Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 12 12:39 #10361

<!-- ia0 -->komp3.jpg<!-- ia0 -->Talán jobb?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 12 12:10 #10360

Pamag !
Nem tudom nagyítani tudsz segíteni.????
Az a lényege,hogy páros és páratlan napokra van osztva,a július. Jobb oldalon a páros napok menetrendje,bal oldalon a páratlanok.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 12 12:04 #10359

<!-- ia0 -->komp.jpg<!-- ia0 --> Mi ezt hoztuk a kikötőből,csak eddig még nem találtam,most tudtam feltölteni.<!-- ia0 -->komp.jpg<!-- ia0 -->

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 12 00:19 #10357

............ itt egy másik komp menetrend ( www.thassosinfo.gr/en/ferries - www.thassosinfo.gr/en/ferries ) mi velük jöttünk - mentünk

Isten fizesse meg! Köszönet érte!

És Isten hozott itthon! Pár szót meséljéééééél nekünk... :dumcsi

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 11 22:48 #10356

sziasztok! hajnalban érkeztünk haza eme csodás helyről, itt egy másik komp menetrend ( www.thassosinfo.gr/en/ferries - www.thassosinfo.gr/en/ferries ) mi velük jöttünk - mentünk<!-- ia0 -->IMG_0699.jpg<!-- ia0 -->

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 11 21:18 #10355

Talán nem is ide való...

A magyar rendőrség jelmondata ugye Szolgálunk és védünk. És föl vannak ezzel matricázva a rendőrautók.
Mentem a piacra, egy szép nagy böhöm terepjárón a rendőrökével azonos formájú matrica : Száguldunk és félünk

Kedveseim! Ti ugye nem száguldotok és nem féltek? mert én féltelek benneteket.

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 10 11:01 #10344

Neked is köszönöm Bocsika, jó tudni, sokan odafelé is be szoktatok menni, sőt cigit is visztek át.
Semmiféleképpen nem vinnék sokat, csak pár dobozzal. Esetleg még egy kis csokit az útra. :)

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 10 11:01 #10343

Neked is köszönöm Bocsika, jó tudni, sokan odafelé is be szoktatok menni, sőt cigit is visztek át.
Semmiféleképpen nem vinnék sokat, csak pár dobozzal. Esetleg még egy kis csokit az útra. :)

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 10 10:19 #10341

Igen átlehet sétálni,de figyelni kell a mennyiségre!!!!Talán egy csík a megengedett/fő.Ugyan EU-s országba lépsz,de nem EU-sból Schengeni határ!!! Soha nem nézték még,de tudd a szabályt.Egy kis jaszasz,vagy kaliméra és mehetsz is,de a szabály ugye ránk is vonatkozik és ez van vissza is nem véletlen,hogy hazánk,rendvédelmi szerve megkérdezi és megnézi a határon ,hogy mit hoztál!!!/
Csak jó tanácsként/. Mi is vittünk.

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 09 22:30 #10338

Köszönöm Ildikó, sejtettem, hogy igy valahogy sétálva át lehet jutni. :)
Akkor ezek szerint ha átviszünk egy csik cigit, akkor senki nem fog szólni érte. :)
Mindenképp bemegyünk akkor odafelé is.

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 09 16:00 #10337

Szép napot Mindenkinek!

kifelé, Görögországba menet, is be tudunk menni a Duty free shopba? (simán át lehet menni erről az oldalról is valahogy, ha másnem gyalog? :) )
A cigi tudjuk hogy nagyon olcsó, és azért bemennénk, bár az is kérdés, hogy a görögökhöz pár dobozt be lehet e vinni onnan.

Igen kifelé menet is be tudtuk menni,de csak gyalog.A két határ között ,leálltok az útszélére és szépen átsétáltok. Lehet cigarettát vinni, tapasztalatból mondom. :D (ugye Ági? )
Egyébként,sincs ellenőrzés a görög határon,mivel EU tagok vagyunk.

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 09 15:22 #10336

Szép napot Mindenkinek!

Megint eszembe jutott valami, illetve ezt már kérdeztem máshol, de érdemi infot nem kaptam róla. És bocsánat, ha nagyon bugyuta kérdésnek tűnik... :D
Szóval: kifelé, Görögországba menet, is be tudunk menni a Duty free shopba? (simán át lehet menni erről az oldalról is valahogy, ha másnem gyalog? :) )
A cigi tudjuk hogy nagyon olcsó, és azért bemennénk, bár az is kérdés, hogy a görögökhöz pár dobozt be lehet e vinni onnan.
Köszönöm ha valaki segit. :)
(jó dolgom van, hogy csak ilyeneken jár az eszem, tudom :) )

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 04 14:36 #10297

Nahát.én is :D
A skala panagiai részen van a kamera,tavaly egyszer már nekivágtunk a vizparton sétálva,de feladtuk a meleg miatt,persze mi okosak,délután mentünk :D de szedtem egy csomó klassz követ :D az idén ismét megpróbáljuk,talán este,ha már nincs höség :)

Kiflic, válaszoltam az Általános topikban, mert itt szerintem off lenne. :)

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 04 10:44 #10295

Nahát.én is :D
A skala panagiai részen van a kamera,tavaly egyszer már nekivágtunk a vizparton sétálva,de feladtuk a meleg miatt,persze mi okosak,délután mentünk :D de szedtem egy csomó klassz követ :D az idén ismét megpróbáljuk,talán este,ha már nincs höség :)

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 04 10:09 #10294

Viszket már a talpad, igaz? :lol:
:túra:

Eljön az utazás ideje hamar! :lol:

Ne is mondd...még bő egy hónap, és már most másra se tudok gondolni, pláne ebben a kánikulában.
Egyfolytában a webkamerát bámulom. :D

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 03 21:46 #10291

................
Lehet, hogy csak azért kérdezgetek ilyen csip-csup komp menetrendekről, mert már rengeteg mindent megtudtam Tőletek, és nincs mit kérdezni... :lol: :roll:

Viszket már a talpad, igaz? :lol:
:túra:

Eljön az utazás ideje hamar! :lol:

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 03 19:59 #10289

Kérdésre a válasz.
Messinia!
Ha Thasosi kompot kerested friss infó.Óránként jár mind a két kikötőből,minden egész órában,árak nem változtak semmit.

Köszönöm szépen Bocsika, sejtettem, hogy Neked lesznek friss infoid. :)

Lehet, hogy csak azért kérdezgetek ilyen csip-csup komp menetrendekről, mert már rengeteg mindent megtudtam Tőletek, és nincs mit kérdezni... :lol: :roll:

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 03 18:30 #10288

Kérdésre a válasz.
Messinia!
Ha Thasosi kompot kerested friss infó.Óránként jár mind a két kikötőből,minden egész órában,árak nem változtak semmit.

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 03 08:59 #10283

Köszi Nektek!
Persze, az egy, akár két óra is teljesen elfogadható, elviselhető a várakozásra, nem is azért kérdeztem, mert annyira türelmetlen lennék. :)
Bár, ha majd ott várunk a beszállásra, már biztosan az leszek, tűkön fogok ülni! :)

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 03 08:50 #10281

Hát friss infót majd az ezután hazaérkezők tudnak mondani, meg Ági.
Ha beindul a szokott méretű turistaözön, akkor majd sűrítik a hajójáratokat, és akkor biztos megy félóránként. Na de ha esetleg egy egész órát kell várni az indulásra? akkor se dől össze a világ. Nagyobb távolságra fekvő szigetekre megy napi kettő-három, esetleg csak egy... ott kell figyelni a menetrendet, de itt nem sok értelme van.

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 03 08:32 #10280

Szerintem akármikor értek oda, éppen indul majd a következő hajó, főszezon lévén. :wink:

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 03 08:29 #10278

Köszi Pamag!
Ez amit belinkeltél, tényleg elég ritka, és én nem is erre emlékeztem. :)

Azért ha van friss info, megirod majd? Egy hete még sikerült megtalálnom a másik hajótársaság menetidejét, az volt a 45 perc. Persze azóta sehol sem találom :) :oops:

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 02 23:45 #10276

www.thassos-ferries.gr/english.html

Alul van négy jel : horgony - két nyíl - kukac - szigetforma
A két nyílra kattintva nyílik meg a menetrend.
De két társaság hajói járnak - ami ezen a linken van, az borzasztó ritka az előző évek járataihoz képest.
Szóval lehet, hogy idén nem félóránként megy hajó, hanem kicsit ritkábban, de megy. A sziget pedig ott van, és hív-vár. :D

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 02 23:37 #10275

..................
Vagy nem is érdemes nézegetnem, mert úgyis 45 percenként jár a komp?:)
..............

Így van, nem érdemes nézegetni... :D előbb-utóbb úgyis elindul :lol: :matróz:
De majd utánanézek a linknek, mert rémlik, mintha én se találtam volna meg utazás előtt. :(

Re: Autóval Thassos-ra 2012 júl. 02 13:22 #10270

Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de nem tudom megnyitni a kompmenetrendet, aminek itt a linkje az oldalon.
Vagy nem is érdemes nézegetnem, mert úgyis 45 percenként jár a komp?:)
Szép napot Mindenkinek!

Oldalmegjelenítési idő: 0.159 másodperc