Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 aug. 01 10:29 #10498

ZIRZABELLA !

(bár elég régen járt itt)

Boldog szülinapot!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 31 09:04 #10497

Köszönöm :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 júl. 30 22:05 #10495

Kiflic holnap indul...
Jó utat ! :autóvezető:

Re: Általános 2012 júl. 30 21:47 #10494

JUDITnak !

BOLDOG NÉVNAPOT !

Köszönöm Pamag! :örül:

Re: Általános 2012 júl. 30 17:08 #10493

JUDITnak !

BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2012 júl. 30 15:47 #10492

Mártáknak utólag, Juditoknak pedig aktuálisan kívánok boldog névnapot!

Köszönöm Balázs! :P

Mártáknak én is Boldog névnapot kívánok!

Mi 17-én indulunk! :örül:

Re: Általános 2012 júl. 30 15:22 #10491

Robi!
Remélem azért még van belőle. :D :koccintás:
:Mythos

Még mind a 4 megvan. Vigyázok rá nagyon. :)

Re: Általános 2012 júl. 30 14:54 #10490

Mártáknak utólag, Juditoknak pedig aktuálisan kívánok boldog névnapot!

A csönd biztosan azért van, mert mindenki Thassos-on van. :)

Robi!
Remélem azért még van belőle. :D :koccintás:
:Mythos

Re: Általános 2012 júl. 29 21:38 #10489

Valamiért én sosem merek a neten kötni, ódzkodok tőle, inkább személyesen irodában.:)
Most egyelőre a Groupama felé hajlok, de még nem döntöttem, még van időm. :)

Re: Általános 2012 júl. 29 20:03 #10488

Netrisken kötöttem,Maphre Lux.Nem drága és a kocsi is benne van.Tavaly is ez volt,hazafelé Ceglédnél defektünk lett,fél óra mulva jöttek és kicserélték a kereket-merthogy a mi emelönk összeszakadt :(
Pár adatot kell beirni,összehasonlithatod a többivel és a fizetéshez átirányit az otp online fizetési felületére.Bankkártya kell hozzá,pár perc az egész.Utánna emilben küldik a kötvényt,ki is lehet nyomtatni.
Meg van európai betegbiztositási kártyánk is :)

Re: Általános 2012 júl. 29 18:58 #10487

Már pakolok ezerrel :D most kötöttem meg a neten a biztositást .Wifi lesz az Ifigéniában,a fiuk miatt meg vinni kell a gépet,ugyhogy még lehet,hogy jövök a nyaralás alatt is :)

Jajj de jó Nektek! :) A gépet mi is visszük, úgyhogy majd én is be fogok jelentkezni kintről is.
Megkérdezhetem, hogy milyen biztositást kötöttél? Én nem tudok dönteni..
Ha online kötöd, akkor utalnod kell a pénzt?

Re: Általános 2012 júl. 29 17:34 #10486

Pamag,köszönöm :) holnap megyek a bankba,most ugyis nagyon jó az árfolyam

Re: Általános 2012 júl. 29 15:57 #10485

Már pakolok ezerrel :D most kötöttem meg a neten a biztositást .Wifi lesz az Ifigéniában,a fiuk miatt meg vinni kell a gépet,ugyhogy még lehet,hogy jövök a nyaralás alatt is :)

Re: Általános 2012 júl. 29 15:21 #10484

Pamag, köszi a szép betűket, mentettem az oldalt. :)

Suvimarta, én is olimpiázok ezerrel, nem tudom itt hagyni a tévét, szinte folyton be van kapcsolva, akkor látom, ha magyar érdekeltség van..és szinte mindig van! :)Sajnálom, hogy nem jön össze a nyaralásotok..de majd jövőre..ahogy telnek a napok, mindjárt itt van az is! :)

Kiflic, már pakolsz?:) Az időjárás nagyon jó időt mutat, augusztusra, úgyhogy készülj! :) Nem mondom, hogy várom a beszámolót, mert pont el fogjuk kerülni egymást, de majd ha én is megjövök megbeszélünk mindent! :)

Re: Általános 2012 júl. 29 14:54 #10483

Pamag ez igaz!

