Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 17:47 #14156

Sziasztok! Már nem akartam fórumozni, de nem tudom szó nélkül hagyni az Evrokastro-s képet. Végtelenül hálás vagyok érte!!! :D
Nekem ez a hely az eddig látottak alapján a kedvencem! Órákig tudnék ücsörögni a kis kápolna végén lévő padon.
Szóval, még egyszer köszönöm! (Beállítottam a képet háttérnek a gépemen.)

Miért nem akartál már fórumozni???
Látod érdemes ide járni.

Akkor most remélem visszatérsz???
Idén úgyis mentek ismét. Vagy rosszul tudom?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 14:48 #14154

Sziasztok! Már nem akartam fórumozni, de nem tudom szó nélkül hagyni az Evrokastro-s képet. Végtelenül hálás vagyok érte!!! :D
Nekem ez a hely az eddig látottak alapján a kedvencem! Órákig tudnék ücsörögni a kis kápolna végén lévő padon.
Szóval, még egyszer köszönöm! (Beállítottam a képet háttérnek a gépemen.)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 13:29 #14153

Az nem tudom hogy a kerékpározáskor visel e ruhát, de amikor a hajókiránduláskor arra mentünk egy kalappal szemérmesen takarta magát, és amikor integettünk Neki ,vissza integetett a kalapjával.Ha bemegy a városba akkor ügyet intéz biztos felöltözik, de a háza körül biztos nem, és ha arra tévedtek????? ott is van a régi várfal! Szóval csak a drága presszóig, ha javasolhatom, :lol:

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 11:38 #14152

A kanyaron túl /Makriamos felé/ lakik az angol remete aki nudista! Figyeljetek nagyon! Kajakkal, vagy kerékpárral jár be Limenasba. :lol:

És nudistán biciklizik? :) Érdekes látvány lehet... :lol:

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 11:20 #14150

A kanyaron túl /Makriamos felé/ lakik az angol remete aki nudista! Figyeljetek nagyon! Kajakkal, vagy kerékpárral jár be Limenasba. :lol:

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 10:45 #14148

Evrokastro-nál fogtok találkozni????
:D

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 10:23 #14145

Honey,igen,jó lenne :)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 25 08:11 #14142

Nagyon szép a kép! Kiflic, Majd találkozunk, ha kint leszünk?

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 24 19:27 #14140

Valami fantasztikusan gyönyörü,már alig várom,hogy láthassam :)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 24 18:57 #14137

Balázs, nagyon egyszerre ment ez a közreműködés úgy látom! :)
De jó, hogy már nagyobb képeket is fel lehet tenni! :) Köszi! :)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 24 18:43 #14136

Míg én játszottam a beállításokkal Messinia is megtette, amire Melus kérte. :)

Mostantól 1200x1200 pixel a maximális képfeltöltési méret. ;)

Ja és áthoztam a triccstraccsba, mivel itt volt róla szó.

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 24 18:39 #14135

Evreokastro légifotó!

Melus16 találta, és küldi odaátról. :)

Re: Általános 2014 ápr. 24 18:37 #14134

Sziasztok!
Nemrég esett szó itt Evrokastroról, Melus talált egy szuper kis légifelvételt róla, kért, ha át tudom méretezni, tegyem már fel ide is. Tessék gyönyörködni a színekben! :)

Kiflic, ilyen szép ez alulnézetből is! :)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 23 21:05 #14132

Jó utat!
Vigyázz magadra! :)

A buszozás miatt, azért sajnállak is...

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 23 20:13 #14130

Akinek nem írtam levelet, várjon még egy hetet :D bocsánat :D :roll:
Nem elveszni fogok, hanem elmegyek Rómába a két pápa szentté avatására ...
Sajnos most éjfélkor indul majd a busz :( ... na az nem tetszik :(
Egy hét múlva valószínűleg rendben itthon leszek.

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 16 08:56 #14112

Balázs,köszi a térképet! A Márványpart elötti bánya után egy hajóépitö mühely már nem fog meglepetést okozni,de azért köszönöm,hogy szóltál,igy már biztos megtaláljuk :)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 19:04 #14111

Honey!

Azt a reklámot Te szerezted valahogy. :(
Én ilyet még a honlapunkon nem láttam.

Más látott már reklámot bal oldalt függőlegesen a honlapon???

Ha a jobb felső x-el bezárod, akkor is visszajön????

