Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 máj. 22 14:36 #12275

Régen volt olyan lehetőség hogy beirtuk ki mikor van a szigeten.?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 máj. 22 14:11 #12272

Már csak 1 hónap és indulunk mi is!!! :D Június 22-Július 7-ig!!! :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 máj. 22 12:54 #12271

Sziasztok!
Mi augusztus 17-től leszünk két hétig a szigeten. 2012. április óta nem láttam a szigetet, és elvonási tüneteim vannak.

Re: Általános 2013 máj. 22 10:50 #12267

Honey, pusztán érdeklődtem, hogy hátha valakivel összeakadtunk majd kint (is). :)
Mi úgy néz ki, hogy aug. 7-én megyünk - illetve akkor érkezünk. :) Ezek szerint akkor Zsuzsáék hamarabb mennek.

Re: Általános 2013 máj. 22 09:35 #12264

... idén jön valaki Thassosra? :)

Még az is megtörténhet :D

Re: Általános 2013 máj. 21 23:13 #12259

Igen az idén is megyünk Thassosra, június 8.-án.

Re: Általános 2013 máj. 21 22:17 #12258

Újabb (igaz, rövidke) élménybeszámoló, méghozzá a szigeti nyaralásról :D
www.thasos.hu/index.php/elmenybeszamolo/thassos-i-elmenybeszamolok/531-thassos-a-kedvenc-szigetunk

Re: Általános 2013 máj. 21 21:36 #12257

Robi szálláskereséséről jut eszembe: idén jön valaki Thassosra? :)

Re: Általános 2013 máj. 20 15:40 #12198

Köszönöm Melinda,
bizony dolgoztam is vele, bár valójában az első érzések azok, amit leíródtak benne, ezen nem is változtattam. :)
Már irtam Áginak is, hogy kissé érzelemdús lett, ezt nézzétek el nekem. Ami jött, azt leírtam, így sikerült. :)

Ja, és dolgozott vele Pamag is, mig összeszerkesztette, igy a köszönet neki is jár. :)

Re: Általános 2013 máj. 20 15:33 #12197

Szerintem is, végre! :wink:
Ugyan, én már olvastam, egy verziót, de azért neki esek, mihelyst több időm lesz. :wink:
Átgörgetve, csak annyit mondok, megérte megírni. :D

Re: Általános 2013 máj. 20 13:18 #12193

Re: Általános 2013 máj. 20 07:21 #12191

Ma kezdek igazából irodázni a csoportosan érkező vendégek felé.
Annyit tudok eddig, hogy idén ismét az egykor nagyon kedvelt öblünkhöz közeli Platanos lesz a főszervező.
Emlékeztek Liolios, Katina, Efi sogórnőm, Elina itt mindig velünk tartott, hogy Pános nemcsak veletek táncoljon. Imádtuk ezt a helyet a hangulata miatt. És közel lesz, így péntek esti táncikálás után szombaton mindig igen vígan fogadtam az új érkezőket.
Örülök az újbóli lehetőségnek. 10 perces út éjjel nem fárasztó, és a hangulat mindig csúcsponton volt.
És a vacsora is fenséges. Jó lesz a görög estünk. A strandpapucs, edzőcipő, és TÁNCOS CIPŐ kell. Bár emlékeztek én volt hogy azt mezítlábasra cseréltem.

A többit majd este írom.

Az idővel kapcsolatban.
Most 26 fokokat írnak. Nappal ez nálunk 30 fok és felettit jelent. Az éjjeli fürdést még azért nem kezdtük meg a párommal, mert éjjel locsolunk csak a nagy hőségek miatt. És ezt minden éjjel kell, mert elviselhetetlen a nagy meleg. Az vihar nem jött be, a reggeli párásság is elmúlt. Reggel 8 órakor még elviselhető a meleg, de 10 órától már csak árnyékba. A centrum öböl vize nagyon meleg. Tudjátok az a gyerekpancsoló.
Mondják, hogy most vagyunk a normál melegbe. A jövő hét közepétől a teljes kánikulát mondták be, hogy azt várjuk. Ez egy általános előre jelzés volt. Csütörtök éjjel majd nézem a nagy és pontos előre jelzést.

