Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 márc. 10 19:51 #9289

Honey!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 10 19:45 #9288

Áginak!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 10 17:25 #9287

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!!!!

Áginak pedig boldog szülinapot!!!!

Re: Általános 2012 márc. 10 12:57 #9286

IldikóK! Honey! Tfildikó! Nagyon sok boldog névnapot!

Re: Általános 2012 márc. 10 12:26 #9285

I L D I K Ó K !

BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2012 márc. 09 16:05 #9283

Csibészek, ezt honnan szimatoltátok ki?
Nagyon szépen köszönöm!

Re: Általános 2012 márc. 09 14:29 #9282

Ühüm....

Á G I !

Re: Általános 2012 márc. 09 10:46 #9281

ÁGI !!!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2012 márc. 08 23:36 #9280

Re: Általános 2012 márc. 08 23:35 #9279

Köszi, Balázs!

Re: Általános 2012 márc. 08 21:53 #9278

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: Köszi Balázs! :D

Re: Általános 2012 márc. 08 17:53 #9277

Demők Attitól jön felénk ez a szép vers.
Hozzá a csodálatos rózsát Pénzes József küldi felénk!

Köszönjük szép gesztusotokat!

Szuhanics Albert - Nőnapi köszöntő

Lágy szellők hangját hallgatom
a nőnapon, a nőnapon.
most néhány szót kell mondanom,
ez alkalom, ez alkalom...

Mert nincs annál szebb álomkép,
úgy gondolom, úgy gondolom.
Ha kezünk fogja női kéz,
ezt jól tudom, ezt jól tudom...

Ők a férfi örök társa,
nagyon-nagyon, nagyon-nagyon.

Testünk, lelkünk tükörmása,
minden napon, minden napon...

Élet nélkülük nem lenne,
semmi olyan, semmi olyan.
Elhullnánk a végtelenbe
otthontalan, otthontalan...

Nem ismernénk soha szépet,
oly édesen, oly édesen.
Szív szerelmet, boldog életet,
mi sohasem, mi sohasem...

Nőinket sosem feledjük,
bizony-bizony, bizony-bizony...
S nem csak nőnapon szeretjük,
nagyon-nagyon, nagyon-nagyon!

Re: Általános 2012 márc. 08 16:26 #9276

Balázs nagyon figyelmes vagy köszi! :örül:

Re: Általános 2012 márc. 08 16:23 #9275

Hölgyeinknek Nőnap alkalmából:
<!-- ia0 -->hoviragok.jpg<!-- ia0 -->

Egy, csak egy legény van talpon a vidéken,
Meddig a szem ellát puszta földön, égen;
Ez volt ám az ember, ha kellett, a gáton,
Nem terem ma párja hetedhét országon;

Isten őrizze meg szép szokásod!
Köszönöm sok hölgy nevében!

Re: Általános 2012 márc. 08 16:12 #9274

Balázs!
Nagyon kedves Tőled! :)

Re: Általános 2012 márc. 08 13:34 #9273

Hölgyeinknek Nőnap alkalmából:
<!-- ia0 -->hoviragok.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2012 márc. 06 11:51 #9270

Tetszik a kép. :D Ó, ha a mi leányaink látták volna azokat a lovakat! :D

Re: Általános 2012 márc. 06 10:31 #9269

Van, e ennél magyarabb, délcegebb dolog a kerek e világon?!
Nézzétek azt a női deréktartást! A dögös férfi kalapot...Micsoda tartás...Micsoda férfi...
Pános időnként kérdezgeti, mi a csudát nézegetsz az internetten annyi ideig. Ha tudná, hogy most mit csodálok, egy hétre eltiltana a géptől. Ó, ó, mily férfi kalap...

Sajnálom, hogy nem volt nálam fényképezőgép a napokban.
A Halkiás markettől jöttem ki az útra, és a visszapillantóból láttam, hogy egy valaki egy fehér lovon lovagolva ment a Halkiáshoz. A kanyart majdnem kiegyenesítettük, úgy megdöbbentünk a látványon.Még jó, hogy szembe nem jött semmi...
Nem a szépségtől, hanem a furcsaságtól.

Egy lovat a kemping felett látok néha kipányvázni. Egy fehéret a Limenasi márványüzem előtt legelészni. Egy van a Metoxi kolostor környéki kertekben. Csak ott látom ló tartásnak megfelelő körülmények közt. A gazdája számomra nem jó ember, és nincs jó kapcsolatunk, de ezt tisztelem benne.
Hogy ki lehetett az üzletbe lovagoló???
Magyar táncosok jönnek hozzánk. Annak is sikere van. De lovas lovasunk az sajnos nem. Attól ájulna el minden görög igazán!!!

Más. Két számomra új növényt fedeztem fel. Meg is rendeltem az ültetvényeket Seresből.
magyar nevük: Homoktövis, és Goji beri. Ismeritek közelebbről is e növényeket?
Sok jót olvastam, és bírja a szélsőséges klímát is. A nyári munkámat is. És finom és csoda gyógynövény mind kettő...

Re: Általános 2012 márc. 05 19:10 #9268

Hmm. Jellemző gyerekek az anyagi helyzetre.
Senkinek nincs pénze. Ill. ahova kellene ott nincs. Itt kérdezgettem a hozzáértőket, hova adtátok be a jogot a kiállításra. minden évben Bulgár és szerb választ kaptam.
MINDEN ÉVBEN.
Akkor voltunk utoljára, mikor én is mentem. Akkor egy hónapig ezer helyre mentem, telefonáltam, mire a saját költségemen engedélyt kaptam. De legalább volt pavilon a szigetről is a nagy pavilon részre.
Tehát nemcsak a pénz, hanem egyes érdekek dominálnak.

Re: Általános 2012 márc. 05 14:49 #9267

Tehát megtudtam, hogy igenis jobb, ha mindent az interneten keresek és nem bízom ebben a kiállításban :(

Hát ez az, az internet függők úgy is mindent itt keresnek meg. :)

Na húzok vissza tanulni, mert holnap bukta lesz. :)

Re: Általános 2012 márc. 05 11:51 #9266

Na, én kint voltam a szabadban, leginkább a kertben, metszegettem, takarítottam, pakoltam. Igyekszem ezeket a munkákat minél előbb megcsinálni, mert később mással kell foglalkoznom. Szegeden disznótoros hétvége volt a Széchenyi téren. Oda sem jutottunk el. Nem mintha itthon nem látnánk disznótort, csak a hangulat kedvéért mentünk volna. Most szombaton a lányomnak lesz táncbemutatója a helyi hastáncosokkal és hagyományőrzőkkel, az Ezeregy éjszakaát elevenítik meg.
Kellemes hetet mindenkinek.

Re: Általános 2012 márc. 05 11:02 #9265

Utazás Kiállítás:
Évek óta gyérül az egész. Egyre kevesebb az ismertető szóróanyag.
Az is igaz, hogy egyetlen utazási irodát sem néztem már.
Görög (mármint az ország idegenforgalmi szervezeténél, nem az utazási irodáknál) anyag minimális volt. Volt Paraliáról valamennyi, meg Rodosz... de az is inkább a nagy luxusszállodás kínálat :-(
A horvátok nagyon fölkészültek, könyv nagyságú, magyar nyelvű komoly ismertetőket hoztak - nagyon gyúrnak a forgalom növelésére.
A lengyelek voltak a díszvendégek (semmi díszt nem láttam, még prosijuk is kevesebb volt), volt büféjük, ettem bigost és még haza is vittem, illatozott egész úton a szatyorból a káposzta :D ... sajnos az egyik műanyag tányér megrepedt...:-( - már ezért érdemes volt kimennem :D Ja, pénteken voltam.

Tehát megtudtam, hogy igenis jobb, ha mindent az interneten keresek és nem bízom ebben a kiállításban :(
Évekkel ezelőtt mindenki akkora pakkokkal igyekezett kifelé, hogy el se bírta a prospektushegyet... most már mindenkinél csak egy-egy vékonyabb szatyor volt :(

Na de most már előre a nyár felé! :lol:

Re: Általános 2012 márc. 05 09:55 #9264

Szia Ági !
Voltunk kint az Utazási Kiállitáson, nagyon szegényes volt, összezsufolva a honi és a külföldi kiállitok egy pavilonba, prospektusokat térképeket nem osztogattak vagyis a tavalyit adták, természetesen Thassosrol újra semmi.

Re: Általános 2012 márc. 05 08:59 #9263

Ági!
Én per momentán egy tanfolyamon ülök..
tegnap ügyeletes voltam, mentettük a világot, meg a porontyokat!
mennék én a vakvilágba, de nagy úr a muszáj :lol:

na de ami késik nem múlik, mindjárt csavargunk, addig meg összeszorítjuk a fogunkat :D

Re: Általános 2012 márc. 05 08:54 #9262

Atya világ! Én meg azt hittem, hogy ti is a napfényes tavaszi napokat a természetben töltitek.
S itt csevegtek! :D Én meg a kertben a hajam fogom, hogy mennyi munka vár ránk.
Mint egy kirajzott méhraj volt az öblünk szombat vasárnap.
Mindenki kint volt. Elkezdték a szállások rendbetételét, a kertek metszését.
És a nagy pletyipartik! Reggel 9 kor indultunk egy órára értünk célba. Addig hol itt, hol ott álltunk meg beszélgetni. Egy órakor meg az ebédet kezdték a szabadba. Annyi lett a munkánkból... Egy rózsabokrot tudtunk összesen megmetszeni...

Ó, Lefkáda az gyönyörű!!!
Minden szép, ami sziget!!!!

Most kaptam tavaly nyári képeket. Még az én szívem is belefájdult oly szép volt. Nyár, tenger, élet, nyüzsés vidámsággal
Tervezgessetek csak! Már a gondolat is felüdít!

Az utazási kiállítással mi a helyzet????

Oldalmegjelenítési idő: 0.169 másodperc