Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 júl. 04 20:49 #10299

Kiflic, adod itt a jobbnál jobb ötleteket! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 04 18:37 #10298

Itt majd gyarapithatod a gyüjteményedet :D én tavaly még homokot is hoztam a Márványpartról :) meg márványt is,azt már anno tizenvalahány évvel ezelött,egy egész lapot,egy vashályhára van rátéve és virágokat tartok rajta :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 04 14:35 #10296

Szia Kiflic!
Itt válaszoltok ebben a topikban, mert a másikban szerintem már off lenne. :)
Szóval a kövek nekem is a gyengéim, én is jó sokat össze szoktam gyűjteni. Van itthon egy teknősöm, aki ráadásuk kifejezetten imádja a Görögországból hozott köveket, mindig azokon sütkérezik. :)

Re: Általános 2012 jún. 30 09:10 #10265

Robi!

Hogy tovább tartson a Te napod, fogadd jó kívánságaimat! :wink:

Re: Általános 2012 jún. 30 07:25 #10263

Üdv itthon Bocsika! Gondolom, fájó szívvel hagytátok el a szigetet! Nagyon várjuk az élménybeszámolót. Azért szerintem mindannyian bíztunk benne, hogy emlegettétek a Csapatot odakint, a második hazánkban.
Remélem teszel fel képeket is hamarosan!

Mi most megyünk és megkeressük a nyaralásra valót: virágzik a napraforgó, van méz, így most van a mézpergetés ideje! Igaz, nagyon meleg van és a munka sem könnyű, de engem éltet az a tudat (is), hogy a megérdemelt pihenés is hamarosan eljön.

Re: Általános 2012 jún. 29 19:59 #10261

Természetesen írok majd sőt új képek is lesznek!

Re: Általános 2012 jún. 29 19:55 #10260

Az árakra kiváncsi lennék.Ugy látom,Ti is az Ifigéniában voltatok.Irnál arról is? Mi is odamegyünk augusztusban :D

Re: Általános 2012 jún. 29 19:43 #10259

Utólagos boldogságas születés és névnapot mindenkinek akinek az elmúlt időben volt !!! Ittunk az egészségetekre is. :pezsgő: :drink

Re: Általános 2012 jún. 29 19:40 #10258

Megérkeztünk :cry: szerencsésen,nagyon jó volt csak rövid ahogy szokott.Hoztam néhány információt:- Autó-motor-kerékpár kölcsönzés árak stb...! Pihenek aztán bővebben mindenről! :wink:
b

Re: Általános 2012 jún. 29 15:43 #10257

Balázs, nektek meg jó utat, jó nyaralást, addig meg jó felkészülést!

Re: Általános 2012 jún. 29 15:42 #10256

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Robi! :zenélő: :pezsgő: :martinis:

Re: Általános 2012 jún. 29 14:48 #10254

Mindenkinek mindent. :örül: :örül:

Re: Általános 2012 jún. 29 14:16 #10253

Robi!
Hogy Te milyen öreg vagy. :D
Isten éltessen sokáig!

Re: Általános 2012 jún. 29 11:11 #10251

Robi!
Nagy ölelés szülinapod alkamlából!!!

Re: Általános 2012 jún. 29 10:37 #10250

Nini, mit látok...
Születésnap dömping :D

C S E R R O B I

ISTEN ÉLTESSEN SZERETTEID KÖRÉBEN MEG A MI KÖRÜNKBEN !

:Mythos

Re: Általános 2012 jún. 28 22:06 #10244

Ó, megint nem vettem észre, hogy van szülinapos

mte !
Isten éltessen!

Re: Általános 2012 jún. 28 17:58 #10235

Lehet, hogy retkes lesz, mire odaérünk, főleg ha bekapunk egy kis esőt is, de waxolva még sem lesz olyan randa, mint nélküle. Jobban lepereg a kosz.
Nem beszélve arról, hogy a sok öngyilkos bogarat is könnyebb lepucolni.....
Meg különben is, egy autó legyen tiszta, ha hosszú útra megy (meg ha rövidre akkor is). :)

Re: Általános 2012 jún. 28 17:39 #10234

Balázs!

Az Én kedvesem is azért bacogat mindig, mi a frányaságért pucolgatom a verdát.
Úgy is tiszta retek lesz mire odaérünk!
Ebben van valami, de Én sem szeretek retkes verdába kanyarogni a világba.

Re: Általános 2012 jún. 28 17:18 #10233

Jelentem ma nem sokat interneteztem.
Reggel bekapcsoltam a céges laptopot, dolgoztam egy kicsit + írtam ide pár hozzászólást.
Majd elkezdtem az autó felkészítését a nyaralásra!
Mániám, hogy indulás előtt mindig polírozom és waxolom. Azt mondom a kocsi fényezését is kell védeni a naptól és a sós párától.
Lehet, hogy betegnek gondoltok, de én ezt minden évben megtettem. Na jó tavaly nem, mert akkor vettem az autót és akkor májusban az eladó tuti, hogy megcsinálta ezt.
Szóval megsikáltam a kicsikét. Most csillog villog. Remélem hétfőig már nem esik!
Most pedig itt ülök egy frappéval és bepótolom, amit eddig elmulasztottam. :)

Holnap lesz beszámoló. Ági írt, hogy Bocsikáék jönnek hazafele.
Szegényeknek letelt.
Nekünk pedig már csak 4 nap és indulás! :)

Re: Általános 2012 jún. 28 17:10 #10230

(aki nem tudná esetleg, kocka = sokat ül a gép előtt, és nézi a kockát. :))

Re: Általános 2012 jún. 28 17:01 #10229

Mondtam ÉN,hogy ne kerek legyen a zászló! :D

Így is elég kockák vagyunk, legalább az ikonok ne legyenek azok. :)
(aki nem tudná esetleg, kocka = sokat ül a gép előtt, és nézi a kockát. :))

Re: Általános 2012 jún. 28 13:29 #10226

Na Robi, ezt jól kierőszakoltuk. :) :D

Mondtam ÉN,hogy ne kerek legyen a zászló! :D

Re: Általános 2012 jún. 28 10:04 #10223

Na Robi, ezt jól kierőszakoltuk. :) :D

Re: Általános 2012 jún. 28 08:59 #10220

Igen érdemes! Jó lett!!! Először azt hittem, már régen ilyen csak én most vettem észre. :oops:

Re: Általános 2012 jún. 27 20:17 #10219

Embörök!
Senki nem reagált arra, amit a Közleményekben írtam. :(
Legalább annyit válaszoljatok, hogy érdemes volt vele foglalkozni?
Szebb lett a fejlés, és a fórum ikonok? Tetszik? Nem tetszik?

Érdemes itt dolgozni? :(

Igen, és jó lett!
Köszönjük! :örül:

Oldalmegjelenítési idő: 0.254 másodperc