No, indulok irodázni. Este majd a friss hírekekel jelentkezem.

Re: Általános 2013 máj. 18 08:34 #12173

Kiflic, Ági! :D

Nektek is köszönöm a jókívánságokat, amikkel most már alaposan fel vagyok vértezve. :wink:
Nagyon édesek a kicsikéid, csak vigyázz velük, mert ha egy napon születtek velem, akkor kissé akaratosak lesznek...Ez a bika hava... :wink:

Egyébként mindig is érdekelt, hogy kikkel születtem egy napon. Ez a mai kor, ennek kutatására is alkalmas. Szoktam figyelni, hogy kik azok. :D Idén megint találtam pár nevet, akikről eddig nem tudtam. Egy rövidke lista, akikre legbüszkébb vagyok :wink: : Henry Fonda, Pierce Brosnan, Liberace, Debra Winger, Gabriela Sabatini, David Boreanaz- a DR Csontból, ő évre, napra- :wink:
És akad pár honfitárs is, Máthé Erzsi, Szalay Kriszta, Rodolfó, a teljesség igénye nélkül. :D
Az egyik idei felfedezettem Danny Trejo, meg is döbbentem kellőképpen, amikor beazonosítottam azt a rút képét. :P Ő a tipikus rossz, szinte minden filmjében, aki névről nem ugrik be senkinek. De, ha meglátjátok, egyből tudni fogjátok, ki ő. :wink: Szándékosan nem teszek róla képet, akinek van kedve, keressen rá.

Azért nem egy rossz lista, érdekes egy szülinapi buli lenne..... :D

Re: Általános 2013 máj. 17 10:41 #12170

Melus!
Utólag is Boldog Születésnapot! :D

Re: Általános 2013 máj. 17 09:28 #12168

Te drága Melus! Sok sok boldog szülinapot kívánok!!!
Újszülöttjeim voltak, kik teljesen elvették az esténket.
Egy napon születtél kis kincseimmel.
Sok puszi: Ági

Re: Általános 2013 máj. 17 09:13 #12164

Köszönöm, mindnyájatoknak! :D
Honeynak pedig gratula!

Re: Általános 2013 máj. 16 23:09 #12163

Melus! Boldog születésnapot!

Re: Általános 2013 máj. 16 22:01 #12159

Nahát!
Tényleg arra jövök haza, hogy Melindának boldog születésnapot kívánjak!

Re: Általános 2013 máj. 16 21:32 #12158

Melus!
Ki ne maradjak a boldog szülinapot köszöntésből!!! Sokat-sokat és nagyon boldogat kívánok! :D

Re: Általános 2013 máj. 16 20:40 #12153

.Tetszik · · Megosztom · 611 · 4 órája · Ez 61 embernek tetszik..1 megosztás.Szólj hozzá....Beállítások
Ez is Melusnak!!

Bocsika, köszi! De ez mi akar lenni? :oops:

A facebookról szeretett volna valamit másolni, de nem sikerült. :(

Melus!
Boldog születésnapot!

Re: Általános 2013 máj. 16 20:06 #12152

Először is:ISTEN ÉLTESSEN MELUS

Másodszor pedig megosztom veletek a jó hírt: elfogadták a szakdolgozatomat, sőt, szép jegyet is kaptam rá. :D :D :D :D :D
Tehát ismét 1 kővel kevesebb. (még a védés és az államvizsga hátra van!)
Megyek, megünneplem ezt a részeredményt.

Re: Általános 2013 máj. 16 18:54 #12147

.Tetszik · · Megosztom · 611 · 4 órája · Ez 61 embernek tetszik..1 megosztás.Szólj hozzá....Beállítások
Ez is Melusnak!!

Bocsika, köszi! De ez mi akar lenni? :oops:

Re: Általános 2013 máj. 16 18:53 #12146

Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek :örül:

Re: Általános 2013 máj. 16 17:58 #12145

Akinek Ma van a szülinapja, boldogabbat kívánunk! :mrgreen:

Re: Általános 2013 máj. 16 16:33 #12142

Melinda Boldog születésnapot sok-sok szeretettel!

Oldalmegjelenítési idő: 0.113 másodperc