Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 szept. 20 17:05 #10725

Sziasztok Thassos imádók!

Mi most megyünk ide először :örül: . Szept. 8-án indulunk és 22-én jövünk haza. Az Aeolussal megyünk, mint törzsutasok. Már mindent elolvastam, megnéztem itt a fórumon és a Hellasz.hu olalon is. Minden nap néztk a friss híreket, fotókat és videokat. Nagyon várjuk már az indulást. Imádjuk Görögországot, a görög népet, a történelmüket. Most megyünk 18x Görögországba, szinte hazajárunk. Nagyon jó érzés átlépni a Görög határt hazaérkeztünk !!!
Nagy várakozással intulunk, biztosan nem fogunk semmiben csalódni.
Lesz kint még valaki ebben az időpontban? Tudunk-e találkozni Velük? Mi az Ilion appartmanban leszünk. Valaki, valamit tud róla mondani?
Remélem Ágival sokszor találkozunk, mert rengeteg kérdésünk lenne és nála többet senkitől sem tudhatunk meg.
Ha megjöttünk jelentkezem.

Üdv: Gabiék

Jól érezték magukat Gabiék.
Nagyon felkészültek voltak, jól esett a velük együtt töltött idő.
Egy kérés maradt megoldatlanul részükről.
Mint kiderült a rendezvényeink zene anyaga: nekem is van egy két nóta, neki is, a másik szomszédnak is. Ezt hozza össze a zenei vezetőnk. Ők kértek volna egy olyan Cd-t, mit mi itt a hagyományos ünnepeinket hallgatunk.
A falu szövetség részéről nincs ilyen. A kacsás éneket feltettem én is már nektek. Ez a falunk éneke.
A többit én sem találtam meg. A Ferdás Janis úr örömmel kereste az interneten is, hátha összeállít egy kis csokrot és kigyűjti Gabiék felé. Ő sem boldogult. Viszont felvetette a falubizottság felé, hogy a következő rendezvényen vegyék célul, hogy készítsenek ilyen cd-t. Igen, lenne kereslet rá. Valamikor Fedráék görög estjére jártunk a Platanosba. Nem volt kigyűjtve ott sem a zeneianyag. No, bízzunk benne, hogy Gabiék kérésére meglesz majd másnak is.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 szept. 20 16:39 #10724

Itt még tart a jó idő. Épp csak a port mosta el kevéske eső. Bár a felhők gyűlnek már az Ypszárió felett, és délelőtt bágyadtan, nedvesen süt a nap, a délutáni pihenő után átforrósít teljes valójában mindent. Ez az ősz itt. Pihennek a vendégek, pihen a természet. A nyugalom hava ez. A füge kezd beaszalódni, a diónkat leverte az őszt hoz szél. Kezdünk a kertekbe rendet tenni, hogy elkezdődhessen az olívázás.
Katám, a füge várt benneteket Efinél. Kis Lucánk jól van ugye?
Nálam még lesz egy hét nagy hajrá.
Örülök, hogy sikerült a cigit letenni. Az alakodra vigyázz!
Mi is követhetnénk a példádat Efivel.
Örülök, hogy írtál.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 szept. 20 10:11 #10723

Sziasztok Fórumlakók!
Bejött a rossz idő és újra itt vagyok, rengeteget kell majd olvasnom, már látom. Remélem mindenki jól van és a többit szerintem meg fogom tudni, ha visszaolvasok.
Kicsit hitehagyott lettem a nyár elején, összejöttek a dolgok és reményem sem volt, hogy egyszer még külföldre megyünk nyaralni. Majd megszakadt a szívem Görögország nélkül. Viszont nagyjából rendeződtek a dolgaink és még egy fontos, leraktuk a cigit. A barátnőmtől kaptam egy perselyt, hogy abba gyűjtsük az el nem füstölt cigi árát. Ebből a pénzből biztosan nyaralni megyünk!!!!! Oda ahová a szívem-lelkem mindig vágyik.
Mégegyszer sziasztok!!!!! :)

Re: Általános 2012 szept. 19 10:15 #10720

Hol vagy?

