Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 okt. 28 21:23 #10846

Ahogy hallom, igen. Bár azért lehetne jobb is. Pulóver és kabát simán kell. Nincs hőmérőm, ezért csak saccolom, hogy 12-15 Cfok lehet.
Sokat sétáltunk, és metrózunk. Fantasztikus a metró hálózat. Holnapra hagytuk a két fő nevezetességet (Sagrada és Güel park).

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 okt. 27 11:51 #10845

Remélem Barcelonában jobb az időjárás, mint itthon.
Azért az ilyen időnek is van előnye, van idő pl. a birsalmasajt elkészítésére.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 okt. 26 20:42 #10844

Szerencsés utazást! Érezzétek nagyon jól magatokat! :D

Re: Általános 2012 okt. 26 20:34 #10843

Csak egy gyors elköszönésre jöttem.
Holnap 6:10-kor repülünk Bercelonába.
Kedden jövünk.
Majd mesélek!
Jók legyetek!

Re: Általános 2012 okt. 26 11:06 #10842

Kiflic, akkor még nagyon pici volt, amikor Thassoson jártatok! :) Korán kezdi a Görögország-mániát a csöppség! :)

Re: Általános 2012 okt. 24 12:21 #10837

Köszi Messi!
20.hét,pont a fele :)

Re: Általános 2012 okt. 23 20:53 #10836

Ja, és én is csatlakoznék az Ágit hiányolók táborához! :)

Re: Általános 2012 okt. 23 20:41 #10835

Sziasztok!
Melinda, való igaz, hogy a hidegebb idő eljövetelével mi is negativabbak vagyunk, illetve nincs ránk túl jó hatással, mondjuk nekem speciel semmi bajom a téli hónapokkal, az őszt meg egyenesen imádom. :) De attól mert vacak az idő még nem kell mindenképpen ilyen nyomottnak lennünk, muszáj átvészelni ezt is valahogy. :)
Pl. milyen szép, mikor leesik az első hó. Mondjuk én alapjáraton ilyen pozitiv emberke vagyok. :)

A kövek valójában nagyobb sziklák, amire természetesen viszünk mindig pokrócot, párnát és azon ülünk. :) Olyan szép a környezet, hogy simán eltelik az a kis idő. :) Főleg, hogy most tele volt kuyasétáltatókkal, igy egyfolytában kutyusokat simogattam gyógyulás közben. Készitettem képeket, de a fényképezőt nem hoztam el, majd hétvégén teszek fel.

Kiflic, hanyadik hónapban vagy? Örülök, hogy megnyugtatóak az eredményeid! :)

Re: Általános 2012 okt. 23 16:35 #10834

Sziasztok!

Messi,szép helyen voltatok.Hozzánk sincs messze,mégsem jártam ott még soha,most meg már Melushoz hasonlóan én sem szivesen üldögélnék a köveken.
Sokat szoktunk turázni,jövöre biztosan megnézzük :D jelenleg nem nagyon megy a hegymászás :)
Csak hogy jó hir is legyen,rendben van az amnióm eredménye,most már kezdek megnyugodni :)

Mindennap nézem a webkamerát,valamelyik nap még álldogálltak a viz széllén és labdáztak :D kiváncsi lennék,hány fokos :wink:

Re: Általános 2012 okt. 23 14:38 #10833

Ági nem jelentkezik. :(
Pedig szívesen olvasnák a kalandjait, Samotrakin...Remélem voltak.. :wink:

Re: Általános 2012 okt. 23 14:29 #10831

Sziasztok!
Én is ritkán jövök mostanság, de olvasgatlak azért Benneteket, ha van pici időm. Remélem mindenki jól van, és kezdenek helyrerázódni a dolgaitok. Spiritiszta kollégám szerint, már csak az október ilyen negativ hónap, jövő héttől kezdődik a feltöltődés, sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. Szóval hajrá! :)
Hétvégén annyira jó idő volt, hogy kirándulni voltunk, elmentünk Bükkszentkeresztre a gyógyító kövekhez, biztos hallottatok már róla, de azért belinkelem, ami tudni kell a helyről.
www.bukkszentkereszt-szallas.hu/gyogyito-kovek - www.bukkszentkereszt-szallas.hu/gyogyito-kovek
Én feltöltődtem kicsit, majd sugárzok át Nektek is a pozitiv energiáimból. :)
Legyen szép napotok!

Szia! :wink:

A pozitív energia jó, jöhet!! :P
De sajnos nem hiszek a spiritiszta kollégádnak. :oops: A november az év legutálatosabb hónapja, számomra. Egyre hidegebb, sötétebb van. És még a fény sem látszik az alagút végén, ami a tavaszt jelenti, nekem!! :wink:
Jó lenne azért egy feltöltő kirándulás! Bár már a köveken sem lehet sokáig üldögélni... :wink:

Re: Általános 2012 okt. 23 14:14 #10830

Sziasztok!
Én is ritkán jövök mostanság, de olvasgatlak azért Benneteket, ha van pici időm. Remélem mindenki jól van, és kezdenek helyrerázódni a dolgaitok. Spiritiszta kollégám szerint, már csak az október ilyen negativ hónap, jövő héttől kezdődik a feltöltődés, sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. Szóval hajrá! :)

Hétvégén annyira jó idő volt, hogy kirándulni voltunk, elmentünk Bükkszentkeresztre a gyógyító kövekhez, biztos hallottatok már róla, de azért belinkelem, ami tudni kell a helyről.
www.bukkszentkereszt-szallas.hu/gyogyito-kovek - www.bukkszentkereszt-szallas.hu/gyogyito-kovek

Sokon hisznek benne, most is rengetegen ültek a köveken. Minimum egy órát kell ott lenni, de tovább nem jó maradni, ennyi idő alatt lehet feltöltődni a pozitiv energiákkal. Szerintem is van valami a helyben, hihetetlenül magával tudja ragadni az embert, anyósom állitja, hogy neki zsibbadni is szoktak a végtagjai. Eleve a környezet is nagyon szép, nyugodt, tele madárkákkal, mókusokkal, szóval megéri meglátogatni a helyet. Nekünk még térképünk is van hozzám, hogy melyik kő melyik szervi bajra van jó hatással, de most annyian voltak kint, hogy örültünk, ha egyáltalán jut üres hely, nem keresgettük a nekünk valót. :)

Én feltöltődtem kicsit, majd sugárzok át Nektek is a pozitiv energiáimból. :)
Legyen szép napotok!

