Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 11 15:46 #15256

Bocsika köszi az infot a szobáról, azt hiszem Kiflicék is ebben a kétlégterűben voltak. Eddig mi mindig csak az emeleten voltunk Efiéknél, most gyerekkel talán jobb is lesz a földszint - eddig is sok cuccal mentünk nyaralni, most aztán biztos dugig lesz a kocsi. :)
Vajon mennyire kell szólni időben Áginak? Annyira fogynak a helyek, hogy már lehet nemsokára irhatok neki?
Nem irigyellek, hogy HTB lettél...de majdcsak találsz valami Neked valót. Én, hogy itthon voltam a terhességem alatt, majd megvesztem, nagyon tudtam unatkozni és bevallom annyira hiányzott a tanitás meg a gyerekek, de aztán beleszoktam. Most meg van egy saját kis ördögfiókám, akit tanitgathatok. :)

Karácsonyi menüre várom az ötleteket, ki mit csinál. :) Mi általában csirkemellett szoktunk sütni, csak mindig más módon (hol ananásszal, hol aszalt szilvával stb) de már kellene valami újdonság. Hal nem tudom lesz-e, ha a párom még meg horgászni és fog, akkor lenne halászlé.
Sajttekercset szoktam csinálni, de olyan brutál drága a sok hozzávaló, és ahhoz képest nincs sok belőle és nagyon hamar elfogy. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 11 15:22 #15255

Balázs!
Már június óta nem dolgozom.Mikor vissza jöttünk Rodoszról már nem mentem vissza van hogy abba kell hagyni bármennyire is szereted.Keresgéltünk de nem találtunk olyat ami megfelelt volna,most meg már nem is keresek addig míg le nem államvizsgázom.Biztosan sehol nem kultiválnák,hogy akkor engedjenek el vizsgázni.Ez január vége aztán meg csak lesz valami. Így nem tervezünk semmit csak lesz később is helyünk bár Ági írta hogy gyorsan fogynak a helyek.Ha nem akkor sem tudunk mit csinálni a sors majd fordítja a kerekünk. :(
Most eltartott HTB vagyok.Ilyen se volt még de nem is az én világom de most ez van ezt cipeljük.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 11 15:01 #15254

Mi még tervezni sem merünk így munka nélkül elég nagy bátorság lenne. :( Először államvizsga majd munkahely keresés aztán gondolkodhatunk a nyárban is lehet hogy csak szépkártyás belföld?? :cry:

Mi az, hogy munka nélkül?? Történt valami, amiről lemaradtam?

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 11 14:12 #15252

A földszinten kérjétek a kétlégterűt majd kikeresem mi a neve az szuper!
A/1-es apartman

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 11 08:21 #15250

Megnyugtattatok, hogy nem lesz gond a pici lánnyal, bár már most elég eleven - de igy a jó, hagy legyen csak! :)
Efiéknél jó helye lesz szerintem is, addigra beszerzünk majd egy jó kis sportbabakocsit, aztán tologathatjuk. :) Azt nem tudom csak, hogy lehet, hogy nem stúdiót kellene foglalni, hanem két légterűt, hogy tudjon tőlünk pihenni a pici - mi szoktunk kint laptopról sorozatot nézni, skype-olni stb - szerintem egyszerűbb lenne, ha külön szobában alszik majd.

Mindjárt karácsony, hogy telnek, őrület!
Készülődtök már? Süttök-főztök? :) (én kicsit fáziskésésben vagyok a gyerek miatt, még az adventi koszorút is múlt héten vettem meg... :) )

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 10 15:01 #15248

Mi még tervezni sem merünk így munka nélkül elég nagy bátorság lenne. :( Először államvizsga majd munkahely keresés aztán gondolkodhatunk a nyárban is lehet hogy csak szépkártyás belföld?? :cry:

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 10 14:59 #15247

Messi!
Mi a gyerekkel először 9 hónaposan voltunk ne aggódj ettől.Efinél nagyon jó helyetek lesz a babával is Csend nyugalom béke de ezt nektek nem kell bemutatni.

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 09 12:13 #15244

Messi,én egyáltalán nem bántam meg,hogy Efiéknél laktunk :) Peti másfél éves volt akkor,tudtunk nyugodtan pihenni,kimenni az udvarra.Amugy meg ugysem cipelitek kézben majd a kicsit,muszály babakocsit vinni a rengeteg holminak,amit majd napjában többször vonszoltok le-fel :)

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 08 23:44 #15243

Khmmmm
:wink: :roll:

<!-- ia0 -->macskaalom robbanós.jpg<!-- ia0 -->

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 07 16:56 #15240

Honey! Nem mondom mozgalmas év lesz. Nagyon kell dolgozni a méheknek/is. :D

Messinia! Csodálatosnak igérkezik a következő nyaratok, akárhol is lesz a szállás. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 07 14:11 #15239

Nálunk már tuti, hogy megyünk Thassosra, kérdés, hogy mikor, mert mindenképp szeretnénk vinni a pici lányt is. Mondjuk vannak aggályaim, hogy hogyan fog utazni egy majd egyéves gyerek autóval, de azt hiszem, nem mi leszünk ennek az úttörői. :) Itthon meg nem szeretném hagyni nagyiékkal, az nekem nem lenne nyugodt nyaralás.
Csak és kizárólag Thassos volt a pakliban, mert tök jó, hogy itt már mindent ismerünk, tudjuk mi hol van, gyerek szempontjából ez nem mindegy szerintem.
Még az apartman kiválasztásánál fogok ötletelni kicsit, mert szivem szerint mennék vissza Efiékhez (hegyi Ifigénia, már aki tudja miről van szó), csak nem tudom babával nem lenne-e jobb valami közvetlen parti szállás. Bár apa azt mondta, hogy menjünk Efiékhez, ő hajlandó cipelni a gyerkőcöt napjában százszor is a hegyről le s fel. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 07 09:54 #15238

Nálunk még a terveket is tervezzük. Erdélyt nagyon szeretnénk. De Görögországot sem kellene kihagyni. De: (autó)vezetés tanulás ...szalagavató (pénteken megtörtént)....ballagás....érettségi.....továbbtanulás ..... REALITÁS???? :?:

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 06 13:52 #15236

Mi még semmi biztosat nem tudunk.
Lehet, hogy Kefalonia lesz ismét....
De az is lehet, hogy Kréta.....
Vagy Peloponesos.....
Egy biztos, Görögország.

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 06 12:22 #15233

Ami a jövő évi nyaralást illeti, itt nagy a csend. Akit már komolyan foglalkoztat az uagi52, mert tervezi Samothrakit. Tervem van nekem is egy távolabbi, meg egy közelebbi :D A távolabbi El Caminó zarándokút lenne /persze a lottóval egyetértésben :lol: , a közelebbi természetesen Thassos, az én kedves barátaimnál. Gondoltam, majd január- februárban lesz minden tekintetben alapom arra, hogy a buszon helyet foglaljak.

Mi már a héten eldöntöttük és megrendelő lapot is kitöltöttük / idén már az is kell/ hogy Thassosra megyünk június közepén. A Hellas Forum szerint már alig volt hely azért olyan nagy a sietség.Mivel a buszon fix ülőhelyet szeretnénk nem mindegy hol van még hely. Szamotraki minket is izgat de később tudunk biztosat.

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 05 19:43 #15231

Jövö nyárra nekünk belföld van tervbe véve,szép kártyával.2016-ra viszont nagyot álmodok,Santorini lesz a cél :) Hónapok óta rakom a 200 forintosokat egy perselybe,jól haladok.Januárban pedig ismét megyünk Gyulára :)

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 05 16:42 #15229

Vagy a humor topikba kéne tenni?

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 05 16:40 #15228

Én már lefoglaltam október elején a jövő évi szállásainkat... Olaszországban... azóta csak húzok ki az ötleteimből, mert folyamatosan jövök rá, hogy annyi minden nem fér bele... se pénzben, se időben, se energiában... :wink:

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 05 16:37 #15227

Karácsonyi kaktusz

<!-- ia0 -->kaktusz2dec4.jpg<!-- ia0 -->

Tavaly is volt rajta bimbó, de nem nyílt ki, hanem leszáradt.

Re: Triccstraccs topik 2014 dec. 05 14:12 #15226

Ami a jövő évi nyaralást illeti, itt nagy a csend. Akit már komolyan foglalkoztat az uagi52, mert tervezi Samothrakit. Tervem van nekem is egy távolabbi, meg egy közelebbi :D A távolabbi El Caminó zarándokút lenne /persze a lottóval egyetértésben :lol: , a közelebbi természetesen Thassos, az én kedves barátaimnál. Gondoltam, majd január- februárban lesz minden tekintetben alapom arra, hogy a buszon helyet foglaljak.

Re: Triccstraccs topik 2014 nov. 01 21:45 #15149

Balázs mindenképpen szólok,ha megint jelez a Nod.

Mi a babával voltunk ma temetőzni, napközben mentünk, igy levegőzött is, nem volt vele gond.
Már mondtam, hogy lehet, hogy kertész lesz a gyerek, minden zöld növény érdekli. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 nov. 01 20:46 #15148

Aha. Szóval nem a Chrome-mal volt a gond, hanem a NOD-nál lehetett valami.
Nekem is a NOD32 továbbfejlesztett verziója van, ESEt Smart Security van, sőt a melóhelyen is. Eddig még nem vettem észre bajt.....

Reméljük csak valami átmeneti gond volt. Lehet, hogy sokan panaszkodtak, és módosítottak az adatbázisukon...
Mindenesetre, ha még egyszer hasonló lesz, akkor egy PrintScreent nyomj, és küld el nekem.

Szép hétvégét!

(Mi még pakolászunk holnap is, de szerintem még a jövő héten is.... :( Vidéki temetőjárat csak később.)

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 31 19:57 #15147

Szia Balázs,
akkor nagy munkában vagytok. De milyen jó és szép lesz ha a végére értek! :)

A virusirtóm akkor jelzett, amikor a fórumra akartam belépni, a cimlapnál nem. De az is csak egy napig, azóta nem csinálja. Nod32 van a gépemen egyébként, az riasztott.

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 31 11:54 #15145

Ahogy be akarok lépni a fórumra, jelzi a böngészőm (chrome), hogy káros tartalmat akarok megnyitni. Eddig ezt sosem csinálta, mitől jöhetett ez elő hirtelen?
Másnál nincs ilyen?
Balázs, hátha erre jársz... :)

Balázs sajnos nincs itt. :(
Otthon még nincs net, majd talán holnap estére lesz.
Szétkaptuk a lakást. 4 nap alatt két festő kifestett mindent. A nappali és az étkező még kupacokban....
Ma melózni kellett jönnöm, de itt nincs Chrome böngésző, hogy ellenőrizzem. Amint egyenesbe kerülünk ránézek.
De szerintem csak valami chrom-os őrület lesz.....
Viszont kérdés a következő:
Mikor kiabál a böngésző? Mikor belépsz a címoldalon, vagy mikor már átléptek a fórum részre?

Szép hétvégét!

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 28 14:49 #15144

Nekem itt nem irta ki. Máshol, sok mostanában a zavaró tényezőm. A Btel szolgáltatóm megszűnt, helyette van Győr, azóta is csupa kínlódás az egész. Azt hiszik mindenki informatikus mérnök. Az előbb is 10 percet vártam a telefonnál, de csak az üzenetrögzitő válaszolt. :mrgreen:

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 28 12:18 #15143

Nekem is kiírta hogy káros !! és nembiztonságos a belépés remélem nem lesz baj hogy így is beléptem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc