Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 júl. 07 20:59 #10329

Pamag ezer köszönet érte, hogy igy összegyűjtötted a tagok fotóalbumainak linkjeit.
Tegnap hajnalig ezeket nézegettem. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 07 19:07 #10327

Magdi!
Ezek csak jótanácsok! Kül itt megg 21 fok van :örül: :örül: :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 07 19:05 #10326

Lehet, hogy mégse úgy csináltam... most átszerkesztettem, most külön ablakot nyit meg...

De Én ezt a megoldást ajánlom!

Oké :D most ilyen :D
Ne báncsá' .... 31 fok van a szobában :oops: :Izzad:

Re: Általános 2012 júl. 07 17:53 #10325

Lehet, hogy mégse úgy csináltam... most átszerkesztettem, most külön ablakot nyit meg...

De Én ezt a megoldást ajánlom!

Re: Általános 2012 júl. 07 17:45 #10324

Re: Általános 2012 júl. 07 17:44 #10323

...............
,ha közé teszitek a linket akkor nem követi a honlapot.

..................

Pedig úgy rémlik, hogy úgy csináltam. Nem mindig teszi külön ablakba... :( de most már direkt figyelni fogom.

Re: Általános 2012 júl. 07 15:48 #10322

Messi,köszi :)
Igen,nemsokára,csak ilyenkor olyan lassan telik az idö,Thassoson meg olyan gyorsan fog :(

Re: Általános 2012 júl. 07 15:44 #10321

Re: Általános 2012 júl. 06 23:02 #10320

Pamag,köszönöm a sok segitséget :) .................

Szívesen! :igen:

Re: Általános 2012 júl. 06 22:17 #10319

Kiflic, nagyon jók a képeid!
És nemsokára jön a következő adag, ugye? :D

Re: Általános 2012 júl. 06 20:32 #10318

Pamag,köszönöm a sok segitséget :) Hihetetlen,milyen türelmed van :)

Re: Általános 2012 júl. 06 20:20 #10317

Kiflic fotóalbuma : picasaweb.google.com/kiflic72

megtalálható itt:
Linkek / Tagjaink fotóalbumai a világhálón
www.thasos.hu/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=52%3Atagjaink-fotoalbumai-a-vilaghalon&Itemid=67

Nagyon jó képek, gratulálok! :taps:

Re: Általános 2012 júl. 06 11:02 #10316

autó bérlés:3napra 59,9a kicsi autó

Ez tényleg olcsó. Potosnál május végén 35 EUR volt 1 napra. Km. korlátozás volt az árban?
Mi max. 100 km-t használhattuk ennyiért, de a türelmi határ 117 km volt.
Nekünk is bejött az elkerülő! :D
Mi is szeretjük a Mama's-t is de Cristos gyrosát (pékséggel szemben) is kóstoljátok meg egyszer. :P

Re: Általános 2012 júl. 05 18:45 #10312

Motor 3napra:27eu,5napra:43eu.

Hol ennyi? Ez nagyon baráti ár. Nekünk tavaly a Panos Motor Rent-nél 12 eu/nap volt a ráta (+5euro a B-s jogsi felára összesen a két robogóra). Ági írta még a szezon elején, hogy Marci itt lesz nyári munkán. Nem tudom, végülis ott van-e?

Re: Általános 2012 júl. 05 16:54 #10311

Sziasztok!
Némi információ annak akit érdekel :
Az utunk nagyon jó volt esti vezetésért cserében már másnap fürdés a tengerben. Az úton semmi különös sebesség korlátok betartása és minden rendben. Belgrád elkerülő az nekünk bejött,jól sikerült főleg kifelé, az autópálya díjak és a komp ár nem változott,de a Görögországi már él Szaloniki után. A szigeten az árak nem nagyon változtak a 2010-es árakhoz képest, amit Ági ír a honlapon tök korrekt.
Kenyér:0.90.víz 1.80 a 6db,Motor 3napra:27eu,5napra:43eu, illetve autó bérlés:3napra 59,9a kicsi autó. Bicikli is van:3eu-ért.Mi a Mamasnál gyrosoztunk,2.5,a rönkösben suvlakiztunk 1eu,és a Gatozban vacsiztunk, itt elkell mondani a sertés suvlaki nem ízlett a többi fenséges volt és hatalmas adag.
A tenger gyönyörű és tiszta ,meleg, a parton ha fogyasztasz tiéd az ágy vagy láttunk olyan részt ami fizetős 5eu a két ágy és kapsz érte frapét,tehát majdnem mindegy.

Re: Általános 2012 júl. 05 10:26 #10310

Jó, akkor csak pár darabot hozok... :lol:

Re: Általános 2012 júl. 05 10:00 #10309

De. Szólhatnak, sőt el is kobozhatják. Elvileg semmi ilyesmit nem lehet kihozni az országból. Igazából még tengerparton begyűjtött kagylót sem. Sem követ, sem semmit, ami a természet megkárosítása ilyen értelemben. De gyakorlatilag még nem hallottam olyanról, hogy valakitől elkoboztak volna efféléket.

Re: Általános 2012 júl. 05 09:57 #10308

A kövekre visszatérve, nem szólnak a határon, ha öklömnyi kövekkel lesz tele (na jó félig tele :D ) az autó? :)

Re: Általános 2012 júl. 05 09:13 #10307

Én 3 képet tettem fel az este, most meg csak kettő jelenik meg. Hová lett a harmadik? Csak annyi van középen, hogy kép, de nem látszik semmi. Na, mindegy, végül is ez is elég.

Este látszott...
Az informatika rejtélye :roll: :cry:

Re: Általános 2012 júl. 05 09:12 #10306

Pamag,köszönöm,ez igazán kimeritö magyarázat :) megpróbálom kicsinyiteni :)

Re: Általános 2012 júl. 05 07:38 #10305

Én 3 képet tettem fel az este, most meg csak kettő jelenik meg. Hová lett a harmadik? Csak annyi van középen, hogy kép, de nem látszik semmi. Na, mindegy, végül is ez is elég.

Re: Általános 2012 júl. 04 23:46 #10304

Tudnátok segiteni?Hogyan tudok képeket vagy albumot feltölteni? próbáltam csatolni,de túl nagy :(

1. Akárhova töltöd fel vagy csatolod, az internetre célszerű a képeket valamennyire lekicsinyíteni. Fölöslegesen foglalják a helyet.
Azt hiszem, bármelyik képszerkesztő (vagy képnéző) programban van olyan menüpont, hogy átméretezés. Vagy így magyarul, vagy úgy, hogy image size vagy resize... kinek milyen program van a gépén.
Célszerű az internetre szánt képeket 800x600 vagy 640x480 pixel méretre átméretezni. Persze lehet nagyobb is, csak a túl nagynak nincs értelme.

2. Ha egy-egy képet szeretnél megosztani itt a nagyérdeművel, akkor lehet a hozzászólás ablaka alatt található Csatolmány feltöltése lehetőséget alkalmazni.

3. Vannak ingyenes tárhelyek (pl. Picasa, meg még egyebek is, fejből nem tudom), ahova az albumokat fel lehet tölteni, és a linkjét megadni itt a honlapon : az oldalt található menüsor alján, a 'Felhasználói menü-ben van olyan, hogy webcím beküldése - be lehet linkelni az albumot a Tagjaink fotóalbumai a világhálón cím alá.

4. A honlap fotóalbumába tenni - de ehhez azt hiszem, mezei tagnak nincs jogosultsága, tehát el kéne küldeni a képeket nekem (amíg Balázs nyaral, mindenképpen nekem), hogy feltehessem.

5. Van még egy lehetőség, hogy ne csatolmányként jelenjen meg, hanem keret nélkül, de azt majd akkor, ha ezek már mennek :lol:

Re: Általános 2012 júl. 04 22:22 #10302

Tudnátok segiteni?Hogyan tudok képeket vagy albumot feltölteni? próbáltam csatolni,de túl nagy :(

Re: Általános 2012 júl. 04 22:01 #10301

Mi is nagyon sok követ, kavicsot hoztunk!! van belőle kirakva nagy öklömnyi a polcra is, olyan szép fehér!! Engem megbabonázott mikor láttam a bánya tengerpartján ahogyan szét van méret szerint osztályozva!! Képe feltöltéshez béna vagyok :((( pedig lefotóznám...

Re: Általános 2012 júl. 04 21:36 #10300

Ugyan nem kövek, de kavicsok a Márványparton:

Oldalmegjelenítési idő: 0.485 másodperc