Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 03 23:41 #14881

Már nem kell tovább izgulni, jelentem tegnap megszületett a pici lány!!!! :örül:
....................

Köszönet a postásnak ! :D :D :D

Nagyon szívesen, jó hírt tudatni, mindig öröm! :P Először nem is kapcsoltam milyen sms jött kora reggel. :wink:
És jó utat kívánok, nem mellékesen jó nyaralást is! :P

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 03 21:42 #14876

Messi,gratulálok!!! :örül: :örül:

Jó egészséget Nektek!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 03 15:35 #14871

Már nem kell tovább izgulni, jelentem tegnap megszületett a pici lány!!!! :örül:
....................

Köszönet a postásnak ! :D :D :D

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 03 15:34 #14870

Gratulálok ! :D

Sok boldogságot nekik! :D

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 03 12:17 #14867

Akkor már célba ért a gólya!
Gratulálok a baba érkezéséhez!
Sok örömet és boldogságot kívánok az egész családnak!

Jövőre pedig irány Thassos! :)

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 03 11:34 #14864

Lilla Rebeka 3330grammal, 54centivel. Baba és mama jól vannak, semmi komplikáció nem volt a szülésnél!!
Kívántam nekik mindent, de mindent, amit csak lehet, aztán majd jön az újdonsült anyuka - amikor teheti - és fogadja az összes többit is! :D

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 03 11:15 #14863

Megint csönd van Messiniánál...
Izgulok :D

Úúúúúgy szeretném megtudni, mert már csak egyet kell aludnunk indulás előtt :ébresztő:

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 26 15:26 #14829

Lehet, hogy pontos lesz?

Elképzelhető. Én már az elejétől mondogattam, hogy lehetséges, hogy pontosan érkezik, ugyanis én is 28.-i születésű vagyok, nem véletlenül van ő is akkorra kiirva... :)

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 26 14:01 #14827

Lehet, hogy pontos lesz? Vagy csak lassan készül el (a nagy útra), mint általában a lányok, asszonyok. Pedig tükre még biztosan nincs. :D :twisted:
Bocsánat!

Várjuk a híreket!

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 26 12:34 #14826

Sziasztok!
Helyzetjelentés. A kicsi lányom egyelőre nagyon jól érzi magát odabent, hivatalosan még két napunk van, majd meglátjuk mikor akar előbújni. Ha történik valami akkor is bejelentkezem majd valami módon -elvégre egy kicsi thassos-fanról van szó... :) :)

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 25 20:56 #14824

A.................
- Ó, egy jó hét, és utazom Thassosra. ...................

Pontosan mikor? ja és meddig :D
Szerintem összefutunk majd ott :D ... majd Ági tudni fogja, ki hol-merre van :D
Mi 14-én érünk majd a szigetre és azon a héten leszünk ott.

Remélem is, hogy találkozunk. 5.-én indulok, és azon a héten még én is ott leszek :örül: Azért kicsit szerényebben, még nem vagyok ott :lol:

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 25 17:31 #14822

A.................
- Ó, egy jó hét, és utazom Thassosra. ...................

Pontosan mikor? ja és meddig :D
Szerintem összefutunk majd ott :D ... majd Ági tudni fogja, ki hol-merre van :D
Mi 14-én érünk majd a szigetre és azon a héten leszünk ott.

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 25 14:53 #14821

- Nézegetem az adott időpontban a webkamerát, hogy ki integet, de senki. Nem tudom lehet, hogy lemaradtam valamiről, nem áll le fél órára.

Idén, de már tavaly sem állt sajnos meg..... :(
Mivel azért a kamera időnként ránéz a mólóra is, úgy tudom elképzelni, ha valakivel kapcsolatban vagy (pl. SMS), hogy most nézzen, mert ott lesztek x percig. Majd, ha megvoltatok, akkor a partner válaszol, hogy megvagytok.......

Lehet, hogy frissíteni kellene a leírást? :oops: :oops: :oops: :oops:

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 25 13:41 #14820

Azt hiszem ide illik a mondanivalóm sokfélesége. :wink:

- Nézegetem az adott időpontban a webkamerát, hogy ki integet, de senki. Nem tudom lehet, hogy lemaradtam valamiről, nem áll le fél órára.

- Remélem eljutok Nagy Sándorig, most annyi a tennivalóm, hogy ihaj. Vendégek jönnek, program velük. Mintha mindenki augusztusban indulna el. Közben haldoklik a paradicsom a rossz időjárás miatt. Mentem ami menthető, befőzőm. Egy biztos a finom kiskerti paradicsom drága lesz. :(

- Aztán itt a sziget sorozat a Duna tv.-ben. Irigylem aki csak meseként éli meg. Sajnos nekem nagyon megrázó, ezért ritkán nézem az ismétlést. Nekem a görög nyelvű adás, nagyobb figyelmet igényel, taláőn azért is. Mindenesetre nem véletlen, hogy a színjátszást az ókori görögök találták fel.

- Ó, egy jó hét, és utazom Thassosra. Persze addig van még egy 2 napos budapesti lakodalom is, majd csak túlélem :D

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 15 11:01 #14789

A cikk meg arról szól, hogy már két éve kutatnak. Egy éve jelent meg sajtóhír, most jelent meg sajtóhír... évente meg fog jelenni egy-egy sajtóhír...
de érdemben majd csak akkor kell foglalkozni vele - szerintem - , amikor már látogatható lesz. Vagy legalább valami pontos eredményt tesznek közzé.

Érdekes egyébként, hogy azért rengeteg idő kell a kutatáshoz, és sokszor végül semmi konkrét eredmény nincs, egyszerűen nem tudják beazonosítani a sirhelyet - már ha létezik ilyen. :) Tény, hogy nem hipp-hopp mennek ezek a dolgok, főleg, hogy a köztudat számára is valami nagy volumenű dologról van szó, mint amilyen Nagy Sándor sírja. Óriási szenzáció lesz, ha megtalálják.
És ráadásul a régészet manapság főleg a pénzbeli támogatásokon múlhat, ha nincs pénz rá, akkor jó ideig állhat az egész feltárás.
Görögországban mennyi minden heverhet még a föld alatt! :)

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 12 09:54 #14781

Zsuzsa, köszönöm, tényleg szuper lehet a hely! Egyszer valahogy arra vesszük az irányt, valójában a Chalkidiki emiatt már megérne egy misét, vagy legalább valahogyan átutazóban.

Mára beborult az idő, végre, kapok levegőt! :) Most anyósomék vigyáznak rám pár napig, mig nem jön a párom, kicsit ágáltam ellene, hogy feladjam a saját kis kényelmemet, de végül is jobb, hogy nem vagyok egyedül. A tévécsatornáim hiányoznak nagyon...a Historyn olyan jó kis görögös-régészes dolgos mentek, még az ismétléseket is újranéztem. :)
Így most marad a könyv, épp Schliemann önéletrajzát olvasgatom, nem rossz, csak azt hittem, a felfedezéseire fókuszál inkább, nem a magánéletére.

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 11 23:18 #14780

Messi!
Egy kicsi kedvcsináló! Verginai kiránduláshoz! sarti-info.hu/gorogorszagi-beszamolok/beszamolo-a-vergina-kirandulasrol.php - sarti-info.hu/gorogorszagi-besza ... lasrol.php

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 11 20:57 #14779

...........
Jelentem a helyzet még változatlan,még ketten vagyok! :) ..............................
.................................................................

Ha pedig valami történni fog, tudni fogtok róla, ha más nem Melusnak írok majd egy smst, ő pedig közzéteszi. :)

No csak lassan...

melléklet nem található

Ráér az a madár :lol:
<!-- ia0 -->csecsemő gólya.gif<!-- ia0 -->

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 11 19:40 #14778

Vikso, nyugodtan válaszolj a filmmel kapcsolatos kérdésemire, szívesen veszem.

