Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 09:54 #14102

Honey, Neked hol jelennek meg reklámok? :)
Én nem látok egyet sem - mondjuk nem is hiányzik annyira... :)
(nekem win 8-am van, lehet, hogy op. rendszer függő? :) )

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 07:22 #14101

Majd este küldök fotót, mert a melóhelyi gépemen nem jelennek meg. A reklámok Görögországgal kapcsolatosak. Az otthoni gépen win 7 van. A melóhelyin xp. Nem tudom, ennek van-e köze hozzá (böngésző mozilla).

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 14 21:52 #14100

Balázs, mik ezek a felugró reklámok itt bal oldalt???? Nélkülük jobb volt!

Hol? Mi? Nekem nincsenek.
Tudsz képernyőfotót küldeni???

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 14 21:08 #14099

Balázs, mik ezek a felugró reklámok itt bal oldalt???? Nélkülük jobb volt!

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 14 20:46 #14098

Feltöltöttem még egy videót, ha valakit érdekel.
Ezt a lányok készítették. De mégsem szerkesztgettem olyan sokat a rajta.

-

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 13 22:03 #14096

Igen, életre szóló élmény volt!
Nyerni kellene a lottón, akkor több körre is befizetnék. ;)
A sebességről nem tudok nyilatkozni, mert a műszerfalon csak a sebességi fokozatot mutatta és a fordulatszámot. A versenyautóban a sebesség nem egy fontos szempont, hiszen annak mindig a lehető legnagyobbnak kell lenni. Sajnos érzésre sem tudom megmondani, mert a földön ültem, vagy inkább félig feküdtem. :)
Még egy pár kör, és támogatás a fülembe akkor biztosan bátrabb lettem volna. Most a legtöbbször csak azt kaptam a rádión, hogy óvatosan, óvatosan. A 3. körben volt a legjobb üzenet, ami kb. így hangzott: Még csak tanuljuk a pályát, de mát látom csúszik a hátulja. Óvatosan!
Szóval ehhez hasonló utasításokra, nem mertem nagyon nyomni. Pedig egy megforgást is szívesen kipróbáltam volna. :)
Persze azért néha volt olyan is, hogy ez a sikán most jó volt.

Szóval lennék megint 40 éves, hogy még egy ilyet kapjak. :D

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 13 17:55 #14095

Ez igen!!! Szuper!!!!
Mennyivel mentél?
Azt hiszem én az úton sem tudtam volna maradni!!!!! Nagyon nagy élmény lehetett Balázs, életre szóló és feledhetetlen!!!!

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 12 21:55 #14093

Sziasztok!

Ma megtörtént az élménynap, amit még februárban, a 40. születésnapomra kaptam. :)
Nagyon nagy élmény volt!!!! :örül: :örül: :örül:
A motor teljesítménye és a nyomatéka nem nagyobb, mint a Zafiránkba, de az autó súlya, az 1/4-e a családi autónknak.

Fedélzeti kamerás videó:
-

Pár fotó: www.facebook.com/media/set/?set=a.743909328977100.1073741827.100000741207078&type=1&l=fcb4aa128a-https://www.facebook.com/media/set/?set ... fcb4aa128a
(Megnyitás: jobb klikk, megnyitás új lapon)

Még lesz egy saját kamerás videó is, de azt még szerkesztem.

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 01 19:51 #14055

Sziasztok!
Tegnap voltunk genetikai vizsgálaton, és minden oké a pici lánnyal. :) Azért leesett egy kő a szívemről, mondjuk csak a korom miatt kellett mindenféle genetikai dolgot nézni (a párom szerint ez totál diszkrimináció :) ),de azért volt izgulás, hogy minden rendben legyen.
Reggel 9-től délután 3-ig ültünk ott, már minden bajom volt, a szakrendelésen lévő orvosnak hirtelen műtétje lett, a váróban meg ott ültünk kb 30-an, és vártuk a csodát. Sokan csak egy aláirásra, pecsétre, az eredményre vártunk.
Párom meg is állapitotta, hogy na ilyenkor állapitható meg az orvoshiány. Totál érthető, hogy az orvosnak hirtelen mennie kell, de ilyen esetben nincs más aki beugorhatna, ha látják, mennyien várnak még? Szegény apukák ott rohangáltak enni-és innivalóért, mert már minden kismama nyűglődött. :)

Andriska! Köszönöm a felajánlást, nagy szerencsénkre a párom most hozott haza egy csomó cuccot, a főnökétől meg a kollégájától kaptuk, de még nyilván hiányoznak dolgok, majd osztok-szorzok, és ha kell egyeztetünk.
A babakocsi áraktól épp el vagyok hűlve... :)

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 31 09:51 #14027

suvimarta!
Átvittem Korinosról , Makrigialosról kérdést a hozzászólásokat a Nyaralások más helyszíneken topicba.

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 31 07:45 #14025

Nálunk nem igazán lesz pihenés...lakásfelújítás lesz ezerrel. Egyfolytában agyalunk, kalkulálunk, hogy mit és hogyan tudunk olcsóbban kihozni, mert ugye a babának is kellene egy csomó dolog. De muszáj megcsinálni, mert nem túl bababarát a lakás. :) Pechünkre a környezetünkben nem nagyon van olyan, akitől örökölni tudunk kislányholmikat.

Szia Messi,

Elsősorban egészséget és sok örömet kívánunk Nektek, másodsorban pedig Nekünk most lesz három éves a kislányunk és bár nem újszülött cuccok (azokat már továbbadtuk) de vannak csajos dolgaink amiket már nem használunk, szinte minden nap újakat kell venni, úgy nő :D
Ha gonodolod egyeztethetünk, hogy mik vannak és kell-e egyáltalán (<!-- e --><a href="mailto:andrasi.gabor01@gmail.com-andrasi.gabor01@gmail.com).

Üdv, Andriska

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 29 20:42 #14016

Nálunk nem igazán lesz pihenés...lakásfelújítás lesz ezerrel. Egyfolytában agyalunk, kalkulálunk, hogy mit és hogyan tudunk olcsóbban kihozni, mert ugye a babának is kellene egy csomó dolog. De muszáj megcsinálni, mert nem túl bababarát a lakás. :) Pechünkre a környezetünkben nem nagyon van olyan, akitől örökölni tudunk kislányholmikat.

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 29 20:33 #14015

Igen,remélem :) nagyon szereti a vizet,fürdeni imád,a homokevéssel lesznek gondok,de megoldjuk :) már van vizicipöje is :)

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 29 20:24 #14014

Kiflic,
a kicsi meg gondolom nagyon fogja élvezni a tengert. :)
A Golden beachen napozva mindig elnéztük, hogy az egészen pici gyerekek is mennyire jól elvannak a parton, játszanak, pancsolnak. :)
Nálunk mindketten vizimádók vagyunk (én a végletekig :) ) szóval remélem a kis hercegnő is örökli majd. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 29 20:20 #14013

Csak a kicsi jön,a nagyok nyári munka,egyetemi gólyatábor/remélem felveszik :)/ barátnö,edzés stb miatt nem jönnek :( 2 éve még 2 fiu jött velünk,de a középsömnek akkor is cipeltük a vasgolyót,hogy tudja dobálni a nagy melegben is :D

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 29 20:14 #14012

Kiflic, nem gyerekekkel mentek nyaralni?
Én már most alig várom, hogy vihessem majd magammal...tuti Thassos lesz az első, amit látni fog. :)

Én cream-pie imádó vagyok, odakint tonnaszámra eszem mindig...meg hozok is mindig haza párat, de igazából frissen jó, másnap-harmadnap már nem olyan finom. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 29 19:17 #14011

Messi,én is alig várom már,hogy nyáron megint mehessek a pékhez :) nálunk apa tiltja a kicsitöl az édességet,de azért biztos vagyok benne,hogy megkiséreljük majd végigkóstolni az összes sütit :) van egyfajta csokis,amit sehol máshol nem ettem még,a középsöm azt imádja,rámkötötte,hogy feltétlenül hozzak majd neki :)

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 29 17:12 #14007

Sziasztok!
Kicsit próbálok elvonatkoztatni a másik topikban zajló vitától, gondoltam, triccstraccsolok hát egyet. :)

Szóval. :) Éppen rettenetesen megenném a görög péksütiket. :) (holmi magyar péksütivel tuti nem nyugodnék meg :) ) Nem vagyok egy nagy cukrász, de valamilyen receptet találnom kell, hogy enyhítsem eme problémámat. :) Valamelyik nap már a skala potamiai pékséggel álmodtam, és a születendő lányunkról, ahogy az apukája vitte magával sütit venni, és úgy jöttek vissza, hogy tiszta majszos volt a gyerek arca,falta a sütit, alig lehetett ráismerni. :)
Na tessék, egy álomfejtőnek lehet belém törne a bicskája. :) :)

Mi újság Mindenkivel? :) Itt a jó idő, gondolom kertészkedtek, meg kirándultok stb... :)

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 28 15:56 #13975

Szia Honey!
Az az igazság, hogy inkább valami OKJ-s dologban gondolkoznék, és olyat, amiből profitálhatnék is a későbbiek folyamán. (pl. ped. szakvizsga, vagy érettségi elnöki vizsga stb), majd meglátjuk mi lesz belőle. Ezek ugye időben rövidebbek, de sajnos pénzben nem. Egyelőre örülök, hogy itthon vagyok, pihenhetek, bár nehéz volt hozzászokni, mert nem vagyok egy egy helyben ülő tipus, de azért belejöttem. :)
Februárban jött pont a járványos időszak, rengeteg beteg gyerek volt, meg is fáztam még pár hetesen, utána nem kockáztattam, úgy döntöttem itthon maradok.

Ma ettem életemben először gránátalmát, és bejött. :) Bajban voltam a megpucolásával, meg azt sem tudtam vajon érett-e, de jó ize volt, úgy látszik szeretni fogom. :) Azt mondják nagyon egészséges, csak ne lenne ilyen fene drága.

Kiflic! Debrecenben csak a genetika miatt voltam (a korom miatt ugye kötelező), Miskolcon van az orvosom.

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 28 08:06 #13968

Messi, én ezelőtt sok évvel GYES alatt kezdtem el a fősulit. :roll: A másoddiplomás képzések mind nagyon drágák és még az utazás, jegyzetek és egyéb költségek mind hozzá jönnek, amik növelik az összeget :evil: . Az én munkáltatóm sem örült, amikor 2 éve kértem, hogy engedjen el egy ilyenre. De az az igazság, hamarabb elküldtem a jelentkezési lapot, mint ahogy engedélyt kértem rá egyáltalán. :futyul: Én minden költséget vállaltam, csak azt kértem, hogy ahhoz járuljanak hozzá, hogy a munkaidőm terhére járhassak a képzésre, ne kelljen igénybe venni a szabadságot (nincs is annyi szabim). Végül is kötöttünk tanulmányi szerződést és még tanulmányi szabit is kaptam. Szóval hajrá!!!!

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 27 18:03 #13961

Balázs!

Köszönöm, hogy jelezted ezt! Elmentve az agyamban!!!! :)
én úgy vagyok vele, ha nekem jó, legyen jó másnak is :wink:
Remélem májustól elindul az ipar :D !!!!
(bár most se tanulok, hanem ide írogatok :evil: )

Messi én is bolondja VOLTAM a szakmámnak :(

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 27 18:01 #13960

Sajnos ma itt kis hazánkban már csak az a biztos ami elmúlt, az hogy mi lesz gyakorlatilag orosz rulett...én azt gondolom minden lehetőséget meg kell ragadni ahhoz, hogy talpon tudjon maradni az ember...

Így igaz...az az egy bajom van, hogy szeretek pedagógusként létezni, minden hátulütőjével, különben már rég más szakma után néztem volna. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 27 17:51 #13959

Messi!
A magánrendelőben a főnököm tulajdonképp akár a nevére is írathatna már, fizeti a sulit (ez már a második), és fejébe vette, hogy a tűzvédelmet is csináljam meg,

Ha kell a munkavédelmi kockázatértékelés mellé érintésvédelmi felülvizsgálat, a tűzvédelmi mellé pedig erősáramú berendezés szabványossági és/vagy villámvédelmi felülvizsgálat akkor szólj! Én a főállás mellett abban utazom. :)
Bár most van egy emberem, aki hoz elég munkát.

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 27 17:29 #13957

Messi!
A magánrendelőben a főnököm tulajdonképp akár a nevére is írathatna már, fizeti a sulit (ez már a második), és fejébe vette, hogy a tűzvédelmet is csináljam meg, azt is finanszírozza, én nem panaszkodom :) (Mondjuk melózok is neki eleget)

Sajnos ma itt kis hazánkban már csak az a biztos ami elmúlt, az hogy mi lesz gyakorlatilag orosz rulett...én azt gondolom minden lehetőséget meg kell ragadni ahhoz, hogy talpon tudjon maradni az ember...

Re: Triccstraccs topik 2014 márc. 27 17:17 #13956

Márta, akkor ez amolyan jó ha van dolog. :
Ha nem lennének olyan rohadt drágák a tanfolyamok, másoddiplomák, én is belevágnék valamibe. De a munkahelyem nem támogat mindent, és ha megvan a létszám, akik épp továbbtanulnak, akkor a többieknek várakozniuk kell. Ha csak ki nem fizetjük saját zsebből. De ami késik nem múlik. :)
Bár a párom állítja, hogy ókori művészetekből és régészetekből lassan doktorálhatnék, annyit olvasok... :D Jó is lenne! :)

Balázs jó kis videó, nem semmi mutatvány, félelmetes még nézni is! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.111 másodperc