Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jún. 18 18:27 #12525

Zsuzsa, fantasztikus képeket készítettetek!

Közben meg olvasom Ági új bejegyzését a strandok/területek eladásáról....hát döbbenet... :shock:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 18 14:06 #12524

Lovas Zsuzsáék fényképei a Tagjaink képei a világhálón menüpont alatt

www.thasos.hu/index.php/fotoalbumok/tagok-kepei-a-vilaghalon?start=20

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 18 09:19 #12519

Melus, a De-sajnos elég nagy gond nekem. Egészségi. Nem merek tervezni. Sajnálom nagyon.

Ó, ez korántsem hangzik biztatónak. :( Voltam ebben, tudom milyen szörnyű ez, több tekintetben is. Szurkolok, hogy minél előbb megoldódjon ez gondod. Jóval előbb, mint az enyém!

Re: Általános 2013 jún. 18 05:45 #12517

Sziasztok!

Idén tervezünk egy hosszabb megállót Kavalában. Olvastam a városról szóló bejegyzéseket, két éve átszaladtunk rajta. Azt szeretném megkérdezni, tudtok-e jó parkolóhelyet a belváros - kikötő környékén? Minden infó jól jönne, mert a kavalai forgalom eléggé szokatlan nekem, én pedig fáradt leszek, mire odaérünk. Vasárnap délelőttöt szeretnénk ott tölteni. Akinek van valami tapasztalata, kérem ossza meg velünk!

Kavala komp kikötőjének parkolójába csak úgy tudsz beállni, ha a kapuban fizeted az 1,70 Eurót. Ez 3-4 órára van, ha jól emlékszem.
Sehol másutt ne parkolj, mert komoly büntetést rónak ki az ide oda leálló járművekre. Van több ilyen fizető parkoló is, de azokat bonyi neked megtalálnod. Mi sem kínlódunk azokkal, hanem ezt használjuk. És az óvároshoz, meg a bazár utcákhoz feltétlen ez a parkoló a célszerű.

Limenas centrumtól a kikötőig ingyenes part menti parkolók.
Kavala mindenhol fizetős.

Kis Csenge nagy lesz! Sok boldog szülinapot kívánok neki és családjának!

Re: Általános 2013 jún. 17 23:02 #12515

................
tudtok-e jó parkolóhelyet a belváros - kikötő környékén? ......................

A kikötőnél van egy nagy parkoló, ...........................
Megnézem még térképen is, hátha tudok valami pontosabb infót is mondani.
Hm... Street Wiev műkszik ott vajon?

Átmentem a képpel az Autóval Thassosra topikba :autóvezető:

Re: Általános 2013 jún. 17 22:48 #12514

................... továbbadom Csenge lányunknak, ki szintén ma ünnepel velem.
Ő a második esztendőt töltötte be. Két évvel ezelőtt magyar idő szerint 13.32kor hozta a gólya az ajándékom :D

Csengét is Isten éltesse! Boldog gyerekkort és boldog felnőttkort neki!

Re: Általános 2013 jún. 17 22:41 #12513

................
tudtok-e jó parkolóhelyet a belváros - kikötő környékén? ......................

A kikötőnél van egy nagy parkoló, a kikötő mögött a várhegy aljában. Mi ott parkoltunk. Fizetősnek tűnt, de mikor ott voltunk, nem volt sehol senki, aki pénzt szedett volna. Mintha közvetlen ott kellett volna bemenni, ahol a kikötőhöz is, csak egy másik nyíláson :-)
Megnézem még térképen is, hátha tudok valami pontosabb infót is mondani.
Hm... Street Wiev műkszik ott vajon?

Re: Általános 2013 jún. 17 22:01 #12511

Melus, a De-sajnos elég nagy gond nekem. Egészségi. Nem merek tervezni. Sajnálom nagyon.

Honey! Ez nem hangzik túl jól. :(

Re: Általános 2013 jún. 17 21:59 #12510

Andriska!

Isten éltessen sokáig! Ünnepeljetek sokáig a kétéves ajándékoddal!
Akkor nektek most évente 2 db gyertyával van több a tortátokon? :D

Re: Általános 2013 jún. 17 21:35 #12509

Sziasztok!