Messinia!
Válaszoltam priviben :)

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 11 19:14 #14777

Sziasztok!
De aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám! :)
Jelentem a helyzet még változatlan,még ketten vagyok! :) Igaza van Kilficnek, az apkukája vasárnap ér haza a kisasszonynak, őt meg kell még várnia.
Már heti kétszer kell mennem nst-re, ma is voltunk, elég lusta volt a Drágám, nem akart mocorogni, bezzeg mikor kijöttem...már most nagy kópé a kicsi lány. :)
Mit ne mondjak ez a szaunás idő kikészít, amúgy is elég nehezen mozgok (pedig összesen 7-8 kilót hiztam), de ez a fullasztó levegő nem kellemes. 2 és fél hetem van még hátra, most kezdek azért már izgulni a szülés miatt, illetve úgy magától az ismeretlen helyzettől, de valahogy csak ki kell bújnia. :)
A vérnyomásom párszor kiugrott, úgyhogy arra most plusz gyógyszert kell még szednem - azzal beállt, úgyhogy most nincs más dolgom, mint várakozni. :)

A Thassoson lévőknek nagyon jó nyaralást, figyelek egyébként, itt vagyok, olvasok, mindenről tudok ám! :) Jó lehetett a kinti találkozó, mit nem adnék most egy Mammás gyrosért... :)

Vikso, nyugodtan válaszolj a filmmel kapcsolatos kérdésemire, szívesen veszem.

Ha pedig valami történni fog, tudni fogtok róla, ha más nem Melusnak írok majd egy smst, ő pedig közzéteszi. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 11 15:10 #14774

Még 08.08.-án még együtt volt a két kislány!

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 11 14:37 #14772

Messire gondolok sokat én is, de még fórumozik a szomszéd várban. Hű de tudnék válaszolni a kérdéseire, de erős vagyok :D

Ma főztem először a görög országból hozott babból zöldbablevest. Egyet lemértem, 62 cm. volt. A tavalyi vetés nem sikerült, ezért a potámiai szupermarketból vettem a magot, dekára mérik. Amilyen esős idő van, nem véletlen, hogy nagyra nő. A családomnak megmutattam a kígyószerű babokat, hüledeztek rendesen :lol: Persze azért kunkori, mert nem elég hosszú a bot amire fut.

Remélem a thassosi csipetcsapatnak sikerült a találkozó. Jó kikapcsolódást, szép időt /ha már itthon nincs/vidám napokat. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 11 06:17 #14770

Nekem is pont ez jutott eszembe,hogy napok ota nem latom Messit a forumokon.remelem,azert azt megvarja a pici lany,hogy az apukaja hazaerjen :)

Mi ma indulunk haza,gyorsan eltelt ez a 12 nap.A fiuk meg alszanak,en mar voltam a peknel,sot mar meg is ettem a mai sutimet :D remelem,hazafele is olyan jol fogunk haladni,mint kifele.Tervezunk meg egy furdessel egybekotott megallot Stavrosban :D

Re: Triccstraccs topik 2014 aug. 10 22:28 #14769

Messinia még ezelőtt pár nappal igen aktív volt a Hellászon, most viszont elhallgatott - gyanítom, küszöbön áll a nagy esemény :D
Én nagyon várom a híreket róla :D

Re: Triccstraccs topik 2014 júl. 28 22:37 #14659

Mi is nemrég csináltattuk meg ezt a sok csatornás verziót, mondjuk azt hiszem, én ezzel a Historyvel meg a Travel Channel-lel el is vagyok. :) Most még tévézek, míg van időm... :)

Én sem ezt a fajta Nagy Sándor kutatást vártam, azt hittem valami köztudottabb dologgal foglalkoznak majd. (egyébként egy fotós adta a fejét erre a kutatásra). A wikipédián is megtaláltam, hogy N. S. eljutott a mai Üzbegisztán, Afganisztán területére egy hadjárata során, sőt még talán egy várost is alapitott, de hogy most ezt akarták-e megtaláni, vagy a bizonyítás lényege csupán az volt, hogy át lehetett hajózni odáig, azt nem tudom. Legalább mutattak volna valami hozzá köthető romot, vagy valamit. Elvileg több részes a műsor, fogalmam sincs hová lyukadnak majd ki vele.
A legérdekesebb rész ezzel kapcsolatban (de ezt már a neten olvastam :) ), hogy a nagy hódító állitólag azon a területen megtalálta a hegyet, ahol Prométheusz volt leláncolva. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.313 másodperc