Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 márc. 05 07:59 #9261

Szeretném, nagyon ha kóbor kutyák rángatnának le a motorrol, ennél jobban, már csak a kígyókat szeretem! :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 04 22:29 #9260

Na, megtaláltam!
[youtube]
[/youtube]
Azért még jó, hogy nálunk, amikor kitoljuk a kocsit a Tescóból, csak legfeljebb a csövesek akarnak lejmolni tőlünk...
Most már tudom, hogy sosem megyek Moszkvába...nem mintha eddig nagyon készültem volna!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 04 22:18 #9259

Jó, rendben :)
De ezt nézzétek meg! Titeket már molesztáltak farkasok az autópályán, vagy a parkolóban a Tesóból kijövet?
Ez is csak az oroszoknál történhet meg !!!

[youtube]
[/youtube] A parkolóst is megkeresem ....

Re: Általános 2012 márc. 04 21:41 #9258

Pszt.... pszt.... van másik topik... :D

Re: Általános 2012 márc. 04 12:20 #9257

Balázs, nem csodálom, hogy a Jón tengert a szívedbe zártad!
Nekünk észak felé az utolsó sziget -Korfu- lesz az uticél, a Jón szigetek közül eddig csak ott nem jártunk! (leszámítva a kis északi Korfu környéki szigeteket.ja és a legdélebbi jón szigeten , Kithirán sem jártunk)
Lefkada örök szerelem lesz!!!! (a nyugati oldal mindenképp) Hol lesz a szállás? Megint egyénileg szerveztétek?

A szállás még kérdőjeles. Kértem már pár ajánlatot, de még a pontos dátum sincs kitűzve az indulásra.
Gergő idén szeretne menni angol táborba, ami lehet hogy közbeszól. Eddig soha nem mehetett, mert akkor nyaraltunk. :(
Az is lehet, hogy csak nekiindulunk foglalás nélkül. De utazási irodával biztosan nem megyünk. A Nidris tömeg nekünk nagyon nem jön be.
Szívem szerint a nyugati oldalon keresnék szállást, de ott drágább, és kevesebb is van. Pedig el tudnánk viselni egy szikla tetején lévő apartmant teljes kilátással a tengerre. :)
Szóval még képlékeny minden.
(Ja, és ott is találtam egy kint élő magyar lányt. :) )

Nidri nem kellene nekem sem, semmi pénzért! Nemcsak a zsúfoltság miatt, hanem, mert éles sóder borítja a partot, és a víz nagyon hirtelen mélyül. A kilátás a kis szigetekre mondjuk hangulatos, de oda is lehet utazni. Annál is inkább, mert ez a hajókirándulások kiindulópontja. Ha utószezonban mennétek, nagyobb eséllyel köt ki a hajó Porto Katzikin. Bár kocsival az is megközelíthető a szárazföld felől is.
Na szóval, én is mindenképp a nyugati oldalra mennék. Ott is kavicsos, de nem sóder, hanem a Jón tengerre annyira jellemző kicsi gömbölyű, hófehér kavicsok vannak. Na és azok a kék árnyalatok!!!! Ilyen nincs máshol!!!
Balázs, én drukkolok, hogy minden sikerüljön ; fiacskádnak a tábor és nektek egy álomnyaralás a nyugati parton !!:) Hajrááá!! :örül: :örül:

Re: Általános 2012 márc. 03 22:03 #9256

Nekünk észak felé az utolsó sziget -Korfu- lesz az uticél, a Jón szigetek közül eddig csak ott nem jártunk! (leszámítva a kis északi Korfu környéki szigeteket.ja és a legdélebbi jón szigeten , Kithirán sem jártunk)
Lefkada örök szerelem lesz!!!! (a nyugati oldal mindenképp) Hol lesz a szállás? Megint egyénileg szerveztétek?

A szállás még kérdőjeles. Kértem már pár ajánlatot, de még a pontos dátum sincs kitűzve az indulásra.
Gergő idén szeretne menni angol táborba, ami lehet hogy közbeszól. Eddig soha nem mehetett, mert akkor nyaraltunk. :(
Az is lehet, hogy csak nekiindulunk foglalás nélkül. De utazási irodával biztosan nem megyünk. A Nidris tömeg nekünk nagyon nem jön be.
Szívem szerint a nyugati oldalon keresnék szállást, de ott drágább, és kevesebb is van. Pedig el tudnánk viselni egy szikla tetején lévő apartmant teljes kilátással a tengerre. :)
Szóval még képlékeny minden.
(Ja, és ott is találtam egy kint élő magyar lányt. :) )

Re: Általános 2012 márc. 03 21:00 #9254

Hát mi idén hűtlenek leszünk.
Megint a Jón szigetek egyikével szemezek. Idén nagy valószínűséggel Lefkada lesz a cél.
De azért nem kell törölnöm a regisztrációmat ugye? :D

