Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 dec. 28 16:51 #11094

Honey isten éltessen sokáig! :pohárköszöntő: (Neked is ma van? :D )

Épp azon akartam háborogni, hogy a szomszédvár honlapján kell észrevennem, hogy születésnapod van... :(
A fórum kezdőlapjának alján megjelenik, ha valakinek - már aki megadta! - születésnapja van.
A fórumos adataidat tudod módosítani (így hozzászólás közben nem tudom megmondani, pontosan hogyan) , és megadhatod a születésnapodat, ha akarod. De ha nem adod meg, jövőre megint elfelejtjük :(

Szóval kedves Messinia !

Isten éltessen egészségben, boldogságban, örömben, sok görög utazás részeseként! :lol:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 dec. 28 16:15 #11093

Köszönöm, nagyon kerek :( ez a szám!

Messina, boldog szülinapot Neked! A fórum kezdőlapjának az alján van születésnaposok felírat, onnan látjuk, ki ünnepel aznap. De pl. én Téged nem látlak...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 dec. 28 15:26 #11092

Isten éltesse sokáig a szülinaposokat! :örül:

Re: Általános 2012 dec. 28 15:16 #11091

Köszi Bocsika, kedves Tőled! :)
Jajj de repül az idő, hogy a fene vinné el...öregszünk. :)

(Ti honnan látjátok azt, hogy ki, mikor, mit ünnepel?:))

Re: Általános 2012 dec. 28 14:33 #11090

Honey és Messina
Nagyon boldog,utazással teli ,születésnapot kívánok!!! :legjobbakat: :pezsgő:

Re: Általános 2012 dec. 28 13:31 #11089

Honey isten éltessen sokáig! :pohárköszöntő: (Neked is ma van? :D )

Re: Általános 2012 dec. 27 12:01 #11087

Még régebben kaptam köremailben, táblázatos formában, de úgy nem sikerült elmenteni, csak külön-külön az egyes képecskéket -
karácsonyi munkarend :D

... ... ... ...

Re: Általános 2012 dec. 27 11:25 #11086

Istvánoknak, Jánosoknak boldog névnapot!

Re: Általános 2012 dec. 24 20:23 #11085

Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ,
az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.
Márai Sándor

Re: Általános 2012 dec. 24 17:29 #11084

Mindenkinek akit ismerÖk! :D

Klikk a képre!

Re: Általános 2012 dec. 24 14:05 #11083

Ha lehetne egy kérés! 20 órakor mindenki egy pár másodpercre gondoljon a Thassoson élőkre és a Tassos-t szeretőkre!

Ok!
;)

Re: Általános 2012 dec. 24 13:18 #11082

Szíveteket töltse meg szeretett, békés boldog karácsony kívánok!

Ha lehetne egy kérés! 20 órakor mindenki egy pár másodpercre gondoljon a Thassoson élőkre és a Tassos-t szeretőkre!

Re: Általános 2012 dec. 24 09:20 #11080

??'????? ?? ???????????? ?'?????? ??? ??????? ???
???? ?????? ??? ?? ????? ??'??? ??? ??????? ???

Lennék a csillagja a karácsony fádnak
Szívem, ezt nem tehetem, a csillagod az égbolton leszek

????? ??? ?????????
???? ??? ??? ? ?????,
??????? ?? ??? ??? ????
??? ??? ??????? ?? ????.

Ma este született
Vele a szeretet is
Szívem mélyéből kívánom, legyél jól.

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Sokan vagytok, kik szeretnétek görögül is üdvözletet küldeni nyaralásotok szeretettjeinek.
Ebben szeretnék segítségetekre lenni. Fordítással ne nagyon tőrödjetek. Néhol népies, kifejezések vannak. De mind nagyon kedves jó kívánság. Hogy érezzétek a kívánságokat , fordítottam felétek.
www.ekfrasis.info/2010/10/mantinades-gia-hristoygenna-prwtohronia.html - www.ekfrasis.info/2010/10/mantin ... ronia.html
www.hxosfm.gr/el/news.php?n=12444 - www.hxosfm.gr/el/news.php?n=12444

Re: Általános 2012 dec. 24 08:53 #11079

Én is BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Re: Általános 2012 dec. 24 08:36 #11078

Áldott, békés, boldog ünnepeket kívánok nektek!

Re: Általános 2012 dec. 24 08:06 #11077

Áldott , békés karácsonyt kívánok Nektek sok sok szeretettel!!!!!

Re: Általános 2012 dec. 24 08:03 #11076

Ez a cicás nagyon aranyos! :) pont igy néz ki a kandurom,szegényt már hónapok óta nem simogathattam meg,mivel még nem estem át a toxoplazma fertözésen. nem nagyon érti,de majd március után jól megnyomkodom :)

Re: Általános 2012 dec. 23 23:59 #11075

Re: Általános 2012 dec. 23 23:38 #11074

Re: Általános 2012 dec. 23 21:57 #11073

Áldott, békés ünnepet kívánunk Nektek!

Viksonak pedig boldog névnapot!

Re: Általános 2012 dec. 23 21:48 #11072

Köszönöm szépen a jókivánságokat :D :D :D

Re: Általános 2012 dec. 23 19:29 #11071

Minden Viktóriának kívánok Nagyon Boldog Névnapot! :D

Re: Általános 2012 dec. 23 19:20 #11070

kedves Viktória! Nagyon sok boldog névnapot kívánok és kellemes ünnepeket!

Re: Általános 2012 dec. 23 19:19 #11069

Kisborsikata!

Az én problémám is az, hogy finom :wink:
Én itthon várom a világ végét torkig nasival. A párom meg a Rudas gőzében...( gondolom uszonyt növeszt, ha özönvíz próbálna elpusztítani bennünket) :D

Fel kell készülni minden eshetőségre.Én megértek mindenkit, vagyis majdnem mindenkit. Ma elég érdekes napom volt, és néha a hajam is égnek állt, de aztán rájöttem, minek is én izgassam a más hülyesége miatt.Úgyhogy együnk-igyunk eleget, szeressük egymást... mindennap.
Kívánok minndannyiunknak békés, boldog karácsonyt!!!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.172 másodperc