Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 júl. 21 16:26 #12895

Megtapasztaltam a görögbe nyaralás legalját.

Hát...no comment... Én komolyan nem értem, ha már valaki Görögországi nyaralásra vágyik, miért nem megy Paráliától kicsit tovább? (költői kérdés, de lehet, hogy valaki tud rá válaszolni).

Értem Balázs mire gondolt,de ne felejtsük el, hogy egy Paraliai vagy bármely Görög szigeteki nyaralás anyagi vonzata sem ugyanaz a kategória.
Átgondoltam az idei Vourvourou-i és a tavalyi Lefkadai költségvetést,lényeges különbség mutatkozott. :)
Szerintem ezért is megy annyi magyar Paraliára,Sartira, Stavrosba.
Mi még nem voltunk Paralián, valószínű nem is leszünk,de több ismerőröm is ott kezdte annak idején a Görögországi nyaralásokat.
Aztán kinőtték -túlnőttek rajta. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 júl. 21 13:28 #12894

Kati, Ti már holnap indultok, de jóóó! :)
(a kocsival remélem minden oké :) )
Szerencsés utat, és jó pihenést Nektek!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 júl. 21 12:47 #12893

Csodálatos a nyár, és itt egy csodálatos mondás, éljetek vele. :D

Szükségem volt rád. Ezért sétáltam be az életedbe.

/Becca Fitcpatrick/

Re: Általános 2013 júl. 20 17:10 #12889

Szia Balázs!
Nagyon szép helyeken voltatok! megértem, ha nehéz hazajönni. Mi végül hétfő délután indulunk Thassosra, nagy nehézségek árán. :D

Re: Általános 2013 júl. 19 22:31 #12888

Zsuzsa, ha itt kattintasz rá nem nyitja meg, csináld úgy, hogy link megnyitása új lapon.

Re: Általános 2013 júl. 19 22:29 #12887

..........................
Most látom, hogy lehet ilyet is. Nyilvánossá tettem a Krétás albumot, így elvileg bejelentkezés nélkül is láthattok pár képet.
www.facebook.com/media/set/?set=a.595207967180571.1073741826.100000741207078&type=1&l=a7df861d2c-https://www.facebook.com/media/set/?set ... a7df861d2c

Pamagnak utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Szia itthon !

Na ez jó ötlet volt.

Köszönöm ! :pápá:

Nekem miért nem nyilik ki?

Re: Általános 2013 júl. 19 19:49 #12886

Megtapasztaltam a görögbe nyaralás legalját.

Hát...no comment... Én komolyan nem értem, ha már valaki Görögországi nyaralásra vágyik, miért nem megy Paráliától kicsit tovább? (költői kérdés, de lehet, hogy valaki tud rá válaszolni).
Kolléganőm tavaly volt először Görögországban és pusztán tapasztalatlanságból rögtön Paráliara foglalt, gondolta jó kiindulópont a fakultativokhoz. Azt mondta, hogy soha többet. :)
Bocsánat a Paralia rajongóktól. :) :oops: (ha vannak ilyenek :) )

És talán külföldön nem ok nélkül vannak a magyarokról érdekes véleménnyel az idegenvezetők, meg úgy általában. Természetesen tisztelet a kivételnek, de nem zörög a haraszt... :)

(ezt most lehet a triccstraccsba kellett volna irnom, vagy belefér? :) )

Re: Általános 2013 júl. 19 18:43 #12885

Igen, nagyon tartalmas volt, és élményben sem volt hiány.
Kréta csodálatos!

Negatív élmény is volt, az utolsó este Paralián. De azt nem lehet leírni. Legalábbis én nem tudom. Megtapasztaltam a görögbe nyaralás legalját. Sikerült egy helyre beülni egy kb. 3 családból álló csapattal. Vagyis mi ott ültünk, ők meg jöttek. A szavakat, megjegyzéseket nem idézem, a kinézetet nem részletezem, de gondoljatok a legrosszabbra. No ekkor szégyelltem, hogy magyar vagyok. :(
Szerencsére a gyerekek látták és értették, hogy miért járunk más helyekre.

Idézet táblákról:
Görög étel magyar szó Nikolasnál enni mindig jó vagy Hungarian Taverna Józsi étterme
Legtöbb helyen minden kiírva magyarul is. Húsleves cérnametélttel, cigánypecsenye, babgulyás, ...... No pont ez, amit én nem szeretnék egy görögországi nyaraláson látni, enni meg pláne.

Re: Általános 2013 júl. 19 18:10 #12884

..........................
Most látom, hogy lehet ilyet is. Nyilvánossá tettem a Krétás albumot, így elvileg bejelentkezés nélkül is láthattok pár képet.
www.facebook.com/media/set/?set=a.595207967180571.1073741826.100000741207078&type=1&l=a7df861d2c-https://www.facebook.com/media/set/?set ... a7df861d2c

Szia itthon !