Még a csokispapírt is elolvasom :lol: Egyébként tényleg igyekszem a jó oldalt nézni és a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.
Hétfőn kicsit elszomorodtam mert azt mondta a dr, hogy még 3 hónapig nem terhelhető a lábam....
pedig szeptemberre én már tengert terveztem magunknak :D
na majd jövőre

Re: Általos 2012 júl. 29 14:43 #10482

.......... a könyveket :D

Nézzük a jó oldalát - végre van időd eleget olvasni ! :lol:

Re: Általános 2012 júl. 29 14:41 #10481

Sziasztok!
Mi kedden indulunk,végre :)
Még nem vettem meg minden eurót és most azon gondolkodok,hogy vegyek itthon meg mindent,vagy odakint veszek le az automatábol,ami állitólag jó árfolyamon számol és 3 eur+1% a költsége.Próbáltatok már idén pénzt felvenni ?

Nagyon jó utat és jó kalandokat!

Euró : ha automatából akarsz kivenni, akkor ki vagy téve a napi árfolyamingadozásnak. Tehát ha megbolondul a forint árfolyama, akkor csúnyán sokba kerülhet a pénzfelvétel. Amikor nincs különösebb ingadozás, akkor remek dolog... de a mai hektikus világban bizony megragadnám a kínálkozó alkalmat, és egy olyan napon, amikor épp jó az árfolyam, megvenném itthon az egészet. (Amúgy a mi utunkra is így tettem, holott előszeretettel használom a kártyát.)

Re: Általános 2012 júl. 29 14:01 #10480

Kiflicnek is nagy ölelés a névnapi üdvözletért!
Köszönöm szépen!

Re: Általános 2012 júl. 29 13:39 #10479

Boldog Márta napot! :örül:

Re: Általos 2012 júl. 29 13:11 #10478

Magdika !
Csudacsini ez a névnapi üdvözlet!!!!A képeslapot is nagyon köszönöm (hotmailem elájult) annyira kedves vagy!!!!!!!

Messinia Neked is köszönöm figyelmességed!!!

Remélem mindenki élvezi a nyarat!!! Én élvezem a pörköltet, a sütit, a gyümölcsöket, az olimpiát, a könyveket :D

Re: Általános 2012 júl. 29 12:27 #10477

Sziasztok!
Mi kedden indulunk,végre :)
Még nem vettem meg minden eurót és most azon gondolkodok,hogy vegyek itthon meg mindent,vagy odakint veszek le az automatábol,ami állitólag jó árfolyamon számol és 3 eur+1% a költsége.Próbáltatok már idén pénzt felvenni ?

Re: Általános 2012 júl. 29 10:40 #10476

................
(Pamag, honnan van ilyen szép pillangós betűd? Én is szeretnék! :))

Itt találtam :
caesarom.com/?modul=oldal&tartalom=105735

Re: Általános 2012 júl. 29 10:17 #10475

Pamag, köszi, majd rákérdezek akkor konkrétan Áginál. Mi az Ifigénia hegyiben leszünk egyébként.

Én is kivánok boldog Márta napot az ünnepeltnek!:)

(Pamag, honnan van ilyen szép pillangós betűd? Én is szeretnék! :))

Re: Általános 2012 júl. 29 09:50 #10474

....BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2012 júl. 29 09:38 #10473

............ hogy az apartmanokba nem engedik felvinni a felfújhatós vizi kütyüket (gumimatrac ilyenek).
Jól értelmeztem? Eddig mi mindig a teraszon tároltuk őket, bármerre voltunk, akkor lent kell hagyni az udvaron netán?
Tudom buta kérdésnek tűnik, csak úgy eszembe jutott...:)

Részemről passz... a homok miatt van... de hogy konkrétan melyik lakásnál hogyan...

Oldalmegjelenítési idő: 0.150 másodperc