Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 febr. 21 14:50 #9207

Ági, Köszönöm a válaszodat.
A tavalyi fenyőméz utolsó üvegét ma bontottam fel. Ági , szeptember közepén lehet még venni?

Hát te is a raktár kiürítés vége felé tartasz....
IGEN. EGÉSZ ÉVBEN LEHET KAPNI!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 febr. 20 19:25 #9206

Ági, Köszönöm a válaszodat.
A tavalyi fenyőméz utolsó üvegét ma bontottam fel. Ági , szeptember közepén lehet még venni?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 febr. 20 17:16 #9205

Úú, lemaradtam mindenről....
Zsuzsik! Isten éltessen benneteket!!!!!

Gergőm, nagyra nőj!!!!
A világ legnagyobb tortáját küldöm felétek.

Re: Általános 2012 febr. 20 17:14 #9204

Sziasztok ! Tud valaki segíteni :Bányász térképet keresek .+ Ágitól szeretném megkérdezni :most éppen mennyi a benzin és a Jorgos péknél (2011 évi 0.90 -es) kenyér?
Előre is köszönöm! V.

Bányász térkép????
Nem is gondoltam arra, hogy ilyen van. biztos. De, hogy nem közforgalomban az biztos.
Viszont 7 Euró volt tavaly Limenásban,- több helyen lehetett kapni -egy aránylag jó térkép.
Azért mondom aránylag, mert az alapján próbáltam én is közlekedni bent, de ugyan arra jöttem rá, mint eddig: EZ A TÉRKÉP SEM FELEL MEG A VALÓSÁGNAK,
Viszont abba is be van jelőlve az összes bánya.
Erre megint azért írom, mert a valóságban sokkal több bánya létezik. Valószinű az utolsó 10-20 év bányái vannak bejelölve.
1 Euró minden kenyér...Ebből 2 db-t egy család elfogyaszt egy nap...
Az üzemanyag: 1, 5 körül a gázolaj, 1.65-180 Euróig az ólom mentes. Kut tipusoktól fügően.
Raxoniban a gázolaj az olcsó, Limenárjában az ólom mentes.

Re: Általános 2012 febr. 20 12:02 #9203

Sziasztok ! Tud valaki segíteni :Bányász térképet keresek .+ Ágitól szeretném megkérdezni :most éppen mennyi a benzin és a Jorgos péknél (2011 évi 0.90 -es) kenyér?
Előre is köszönöm! V.

Re: Általános 2012 febr. 20 11:14 #9202

Mostanában tényleg sűrűn vannak szülinaposaink :D

GERGŐ !

BOLDOG SZÜLINAPOT !

Re: Általános 2012 febr. 20 11:10 #9200

Csatlakozom! Gergő Isten éltessen!

Re: Általános 2012 febr. 20 09:41 #9199

Kívánok Boldog születésnapot is a ma ünneplő Gergőnek (12)!
Aki Ausztriában ünnepli a születésnapját sítáborban. :)

(Februárra mi befejeztük. :D)

Re: Általános 2012 febr. 20 09:39 #9198

Utólag is Boldog Zsuzsanna napot minden ünneplőnek!
Én tegnap a saját Zsuzsámmal voltam, ezért nem jelentkeztem. :)

Re: Általános 2012 febr. 20 07:24 #9196

Kedves Lovas Zsuzsi és Balázsunk Zsuzsija!

Nagyon sok boldog névnapot!

Re: Általános 2012 febr. 19 17:25 #9193

Köszönöm a jókívánságokat!
Éjjel megszólalt a pacsirta!

Re: Általános 2012 febr. 19 15:36 #9192

<!-- ia0 -->ny 14.jpg<!-- ia0 -->Minden kedves Zsuzsannának is sok boldog névnapot!

Re: Általános 2012 febr. 19 15:32 #9191

<!-- ia0 -->virag_512.jpg<!-- ia0 -->Lovas Zsuzsa! Sok boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2012 febr. 19 12:47 #9190

Szia,Ági! Szeretném megkérdezni most éppen mennyi a benzin és a Jorgos péknél (2011 évi 0.90 -es) kenyér?
Előre is köszönöm!

Re: Általános 2012 febr. 19 12:44 #9189

Zsuzsannák !!!! Sok boldog névnapot!!!!

Re: Általános 2012 febr. 19 11:38 #9188

Vannak viszont körünkben olyanok is, akik a névnapjukat ünneplik:

ZSUZSANNÁK!

Lovas Zsuzsi és Balázs felesége Zsuzsi!
És úgy emlékszem, régebben voltak itt más Zsuzsannák is.

BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2012 febr. 19 11:31 #9187

Van egy születésnaposunk, Twindy.
De csak tavaly nyáron olvasta a fórumot.
Mindenesetre Isten éltesse!

Re: Általános 2012 febr. 17 15:08 #9183

Balázs!
Nem látod, hogy ez egy söröcske. :D

Re: Általános 2012 febr. 16 18:32 #9181

Robi!
Köszönöm! De mi van itt is? (iGO)Primo??? :D :twisted: :roll:

Re: Általános 2012 febr. 15 16:37 #9174

Balázs!
Itt is :)
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNcj4KdQuxhdwS63rgAaChXhFcY1ASBZtJ1EebHOsr2l_-VtQUSA :örül: :lol:

Re: Általános 2012 febr. 15 13:25 #9173

Verus! Köszönöm!

Re: Általános 2012 febr. 15 08:55 #9172

Ó, Verus! Ez a torta nagyon jól néz ki. Én is sajnálnám megkóstolni, de azért csak nem hagynám megromlani!!! :D

Re: Általános 2012 febr. 14 22:39 #9171

Úgy látszik ritkábban járok itt, mint ahogy történnek az események. Így most lemaradtam Balázs köszöntéséről is.
Be szeretném pótolni :)
Kedves Balázs! Isten éltessen sokáig, kívánok Neked sok-sok hosszú évet szeretteiddel, s együtt minél több nyaralást kedvenc szigeteken !
Találtam Neked egy szép görög szülinapi tortát! Bár én sajnálnám megenni :)

Re: Általános 2012 febr. 14 22:25 #9170

Igen, olvastam őket!
Ha nem is írok, azért minden nap benézek, hogy mi történt. :)

Re: Általános 2012 febr. 14 19:15 #9166

Akkor én a legszebb koromban vagyok, bár erre felé szállóige, mely szerint 40 felett mindennap ajándék.Ha belegondolunk igen, ajándék, ha a családod melletted van, ha a barátaidra számíthatsz. Ha van munkád és még mindig vannak álmaid, akkor boldog ember vagy, én az vagyok. Nehézségek az élet bármely szakaszában vannak, és számít, hogyan éljük meg a gondokat.Szerencsés ember vagyok, mert az én párom pesszimista emberből átváltoztatott optimistává. Neki is megköszöntem már, hisz nem elég csak az, ha azt gondoljuk érzi a másik a hálánkat, szeretetünket, ki is kell mondani - KÖSZÖNÖM ÉS SZERETLEK!!!!!

Igen, ezt szántam mára.
Ez maradt ki a tegnapi köszöntőből.
érzi a másik a hálánkat, szeretetünket, ki is kell mondani KÖSZÖNÖM ÉS SZERETLEK!!!!!
Ez többet jelent a Valentin napi tortánál.

Bazsi, ez volt a 3×1 napi szüli napi köszöntőm.
Ünnepeltetek szépen otthon.
Sok szeretettel: Ági

Oldalmegjelenítési idő: 0.166 másodperc