Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 márc. 23 16:38 #9440

Még senki nem írta bele az eseménynaptárba?

Én meg nem merek. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 23 14:31 #9439

Mi nem ment?? béna vagyok no meg vaksi, de úgy látom mégis sikerült!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 23 11:48 #9438

Próbáltam beírni de nem megy.

Mi nem ment??
Hiba az ön készülékében van! - ha bocsikának sikerült. :)

Re: Általános 2012 márc. 23 09:16 #9437

Nekem sikerült!!! :örül:

Re: Általános 2012 márc. 23 09:08 #9436

Próbáltam beírni de nem megy.

Re: Általános 2012 márc. 23 07:29 #9435

Még senki nem írta bele az eseménynaptárba?

Re: Általános 2012 márc. 22 17:00 #9426

Tényleg , ez jó lenne én is írok bele. Májusban Thassos Szeptemberben Stavros!

Re: Általános 2012 márc. 22 15:27 #9425

Az Eseménynaptárba hogy lehet beírni ki mikor van a szigeten? Mi szept.01-től 08.-ig leszünk az Aethrion Apartmanba.

Re: Általános 2012 márc. 22 14:43 #9424

Akkor,hogy egy kicsit ne legyen off :wink: Mi Thassosra megyünk juni 17.-én!! :örül:

Robi addig még talákozunk!!!!!

Re: Általános 2012 márc. 22 14:41 #9423

Elnézést és nem me..nézést :D kérek a fórumlakóktól, de örömömbe írtam meg nektek.
Bocsánat ha off-oláson értetek. :futyul:

Úgy nézem jön a nyár!

Re: Általános 2012 márc. 22 14:04 #9422

Akkor,hogy egy kicsit ne legyen off :wink: Mi Thassosra megyünk juni 17.-én!! :örül:

Re: Általános 2012 márc. 22 13:44 #9421

Most már biztos Tunézia,már be is csengettem a lecsót. :örül:
Szept 14-én megyünk :)

Mi ez az OFF itt kérem? :D :twisted:

Gratulálok! Nálunk még semmi nem biztos, csak hogy menni KELL!
Az irány idén OFF - Lefkada lesz, de azon belül még semmi konkrétum.

Re: Általános 2012 márc. 22 12:17 #9420

Most már biztos Tunézia,már be is csengettem a lecsót. :örül:
Szept 14-én megyünk :)

Re: Általános 2012 márc. 20 19:56 #9415

A párom unszolására minden évben raknom kell zöld dió befőttet szirupban. Mert, ő ezt a receptet egy nagyon idős nénitől szerezte, és emlékezteti a gyerekkorra. 3 éve csinálom, de a befőttek sorsa az, hogy elajándékozza, dicsekvén vele. Hogy az ő párja mit készít. Tavaly volt az utolsó év mostanában , amikor is készítettem zöld diót, mert nem eszi , csak osztogatja. Pedig rengeteg munka van vele, mire üvegbe kerül.
És tényleg finom, talán felbontok egy üveggel, úgyis hízókúrán vagyok. ( sikeres)
Egyetek ti is valami finomságot.

Re: Általános 2012 márc. 20 18:46 #9414

Honey, fogadjunk , hogy a Te édességeid nem álltak 4 évig a polcon ?! :D :D

Tényleg nem. :D De most nem eszem ilyesmit egy nagyon szigorú diéta miatt (nem fogyókúra). :(

Csak nem vagy beteg, Honey !?
Nálam is diéta van, de fogyi miatt! Az első napok, nahát gondolhatod !!!

Re: Általános 2012 márc. 20 18:43 #9413

Jajj mi diétázunk...úgy fogyókúrásan....Ági talán emlékszik ránk tavalyról, a nagydarab kigyúrt tetovált és a hmm...hogy is fogalmazzak magamról??? enyhén telt???(ez jó lesz) szőke a Pontiosban....szóval mi fogyózunk, mert nem 100-al, de 80-al se tud menni majd a motor, ha így maradunk :lol:
de párom minden nap megkérdezi, hogy olyan zöld diót majd Lefkadán is tudunk venni??? :D (mert az diétás ugye)

:D :lol: :)
IGEN::::::::::::::::::::
Én ma böjti kecskét vettem a hentesnél. Csak a parti van nyitva.
Igen, böjti a diós szirupos méz is!!!!
Mint ahogy böjti étel a kecskehús is. Hisz a kecske veetáriánus!