Tunézia, Nour Palace
Facebookon keress rá, töltött fel képeket! :)

Re: Általános 2012 szept. 19 07:49 #10719

Üdv a messzi távolból. :)

Hol vagy?

Re: Általános 2012 szept. 18 20:12 #10717

Üdv a messzi távolból. :)

Re: Általános 2012 szept. 18 16:34 #10716

Szia Márti!

Mélyen együtt érzek veled, és szurkolok a mielőbbi ágyhelyedért.
Amit tavaly velem műveltek, na az is megérne egy regényt, jó hosszút. Engem konkrétan a műtőasztalról - ahol két órát feküdtem - küldtek haza, hogy majd kapok új időpontot. :evil: De vége lett,túl vagyok rajta és remélem ez így is marad.

Balázs!

Anyukámnak is a felvétele lett rossz tavaly, és újat kellett csinálni, ami már jó lett.
Reméljük nálad is ez a helyzet, elvégre ezek a modern gépek is csinálnak rossz képeket... :shock:

Re: Általános 2012 szept. 18 09:51 #10714

Balázs!
Tuti csak bénáztak a képnél!!!!!
Egészségügy: igen elborzasztó és akkor én ne szóljak, mert csókos vagyok :(
Magdika!
Utazom én minden hová, innen oda, onnan ide, kívülről fújom az útikönyveket, útvonalakat...bár mindig változik, attól függően épp mit tartunk csudiszépnek. :)
Nagy ölelés mindőtöknek!
Ja és persze szedek csont és porcképzőt is 3 hónapja...ezek szerint feleslegesen

Re: Általános 2012 szept. 17 23:23 #10713

................remélem csak a kép nem sikerült!

Afffene...
Remélhetőleg tényleg csak a kép. Ha az embernek van valami baja, legtöbbször tünete is van...

Re: Általános 2012 szept. 17 23:21 #10712

..............ahogy kinéz nem megyünk novemberben görögországba :(
........................

Mondd már... majd mentek máskor!
Addig utazol a neten :D és útiterveket csinálsz :D
Remélem, azért hamarosan rendbejön a lábad.
:túra:

Re: Általános 2012 szept. 17 21:11 #10711

Drága Pamag!
Köszönöm szépen a törődésed, annyira de annyira jól esik. Sajnos ma reggel hazaküldtek a kórházból mert nincs hely (mármint ágy ) így azt mondta az orvosom, hogy szerdán vagy csütörtökön telefonál ha lesz hely és akkor induljak elfoglalni ami az enyém , és akkor operálnak.
Ma láttam a röntgenemet és sajna nem csontosodik a törés, így 3 hónap után sem, teljesen kiborultam.(ez még 1 hónap gipszet jelent jó esetben, rossz esetben a csípőmből vesznek csontot pótlásra)

Hát ez a mai helyzet az egészségügyben. :(
Majd ha lesz hely, gyere vissza.........ha kibírod addig.....
Reméljük nálad a jobb eset lesz és nem kell még a csípőből is kivenni egy darabot.
A csontosodás elősegítésére nincs valami vitamin vagy valami szer?

A röntgenről jut eszembe, hogy én meg ma kaptam levelet, hogy a saját érdekemben jövő hétfőn keressem fel a szentendrei tüdőbeteg gondozót.
Augusztusban voltam tüdőszűrésen....... remélem csak a kép nem sikerült!

Re: Általános 2012 szept. 17 19:32 #10710

nt ágy ) így azt mondta az orvosom, hogy szerdán vagy csütörtökön telefonál ha lesz hely és akkor induljak elfoglalni ami az enyém , és akkor operálnak.
Ma láttam a röntgenemet és sajna nem csontosodik a törés, így 3 hónap után sem, teljesen kiborultam.(ez még 1 hónap gipszet jelent jó esetben, rossz esetben a csípőmből vesznek csontot pótlásra)

Re: Általános 2012 szept. 17 12:30 #10709

Drága Pamag!
Köszönöm szépen a törődésed, annyira de annyira jól esik. Sajnos ma reggel hazaküldtek a kórházból mert nincs hely (mármint ágy ) így azt mondta az orvosom, hogy szerdán vagy csütörtökön telefonál ha lesz hely és akkor induljak elfoglalni ami az enyém , és akkor operálnak.
Nagyjából ennyi most ....ahogy kinéz nem megyünk novemberben görögországba :(
Mindenki nagyon nagyon vigyázzon magára (már betegesen féltek mindenkit)
NAgy nagy ölelés :)

Re: Általános 2012 szept. 16 15:26 #10708

.................(17-re kérek egy csokorral :D
...............................

Tessék ! :lol:

Re: Általános 2012 szept. 10 11:10 #10699

Drága Pamag!

Annyira annyira köszönöm!!!!!!!!!(17-re kérek egy csokorral :D
(Ismét vigyorra áll a szám!)

Azért kicsit lehangoló olvasni, hogy na hazaértünk a nyaralásból....mennyire jó lenne ha egész életünk egy nagy nyaralásból állhatna megfűszerevze egy csipetnyi kötelességgel (munkával)....

Re: Általános 2012 szept. 10 11:00 #10698

Mártinak !

Re: Általános 2012 szept. 10 10:58 #10697

Hazajöttünk! Nagyon jó volt, az idő is, a szállás is,olyan barlangokat láttunk a viz felől Astris öblében hogy na!Az Ági mesélt róla.
Képet majd teszek fel. És a jeep túra, gyerekek!!!!! ez már a harmadik utvonal.

Sziaaaaaa itthon !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Általános 2012 szept. 09 19:17 #10696

Hazajöttünk! Nagyon jó volt, az idő is, a szállás is,olyan barlangokat láttunk a viz felől Astris öblében hogy na!Az Ági mesélt róla.

Üdv itthon!
Várjuk a képeket.
Ezek szerint megint minden szuper volt. :)

Re: Általános 2012 szept. 09 18:11 #10694

Zsuzsa üdv újra itthon! :)
Bár gondolom jó lenne még ott lenni...:)

Re: Általános 2012 szept. 09 15:21 #10693

Re: Általános 2012 szept. 07 11:18 #10691

Pamag!

Mindig felvisítok a képeidtől :lol:
Az uram ponnnilyen izmos :lol: ...és igen kb. így nyaralok most, van is olyan mosogatólé színem, na de sebaja :D

Nagy ölelés mindenkinek

Re: Általános 2012 szept. 07 10:38 #10690

Hm.....
Nem így akarunk nyaralni...

Márti!
Az még másfél hét...
Szorítunk ! :D

Re: Általános 2012 szept. 07 10:19 #10689

Szia Suvimarta!
Együttérzek Veled és szurkolok, sajna nálam is folyamatosan jelen a zabszem különböző okok miatt, minden rendben lesz, ne aggódj.
Akkor én megyek, négykézláb, Te pedig kézen és fenéken... jól fogunk kinézni, na de kit érdekel, lényeg, hogy menjük :örül:

Re: Általános 2012 szept. 07 10:04 #10688

Sziaszok!

A számból vetted ki a szót Gidamaci! Mármint, ha a kezemen is , de megyek, ha tehetem :lol: ...Én azt gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy melyik formáját választja az ember az utazásnak, neki legyen megfelelő, menjen, ha teheti, ha bírja, ha szereti...

Én per momentán a kezemen és a fenekemen csúszom le az elsőről a földszintre, aztán behajtogatom magam a hátsó ülésre és már menetkész is vagyok :wink:

Szorítsatok nekem, 17-én megyek kórházba, kioperálják a külső rögzítő vasnyársakat...(zabszem pozitiv :lol: )

Re: Általános 2012 szept. 07 09:44 #10687

A végére azért közös nevezőre jutottunk :D , a lényeg az, hogy szeretjük Görögországot és ki így, ki úgy mindent megteszünk azért, hogy minél többször eljussunk. Én a magam részéről: ha négykézláb tudok csak menni, akkor úgy megyek, amíg birok és nagyon remélem, hogy még sokáig bírok, mert rengeteg helyre szeretnék még eljutni. :D
Üdv.Gidamaci

Oldalmegjelenítési idő: 0.705 másodperc