Re: Általános 2012 márc. 03 20:55 #9253

Ja és gurulást írtam, nem ugrálást :D
Se a párom esm én nem vagyunk egy ugrálós fajta :lol:

Jaahh, bocsi, ezt elnéztem de tudod, legtöbben ugrani szoktak! :)))

Re: Általános 2012 márc. 03 20:46 #9252

Hát mi idén hűtlenek leszünk.
Megint a Jón szigetek egyikével szemezek. Idén nagy valószínűséggel Lefkada lesz a cél.
De azért nem kell törölnöm a regisztrációmat ugye? :D

Re: Általános 2012 márc. 03 17:47 #9251

Mi is tervezzük!!!Junius közepén- :Thassos-fan: végén

Re: Általános 2012 márc. 03 16:37 #9250

Eddig úgy van, hogy a szomszédos országban tett kimerítő csavargás után mi is betérünk a szigetre, kilihegni magunkat. :D
Na meg megölelni Ágit. :ölel:
De már májusban.

Re: Általános 2012 márc. 03 16:33 #9249

.............. És lám a kislány meggyógyult. Az ígéret, az ígéret.

Re: Általános 2012 márc. 03 13:38 #9248

Ja és gurulást írtam, nem ugrálást :D
Se a párom esm én nem vagyunk egy ugrálós fajta :lol:

Re: Általános 2012 márc. 03 13:28 #9247

3 hetünk lesz utazgatni, direkt így terveztük az utat, hogy tudjunk csavarogni, se oda se vissza nem akarunk rohanni

Re: Általános 2012 márc. 03 12:49 #9246

Mi Lefkadáról visszafelé szeretnénk pár napra Thassosra is begurulni!

Beugrásnak én nem nevezném :)
Lefkadáról hazafelé anno, nekünk csak Paráliára kellett mennünk hazautazókért. Az is jó nagy kerülő volt. Lefkadáról hat óra körül indultunk. Mire odaértünk értük, éjjel egy óra volt.Igaz, akkor még nem épült meg a Pindoszt átszelő autópálya, és szerpentineztünk, meg el is tévedtünk hazafelé. De akkor is ..Lefkadától Thassos elképzelhetetlen távolság !!! Hacsak nem pattantok repcsire!
Ha mégis vállalkoztok rá,szép vállalkozás lesz! Hacsak nem szántok rá több napot.

Re: Általános 2012 márc. 03 11:54 #9245

Mi Lefkadáról visszafelé szeretnénk pár napra Thassosra is begurulni!

Re: Általános 2012 márc. 03 11:49 #9244

De jó Nektek! Ti már szervezgetitek a thassosi nyaralást! Már az is nagyszerű, ha tudod, mikor mész. Készülődsz, tervezgetsz, szervezed a dolgokat. Aztán egyszer csak hipp-hopp már indulsz is, mert úgy elszaladt az idő.
Ki megy még az idén Thassosra?????

Re: Általános 2012 márc. 03 10:44 #9243

Ige.......n!!!!! Szeptember 1-én megyünk Thassos!

De jó! Emlékszem mikor mi is akkor mentünk! Nálunk is érlelődik a dolog. Mert, amikor a barátunk kislánya még nagyon beteg volt, akkor megígértette velünk, hogy amikor meggyógyul a kislány, mennünk kell velük Thassosra. És lám a kislány meggyógyult. Az ígéret, az ígéret.

Re: Általános 2012 márc. 02 22:06 #9242

Ige.......n!!!!! Szeptember 1-én megyünk Thassos!

Re: Általános 2012 febr. 29 08:50 #9227

Tfildikó!
Kívánok én is Boldog Születésnapot!

Én is köszöntöttelek tegnap. ISTEN ÉLTESSEN!!!!!

Hogy milyen sok szülinaposunk van... És milyen szépek és mily boldogok!!!

Oly sietve léptem ki a gépből, hogy elfelejtettem lementeni...

Re: Általános 2012 febr. 26 20:14 #9226

Köszönöm ! :pohárköszöntő:

Re: Általános 2012 febr. 23 21:06 #9222

Tfildikó!
Kívánok én is Boldog Születésnapot!

Re: Általános 2012 febr. 23 18:35 #9221

Kedves Tfildikó !
Isten éltessen sokáig!http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRsoMOILzBuyQZAPpgk6PGQEg-w3M80dLFNt2Wo9fxVhActRhk5Sg

Re: Általános 2012 febr. 23 11:53 #9220

Micsoda születésnap-torlódás... :D :D :D

TFILDIKÓ !

ISTEN ÉLTESSEN !

:legjobbakat:

Re: Általános 2012 febr. 22 04:59 #9217

Ági, köszönöm!

Kíváncsian várom a húsvéti csoport képet és képeket + beszámolót.

Oldalmegjelenítési idő: 0.127 másodperc