Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 12 22:05 #16123

...........................
De jó lesz már holnapután egy pohár Retsinát inni az Ifigenia nagy fügefája alatt. :)

Jó utat! és vidám, felhőtlen nyaralást!
És egészségedre! :piálós:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 12 21:20 #16122

Pakolok, pakolok és pakolok...
Annyira próbáltam megritkitani a bepakolandó cuccokat, Ágira hallgatva (a múlkori hozzászólása után), de egyszerűen nem megy.
Mentségemre legyen mondva, hogy a gyereknek rengeteg holmi kell, pelenka, úszópelus, üveges kaják stb.
Szóval tele lesz a kocsi rendesen.
Csak férjen be a rengeteg cucc...mert ugye babakocsi, utazóágy is kell. Már leültem a géphez, és kiöntöttem magamnak egy pohár bort, mert megérdemlem. :)
De jó lesz már holnapután egy pohár Retsinát inni az Ifigenia nagy fügefája alatt. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 11 21:43 #16115

............................. győzők ismerkedni a változásokkal. .................

.....................................

Az jóóóó szórakozás :roll:

Nekem meg elvették az e-mail fiókomat... :( :üres:
Másfél hónapja szerelték át a környéken és a lakásban a kábeleket, azóta a telefon is internetről megy (amikor éppen van kapcsolat, ugye...), de pocsék az adminisztrációjuk és dupla előfizetés és dupla számla lett belőle :( A reklamációra készségesen megszüntették az eddigi előfizetésemet, hogy ne legyen duplán - csak éppen kidobták vele együtt a hozzá tartozó 4 email címet is :( legkorábban szerdán kérhetem, hogy tegyék vissza, már az érvényes, élő előfizetésre :(

De július van, a kedvenc hónapom :D
:nyelvnyújtós:

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 11 20:24 #16114

Ma úgy tünik a tanulás napja. Még itt is :shock: A gépemen újból telepitették a programokat, győzők ismerkedni a változásokkal.

Messi! Hihetetlen, hogy abból picurból már olvasó lány lett. Formás nagyon a kis szőkeség. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 11 20:04 #16113

Végre én is betudok lépni, (közben az én gépem is bedöglött,) Lovas Zsuzsának és párjának köszönjük a szép kirándulást,Pamag cicájának kívánunk további egészséget. Amig a szigeten voltunk született 2 kiscicánk, igazi meglepetés volt, azt sem tudtuk hogy várandós őkelme. Tíbornak és Tündének minden jót kivánunk, és várjuk üzenetüket. Irígykedem azokra akik még ezután utaznak, nekem már megkezdődtek a dolgos hétköznapok.Mindenkinek Sok-sok öleléssel:B-né U. Ági.

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 11 07:59 #16110

És azt láttátok, hogy mit olvas? Mert az a lényeg - na persze a kishercegnő mellett! :)

Köszönöm a bókokat, szerencsére jó kis stramm lányka, egy mosolymanó, és nagyon barátságos, senkitől sem fél, mindenkivel azonnal haverkodik. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 11 07:42 #16109

Pamag!
Mihály néni...ezen mindig federülök!!!
Isten éltesse az összes szülinaposotokat.

Messi!
Kis forma tervezett ez a lányka:-)

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 10 23:36 #16106

Nagyon aranyos!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 10 22:09 #16105

Hoztam Nektek képet. :)
No comment....az én lányom. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 05 23:00 #16079

Nálunk mindegyik nőnemű családtag júliusi :D
Mihály néni is :D

melléklet nem található

Vénséges vén házsártos hárpia :D :szerelmes:

melléklet nem található

Öreg macska nem vén macska - ha labda a szülinapi ajándék :D
<!-- ia0 -->mihaly20-03.JPG<!-- ia0 -->

Re: Triccstraccs topik 2015 jún. 01 18:08 #15915

Annak idején nekünk bevált, hogy az üveges bébiételt kitettem a kalaptartóra (vagy előre...), sütötte a nap, szépen fölmelegedett :D

Ez jó kis okosság, mindig tanul az ember! :D

Re: Triccstraccs topik 2015 jún. 01 17:49 #15914

Most látom a cikket - gyerekeseknek :D
(igaz, kicsit nagyobbakról van benne szó)

www.origo.hu/tafelspicc/recept/20150601-ezt-csomagold-az-autoba-ha-gyerekkel-utazol-receptek-tippek-csokolade-karpit.html - www.origo.hu/tafelspicc/recept/2 ... arpit.html

Még egy megjegyzés:
Tudom, ma sokszor van klíma az autóban, meg más a belsejük :D
Annak idején nekünk bevált, hogy az üveges bébiételt kitettem a kalaptartóra (vagy előre...), sütötte a nap, szépen fölmelegedett :D

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 28 18:17 #15891

Köszönöm Mindenkinek, jegyzetelek szorgosan. :)
Jó sok minden kell. :)
Hasmenésre vajon elég a széntabletta? Próbálom összeszedni a dolgokat, hogy ami receptes, fel tudjam időben iratni. Kögögés ellenei szirupra nem is gondoltam, jó hogy irtad Kiflic.
Antibiotikumot is iratok fel, valami enyhébbet, eláll.
Épp kérdezni akartam, hogy a Fenistilt lehet-e már haszánlni a babánál, vagy van-e más helyettesitője.
Hú...tényleg vinni kell majd a fél házat. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 28 08:15 #15890

Szia Messi!

Amit mi tavaly vittünk:Nurofen,lázkup/hutötáskában/Smecta,Normaflore,ampullás calcium,Dentinox és Viburcol kup/fogzásra/-ezt mi idén már itthon hagyjuk szerencsére-Stodal szirup,baby luuf balzsam.
Fenistil-de azt csak inkább este,napra nem lehet vele menni-fényérzékenységet okoz.
Sebtapasz,betadin.
Tengervizes orrspray,orszivó
Lázmérö.Több most nem rémlik,de még gondolkodok
Szunyogrisztót nem vittünk-sajnos 1.éjszaka Petit jól meg is csipkedték.Aztán kaptunk a szomszéd házaspártól konektorba bedughatót és már nem volt gond.Csipésre Ági ajánlott egy stiftet,boltban a pénztáraknál lehet kapni,nagyon jó.
Kézfertötlenitö az utra,amihez nem kell viz.
meg a szokásos babás cuccok-ami a fél ház bepakolását jelenti :)
Utazóágyba mi is lepedöt meg takarót tettünk,ugy nem csörög.
Idén mi még viszünk bilit ,Wc ülökét is,kismotort :) és a babakocsit is,bár már nem nagyon használjuk,de nyaraláskor sokat sétálunk és annyit a manó nem hajlandó gyalogolni és apa sem birja folyton cipelni.Lehet,nagyobb kocsi kellene :)

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 20:44 #15889

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

hasmenés gátló,,hányáscsillapítók.,,sebkezelésre napégésre.

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 20:41 #15888

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

Ami a legfontosabb láz és fájdalom csillapító! Fenistíl, .Megkeresem a listám és kiegészítem még.

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 20:41 #15887

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

Ami a legfontosabb láz és fájdalom csillapító! Fenistíl, .Megkeresem a listám és kiegészítem még.

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 20:40 #15886

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 20:37 #15885

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

Sziasztok!
Akik voltak már kint babával nyaralni, irnának nekem egy listát, hogy milyen gyógyszereket kell neki vinnem? Van némi fogalmam, de szeretném, ha egyben lenne, és más, már tapasztalt utazók is megosztanák velem. :)
A doktornőnk elvileg felirja majd ha valami receptes kell.
köszi! :)

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 20:36 #15884

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

Sziasztok!
Akik voltak már kint babával nyaralni, irnának nekem egy listát, hogy milyen gyógyszereket kell neki vinnem? Van némi fogalmam, de szeretném, ha egyben lenne, és más, már tapasztalt utazók is megosztanák velem. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 20:27 #15883

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató

Sziasztok!

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 17:52 #15882

hasmenés gátló,,hányáscsillapítók.,,sebkezelésre napégésre.

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 17:48 #15881

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 27 15:01 #15878

Sziasztok!

Re: Triccstraccs topik 2015 máj. 11 09:11 #15811

Hétvégén Tahitótfaluba kirándultunk, kellemes szélcsendes időben. Ebéd után elvándoroltunka Visegrádi hegy lábánál levő forráshoz. A környezet csodálatos, én sem voltam semmi, mert az oda-vissza 7 kilométeres utat elég jól birtam. :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc