Szoktatok online utasbiztositást kötni? Ha valaki segitene, irnék neki privit, lennének kérdéseim. :) (még sosem kötöttem a neten)

Én is online kötöm az EUB-nál. :)

Szintén online, szintén EUB. Már vagy 3 éve.
Sőt 2010-ben kintről is kötöttem, mert kellett +1 nap. :D

Re: Általános 2012 aug. 05 07:47 #10516

Sziasztok! Szoktatok online utasbiztositást kötni? Ha valaki segitene, irnék neki privit, lennének kérdéseim. :) (még sosem kötöttem a neten)

Én is online kötöm az EUB-nál. :)

Re: Általános 2012 aug. 04 15:31 #10515

Szia Pamag,
nem kaptam Tőled privit, nem tudom hová lett. :)
Én viszont irtam Neked, leirtam a bajomat. :)

Re: Általános 2012 aug. 04 11:33 #10514

Jelen! Szoktam...
Írtam privit.
:számítógépes:

Re: Általános 2012 aug. 04 09:54 #10513

Re: Általános 2012 aug. 03 19:52 #10511

Sziasztok!
Köszönöm a kagylós tippeket, ezek szerint vagy szerencsénk lesz, és találunk, vagy nem. :)

Kiflic, de jó Neked, melegitsd az Ifigéniában a helyet nekünk is!:) A párom kicsit megijedt, mikor meglátta az Ifigénia mellett a hegyi jelzőt, kérdezte: nagyon hegy? :D De megnyugtattam. :)

Mi egy hét múlva indulunk. :)

Re: Általános 2012 aug. 03 12:20 #10507

Mi is vágjuk már a centit! :örül:
Nekünk is 2 hét és szárnyalunk! :D

Re: Általános 2012 aug. 03 11:02 #10506

Irigylem én is Kiflicet!
De már nem sokáig! :D
Ó, Istenem! Már csak két hét ... aztán két hét! :lol: :örül:

Re: Általános 2012 aug. 02 17:21 #10505

Kiflic, de jó olvasni a soraidat!!!! Mi még csak az akácfa árnyékát élvezzük, de hamarosan egy pálmafáét fogjuk!! :D
Pihenjetek sokat és fürödjetek a tengerben, érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Re: Általános 2012 aug. 02 16:15 #10504

Sziasztok!

Kiértünk mi is még tegnap,csak lusta voltam irni.A belgrádi elkerülön jöttünk, kedd este 8 körül simán lehetett haladni,meg máshol is alig volt forgalom.Van 1-2 terelés,de sokkal kevesebb,mint tavaly :)
Az Ifigéniában vagyunk,nagyon csendes,az udvar árnyékos és a háziak is nagyon kedvesek.Most is az udvaron irok a fügefa alatt :D
Efitöl kaptunk valami rántott zöldséget,nem nagyon tudtam beazonositani,hogy miböl van,de nagyon jó volt :)
Gyurta Danit mi is néztük tegnap este,meg ma is volt ismétlés délelött. :D
Szedtünk egy csomó kagylót,a hullámtörö elött van egy sziklásabb rész,ott elég sokat lehet találni :)
Az idö tökéletes,nincs az a baromi kánikula,pont jó :D

Re: Általános 2012 aug. 02 13:45 #10503

Először is HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Nemrég értem haza, a gyerekek is nézik a közvetítéseket (a tv szinte folyamatosan megy, még ha nem is nézi senki, akkor is).
És mit látok? Joó Abigél dzsúdós vezet, majd megsérül és végül veszít. :(

Kagyló kérdés:
A Golden Beachen nem nagyon lehet találni. A Márvány parton és a Paradiso sziklás részein már inkább. Bár augusztusban, lehet, hogy már ott sem.
Ági egyszer mondta, hogy tavasszal a parton is sok van, csak összeszedik az első fecskék (meg gondolom a helyiek is).
Szóval minél több turista, annál kevesebb hazavihető emlék.

Még jó, hogy a kövek nem fogynak el soha, abból azért mindig sikerül hozni. :D

Re: Általános 2012 aug. 02 08:58 #10501

....................

Más: tudnántok Skala Potamia környékén valami tuti jó kagyló-lelőhelyet ajánlani?:)

Kagylóhéjat?
Én sose találtam... :cry: évek alatt ha kétmaréknyi kagylót találtam... azt is a sziget más részein... :cry: én nem tudom, hova lesz vagy mások hol találnak... :cry:

Re: Általános 2012 aug. 02 08:30 #10500

Májusban Thassoson egyszer kapcsoltuk be a tévét - éppen magyar himnusz hangzott és a Gyurta Dani volt a képen... (nemtom, melyik verseny volt)
Most gondolom többet nézi mindenki ott is a tévét... megint lehetett Gyurtát látni meg himnuszt hallgatni...

Szia Pamag!
Hát igen, tegnap jól szurkoltunk mi magyarok, no meg Gyurta Dani is rendesen odatette magát. :)
És most már normális változatát játszották a magyar himnusznak. :)
Ma pedig ugye jön Cseh Laci! :)

Más: tudnántok Skala Potamia környékén valami tuti jó kagyló-lelőhelyet ajánlani?:)

Re: Általános 2012 aug. 01 21:43 #10499

Májusban Thassoson egyszer kapcsoltuk be a tévét - éppen magyar himnusz hangzott és a Gyurta Dani volt a képen... (nemtom, melyik verseny volt)
Most gondolom többet nézi mindenki ott is a tévét... megint lehetett Gyurtát látni meg himnuszt hallgatni...

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc