Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 28 11:13 #15142

Ahogy be akarok lépni a fórumra, jelzi a böngészőm (chrome), hogy káros tartalmat akarok megnyitni. Eddig ezt sosem csinálta, mitől jöhetett ez elő hirtelen?
Másnál nincs ilyen?
Balázs, hátha erre jársz... :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 28 11:11 #15141

Szia Vikso!
Igen,ő már dögönyözhető, szereti is ha ki van bontva a ruhából/pelusból, olyankor kacarászik, gügyög. No meg anya ölében a legjobb nézelődni...:)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 28 09:45 #15140

Messinia!
Nagyon édes, fejlett baba, Őt már lehet szeretgetni, dögönyözni :D

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 27 15:28 #15139

Mi meg csavarogtunk egy kicsit a Kolbászfesztiválon voltunk 3nap és éjjel. Ismét jól sikerűlt csak most már nagyon nagy a tömeg ,tavaly is kényelmesebb volt ! Most aztán lökdöstek innen is onnan is. :(

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 27 15:25 #15138

Messinia!
Nagyon aranyos az kis hercegnő jó sokat várattál minket a képpel!
Lassan lassan már a Mátrába is elviheted hogy szívja azt a jó levegőt.Mi is két hónaposan vittük elősször a Mátrába azóta is imádja!

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 27 12:28 #15137

Pamag, Neked külön küldtem még egy adag képet, babázhatsz! :)

Már két hónapos lesz a Drágám, a héten megyünk oltásra. És egyre jobban magamat látom benne...szóval a tenger-és görögmánia adott... :)

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 27 11:24 #15135

No...meghoztam a babaképet.
Talán nem Istentől való vétek feltenni ide egy képet a kiscsajról. :)
..............

Hiszen annyira vártuk ! :D ... (én mindenesetre :D )

Nehéz ezt profánul megfogalmazni, hogy ne legyen giccses - de akinek van gyereke, az átélte az élményt : életünk értelme!
:bababukfenc:

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 26 23:11 #15134

Nagyon aranyos!!!! Gratulálunk!

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 26 18:01 #15132

No...meghoztam a babaképet.
Talán nem Istentől való vétek feltenni ide egy képet a kiscsajról. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 25 16:59 #15131

Szia Messinia!
Itt délen, majdhogynem télen :D csúnya esős az idő, most egy kis időre látjuk a napot. :örül:
Messinia mikor látunk fotót :?:

Pamag!
Meghatóan szép apa, fiú páros kép. Köszi :) /nagyon tudsz, ahogy már mondtam/

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 25 08:31 #15129

Pamag, de jó az a kép/mondás amit betettél és mennyire igaz!
És a mókusetetés is, de rég voltam már odafent Kékesen, hiányzik a jó levegő (na meg a mókuskák), itt Borsod nem arról híres... :)

A pici lányom elkezdett gagyorászni, jókat nevetünk rajta, annyira aranyos a hangja. Nagyokat mosolyog hozzá, majd elrepül közben. :) Remélem eláll ma az eső, nem tudom kivinni sétálni két napja.

Tegnap a párom egy hatalmas adag tiramisut gyártott le, isteni krémet tud hozzá csinálni (próbáltuk a mascarponét olcsóbb valamivel helyettesíteni, de azzal az igazi), ma reggelre már összeállt, lehet, hogy azt fogok reggelizni... :)

Veletek mi újság?

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 24 15:26 #15127

Kékestető mókusetetés :
-

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 24 15:25 #15126

<!-- ia0 -->Nagy igazság van benne.jpg<!-- ia0 -->

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 10 17:19 #15106

Készen van az autóm! :örül: :örül: :örül:
Még a végére egy csavar azért kellett:
Tegnap hívott a szerelő, az autó elkészült, tökéletesen működik. De még egy baja van, hogy a hűtőben lévő hőfokjeladót valószínűleg ki kell cserélni, mert a hűtőventillátor nem akar elindulni.
Laptopról vezérelve működik az 1 és 2 fokozat is (a klíma is indítja), de ha a víz felmelegszik, akkor egy istennek nem akar beindulni.
(Mindenesetre még egy lehetséges ok, hogy miért melegedett túl a motor....... Lehet, hogy már akkor sem volt jó, de az is lehet, hogy a túlmelegedéstől adta meg magát. <-- Ez megint a tyúk és a tojás esete. Vajon melyik volt előbb?)

Szerencsére valóban csak a jeladó volt a hibás. :)

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 10 14:31 #15105

Talán felétek nem volt ilyen szép idő, azért reagáltál morcosan :D Egyébként igazad van. :)

Ma Gedeon napja van, kőszöntse Őket kedvenc énekesem :wink:

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 09 21:40 #15104

Isteni ez az Indián nyár, ..............

Balázs képei nagyon jók, és ami a kedvencem, hogy végre egy fotón látszik az apartman, ahol nyaralni szoktam.............

Jajjjjjjj.............. :(
Van annak tisztességes, becsületes, hagyományos magyar neve, könyörgöm, használjuk azt, ne majmoljuk az amerikaiakat!
Vénasszonyok nyara.
Magyarországon így ismerjük.
Hogy már mi is a vénasszony kategóriába sorolódunk? :D engem nem foglalkoztat :D
(amíg a szomszéd vén boszorkány minket csesztet az ő kéményével, merthogy ha az oroszok elzárják a gázt, akkor ő mivel fog fűteni, ha nem jó a cserépkályhája? Most 92 éves...)

A mi helyünk is szépen tisztán látszik Balázs képein :D

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 09 19:42 #15103

Isteni ez az Indián nyár, remélem a pici lány is élvezi :D
Balázs képei nagyon jók, és ami a kedvencem, hogy végre egy fotón látszik az apartman, ahol nyaralni szoktam. Balázs videóját eltettem a kedvencek közé, jól jön majd a hideg napokon :wink: Közel volt a szállásunk, ha egy időben nyaralunk biztosan találkozunk, mert az induló útvonalad Balázs a miénk is, ha kerülni akartuk a forgalmas tenger part némely szakaszát.

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 08 08:25 #15098

Szia Vikso!
Köszönjük, jól megvagyunk. :) Nappal nyűgöske szokott lenni - mondhatnám azt is, hogy hisztizik... :) - de cserébe éjjel brutálisan sokat alszik, letesszük fél 8-kor, és hajnal 4-5 óráig szundizik. :)
A nyűgösség abból is lehet nappal, hogy elég sokat bukik, és ez bántja a kis nyelőcsövét, most cseréltünk tápszert neki, talán ez jobb lesz.
EGyébként nő, mint a gomba, már 5 hetes, hihetetlen, hogy megy az idő. :)
Hisztizni azt nagyon szeret... ha kocsival visszük és megállunk a piros lámpánál, nem megy a feneke alatt az autó, akkor már nyivákolás van. :) Meg hát ölben is imád lenni... na erről próbájuk leszoktatni, szokott ám üvöltés lenni, ha nem vesszük fel a kiságyból. :)
Próbálok majd képet ide becsatolni, ha les időm.

Re: Triccstraccs topik 2014 okt. 07 14:07 #15094

Vajon Messinia hogy birkózik az édes feladattal? :(

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 27 09:37 #15003

Húúúú, micsoda felhők Thassoson, azért mennék :D
Egyelőre csak Balázs kamerájával utazom de igy is élmény.

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 22 09:21 #14969

Messinia gratulálok! :o

Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban,
új fénnyel ragyognak a világra hárman.

vikso

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 06 08:12 #14914

Sziasztok! Koszonom a gratulaciokat,sajna meg a korhazbol irok, hezfoig meg tuti maradnunk kell a baba miatt, nincsen meg igazan tejem fogyott is picit, es tegnap kiderult h van vmilyen fertozese amire most gyogyszert kap. Amugy jol van, nincsen laza,kis elenk baba,csak a vervetel kimutatta igy nem engedtek meg el.Nalam csupan a verveszteseg volt a gond, 50 percet kellett varni a mehlepenyemre h kijojjon nem volt kellemes ahogy vegul kinyomtak belolem,es emiatt jo sok verem elveszett :-) elso nap felulni sem birtam rogton ajultam el. Egyebkent gyors szules volt De mar minden okes,en mar cdak Lillust orzom itt. Kis hajasbaba, csupa szemnek hivjak a csecsemosok mert mindig nezelodik raadasul hatalmas szempillai vannak.:-) ha lehetosegem lesz csatolok majd kepet rola,egyelore szoritsatok h hetfon mar hazaengedjenek minket mer mar kivagyok a korhaztol...bocsanat a hibakert de telorol irni borzalom... Puszi Mindenkinek!

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 05 12:47 #14904

Messi! Szívből gratulálok Nektek!
Sok sok örömet, boldogságot és egészséget kívánok az egész családodnak!!!!!

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 04 20:26 #14900

Csatlakozom az előttem szólókhoz,és a neheze csak most kezdődik. a következő 20-25 évre jó egészséget, kitartást,és sok szerencsét kívánok: B-né U. Ági és Zsuzsi.

Re: Triccstraccs topik 2014 szept. 04 11:45 #14892

Gratulálunk a babához!

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc