Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Triccstraccs topik 2015 nov. 22 15:54 #16629

Működik. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2015 okt. 19 16:46 #16561

http://s10.images.www.tvn.hu/2010/03/10/19/57/www.tvn.hu_97be74d08f7589e72de92719ae2cc8aa.jpg?htr=1

Nem tudom miért, de kép nincs :idea:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Triccstraccs topik 2015 okt. 18 23:02 #16556

http://s10.images.www.tvn.hu/2010/03/10/19/57/www.tvn.hu_97be74d08f7589e72de92719ae2cc8aa.jpg?htr=1

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 14 11:37 #16400

Akkor nincs más hátra, csak jó utat kívánni!

Jó utat!

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 12 21:59 #16397

Minden megoldódott, tényleg néhány mp volt :) Köszönöm a segítséget!!!!!!!

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 12 16:36 #16395

Én két percet akartam irni - bocsi, hogy lemaradt :) - , de a két másodperc is megállja a helyét, valóban.
Én most a kötelezőt is a netrisken fogom megnézni, Astranál voltunk, de becsődölt, és télen váltanunk kell...

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 12 12:10 #16393

Mi a 2? Perc, óra, nap? Mert kedden legkésőbb indulnánk.Hétvégén nincs banki átutalás. Ha hétfőn nem jön meg a kötvény, akkor gond, mert se laptopot, se nyomtatót, se semmit nem viszünk. Bár a bankkártyás utalás elvileg azonnali.

Másodperc.

Kifizeted bankkártyával és mire visszatérsz a netriskre, már ott is a letölthető kötvény. Illetve érkezik e-mail-ben is a linkje, ahonnét letöltheted....

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 12 11:20 #16390

Szia Honey!
......... Nekem kb 2 alatt meg is jött utána a visszaigazolás ........

Mi a 2? Perc, óra, nap? Mert kedden legkésőbb indulnánk.Hétvégén nincs banki átutalás. Ha hétfőn nem jön meg a kötvény, akkor gond, mert se laptopot, se nyomtatót, se semmit nem viszünk. Bár a bankkártyás utalás elvileg azonnali.

De minek az új Opelre biztosítás? Opel sosem kop el.... Na ez csak vicc volt!
(A héten beszéltem a szerelőmmel autó ügyben, és akkor is emlegette. Az Opel dieselekről kérdeztem, mert egy ismerős érdeklődik, és mondta, hogy sokkal jobb a benzines, csak ne főzzék meg. :) )

Igen, nekünk is mindenhol azt mondták. Kivéve, ahol a dízelektől akartak nagyon megszabadulni. :) De nem hagytuk lebeszélni magunkat a benzinesről :) Biztosítás nélkül meg sehova...! De szállást nem foglaltunk előre. Ez viszont újdonság :)

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 11 22:53 #16388

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Minden úgy van, ahogy Messinia írta.
Minden megy azonnal,h a fizettek bankkártyával, és nagyon egyértelmű.
.
..
...
De minek az új Opelre biztosítás? Opel sosem kop el.... Na ez csak vicc volt!
(A héten beszéltem a szerelőmmel autó ügyben, és akkor is emlegette. Az Opel dieselekről kérdeztem, mert egy ismerős érdeklődik, és mondta, hogy sokkal jobb a benzines, csak ne főzzék meg. :) )

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 11 21:52 #16385

Szia Honey!
Igen, azonnal küldik a kötvényt, ha ki van fizetve. Nyilván bankkártyás fizetés lesz nektek is. Nekem kb 2 alatt meg is jött utána a visszaigazolás és a kötvény is. Ahogy irod be az adatokat, ott majd a kocsiét is meg kell adnod (rendszám meg nem is tudom mit kér még), igy az is benne foglaltatik majd biztositásban, tehát a két fő+autóra fogja kiadni a végösszeget.
Össze tudod hasonlitani a biztositásokat a Netrisken, az egy jó dolog, hogy meg lehet nézni, mennyiért mi van benne az árban. Bár erre már biztos rájöttél. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 szept. 11 16:27 #16384

Segítséget kérek elsősorban azoktól, akik autós utazók! Tudom, már többször felmerült ez a téma (lehet, h van külön topik is, de első átfutásra nem találtam). Jövőhéten Erdélybe indulnánk autóval. Mi a helyzet online biztosítás ügyében? A netrisk-en kötve pl jó? Azonnal megkapom a visszaigazolást, kötvényt bármit? Akár másnap is utazhatok? Mi van az autóval? Az benne foglaltatik vagy külön kell kötni? Szóval a robogómon kívül még soha nem kötöttem online biztosítást, tehát bármilyen ötlet, tanács jól jönne. Hétfőn, legkésőbb kedden indulnánk! Akár privátba is írhattok!

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 29 16:16 #16359

Jó, szerencsés utat, autó végre tökéletes legyen.Szept. 20.-a után, amikor hazaértem, szervezhetjük az őszi találkodv:zót, akár Szegeden is!!!Üdv:B-né U.Ági.

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 29 09:48 #16358

Köszönöm a kimerítő, hasznos válaszokat.Figyelni fogom a G-o-i időjárás-jelentést, és ez alapján akár utolsó nap is módosíthatok a ruhatáron.Üdv:B.-néU.Ági.

Ne csinálj belőle különösebb gondot magadnak.
A szokásos rövidujjú felső-sortnadrág stb. kánikulai felszerelés mellé csomagolj egy pulóvert, egy hosszúnadrágot és egy zártabb cipőt. Kifejezetten hideg biztosan nem lesz, legfeljebb egy vagy két napig nem lehet fürdeni.
De jó lesz ott! :D

...
Reggel indulunk.

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 28 10:01 #16357

Boldog születésnapot az 1 éves pöttömkének! Az idő múlik, ők nőnek, mi meg öregszünk, ez az élet körforgása, a napi rohangálásban föl sem tűnik, megint elmúlt egy év.!! Üdv:U.Ági.

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 27 21:34 #16356

Köszönjük a bókokat. :)
Igen, kis gyömöszkélni való, 9 kiló, nem egy nagy baba, de hizik rendesen, mondjuk nem is csoda, úgy falja a csirkepörköltet, hogy öröm nézni... :)
Nagyon barátságos mindenkivel, vigyorgós. :)
És már kezd pár lépést tenni önállóan, kiváncsi vagyok mikor indul el igazán. Na akkor lesz nekem végem... :)

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 27 16:41 #16355

Messi!
Nagyon szép baba!!!!A combocskái meg egyenesen lenyűgözőek, olyan gyömöszkélni valóak :)

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 27 10:14 #16354

Kedves Druszám!

Nagyon aranyos a képen, feldobja a napomat. :D Sok boldog Szülinapot :futyul:

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 27 08:55 #16352

Köszönöm a gratulációkat a csepplány nevében, de majd csak jövő hét szerdán kell ünnepelni. :) Illetve ugye nekünk minden nap ünnep vele. :)
Az apukája hoz neki kintről mindenféle játékot (kint olcsóbb, és nagyon nagy a választék), alig várom, mert amik itthon vannak azok már nagyon nem kötik le. Bár a kisasszony egy darab krumplival is képes eljátszani. :)

Hihetetlen hogy megy az idő, még most bújt ki, és már egy éves...
Szülinapi képek lesznek természetesen, majd hozok, és egy gyerkőcös beszámolót is tervezek Thassosról, illetve ha nem is egy egész hosszút, de egy kis szösszenetet, hogy milyen is volt immár vele. :)
Addig is hoztam egy tengerpartos-homokozós képet. :)

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 27 08:32 #16350

Köszönöm a kimerítő, hasznos válaszokat.Figyelni fogom a G-o-i időjárás-jelentést, és ez alapján akár utolsó nap is módosíthatok a ruhatáron.Üdv:B.-néU.Ági.

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 27 06:28 #16349

Magdika!
Nekem álmom, hogy Olaszországot lakóautóval járjuk be...úgyhogy kicsit még várat magára a kivitelezés, mert kicsit drágák a lakóautók :lol:
Kívánok Nektek tartalma kikapcsolódást, élményekben gazdag és felejthetetlen utat!!!! Várom a képeskönyvet :D

Messi!
Pargan nem voltunk még, így kicsit tartok tőle- a felkapottsága miatt...de autóval megyünk, így lesz lehetőségünk csavarogni, elvonulni...ne félj Pargától..oda is születnek gyerekek :wink:

Osztom Magdika nézetét , szerintem ez a belefulladt a tengerben a sok szerencsétlen-és fertőz, nem veszélyesebb, mint bemész egy bevásárló központba a tömegbe vagy tolod a bevásárlókocsit, ki tudja ki után milyen kézzel fogdossa vagy felülsz a buszra, vonatra , metróra és csak kapaszkodsz....
Nem mondom egyébként, hogy a Balatonon mi úszkál a vízen-nem egyszer, nem kétszer- na nem vagyok hajlandó tovább gondolni :lol:

és Isten éltesse a kisasszonykát szeretetben, boldogságban egészségben! Nőjön nagyra és boldogra!
Lovas Zsuzsáéknak és Uáginak is kívánok kellemes utat! meg aki még most indul

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 26 23:26 #16348

......................(barátnőmék most azért nem mentek, mert állitólag a menekültek közül annyian belefulladtak ott a vizbe, és ez biztos fertőzésveszélyes.. :) ), ....................
............................................
A kislányom mindjárt egy éves lesz, jövő héten mi bulizni fogunk! :)

Jajjjistenem.
Most direkt lemértem a műholdas képen : a csizmának mind a nyugati, mind a keleti partja durván 8-900 km hosszú, és akkor a talpáról meg a szigetekről nem is beszéltünk.
A menekültek a déli csücskéhez igyekeznek... (amúgy :( )
És az összes többi tengerbe is fulladt ám már bele ember... bizonyám...
És van cápa is, olvastam, (az Adriában is!) azok meg rögtön fölfalják úgyis a táplálékot...
Akkor ők halat se esznek? :wink: mert a világ összes tengerébe fulladt már bele ember...

Így rohan az idő?
A kis hercegnőnek már születésnapja következik? Nahát... :futyul:
Isten éltesse szeretetben, boldogságban! és kérünk majd képet róla :!: :!: :!:

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 26 23:05 #16347

Pamag, ezzel én is igy vagyok, hogy kell a tenger, meg a pára, meg tengeri szellő stb...és Olaszországban valamiért nekem nem szimpatikus a tengerpart (barátnőmék most azért nem mentek, mert állitólag a menekültek közül annyian belefulladtak ott a vizbe, és ez biztos fertőzésveszélyes.. :) ), olyan nagyvilági az egész ország.
Nyilván megvan a maga hangulata (jajj de jó is volt a Vatikántól elsétálni az Angyalvárig pl. ), de azt én nem nyaralásnak szánnám, hanem ilyen őszi-tavaszi kiruccanásnak, mondjuk a toszkán vidékre. Na és persze egyszer látnom kell Pompeiit, és Herculaneumot. :)

Márti de jó lesz nektek, kiváncsi leszek mit fogsz szólni Pargahoz! (vagy már voltatok ott?) Gyönyörű, de az, hogy sokat kell ott hegyet mászni, kicsit elrettent - gyerekkel. :) Én is szivesen lennék még halszagú! :)
Mondtam is a páromnak, hogy nem jó ez a júliusi nyaralás, mert igy hamar letudtuk, aztán csak itt ülök egész nyáron a négy fal között, és sóvárgok Görögország után. Szóval jövőre később megyünk, ha lehetséges lesz.

A kislányom mindjárt egy éves lesz, jövő héten mi bulizni fogunk! :)

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 26 22:17 #16346

Olaszországgal .............................Én is drágállom őket, na de majd egyszer.
......................................

Valószínűleg sose mentünk volna oda, mert ... mert drága, mert rossz a közbiztonság, mert sokan vannak... és mert annyira más, mint a Balkán.
Ha nem jön közbe ez az esemény (II.János Pál pápa szentté avatása, ami belémgörcsölt, hogy szeretnék ott lenni), akkor nem látok foszlányokat se az országból, és nem lennék lelkibeteg, hogy azt nekem a magam tempójával, a magam válogatásában KELL látnom.
Nem tengerparti punnyadás lesz, csak a parton lesz a szállás, még életem párja fog morogni, hogy miért megyünk minden nap annyit föl-alá :lol:
A Tirrén-tengernél lévő szállásról el akartam menni Sienába és Pisába - most jöttem rá, egy-két napja, hogy az nekünk mégse fog menni, inkább mást kerestem helyette közelebb.

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 26 21:41 #16345

Olaszországgal már én is szemezgetek egy ideje, illetve mi is-de nálunk úgy van, hogy nézd meg, keresd meg Szivikém, aztán az Uram meg rádörmög. Én is drágállom őket, na de majd egyszer.
Mi is nemsokára indulunk Pargara, mondjuk még sehol se tartok. Remélem , hogy jó időnk lesz mert engem meg nem lehet a vízből kirángatni, csak akkor amikor szól az Uram, hogy már halszagom van vagy lilul a szám....vagy a hajóforgalomban búvárkodok :lol:

Re: Triccstraccs topik 2015 aug. 26 21:36 #16344

Magdika!
Ebben a pillanatban nézegettem a találkozós fotókat :) jó nap volt ott Nagykátán!

Oldalmegjelenítési idő: 0.121 másodperc