Re: Általános 2012 okt. 22 19:03 #10827

Szia, Ági! Régen írtál. Mi történik nálatok mostanság??

Re: Általános 2012 okt. 18 22:54 #10822

Nyugi Balázs NEM FOG ESNI miért is esne? akkor eláztok és az nem jó!

Re: Általános 2012 okt. 18 19:44 #10821

Köszönöm a jókívánságokat!
Ha akarjuk, akkor biztosan jó lesz Barcelona! :)
Csak az eső ne essen, és akkor tuti a siker!

Re: Általános 2012 okt. 18 17:35 #10820

Balázs!
Én is kívánom, hogy szuper legyen Barcelona!

Re: Általános 2012 okt. 18 09:05 #10819

Balázs!
Érezzétek jól magatok Barszelonában, a Güel Parkot feltétlen nézzétek meg!

Re: Általános 2012 okt. 18 08:34 #10818

Megjöttem!
Ez a magyar egészségügy egy vicc!
Szóval 14:30-ra otthon is voltam.

Nézd a jó oldalát! Már délután otthon lehettél és nem kell majd 7-10 napot kórházban töltened. :)
Szép napokat Barcelonában !

Re: Általános 2012 okt. 17 20:45 #10817

Megjöttem!
Ez a magyar egészségügy egy vicc!
Reggel 7:30-ra bementem, felvétel, vizsgálatok (vérvétel, RTG, EKG, légzésfunkció), kórterem elfoglalás, várás a doktornőre.
Doktornő berobog: Kár volt ennyire elhelyezkedni, mert megy haza. Kiderült, hogy a legszükségesebb vizsgálatot leghamarabb 25-én tudják elvégezni, arra van csak időpont......
Mivel 27-én repülünk 3 napra Barcelonába, ezért megegyeztünk abba, hogy 11.05-én bemegyek, 6-án vizsgálat és ha nincs semmi probléma, akkor 7-én haza.
Kérdeztem, hogy nem gond-e a késlekedés, de mondta, hogy nyugodt szívvel elenged, mivel az összes lelet a sarcoidosis (amit már írtam) tüneteire utal, 1 ezrelék másnak az esélye, ezt akarják majd
a csövezéssel és mintavétellel kizárni.
Szóval 14:30-ra otthon is voltam.
Az egészben csak azt nem értem, hogy mikor telefonál a szentendrei tüdőgondozóból a doktornő, hogy xy-t vegyék fel kivizsgálásra, mert ezt-azt kell csinálni, akkor miért nem foglalnak egyből időpontot a szükséges vizsgálatra és azt a napot mondják bevonulásra, mikorra van szabad időpont? Lehet, hogy az logikus lenne?

Re: Általános 2012 okt. 17 14:05 #10816

Bocsika!
Pamag mindig megtalálja mit kell odatenni, ha valaki rossz passzban van. És jó, hogy kapunk pozitív gondolatokat, még ha nem is segít a bajunkon.Néha úgy érzem jobb, ha magamban tartom, de van amikor mégis jó beszélni róla.Remélem te is hamar helyrejössz.

Re: Általános 2012 okt. 16 22:02 #10815

..............
Pusz Bocsika.

Re: Általános 2012 okt. 16 19:37 #10814

Na szóval én is megvagyok.
Sajnos sok tragédia :( történt velem az elmúlt időben így még ide sem volt lelki erőm írni. :cry: Minden nap elolvasgattalak benneteket,de írni nem tudtam.
Mindenkinek kívánok sok boldogságot jó egészséget akit nem köszöntöttem itt az éteren.Lassan lassan magamhoz kell,hogy térjek így remélem itt tudok lenni veletek.
A betegeknek is kívánok mielőbbi gyógyulást!
Pusz Bocsika.

Szia Bocsika!

Csupa-csupa rossz hír. :(
Mi ez ? Mikor lesz vége? (Sajnos én sem látom még .)

Re: Általános 2012 okt. 16 19:20 #10813

Na szóval én is megvagyok.
Sajnos sok tragédia :( történt velem az elmúlt időben így még ide sem volt lelki erőm írni. :cry: Minden nap elolvasgattalak benneteket,de írni nem tudtam.
Mindenkinek kívánok sok boldogságot jó egészséget akit nem köszöntöttem itt az éteren.Lassan lassan magamhoz kell,hogy térjek így remélem itt tudok lenni veletek.
A betegeknek is kívánok mielőbbi gyógyulást!
Pusz Bocsika.

Re: Általános 2012 okt. 14 10:06 #10809

Nini, még egy ünnepelő:

ZELFI !

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Re: Általános 2012 okt. 13 23:41 #10808

Óóóóó....
Nem néztem napközben, el voltam foglalva...

Születésnap : anikusz !

Igaz, régen jelentkezett be, de azért Isten éltesse sokáig szeretetben, békében!

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc