Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 31 19:55 #16240

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Szia Balázs! Sértettség sincs, inkább csak idő kell amíg túlteszem ezen magam, rosszul esett, ennyi. Mindenképpen fogok élménybeszámolót írni, több helyen aktív fórumozó vagyok, mindig írok részletes élménybeszámolót és igyekszem mindenre válaszolni, ha időm engedi. De sokszor ért már negatív tapasztalat, annak ellenére, hogy mindig csak segíteni akartam, úgyhogy már megfordult a fejemben, hogy többet nem fórumozok sehol, mert úgysem értékeli senki. De ennek ellenére újra és újra próbálkozom, valahogy ez szívügyem :) Egyébként már összeállt minden a fejemben Thassos-ról, apartman, látnivalók stb., de ha felmerül még valami, akkor úgyis jövök, nem vagyok haragtartó :wink: Csomó csoportban is fent vagyok a face-en, úgyhogy már az apartman kérdést is sikerült tisztáznom minden szempontból. Köszi a válaszokat, üdv, minden jót!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 31 15:26 #16237

Na mindegy, több kérdésem nem lesz itt a fórumon, megkeresem a kérdéseimre a választ. Ha nem találom meg, akkor sem esek kétségbe, mert nem először megyek Görögországba, úgyis elboldogulok, nem lesz problémám, mint ahogy eddig sem volt, sok váratlan dolog csak nem ér, nem igaz?! Mindenesetre nem túl pozitív, amit itt kaptam segítség címén. :( Mindenkinek kellemes nyarat és további szép nyaralásokat Thassos-on, vagy bárhol!

Úgy érzem talán harag nincs, de sértettség van. :(
Kérdezni lehet, ha valamit nem tudsz! Csak tényleg gondold át, hogy van-e értelme a kérdésednek, meg lehet-e válaszolni? Illetve előtte keress rá, mert tényleg sok mindenre megvan a válasz.
A két kérdésedre visszatérve.
Az időjárást kitárgyaltuk, nem lehet megmondani.
A szállással kapcsolatban pedig csak annyi, mivel új szállás (emlékeim szerint az idei prospektusban sincs) nem kellett volna sokat visszakeresni. Sajnálatos tapasztalatunk az, hogy legtöbben csak érdeklődni járnak a fórumokra, csak addig vannak ott, addig olvassák, míg meg nem kapják a választ (ha van). Ha nincs válasz, és Ők megtapasztaltak valamit, akkor azt leírni már nem mennek vissza. Így van ez itt is, és máshol is.
Szóval ha esetleg kérdezni nem is kérdezel többet, azért szeptemberben várjuk a tapasztalataidat, esetleg az élménybeszámolódat!

A honlapot böngészd, mert sok munkával rengeteg információt kiírtunk, hogy ne kelljen annyit keresgetni a fórumon (lásd pl. GYIK).

Szép hétvégét!
Jó tervezgetést!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 20:23 #16235

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Kedves Mindenki! Nem, nincs harag, azonban továbbra sem hiszem, hogy hatalmas hülyeséget kérdeztem, mivel ilyen északon még nem jártam és minden szigetnek és tájegységnek más és más a jellemzője. A fórumról pedig annyit: én is utálom, ha valaki olyat kérdez, amiről pár hozzászólással korábban volt szó és ha valaki, hát én nem tartom ügyfélszolgálatnak a fórumot. Viszont: Pamag biztos emlékszik, jó pár héttel ezelőtt emaileztünk, hogy hiába regisztráltam pár hónapja, nem láttam a fórumból semmit, se nem tudtam olvasni, se hozzászólni, semmi. Gyakorlatilag nem tudtam használni az oldalt. Ma ismét bejelentkeztem, hátha.... és láss csodát, végre működött, úgy ahogy kell, ennek megörültem és gyorsan megkérdeztem mindent, amit már korábban szerettem volna, vagy amiről olvasni szerettem volna, csak nem volt rá lehetőségem. (címlapon láttam, hogy megoldódott a gond) 1000bocsánat, hogy éppen nem volt időm hosszasan olvasgatni. De ez még nem ok arra, hogy valaki a neveltetésemet, a gondolkodásomat, az iskolázottságomat stb. kritizáljon, csak azért, mert régebb óta van itt, mint én és éppen szar napja van, ezért úgy gondolja, hogy beszólhat. Most hogy tudom, működik az oldal nálam is, úgy ahogy elvárható, utána fogok olvasni minden egyébnek és remélem megtalálok minden infót, amire kíváncsi vagyok. Egyébként pedig nem túl szívélyes fogadtatás, ha valakinek leordítják a haját, csak mert kérdezni mert valamit. Amúgy ez tipikus magyar stílus, aki korábban tud/lát/olvas valamit, akkor ő a király, mindenki más pedig érezze megtiszteltetésnek, hogy egyáltalán szóba állnak vele. Az élet más területén még lehet találkozunk, biztos mindenkinek jól esne, ha magas lóról beszélnék hozzá... Na mindegy, több kérdésem nem lesz itt a fórumon, megkeresem a kérdéseimre a választ. Ha nem találom meg, akkor sem esek kétségbe, mert nem először megyek Görögországba, úgyis elboldogulok, nem lesz problémám, mint ahogy eddig sem volt, sok váratlan dolog csak nem ér, nem igaz?! Mindenesetre nem túl pozitív, amit itt kaptam segítség címén. :( Mindenkinek kellemes nyarat és további szép nyaralásokat Thassos-on, vagy bárhol!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 18:22 #16232

Balázs! Nem hiszem, akkora marhaságot kérdeztem, ......

Bocsánat előre is, de sajnos azt kell, mondanom, hogy de. :(
A reakció??? Kérdéses. Én nem találom sértőnek.
Látod, én megválaszolgattam a kérdéseket. Pedig először csak az iható vízre akartam reagálni, de meggondoltam magam.....

Remélem nincs harag!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 18:15 #16231

Az összes fórum - Hellasz, Index stb. - mostanában tele van azzal a veszekedéssel, hogy az újak miért nem olvasnak vissza.

Mert egyszerűbb kérdezni, mint egy kicsit használni a keresőt.
Sokan úgy gondolják, hogy a fórum = ügyfélszolgálat :(

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 17:22 #16230

Azt gondolom semmi sértőt nem mondtam. (emberre hivatkoztam) Ha az sértő, hogy gondolkodásra hívtam fel a figyelmet úgy általában, akkor bocsánatot kérek. :?

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 16:08 #16229

Pssszttt.........

Mindkettőtöknek igaza is van meg nincs is :wink:

Az összes fórum - Hellasz, Index stb. - mostanában tele van azzal a veszekedéssel, hogy az újak miért nem olvasnak vissza.
Mindenkinek van érve pro és kontra. De mikor panasz jön beszámolóként, hogy hát ezt nem tudtam.... mikor pedig régebben sokszor volt szó arról a témáról... :roll:

Az időjárásos topikban nemrég, pár hozzászólással ezelőtt, tegnap v. tegnapelőtt vázoltam a szeptember eleji időjárást kissasnak.

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 15:42 #16226

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Balázs! Nem hiszem, akkora marhaságot kérdeztem, hogy így kelljen reagálni rá. Egyébként pedig, ha valaki ilyen gúnyos hangnemben ír ( szinte biztos vagyok benne, hogy rólam/nekem), akkor nem fog érdekelni, hogy törzstag, vagy sem, hiába van néhány hozzászólásom, ki fogok állni magamért. Én ugyanis nem bántottam az illetőt, nem gondolnám, hogy ezt érdemlem egy kérdés miatt. Én így gondolom. Csak kérdeztem, mivel még nem jártam Thassos-on....

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 14:56 #16223

Hölgyeiem! Viki és Vera!

Nem kell mindjárt egymás torkának esni!
Előbb nyeljetek kettős, és gondoljátok át háromszor, mit pötyögtök!

vikso!
Sokszor van olyan kérdés, amire jobb, ha az ember nem reagál! Mert minek.....
De az is lehet, hogy nem is a Veroni hozzászólására reagáltál, mert ma a hellason is az időjárás a téma a Thassos topic-ban.

Veroni!
Lásd vikso-hoz intézett utolsó mondatom!
Illetve, ha már sok helyen fórumozol, akkor gondolom tudod, hogy néhány hozzászólással nem illik egy törzstagot elküldeni....

Szóval fogjátok és szívjátok el a

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 14:24 #16221

• Veroni
  • Veroni profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Kedves Vikso! Ha burkoltan nekem címezted a hozzászólásodat, mert meg mertem kérdezni, hogy egy számomra még ismeretlen szigeten NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN milyen idő van szeptember közepén, akkor úgy érzem nem a fiatalokkal van a gond, hanem a rendkívül önelégült, ironizáló idősebb korosztállyal ( ha egyáltalán az idősebb korosztályhoz tartozol). Konkrétan semmit nem tudsz rólam, nem ismersz, úgyhogy kérlek ne fogalmazz meg kritikát, mert ez a fórum - gondolom én - azért jött létre, hogy segítsük egymást, nem pedig azért, hogy jól kiröhögjük azt, aki nem írt még több száz hozzászólást, hanem urambocsá most csatlakozott az oldalhoz. Egyébként el is ment a kedvem, hogy bármi mást kérdezzek. Több helyen fórumozok, de ezzel a dehülyevagy, hogy kérdezel stílussal még szerencsére nem találkoztam. További kellemes ömlengést és lubickolást kívánok a hatalmas tudásodban. Üdv: V. :D :D :D

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 30 13:56 #16218

A mondás szerint teher alatt nő a pálma, és bizony nagyon igaz. Nem tudom mi lesz a mai ifjúsággal, és nem szeretném ha a családom fiataljai megtapasztalnák az értelmét ennek a mondásnak, de! A sors, a természet teszi a dolgát, nemkülönben a technikai fejlődés. Az biztos az oktatással nálunk bajok vannak, a nevelésben semmi életszerűség. Vajon milyen idő lehet szeptemberben tőlünk délebbre? kérdezi némelyik ember. Amikor még nálunk is nyári meleg van :D Velem együtt sokan vagyunk akik szeptember második felében mennek nyaralni, sőt az utazási irodák is hirdetnek erre az időre még nyárt. Volt, hogy október elején még a napsütötte délen voltam, nem fáztam. Sőt a buszra sem viszek takarót, elég egy pulóver. Igaz, rendszeresen sportolok, teszek azért, hogy jó legyen a közérzetem, akkor is ha éppen, a tengerparton esős napokat fogok ki. :wink:

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 25 15:26 #16192

<!-- ia0 -->dob.gif<!-- ia0 -->

Végre visszakaptam az email-címemet.
ciao

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 24 19:20 #16190

Igen, mondhatnád, mert tényleg így volt. Más világ volt,pedig nem is volt olyan régen. Mi már tovább fogjuk a gyerekeink kezét, mint ameddig a miénket fogták a szüleink. Az is jó volt. És szerintem most nagyon jó fiatal(os) szülőnek lenni. Mert bár a gyerekeink nagyok már, mi még mindig fiatalok és aktívak vagyunk - én így gondolom. (A tavalyi nyaralásunk is olyan volt, mint egy nászút, mert már csak ketten mentünk.)
Gergő is 5 osztályos gimibe jelentkezett anno, de nem indult. >>> Ő is 20 és fél lett volna, mire érettségizik. Így azonban csak 19 és fél lett. A Nagypapaságot pedig hagyjuk is Balázs... hi..hi.. elképzeltelek... :) Majd visszatérünk rá 10-15 év múlva :)

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 24 11:10 #16189

Eszterrel mi lett?

Esztert nem vették fel sehova. Na nem azért, mert.... Hanem azért mert még jövőre fog érettségizni. Nyelvi előkészítős osztályba ment, úgyhogy még 1 éve vissza van.
Mondtam is neki, hogy majdnem 20 éves lesz, mire leérettségizik, 24-25 mire diploma is lesz. Utána jön a karrier építés.....
Mikor leszek én nagypapa??? Majd ha tényleg nagypapa leszek már? :D
Én 17 évesen már melóztam és mellette tanultam. 21,5 voltam mikor nősültem, 22,5 mikor Ő jött. Más világ volt.....

Mondhatnám, bezzeg az én időmben. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 24 10:28 #16187

Élelmiszermérnök - reményeink szerint. :) Elsősorban a Közszolgálati Egyetem volt a cél, de nagyon elszálltak a pontok. Eszterrel mi lett?

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 24 10:22 #16185

És ezen is túl vagyunk: felvételi izgalmak.
Egyetlen gyermekünk ősztől itt tanul: www.mk.u-szeged.hu/

Gratulálok!
Mi lesz, ha nagy lesz?
Magyarul: Melyik szak?

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 24 10:03 #16183

És ezen is túl vagyunk: felvételi izgalmak.
Egyetlen gyermekünk ősztől itt tanul: www.mk.u-szeged.hu/

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 18 20:10 #16150

Pamag, jó már az e-mail címed? ...............

Sajnos nem... :( :szomorú: :falbaverő
Talán majd hét közepén... de már csak akkor hiszem el, ha tényleg meglesz...
Mert addig nem tudják végleg lezárni, amíg a kicserélt dobozok (modem meg set top box) vissza nem érkeztek a szolgáltatóhoz... :mrgreen:

És Veletek még csak tudok érintkezni, de fogalmam sincs, nem érkezett-e valami hivatalosabb levél... :üres:

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 18 09:50 #16149

Pamag, jó már az e-mail címed? Mert egy az egyben visszadobta a levelezőrendszer a Neked írt e-mailt!!!!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 13 17:04 #16132

Körbe bringáztuk a Velencei tavat, ez idén már a sokadik alkalom...-kezdek kacérkodni a gondolattal, hogy esetleg Görögországban is bérlünk bicajt-bár mondjuk a hegymenet kicsinál... :lol:
Aki teheti próbálja ki, nagyon szép helyeken visz az út

UÁgi! Kiszúrtalak ám a lányoddal az autó platóján..és voltam is jó irígy :D

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 13 10:31 #16130

Köszi Nektek!
Akkor szerzek még egy termoszt, mert csak egy van, abban pedig kávé szokott utazni. :)
Igy akartam én is, hogy a kis aventes edénykéiben kimérem az adagokat, és csak fel kell önteni.
Éjjel egyébként nem szokott enni, csak reggel, amikor felkel, csak hát ugye most ki tudja mennyire borul fel a kis napirendje. :)

Valamiért vacakol a fórum, van, hogy csak üres oldal jön be, van, hogy össze-vissza jelennek meg rajta az irások, nem tudom mi van vele.

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 13 09:50 #16129

Messi ! Csatlakozom termoszban meleg víz javaslat.
És kívánok felhőtlen nyaralást, jó utat!!!!

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 13 09:46 #16128

Napközben a kocsiban szerintem felmelegszik annyira a viz,hogy feloldódik benne a tápszer és az ugy jó lesz. Ha még éjszaka is etetni szeretnéd az úton,akkor esetleg termoszban viszel meleg vizet és azzal kevered össze.Én mindig kiadagoltam a tápszert az üvegbe,ha utaztunk és csak felöntöttem vizzel,nem kellett ott méricskélni.A vizforraló mindig utazott velünk,igy szállodákban is mindig volt meleg vizünk. :)
Jó utat és jó pihenést! :)

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 13 09:31 #16127

Szia Kiflic!
Éjszaka indulunk, vagyis elvileg 9 körül, fürdetés után. (Egyszerűbb lenne rögtön a kocsiba tenni a gyereket, nagyiéknál leszünk, ott tudok még pakolászni, hogy minden kész legyen indulásra, nagyiék meg unokázhatnak addig. :) )
Mindenképpen bejelentkezek majd.

Ja, kérdezni akartam, hátha itt vagy még. Ha a tápszert csak szobahőmérsékleten kapja (vagyis autó :) ), jó lehet az úgy? Mert akkor csak babavizzel összekeverem és megvagyunk vele, nem hiszem, hogy tudnám hol melegiteni. Bár van ilyen kis turista gáztűzhelyünk, pici, dobozban, csak nem szivesen viszem az autóban melegben...

Re: Triccstraccs topik 2015 júl. 13 08:28 #16126

Messi,mikor indultok?
Remélem,mindent sikerült bepakolni :) mi is mindig addig tapossuk a kocsit,amig minden befér.
De jó lesz Nektek! :) azért csendben kicsit irigykedek,mi Hvarra megyünk egy hónap mulva,de nagyon hiányzik Görögország,jövöre biztos visszatérünk.
Majd azért jelentkezz,hogy birta a kiasszony az utat,de szerintem minden tökéletesen rendben lesz! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc