Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 dec. 01 14:49 #10943

Köszönjük Józsi!Nagyon tetszett, már alig várjuk, hogy ujra visszamenjünk, most Marines és a vízesések a cél.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 dec. 01 12:44 #10942

Jaj, de jó! Végre!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 nov. 30 21:40 #10941

Végre érkezett ebben az évben thassosi élménybeszámoló is... Árki József részéről. :taps:
Igaz, Áginak írta emailben - de itt a helye az olvasnivalók között.

www.thasos2012.blogspot.hu

Képek:
www.el-fraile-balkantrip.tumblr.com
(Pár erdélyi kép is van közte, de utána folytatódik a thassosi sorozat)

Szerkesztés: most jövök rá, hát vsz Erdélyen át jöttek haza.

Re: Általános 2012 nov. 30 11:39 #10939

Úgy szépe az élet, ha zajlik, bár azt a bizonyos kéziféket néha be kell húzni.

Re: Általános 2012 nov. 30 08:09 #10938

Biztosan a tanulás!

Az is. Konzultációs héten voltam, meg a munkahelyi feladatok is lefoglalnak. Ami az előnye az ilyen és ehhez hasonló képzésnek, az a hátránya is. Már a szakdolgozatomon kell gondolkodnom, nyakamon a vizsgaidőszak... szóval zajlik az élet!

Re: Általános 2012 nov. 29 19:26 #10936

Napok óta nem jártam itt...

Biztosan a tanulás!

Nekem is rohannak a napok.
Valaki elmesélhetné, hogyan lehet a kéziféket behúzni!

Re: Általános 2012 nov. 29 12:31 #10935

Napok óta nem jártam itt... úgyhogy utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KATI!!!!!!!!!!!!

Re: Általános 2012 nov. 28 13:01 #10934

Köszi Melus! Tényleg szívmelengetőek a szines virágok! :)

Re: Általános 2012 nov. 27 18:38 #10931

Kissé megkésve, de nem kevesebb szeretettel kívánok én is boldog névnapot Katalin nap alkalmából.
Nálunk is ünnep volt, Anyukám révén. Családi fincsi ebéddel, sütivel. Sok sütivel. :wink:
Legyetek annyira vidámak, mint amennyire színesek ezek a virágok!

Re: Általános 2012 nov. 26 13:34 #10930

Köszönöm Vikso, Balázs! :D
Télen nem szoktunk nagy bulikat szervezni itthon, mert szűkös a hely. De mégis e névnapkor a legközelebbi barátaink mindig eljönnek és összegyűlik a kis csapat nálunk. Persze mindig van sok finom süti és ital. Valahogy szeretnek nálunk megülni ( jóértelemben) a vendégek. Volt , amikor pár éve azt mondtam, hogy én most nem készülök . nyugalmat akarok. Aztán gondos szervezéssel mégis megleptek, összehordtak mindent, ami egy bulihoz kell. Jó volt!!! Következő évben barátnőm mégis leadta a fülest, hogy megint erre készül a banda. Nehéz volt úgy tenni, mikor jöttek a vendégek, hogy nem tudok semmiről. Próbáltam meglepett lenni. mint aki nem tud semmiről sem. Így azért én is készültem kínálni valókkal. Azt azért azóta sem kérdeztem meg a főkolompostól hogy észrevette e, hogy tudtam a dologról. Szeretem a barátaimat!!!!! :)

Re: Általános 2012 nov. 25 19:55 #10929

Balázs

Re: Általános 2012 nov. 25 18:13 #10928

Boldog Névnapot Kedves Katalinok! :futyul:

Katalin névnapról olvastam:
Jelentése bizonytalan. Elterjedt nézet szerint a görög katharosz szóból származik, és a jelentése: (mindig) tiszta. Mások szerint a görög Aeikatherine jelentése: nyilazó, biztosan célzó. A magyarba feltehetőleg a német Katharina vagy a latin Catharina forma közvetítésével került. Magyarországon a Katalin az Árpád-kor, illetve a keresztes hadjáratok óta a legnépszerűbb nevek közé tartozik.

Re: Általános 2012 nov. 25 14:59 #10927

Köszönöm szépen , hogy megemlékeztetek rólam is.

Re: Általános 2012 nov. 24 22:38 #10926

Katalinok! Boldog Névnapot!

Re: Általános 2012 nov. 24 21:03 #10925

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTR2tEA8HrYx3KyGl5eJsWhyO4kHWfGlFs6n0QJdjSPba7uDI8v

...

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZaWFrjRlDBCAcK5gQyUnCjO-HHbrZ4bSGlMrGXNd79IhrQVLa

Re: Általános 2012 nov. 22 18:54 #10922

Csúcs! Szétküldtem a helyiek közt is. Nemis gondoltam, hogy léteznek ilyen régi felvételek.
a videódra én is kalandozni kezdtem, és itt ragadtam. De kellemes estem van. Köszönöm!

Rothasztass: ? ????? ?? 1961
-
... re=related

1965-06- ?????.mpg
-

kids.oasp.gr/thalis/map_27_07_10/thasos/thasos_1965.html - kids.oasp.gr/thalis/map_27_07_10 ... _1965.html

Thassos 1978 ?????

www.music-bazaar.com/greek-music/albums/view/id/43643/name/THASOS-TA-TRAGOUDIA-TIS?lfs=gr - www.music-bazaar.com/greek-music ... TIS?lfs=gr

-

Re: youtube 2012 nov. 21 19:19 #10921

Sziasztok!

Most találtam ezt a gyöngyszemet:

Hátha mást is érdekel :)

Tényleg gyöngyszem.Köszi. :P

youtube 2012 nov. 21 15:22 #10920

Sziasztok!

Most találtam ezt a gyöngyszemet:

Hátha mást is érdekel :)

Re: Általános 2012 nov. 20 10:47 #10919

Sok boldogságot kívánok minden ünneplőnknek!

Re: Általános 2012 nov. 19 14:05 #10917

Van Erzsébetünk?

Boldog névnapot nekik!

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9mxlOX1lT_EVfiRFf0kSEVEuZY9KitsCszx_EckUvNrCQGzI_

Re: Általános 2012 nov. 18 23:46 #10915

Jajjjjjj....
Nem vettem észre...

Születésnapos:
kmonique

Isten éltessen!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRf4mDPTwKa2RhvsZ7chNy78puPLtutd80_MuKT5ce-vMJ8UL474g

Re: Általános 2012 nov. 11 08:32 #10899

Sok boldogságot kívánok ünneped alkalmából.
Az idén ősszel hol voltatok? Hiányoltalak benneteket.
Puszi az egész csapatnak: Ági

Re: Általános 2012 nov. 11 07:45 #10897

Nini, még egy ünnepelő:

ZELFI !

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Köszönöm szépen!!!Aranyos vagy!!! :)

Re: Általános 2012 nov. 10 11:35 #10896

Akkor hajrá , Honey!!!!
Nagyon drukkolok. Meg magamnak is, hogy a cigi nélküli világ még akkor is tartson. :)

Re: Általános 2012 nov. 10 10:13 #10892

Jé, születésnapos...

Peze !

Isten éltessen!

Oldalmegjelenítési idő: 0.469 másodperc