Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 jún. 08 16:11 #9986

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jún. 08 11:38 #9983

.............. És még a találkozóra sem tudunk odaérni. Hol itt az igazság? :(
...............

Gyertek lovon ! :lol: :lol: :lol:

A lányom benne lenne. És ha a motorunknak lenne műszakija , azzal gyorsan odavágtatnánk.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jún. 08 11:37 #9982

RoBi! Nagyon sok boldog névnapot kívánok. Már megint lemaradtam, mint a borravaló.

Re: Általános 2012 jún. 08 05:37 #9974

Ó, Robi!

Nagyon nagyon sok boldog névnapot. Mondanám, hogy nem késtem le, hisz úgy is szombat vasárnap ünnepelsz családdal és barátokkal.
Sok boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2012 jún. 07 19:10 #9966

Honey!

Vasárnap iszunk rá valamit :D

Még szép!
Ági kiírt egy cikket a címlapra Pamag hozzászólásával! Nagyon örülök ennek az írásnak és remélem, hogy sokan elolvassák és megértik az üzenetét!
Talán lesznek olyanok is, akik bátorságot merítenek és elhatározzák magukat, hogy itt az ideje beszélgetni. Most lehet. Személyesen is.
Gyertek. Hívunk és várunk BENNETEKET ismeretlen ismerősöket, leendő vagy meglévő Thassos rajongókat a III. Thassos találkozóra (részletek a másik topikban)!!!!

Re: Általános 2012 jún. 07 19:00 #9965

Honey!

Vasárnap iszunk rá valamit :D

Re: Általános 2012 jún. 07 18:55 #9964

Robinak én is sok boldogságos Robi napot kívánok!!!

Re: Általános 2012 jún. 07 17:30 #9961

Nagyon szépen köszönöm a jkívánságokat.

Re: Általános 2012 jún. 07 16:33 #9958

Hú, van egy születésnaposunk - Norcsi.
Bár már elég régen nem jelentkezett be...
De azért Isten éltesse őt is!

Re: Általános 2012 jún. 07 10:30 #9955

ROBI !

Vidám és szép és boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2012 jún. 07 08:28 #9954

Robi!!!
Boldogságos névnapot kívánok!!! :Mythos :koccintás: :gyros:

Re: Általános 2012 jún. 06 18:17 #9949

................Szerintem akár Pamaggal is egyezkedhetnél,mert Ő magába jön/ha jól tudom/,hogy csak egy autóval gyertek,...........

Tényleg.

Re: Általános 2012 jún. 06 18:16 #9948

.............. És még a találkozóra sem tudunk odaérni. Hol itt az igazság? :(
...............

Gyertek lovon ! :lol: :lol: :lol:

Re: Általános 2012 jún. 06 17:59 #9946

Honey!
Beférsz csak gyere!!! Nem tudom mit tervezünk meglátjuk.Egy másik családot is megfertőztünk,így jönnek velünk,de ők két kicsi gyerekkel jönnek meglátjuk mit hoz a sors. :lol:
Balázs !!!!
Tényleg nagyon jó lenne ha össze szednéd magad.Szerintem akár Pamaggal is egyezkedhetnél,mert Ő magába jön/ha jól tudom/,hogy csak egy autóval gyertek,Mi is szívesen vinnénk,de mi elmegyünk szombaton.

Már csak '10!!!

Re: Általános 2012 jún. 06 11:17 #9937

Irigykedve olvasom, hogy mentek csak mentek. Mi meg megint maradunk. Na, nem a válság miatt, hanem most a lányunk jövőjét alapozzuk. Szó szerint, mert ő ugye lovas akar lenni és ehhez bizony istállóra is szükség lesz. Ezt most vagy soha, mondta a párom. És még a találkozóra sem tudunk odaérni. Hol itt az igazság? :(
De aki utazik, annak sok sok kellemes élményt kívánok.

Re: Általános 2012 jún. 06 10:50 #9934

Nekünk még 26 nap az indulás, de napról napra egyre közelebb. :)

Bár nem tudom, hogy le merjek-e menni, úgy félek a válságtól. Lehet, hogy Horvát(h)országba kellene mennem? :D
No persze ez csak vicc, mert olvasom ezt is: forum.index.hu/Article/showArticle?t=9016004&go=118482883 - forum.index.hu/Article/showArtic ... =118482883

Re: Általános 2012 jún. 06 08:15 #9933

Nemsokára elmeséli ;)
Na megyek vásárolgatni vasárnapra,meg megkeresem az a virágpiacot. :D

Re: Általános 2012 jún. 06 08:10 #9932

Bocsika, nagyon jó lesz Nektek!!!!!Én is akarooookk!Ígérem kis helyen elférek és csöndben leszek..... :D
Mik a tervek? Ypsarió, hajókázás vagy mindkettő? Esetleg tengerparti lazsálás? (Én most ez utóbbira vágyom, de nagyon)

Re: Általános 2012 jún. 05 20:04 #9929

Már csak 11nap!! :Thassos-fan: :örül:

Re: Általános 2012 jún. 03 15:33 #9908

Pamag élménybeszámolóját olvasva eszembe jutott, hogy még én is tartozom nektek a tavalyi végével.
Jelentem pótoltam! :)
Jobb későn, mint soha. :oops:

Re: Általános 2012 jún. 02 14:37 #9900

............................

Á, Pamag, és Pános is boldog most már! Mondja lehet már jobban vagytok otthon.
Kapott egy tiszteséges magyar zászlót!
Légys szíves add át mindenkinek az üzenetét, fotóddal illusztrálva.

...................

Betettem a képet már a másik topikba...
Majd fotózd le az újat is, és akkor a kettőt egymás mellé téve idetesszük. :D

Re: Általános 2012 jún. 02 07:22 #9897

Ági!
Én is a legjobb társaság magmnak magam vagyok!
Épp nézegetem, hogy hogyan tudnék képet feltölteni, de hát paraszt lánynak magas ez a technika :lol:

Nem alszunk egyébként mert 8 nap múlva indulunk és már tűk vannak beszúrva a hátsómba :lol:

Re: Általános 2012 jún. 02 07:06 #9896

Hékások,otthon mindenki alszik már este 8 kor és még most szombat reggel is???
Aj, jaj. Egy kis vitamin golyót illik majd egy hét múlva hazaküldenem, hogy tudjatok versenyt futni egy göröggel! Mi már 5 órakkor kurutyolunk, pedig hajnalban mentünk csak aludni!
Szupi volt a görög est!
Nemsokára látjátok a képes beszámolót!

Á, Pamag, és Pános is boldog most már! Mondja lehet már jobban vagytok otthon.
Kapott egy tiszteséges magyar zászlót!
Légys szíves add át mindenkinek az üzenetét, fotóddal illusztrálva.

No, megyek a csapatért, mert mindjárt itt vannak!!!
És süt a nap, és kánikula lesz ...

....
Beszeretném tartani a szieszta időm. Este meg locsolni kell...

Magamban beszélgetek. Nem sokat írtok.
Nem baj, Pános is elbeszélget magában, ha nem ért semmit.
Én is mondom hát a magamét.
Még jó hogy itt van aki beszélget velem. :D

Re: Általános 2012 jún. 01 18:27 #9894

BOCSIKA !

Akkor pótolom:

Boldog szülinapot kívánok ezzel a trójai pipaccsal!

<!-- ia0 -->DSCF1995.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2012 jún. 01 10:18 #9890

No, ma lesz az első görögest új helyen. Majd mesélem milyen volt!
Aztán megint lótok futok, mert új irodát is felvállaltam, és ott pénteken lesz most az első érkezésük, és előkészületeket ott is kell tennem.
Az utolsó jeep túrámon két édes édes okos nénim is volt.
Hú, hogy miket tanultam tőlük. Most csak fotóztam, de majd rákeresek témába, hogy ti is tudjatok majd gyűjteni, és azt használni.
Mert ezek a gyógygazok csodák ám.
És képzeljétek az elöző túrán szedtünk kb 30 kg gombát. Az üzleti neve a sampion. Még akkor éjjel befőztem. Mondanám télire, de egy üveghnyit elkészítettem tegnap ebédvacsorára ránttt gombának. Jelentem élek, tehát jókat szedtünk!!! Az első nyertesek is ettek belőle. Ők is élnek, és ma együtt megyünk görögestezni velük is.
A táncparketten majd kiderül, mennyire volt bolond gomba. Pánost nevettem, mert ő nem ismerte ezt a fajtát és nem akart enni, de oly gusztusos volt, hogy két fejet a végén ő is bevágott. Mondta, öngyilkosjelőlt... Él ő is!!! :D
Jaj a tengernyi hegyi fűszernövényt is rendszereznem kellene....
Á, meg egy utolsó új szállással rukkolok ki Limenasba.
Mironi Hotel és a Viktória. eddig nem szerettem volna azkat, de az idén konyhás részt is építettek ki, és kicsit estek az árak.
Ő Thanasszisz kapitányunk egymással szomszédos hotel -apartman szállásai a limenasi centrumban a parthoz közel.

Az időnk fullosra jön be ezen az érkezéseteken.
eddig engem is segítettek, hogy mindennap az égből kaptak egy kis locsolást. Most hogy utolérem magam, csak nektek fog kedvezni a sok napfényével!

Oldalmegjelenítési idő: 0.195 másodperc