Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 okt. 13 16:30 #10806

A kisebbik fiam elsö száma :)
Én már egy hete ezt hallgatom,mert szorgalmasan gyakorolja minden nap :)
-
... e=youtu.be

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 okt. 12 23:22 #10805

Köszönöm a biztatást!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 okt. 12 11:29 #10804

Balázs! Én is szurkolok, hogy minden rendben legyen, és úgy is lesz!!!

Re: Általános 2012 okt. 12 08:15 #10801

[
De nincs vége. 17-én be kell feküdnöm a Korányiba pár napra (7-10) kivizsgálásra.
Mindkét oldalon meg vannak nagyobbodva a nyirokcsomók (9-14 mm), abból akarnak valahogy mintát venni.
Először csővel, ha az nem sikerül, akkor ...... valahogy....

Balázs, nyugi! Minden rendben lesz. A rád váró vizsgálat bár nem lesz kellemes, de kibírható és nem fáj. Apukámnak (70 éves) néhány napon belül 3x is megcsinálták. Jobb ezen túl lenni és utána felszabadultabban utazhattok abba a csodás Spanyolországba!!!!!!!

Re: Általános 2012 okt. 11 20:58 #10800

Sziasztok!
Mi is tervezzük a tavaszi visszatérést. Segítséget kérnék. Volt egy videó Pontios Apartmanról és Babis úr beszél. Lehet,hogy már nem érhető el?

Re: Általános 2012 okt. 11 19:40 #10799

10.09-én 11:30-ra megyek Esztergomba (miért pont oda??? csak költői kérdés) CT vizsgálatra és majd kiderül, hogy mi az.

Voltam.
De nincs vége. 17-én be kell feküdnöm a Korányiba pár napra (7-10) kivizsgálásra.
Mindkét oldalon meg vannak nagyobbodva a nyirokcsomók (9-14 mm), abból akarnak valahogy mintát venni.
Először csővel, ha az nem sikerül, akkor ...... valahogy.
Azt mondják, hogy ha mindkét oldalon van egyenletesen, az jobb mint ha csak az egyik oldalon lenne .....
Arra gyanakodnak, hogy ilyenem van: www.webbeteg.hu/cikkek/legzoszervi_betegseg/2060/egy-ismeretlen-eredetu-tudobetegseg-sarcoidosis - www.webbeteg.hu/cikkek/legzoszer ... arcoidosis
Zabszem bent maradt, de (talán) annyira már nem vagyok besz...va.
Olvasni fogok, mert a telefonon van net, de azon utálok írni......

Ti jók legyetek, és tervezzétek a jövő nyarat.
Nekünk, ha minden jól megy és időben kiengednek, akkor 27-én lesz egy 3 napos utunk Barcelonába.....

Re: Általános 2012 okt. 04 18:31 #10779

Köszi Pamag! :)

Re: Általános 2012 okt. 04 10:47 #10778

..................
Én nagyon büszke vagyok rá, és kívánom mindenkinek, hogy gyermeke tegye boldoggá.

Nagy gratula a leányzónak!

Re: Általános 2012 okt. 04 09:57 #10777

Kati,nagyon ügyes lányod van :D
A nagyfiam is lovagolt évekig,de sajnos az egyetem miatt abbahagyta.

Köszi! :) Nem tudom meddig csinálja a lányom, de most ebben az irányban kezdett el tanulni. Még csak 14 éves, ki tudja mi lesz később?

Re: Általános 2012 okt. 04 08:00 #10776

Kati,nagyon ügyes lányod van :D
A nagyfiam is lovagolt évekig,de sajnos az egyetem miatt abbahagyta.

Re: Általános 2012 okt. 03 19:17 #10775

<!-- ia0 -->kepatmeretezes_hu_DSC04128.JPG<!-- ia0 -->

melléklet nem található

Véget ért a múlt hétvégén a gyermeklovas bajnokság Békés megyében. Az utolsó versenyen díjlovas 5., ügyességi 5. helyezett lett, ami jó ,mert pontszerző. A bajnokságon végül 6. lett, de én örülök neki, mert ebben a lovasiskolában nagyon sokat fejlődött a lányom. A Musztang lovasiskola orosháza viszont csapatban 3. lett. :D

melléklet nem található

És nálunk a szüreti felvonuláson is részt vett.
Én nagyon büszke vagyok rá, és kívánom mindenkinek, hogy gyermeke tegye boldoggá.

Re: Általános 2012 okt. 03 15:24 #10774

ttomi75 gratulálok a babához! :D :örül:

Mi majd csak márciusra várjuk a kisfiunkat,de a pocakomban az idén már megjárta Thassost :)

Re: Általános 2012 okt. 03 13:41 #10773

Köszönöm mindenkinek a babánkhoz való gratulációkat!
Sajnos ma még nem tudtam őket haza hozni, tolódik egy nappal...
De addig is csend van itthon :)

Re: Általános 2012 okt. 03 12:07 #10772

Igaz nem ide tartozik, de dicsekedni szeretnék! :P
Szombat este megszületett kisfiúnk Németh Norbert 3630 grammal és 60 cm-el. Holnap már hozom is őket haza a kórházból! :örül:

Szívből gratulálok!!!!

Re: Általános 2012 okt. 03 10:57 #10771

Mennék Én Görögországba is, de mire Én kapok két hét szabadnapot arra már szeptember közepe van.
Akkor meg már elég lutri arra felé menni.
Pedig elhihetitek, hogy nagyon hiányzik nekem az az ország.
De egy hétre meg nem megyek el 1000-1200,netán 1600 km-ert.

Re: Általános 2012 okt. 03 09:48 #10770

ttomi75! Gratula a babához! Nőjön nagyra, legyen egészséges, tanuljon sokat és persze szeresse Görögországot!

Cserrobit meg lassan kitiltjuk, mert már nem is tudja milyen egy görög nyaralás. :D :D :twisted: :roll:

Re: Általános 2012 okt. 02 21:54 #10769

Egyszerre is gondolkodhatnék... :wink:

Lassan kell majd tartani találkozót a sziget babáinak is ! :lol:

Re: Általános 2012 okt. 02 21:53 #10768

Ja és mi az, hogy nem ide tartozik!
Igenis, ide tartozik!
Mi is Veled örülünk ! :lol:

Re: Általános 2012 okt. 02 21:52 #10767

Szombat este megszületett kisfiúnk Németh Norbert 3630 grammal és 60 cm-el. Holnap már hozom is őket haza a kórházból! :örül:

Nahát !!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sok örömet egymásban ! :lol:

Na ugye, hogy jönnek a jó hírek is ! :lol:

Re: Általános 2012 okt. 02 21:47 #10766

Minden rendben lesz ! mindenkinél ! :igen:

Robi! Egyiptom szép hely. Remélhetőleg békés lesz akkor is.

Mi Sziléziát nézegetjük. Megint lengyel vidék... majd utána, ha még tudunk, ismét délre megyünk. De az nagyon messze van. Mármint időben.

Re: Általános 2012 okt. 02 21:44 #10765

Re: Általános 2012 okt. 02 19:37 #10764

Mi Egyiptomba megyünk jövőre. :)

Na. ne . :) Mesélj, bővebben. légyszi! Annyi lehangoló dolog után jól esne!

Sikeresen túl van a műtéten a kisebbik lányunk! :) Reméljük a gócos garatmandula volt minden rossz okozója! !!!Ez majd az elkövetkező hetekben derül ki.
Közben további eü. problémák merültek fel a nagyobb lányunknál. :( Holnap is vizsgálatra megyünk ..... Remélem minden rendben lesz !!!!!

Mindenkinek ,minden jót !

Re: Általános 2012 okt. 02 17:10 #10763

Mi Egyiptomba megyünk jövőre. :)

Re: Általános 2012 okt. 01 22:08 #10761

:ölel:

Sziasztok!

Már október van :(

Bocsánat... le voltam eresztve... :(

Mindenkinek minden jót! :virágszippantós:
Nálunk a macska volt beteg - de ma kihúzták a rossz fogát, úgy tűnik, az volt a probléma (gennyes) gyökere. :fogfájos:

Remélhetőleg a humán egészségügyi gondokon túl lesztek hamar.
A cigiről leszokás nagy tapsot érdemel! mert nagy akarat kellett hozzá. :taps:
Kiflic! Szép hónapokat és aztán szép éveket!

Tanulni meg élethossziglan kell... ahogy a közmondás mondja: jó pap holtig tanul... :wink: Ne lepődjetek meg, de bizony ötvenen túl is lesz még ilyen-olyan továbbképzés...

A jövő nyár meg hamar itt lesz, addig tervezgessünk, ki hova vágyik.

Re: Általános 2012 okt. 01 14:25 #10759

Szia Kati! Túlkezelés pálinkával? :D Annak nem a részegség a szinonimája? :D De a betegséget biztosan elmulasztotta! :)

A visszatéréssel mi is igy vagyunk, mint Ti itt sokan. Görögországban sehová nem mentem még kétszer ugyanoda vissza, de jövőre ide muszáj! :) Thassoson annyi mindent nem láttunk még. Tele van szeretettel ez a kis sziget, egyszerűen elragadó. :)

Szia Messinia! Igazából akkor szerelmi bánatom is volt, de a torkom is fájt. Azután mindkét bajom megoldódott. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.374 másodperc