Na ez jó ötlet volt.

Köszönöm ! :pápá:

Re: Általános 2013 júl. 19 17:32 #12883

Köszi Balázs! Így az ilyen arcon kívüliek', mint én is meg tudjuk nézni a fotókat. :)
És szuperek! Biztosan egy nagyon tartalmas, élménydús nyaraláson vagytok túl! :)

Re: Általános 2013 júl. 19 17:22 #12882

Igen megjöttünk. Igen maradtunk volna még.
Ezt írtam az arcra:
Tegnap este megérkeztünk az idei nyaralásból. :(
Nagyon jó volt Krétán!
Most egy kicsit szomorkásak vagyunk, de előre nézünk és a jövőt tervezzük. Már csak 345 nap és újra indulunk nyaralni.
Természetesen valahova GÖRÖGORSZÁG-ba!

Természetesen töltök majd fel képeket. 2800-nál is több készült. Videóból 4,5 óra. :)
Azt azért fel kell dolgozni.
Beszámoló is lesz.

Re: Általános 2013 júl. 19 16:48 #12881

Balázs, üdv itthon! (bár gondolom maradtatok volna még... :) )
Ugye majd ide is raksz fel képeket? :)

Re: Általános 2013 júl. 19 14:31 #12879

Köszi! Már láttam !

Re: Általános 2013 júl. 19 14:27 #12878

Balázsék szerencsésen hazaértek most írt a facen.Kicsit még szomorkodnak majd bele vetik magukat a jövö évi tervezésbe.

Re: Általános 2013 júl. 18 14:26 #12870

Gyerekek! Tud valaki valamit Balázsékról,utolsó információ holnap megyünk Samariára éppen azért aggódom, gyilkos hely az ilyenkor.

Re: Általános 2013 júl. 17 09:20 #12855

:D
Zsuzsa, valószínű azért nem látsz most semmi, mert ma nincs senkinek szülinapja, így ilyet ma nem ir. :)
Ezt a kezdőlapot kell belépés után látnod: www.thasos.hu/index.php/forum/viewtopic.php?p=13061#p13061 - www.thasos.hu/index.php/forum/vi ... 061#p13061
És itt van a lap alján...ha épp ünnepel valaki. Ma pont nem. :)
Remélem segítettem!

Re: Általános 2013 júl. 17 08:18 #12854

Melus, először be kell lépned, aztán a fórum kezdőlapjának a legalján van kiirva, hogy születésnaposok:... :)
(tehát nem kell belépni egy-egy topikba, csak a fórumra :) )

Pusztuljak el ha látom! Hol van?

Re: Általános 2013 júl. 17 08:14 #12853

Nagyon boldog szülinapot PAMAG!

Re: Általános 2013 júl. 16 23:15 #12850

Melus, először be kell lépned, aztán a fórum kezdőlapjának a legalján van kiirva, hogy születésnaposok:... :)
(tehát nem kell belépni egy-egy topikba, csak a fórumra :) )

Re: Általános 2013 júl. 16 22:52 #12849

Pamag, nagyon boldog szülinapot kívánok, és jó egészséget is mellé! :D
Még épp időben vagyok... szűken. :wink:
De, áruljátok el, hol látjátok, hogy kinek, mikor van a napja, mert én nem látom. :oops:

Re: Általános 2013 júl. 16 21:32 #12847

.......... most kezdem kipihenni a pihenést. ..........
....................

Az jó ... :lol: :igen: :wink2:
:pápá:

Re: Általános 2013 júl. 16 21:30 #12846

Köszönömköszönömköszönöm mindenkinek! :D

Bofefe!
A linket majd betesszük a tagok képei linkek közé :D (de én most nem nézem meg, csak később... )

Re: Általános 2013 júl. 16 19:56 #12843

Pamagnak szeretettel!

Re: Általános 2013 júl. 16 19:30 #12841

Nem tudtam ide feltölteni fotókat Vourvourou-ról ezért megadom a Picassa elérhetőséget, ha valaki kíváncsi egy kis csemege

picasaweb.google.com/bodorf70/2013Vourvourou-https://picasaweb.google.com/bodorf70/2013Vourvourou

nagyon szép képek, főleg a viziló formájú kő tetszik :taps:

Szép, jó képek lettek.

Re: Általános 2013 júl. 16 19:23 #12840

Nem tudtam ide feltölteni fotókat Vourvourou-ról ezért megadom a Picassa elérhetőséget, ha valaki kíváncsi egy kis csemege

picasaweb.google.com/bodorf70/2013Vourvourou-https://picasaweb.google.com/bodorf70/2013Vourvourou

nagyon szép képek, főleg a viziló formájú kő tetszik :taps:

Oldalmegjelenítési idő: 0.371 másodperc