Biztos kapsz majd!

Az jobban hangzik, hogy a kecske vegetáriánus ! :) Így a kecske böjtöl, helyetted nem Te, ha megeszed őt! Nagyon jóóó!!!Ezt átvehetnénk mi is! :lol: :D :lol: :örül:

Re: Általános 2012 márc. 20 12:49 #9408

Re: Általános 2012 márc. 19 21:27 #9400

Józsiknak köszöntök a finom nyári napokért, amit élvezünk!!!!

Re: Általános 2012 márc. 19 21:24 #9399

Jajj mi diétázunk...úgy fogyókúrásan....Ági talán emlékszik ránk tavalyról, a nagydarab kigyúrt tetovált és a hmm...hogy is fogalmazzak magamról??? enyhén telt???(ez jó lesz) szőke a Pontiosban....szóval mi fogyózunk, mert nem 100-al, de 80-al se tud menni majd a motor, ha így maradunk :lol:
de párom minden nap megkérdezi, hogy olyan zöld diót majd Lefkadán is tudunk venni??? :D (mert az diétás ugye)

:D :lol: :)
IGEN::::::::::::::::::::
Én ma böjti kecskét vettem a hentesnél. Csak a parti van nyitva.
Igen, böjti a diós szirupos méz is!!!!
Mint ahogy böjti étel a kecskehús is. Hisz a kecske veetáriánus!

Biztos kapsz majd!

Re: Általános 2012 márc. 19 20:28 #9398

Re: Általános 2012 márc. 19 20:15 #9396

Tényleg nem. :D De most nem eszem ilyesmit egy nagyon szigorú diéta miatt (nem fogyókúra). :(

Re: Általános 2012 márc. 19 18:59 #9393

Re: Általános 2012 márc. 19 08:18 #9388

Verus!
Az ilyen édességekből én is mindig feltankolok. A mandarinos édesség még darabban van, mert csak én eszem, és egyszerre egy elég belőle, mert annyira édes. De van még cseresznyés és földiepres is a spájzban! Szőlőset nem is láttam még! Füge, narancs- és citromhéj már megvolt. Lassan mindet végigkóstolom.

Robi!
A jósorsunk eddig úgy hozta, hogy időnként el-el tudtunk menni egy-egy wellnessre vagy csak úgy néhány napra országunk bizonyos tájaira. Nem kell ahhoz hosszú hétvége vagy ünnep, hogy a szállodákban rengeteg vendég legyen. Igaz, mi hétvégente töltjük el az időnként néha napján ilyen helyeken, de mindig megállapítjuk, hogy mi magyarok, nem állunk azért olyan rosszul, mert egy egyszerű, snassz év közbeni hétvégén is rengetegen vannak a magyar szállodákban.

Re: Általános 2012 márc. 19 08:12 #9387

Sheidi!

Utólagosan is Isten éltessen!!!!!!!

Re: Általános 2012 márc. 19 07:30 #9386

No, végre volt egy csöpp időm, és így megcsináltam a videot az Ypsario - Profitis Ilias túráról.

A video itt van:

xabi.valodi.hu/projecty.wmv (jobb klikk - hivatkozás mentése más néven)

A gps által rögzített track (akár letöltésre is):

connect.garmin.com/activity/109132212

Üdv!

X.

Édes Sabim, hol voltál! ?Hányszor emlegettelek a télen.
Új túra lenne amit nem tudok már végigjárni.
Jelentkezz már be emailen...
Bár leginkább Skypén szeretnék kérdezni egy csomó helyet, amit te végig jártál esetleg!

Oldalmegjelenítési idő: 0.131 másodperc