Idén tervezünk egy hosszabb megállót Kavalában. Olvastam a városról szóló bejegyzéseket, két éve átszaladtunk rajta. Azt szeretném megkérdezni, tudtok-e jó parkolóhelyet a belváros - kikötő környékén? Minden infó jól jönne, mert a kavalai forgalom eléggé szokatlan nekem, én pedig fáradt leszek, mire odaérünk. Vasárnap délelőttöt szeretnénk ott tölteni. Akinek van valami tapasztalata, kérem ossza meg velünk!

Re: Általános 2013 jún. 17 19:24 #12508

Augusztusig sehova.

Honey, én elhiszem, hogy a vizsgák után még a munka is jólesik valamennyire. :) De ezek szerint augusztusra még hátha sikerül valami igazi pihenés-féle. :)
Nálam meg itt a nyári szünet, de két hét után már én is unatkozni szoktam ám...:)

A szülinapost (és a kislányát is:)) Isten éltesse!

Re: Általános 2013 jún. 17 15:00 #12507

Köszönöm szépen Mindenkinek :D
és a köszöntéseket nem tartom meg magamnak, hanem továbbadom Csenge lányunknak, ki szintén ma ünnepel velem.
Ő a második esztendőt töltötte be. Két évvel ezelőtt magyar idő szerint 13.32kor hozta a gólya az ajándékom :D

Re: Általános 2013 jún. 17 14:39 #12506

Most jöttünk haza!

Kipihentétek magatokat? Kicsit mesélhetnél!

Andriskát Isten éltesse!

Kicsit meséltem az időjárás a szigeten részben.Feltőltödtünk? A személy autóval 400 Km a jeepel 314 Km mentünk a barátainknak mindent szerettünk volna megmutatni.Majd mesélek.

Re: Általános 2013 jún. 17 14:19 #12505

Most jöttünk haza!

Kipihentétek magatokat? Kicsit mesélhetnél!

Andriskát Isten éltesse!

Re: Általános 2013 jún. 17 09:24 #12504

Szülinapos van :D

ANDRISKA !

ISTEN ÉLTESSEN !

Re: Általános 2013 jún. 17 08:40 #12503

Láttunk a Márványparton egy nagyon érdekes halat, kb.6-7 cm hosszú volt és az uszony kerek volt és szivárvány színű volt , olyan szinei voltak mint a páva tollának.Látott valaki ilyet? Esetleg a nevét is tudjátok?

Re: Általános 2013 jún. 17 08:33 #12502

Most jöttünk haza! Kocsi bérlés a Speedi nél három napra 59 euró volt, a jeep ott három napra 109Eu. de nem engedi a hegyre menést!!!!! A benzin olyan 1,80 körül volt. 10 Eu.kaptunk 5 és fél 6 litert.

Bocsánat a jeep négy napra 109 Eu. de nem mehetsz fel a hegyre!

Re: Általános 2013 jún. 17 07:45 #12501

Köszönöm nektek is!

Ági, gondoltam, hogy nálatok mást jelenthet a patologia. :) Itt Mo-on:citologiai, kórszövettani és kórbonctani vizsgálatokat végeznek a patológián. Nem aktív betegforgalmú osztály.
De a lényeg az, hogy lesz doki! Vajon minden nap vagy csak adott napokon?

Messi, ami a pihenést illeti....tudod, ennyi távollét után örülök, hogy visszamehetek a munkahelyemre dolgozni. A többiek meg annak, hogy végre mehetnek szabira. :D Még az egész évi szabim bent van. Augusztusig sehova.

Re: Általános 2013 jún. 16 20:57 #12499

Honey, csatlakoznék a gratulációkhoz! :) Mire végeztél a vizsgákkal megjött a nyár is, most már jöhet a jól megérdemelt pihenés! :)

Re: Általános 2013 jún. 16 20:23 #12498

Először is, köszönöm a gratulációkat!!!! Végre túl vagyok rajta. Valóban lehetne mostmár a nyaralást szervezni , de... :(

Mi a manó? Én meg lemaradtam? :oops: Akkor fogadd tőlem is, legnagyobb elismerésem. :örül:
És mi az a DE... :?:

Re: Általános 2013 jún. 16 18:20 #12492

Kostas utolsó képei. Á, átmegyek az időjárásra...
Hanem itt is fontos dolgokat mondanék.
A Barbara szállásunk fő utca felé nyíló parkoló bejáratával szemben nyílik egy nagyon nagy Market. Várhatólag hétfőn nyít. CAREFURE Árak, biztos, hogy lesznek kedvezményes termékek. Teli lett Skála Potámia felső centrum része mindenféle közepes élelmiszer marketel. Ez a nagy mind agyoncsapja majd a kicsiket, ha jó árral jelenik meg.
És szintén a Barbarához vezető főúton, a centrum felé, közel az Alexander grilles központi kis kereszteződésben magánorvosi központ kerül szintlén a napokba átadásra. Oda feltétlen kell majd biztosítási kártya. Patologus szakrendelés lesz, ahogy most tudom. Ami hiányzik még a nyári életben, a helyi patika. Ha ezek mind teljesülnek, teljes komfortú kisvárossá alakulunk.

Kedves Ági!

Nagyon szépen köszönjük ezeket a friss és szuper információkat! :D
Annyit szeretnék kérdezni, hogy biztosítási kártya alatt a nemzetközi TB kártyára gondolsz, vagy az itthon kötött utasbiztosításra?
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Bocsánat, hogy ilyen kis értetlenke vagyok. :lol:

Neked és családodnak is nagyon kellemes vasárnapot kívánok!

Üdv:
Klára

Az otthon kötött utasbiztosításra!!!
A patológia nálunk általános orvosi szakrendelést tart. De pontosat, mikor megnyílt!

Re: Általános 2013 jún. 16 18:04 #12491

Először is, köszönöm a gratulációkat!!!! Végre túl vagyok rajta. Valóban lehetne mostmár a nyaralást szervezni , de... :(

Patologus szakrendelés lesz....

Remélem nem. :lol: Az ugyanis a kórbonctan :!:

Re: Általános 2013 jún. 16 17:47 #12490

Most jöttünk haza! Kocsi bérlés a Speedi nél három napra 59 euró volt, a jeep ott három napra 109Eu. de nem engedi a hegyre menést!!!!! A benzin olyan 1,80 körül volt. 10 Eu.kaptunk 5 és fél 6 litert.

Remélem sikerült feltöltekeznetek! :lol:
Mi is tőle béreltük a jimnyt, és evidens volt, hogy a hegyen voltunk vele. Nem csak a kocsi, de mi is vastagon porosak voltunk.Sőt, bent a kocsiban is minden! Felhúzott ablaknál, nem száguldozva... Épp ezért bérel az ember terepjárót?!

Várjuk a bővebb beszámolót is!! :D

Off- jövő héten szombaton Pestre megyünk, ha gondolod, akkor egyeztessünk... :wink:

Re: Általános 2013 jún. 16 17:14 #12488

Egy biztos, ha Görögországról megjelenik bármi, ki nem hagyom. Napokban, egymás után olvastam két beszámolót is . Az egyiknek Athén, Lefkada, Santorini , cime is lehetne. A másik Thassos, Skala Potamia. Azt is mondhatnám , kiakadtam. :mrgreen: Hogy miért? Mert szerelmem Görögország. :D

Az első leírásnál inkább a táj szépsége volt kiemelve. A negatívumok már az athéni repülőtér fikázásával elkezdődtek. Aztán, a görög emberek „utca embere ott is ugyan olyan tapló mint a magyar ember sokszor.” Szerencsére a poszt írója megígérte, hogy nem az utolsó görög útja. Remélhetőleg jobban készül Görögországból, megéri mivel napi használat, nálunk is a görög eredetű szó.

A Thassos Skala Potamia nem sokkal marad el az előbbitől. Sok a negatívum a szállástól kezdve az árakon keresztül /főszezonban milyen a balatoni ár? / egészen a gyalogos út minőségéig. Mondjuk, a szállással kapcsolatban sokmindenben hasonló a véleményünk /Achillion/. Szerintem viszont nagyszerű, hogy közvetlenül a tengerparton lehet sétálni /ami a nevezetes Toloban hiányzik, ugyanilyen útviszonyok mellett/.

Szerintem ismeretlen helyre nem csak pénzzel kell alaposan felkészülni, hanem magából a helyből is. Aki ezt teszi, nagyon helyesen cselekszik.

Re: Általános 2013 jún. 16 13:37 #12487

Oldalmegjelenítési idő: 0.228 másodperc