Vagy esetleg, ha nem bírsz vele, akkor töltsd le az Abdlock bővítményt a Firefox alá, akkor tuti megszabadulsz egy csomó reklámtól.
adblockplus.org/hu/firefox-https://adblockplus.org/hu/firefox

Most megnéztem Internet Explorer és Google Chrome böngészővel is, nekem ott sincs. (Pedig azokon nincs reklám írtó.)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 18:59 #14110

Szia Kiflic!
Evrokastro Limenasban van, végig kell menni a strandtól még tovább, és ott van egy ilyen kilátószerűség, egy kávézó, pár rom a sziklán, plusz strandolási lehetőség. Mi a másik oldalról közelítettük meg, felmentünk a színházhoz, és a régi városfal mentén jöttünk le, akkor pontosan Evrokastronál kötöttünk ki. :) Nagyon szép az a pár ókori rom meg a kis kápolna, ha nekem is Pamag meg Melus nem mondja én sem tudtam volna, hogy van ilyen! :)

Az a lényeg, hogy ne ijedjetek meg, mikor egy hajóépítő műhely előtt mentek keresztül Utána van még Evrokastro.
Egy kicsit drága, de jó hely. :)

Itt:
<!-- ia0 -->evrokastro.jpg<!-- ia0 -->

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 18:51 #14109

Tudsz képernyőfotót küldeni???

Bal oldalt függőlegesen :-(

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 16:28 #14108

A piacon már voltunk :) szerintem is hétfön van.Jó sok gyümölcsöt vettünk,arra emlékszem :) A törpém edzett piacozó és bevásárló,itthon is jön velem mindenhová és nagyon szereti.Szerencsére még megül a babakocsiban meg a bevásárlókocsiban.

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 15:53 #14107

Emlékeim szerint hétfőn van piac Prinosba.

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 15:37 #14106

Kiflic, szívesen. :)
Ha megvan a körhinta, meglesz a cukrászda is, vele szemben pont a sarkon van. Ráadásul mindig sokan vannak a kiülős részében.
Ha van kedvetek menjetek el Prinosba a piacra is, (már nem tudom pontosan melyik nap van, de Ági majd megmondja, vagy itt valaki), ha más nem gyümölcsökért, száritott dolgokért, nagyon megéri, olcsó. Mondjuk a kicsivel lehet nem lenne egyszerű... :)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 15:08 #14105

Köszi Messi!A körhintákat tudom hol vannak,a cukrászdát biztosan megtaláljuk :)
Evrokastrot meg majd keressük a leirásod alapján,remélem,igy már meglesz.Idén nem akarunk sokat kirándulni,a kicsivel nem is lenne egyszerü,de ezt mindenképp megnézzük :)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 14:45 #14104

Szia Kiflic!
Evrokastro Limenasban van, végig kell menni a strandtól még tovább, és ott van egy ilyen kilátószerűség, egy kávézó, pár rom a sziklán, plusz strandolási lehetőség. Mi a másik oldalról közelítettük meg, felmentünk a színházhoz, és a régi városfal mentén jöttünk le, akkor pontosan Evrokastronál kötöttünk ki. :) Nagyon szép az a pár ókori rom meg a kis kápolna, ha nekem is Pamag meg Melus nem mondja én sem tudtam volna, hogy van ilyen! :)
A fagyis gofrit pedig szintén Limenasban lehet kapni, nem tudom rémlik-e, hol vannak azok a gyerekkörhinták (dodzsem vagy nem is tudom mi van már ott), majdnem az ókori kikötő bejáratánál. Na a körhintákkal szemben az utca másik oldalán van egy cukrászda, ott vannak a finomabbnál finomabb gorfrik, meg fagyik meg sütik meg minden. Hatalmas a gofri én egyet meg sem birtam enni, de valami isteni! :) (ugyanúgy lehet többféle közül választani, mintha fagyikehely lenne)

Re: Triccstraccs topik 2014 ápr. 15 12:09 #14103

Én sem látok reklámot szerencsére.
Messi,nézegettem odaát a thassosi képeidet,már rákészülök a nyaralásra :) viszont szégyenszemre egy helyen még nem voltam,de nem is tudom,merre van:Evokastro.Elövettem a térképünket,de azon is csak Vriokastrot találok :(
a másik kérdésem pedig:hol lehet olyan fagyis gofrit kapni?? :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.123 másodperc