Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 júl. 01 19:44 #12675

Üdv. Görögországból!
Sima utunk volt. Röszkénél jöttünk. 5 perc, volt az átlépés.
14 óra alatt értünk le nagyon kényelmes tempóban.
Még utoljára fizettük a régi szerb autópályadíjakat.(éjfél előtt)
Balázs várom a friss infót Ti mennyit fizettetek?
Nagyon kellemes a tenger, napsütés, meleg, jó társaság. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 júl. 01 19:39 #12674

Most jött egy SMS, pár perce, pontosan 19.24.48-kor, Balázstól:

Fent vagyunk a hajón. 9-kor indultunk és itteni idő szerint 18.30-ra értünk a kikötőbe. A srb-mac határon szívtunk 2 órát...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 30 20:17 #12673

jó utat az indulóknak!!! :D nekem van facem,megyek is,megkeresem Balázst :D

Re: Általános 2013 jún. 30 15:50 #12672

Balázs, akkor mindjárt a finishben vagytok. :)
Én nem vagyok facebookon, szóval legfeljebb, majd aki hall Rólatok, az tájékoztat itt bennünket, nem face-eseket :) (hú de utálatos szó, a gyerekek használják mindig a suliban... :) ).

És természetesen Ildikóéknak is jó utat! :)

A biztosítással kapcsolatban: én mindig a középkategóriásat kötöm, most épp válogatok, hogy idén melyik legyen. Még van időm. :)

Re: Általános 2013 jún. 30 15:45 #12671

Egy- két vacsora ára. Nem kockáztatnám!

www.kiskegyed.hu/aktualis/drama/mento-hozza-haza-a-gorogorszagban-eletveszelybe-kerult-magyar-not-122935 - www.kiskegyed.hu/aktualis/drama/ ... not-122935

Igazad van.

De ebből a pletykaízű tudósításból nem sokat tudunk meg. Csak annyit, hogy milyen jóságos a Hajdú... :wink:
Magyarul se tud, aki írta... mi az a fából vaskarika, hogy azért kellett elhagyni a kórházat, mert nem tudták hazaszállítani? a kettő nem ugyanaz...
Nem tudjuk, az illető egy meglévő betegség ellenére nem volt elég körültekintő, vagy úgy érte a betegség, mint derült égből villámcsapás.
Nem tudjuk, melyik biztosítóról van szó...

És hát sajnos, még a megkötött biztosítás ellenére is előfordulhat olyan dolog, ami súlyosan megrázza a családot.

De ha nem köt valaki, az még nagyobb gubancot okozhat.
Kolleganőm testvéréék meglátogatták (pár éve) a külföldön dolgozó fiukat. A szívbeteg apa a hazautazás napján rosszul lett és meghalt. Nem volt biztosítása. Egymillióba került hazahozatni.
És mostanában gondolok arra, hogy talán azért nem kötött biztosítást, mert nem tetszett neki/vagy drágállta, hogy a legtöbb biztosító 65 év felett már 100% felárat kér.
Nekünk ez volt az a szempont, ami miatt idén biztosítót kellett váltanunk - az EUB csak 70 fölött kér felárat.

Re: Általános 2013 jún. 30 15:28 #12670

Jó utat az indulóknak! :D

Re: Általános 2013 jún. 30 15:00 #12669

Este indulunk 8-9ö környékén. Addigra remélem jobb lesz a helyzet Röszkén.
tfildikóék hamarosan indulnak, Ők gondolom Tiszaszigetet, vagy Ásothalmot választják.

Jók legyetek! Ha lesz net jelentkezem!
Facebookon közvetítek, ha tudok a telefonról....

Re: Általános 2013 jún. 30 13:42 #12668

Re: Általános 2013 jún. 30 11:43 #12667

Balázs, nem tudom pontosan mikor indultok, ezért mig el nem felejtem:
Szerencsés utat és nagyon jó nyaralást kívánok Nektek! :)

Re: Általános 2013 jún. 29 21:34 #12665

ROBI! BOLDOGAT NEKTEK!!!!

Balázs! Nagyon jó utat és szuper nyaralást kívánok Nektek!! Várunk vissza!

Re: Általános 2013 jún. 29 19:57 #12664

Robi!
Isten éltessen benneteket!
Jó pihenést az Alpokban!

Mi cuccolunk, és lassan megyek csicsikálni, hogy ma sokat aludjak. :)
Néztem a határinfót, nem sok jót jósolt. :)
16:14-kor Röszke kilépő 1 óra várakozás és növekszik.
Holnap estére remélem elfogynak a törökök (is).

Re: Általános 2013 jún. 29 19:51 #12663

................főleg hogy a nejemnek meg 26-án volt.

.......................

De ő nincs regisztrálva, így róla nem tudhatjuk első kézből :D

Isten éltesse őt is!

<!-- ia0 -->rózsa csoki res.JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2013 jún. 29 18:42 #12662

Cserrobi!!!Isten éltessen sokáig!!! :)
Tegnap voltunk a szirének medencéjénél,következő a helyzet:a meredek emelkedőn jelen pillanatban nem lehet személy autóval felmenni vagy legalábbis nekem elfüstölt a gumim illetve kimosta a nagy köveket a víz és leért volna az autó alja!!!De felgyalogoltunk gyerekkel a kezembe nem semmi volt de megérte,jókat ugráltam!!!
Üdv:Zelfi

Re: Általános 2013 jún. 29 16:35 #12661

Vourvourou. Könnyebb leírni,mint kimondani. :D

Az biztos!!!!
:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :Nevet: :Nevet: :Nevet:

Ezen a szomszédvárban is jót nevettem, amikor valaki rákérdezett, mert nem értette... :lol:

?????????? = Vourvourou = Vurvurú /kicsit törökös/

Re: Általános 2013 jún. 29 15:57 #12660

Az anyját,csak kiszúrtátok!
Köszönet mindenkinek!
Megtiszteltetésnek veszem,hogy gondoltatok rám. Jól meg is fogom ünnepelni,főleg hogy a nejemnek meg 26-án volt.
Így le is lépünk egy hétre Ausztriába pihenni egy kicsit.

Re: Általános 2013 jún. 29 10:33 #12659

Az biztos!!!!

Ezen a szomszédvárban is jót nevettem, amikor valaki rákérdezett, mert nem értette... :lol:

Re: Általános 2013 jún. 29 10:31 #12658

Ó, miket látok...

Robi! Nagyon boldog szülinapot kívánok! :koccintás:

És az utazóknak meg minden jót. Az útra is és természetesen a nyaralásra is.
Balázstól, különösen várom majd a híreket...

Nekünk évekig Mondial biztosítás volt. Hogy mit nyújt, az nem derült ki, szerencsére... Véleményt, csak pozitívat találtam....

Re: Általános 2013 jún. 29 10:27 #12657

Robi az Isten éltessen nagyon sokáig, no meg a füled érjen bokáig... :D

Re: Általános 2013 jún. 29 09:14 #12656

Cserrobi,Boldog Születésnapot!!!! :örül:

Re: Általános 2013 jún. 29 09:12 #12655

Nini :D

..............BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT !

:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

Re: Általános 2013 jún. 28 23:56 #12654

Az biztos!!!!

:lol: Jaja... :lol:
De nem kell túlbonyolítani... az ou betűkapcsolat sima u hangot jelöl... :D azaz vurvuru :D

Re: Általános 2013 jún. 28 21:52 #12653

Az biztos!!!!

Re: Általános 2013 jún. 28 21:32 #12652

Ildikó, Ti hová mentek? :)

Re: Általános 2013 jún. 28 21:30 #12651

Mapfe lett volna nekem is a legolcsóbb. De a neten semmi hivatalosat nem találni róla.
Csak közvetítők értékelik. Saját honlapja nincs. Ezért én elvetettem.
Reméljük nem lesz rá szükség, hogy kiderüljön mit nyújt a Monduial Assistance!

Re: Általános 2013 jún. 28 20:27 #12650

Ildikó, Ti hová mentek? :)

Biztosító ügyben én is keresgetni fogok, tavaly Mapfre volt, és bár hál'Istennek nem volt rá szükség, annyi rosszat (is) mondtak róla. Nem szeretnék nagyon drágát is - szerintem azért a drágaság nem mindenhol arányos azzal, amit adnak. A Mapfre meg nagyon olcsó, ez is furcsa. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.193 másodperc