Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 aug. 26 21:34 #13339

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 aug. 26 21:22 #13338

Balázs, elárasztottalak fényképekkel és egy hevenyészett beszámolóval. Csak reménykedem, hogy mind átment e-mailben. Volt amit 2x küldtem el, mert hibaüzenet jött vissza.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 aug. 25 13:30 #13335

Igen! Ági hol vagy? :roll:

Re: Általános 2013 aug. 23 22:04 #13334

Áginkat - már régen nem hallottuk. Várjuk az idei érdekes történeteket :) ...

Re: Általános 2013 aug. 23 19:53 #13332

Boldog születésnapot Jozsi!

Re: Általános 2013 aug. 23 12:15 #13331

Születésnapos :D

Jozsi - aki ritkán jelentkezik be...

Isten éltessen!

Köszönöm szépen !

Re: Általános 2013 aug. 22 10:58 #13325

Mi pedig a Giola tábla előtt mentünk el vagy 3-szor, egyszerűen, mert nem ilyesfajta táblát kerestem.

Még az a baj hogy össze-vissza vannak firkálva.Teologos felé a lekanyarodást jelző tábla Potosnál a keresztezés tulfelén van , a földtöl egy méter magasságba ,előjelző tábla nuku,onnan kanyarodott ki egy nagy autó és nem láttuk tőle,simán átmentünk és kavarhattunk vissza, arról már jelezte előre.

Hát, ez jellemző a görögökre. Így legalább megszenvedünk a látnivalóért. :D

Re: Általános 2013 aug. 22 08:29 #13324

Születésnapos :D

Jozsi - aki ritkán jelentkezik be...

Isten éltessen!

Re: Általános 2013 aug. 21 14:38 #13317

Mi pedig a Giola tábla előtt mentünk el vagy 3-szor, egyszerűen, mert nem ilyesfajta táblát kerestem.

Még az a baj hogy össze-vissza vannak firkálva.Teologos felé a lekanyarodást jelző tábla Potosnál a keresztezés tulfelén van , a földtöl egy méter magasságba ,előjelző tábla nuku,onnan kanyarodott ki egy nagy autó és nem láttuk tőle,simán átmentünk és kavarhattunk vissza, arról már jelezte előre.

Re: Általános 2013 aug. 21 14:00 #13316

Re: Általános 2013 aug. 20 19:52 #13310

Mi meg az ochra bányákat nem találtuk meg.

Re: Általános 2013 aug. 20 17:40 #13309

Ha a Golden Beach felöl megyünk nagyon rosszul vagy egyáltalán nincs jelölve a letérési lehetőség,nem nehéz eltévedni...

Megnyugtató, hogy akkor nemcsak a mi bénaságunkon múlt... :)
Ági ajánlotta, hogy nézzük meg az ókori Fari romjait, Limenaria után van. Ki is volt táblázva, mutatta, hol kell letérni, ott le is mentünk, egy hatalmas olivaligetben mászkáltunk cirka fél órát, és fogalmunk nem volt merre tovább...a hőség miatt feladtuk. Szóval ez volt a másik, amit nem találtunk meg. :)

Re: Általános 2013 aug. 20 16:59 #13308

Balázs, köszi hozzászólásokat! :)

A stratosos (Limenas strandjánál) gyros isteni volt, és hatalmas adat, csak rossz szögből fotóztam. :)
Nem tudtam, hogy az a szép ház Efiék új apartmanja, nagyon jól megcsinálták, kitűnik ott a többi házikó közül, ezért is fotóztam. :)
A Filippi étterem sajna nekünk egyáltalán nem jött be...nagyon nem volt finom a muszakájuk. :)
És hogy tudod fejből, hogy merre milyen út van! :) Úgy látszik nekünk minden évre jut valami, amit nem találunk meg, most ez a kolostorról elnevezett part volt. De a színház meglett! :D

Ha a Golden Beach felöl megyünk nagyon rosszul vagy egyáltalán nincs jelölve a letérési lehetőség,nem nehéz eltévedni, mi azt csináltuk hogy elközö napon hazafelé memorizáltuk a holnapi letérési lehetöségeket.Tripitibe amikor első alkalommal mentünk el kevertünk S. Marionba / nem bántuk meg csoda szép/ és visszafelé láttuk csak a letérő táblát.

Re: Általános 2013 aug. 20 13:38 #13307

Balázs, köszi hozzászólásokat! :)

A stratosos (Limenas strandjánál) gyros isteni volt, és hatalmas adat, csak rossz szögből fotóztam. :)
Nem tudtam, hogy az a szép ház Efiék új apartmanja, nagyon jól megcsinálták, kitűnik ott a többi házikó közül, ezért is fotóztam. :)
A Filippi étterem sajna nekünk egyáltalán nem jött be...nagyon nem volt finom a muszakájuk. :)
És hogy tudod fejből, hogy merre milyen út van! :) Úgy látszik nekünk minden évre jut valami, amit nem találunk meg, most ez a kolostorról elnevezett part volt. De a színház meglett! :D

Re: Általános 2013 aug. 20 12:07 #13306

Ma ünneplő ISTVÁNoknak boldog névnapot !

:Mythos :Mythos :Mythos

A férjem néha Szent Istvánnak képzeli magát.Eldugtam a nyaralásból egy mythost. Na, majd megkapja. :D

Re: Általános 2013 aug. 20 11:28 #13302

picasaweb.google.com/107563799473402597623/VisszateresThassosra2013Augusztusaban

Bocsi, bamba voltam, ezt az albumot nem tettem nyilvánossá.:) Remélem most már meg jó lesz.

Köszönjük a képeket!
Egy-két képhez írtam is. :)

Re: Általános 2013 aug. 20 09:04 #13301

Ma ünneplő ISTVÁNoknak boldog névnapot !

:Mythos :Mythos :Mythos

Re: Általános 2013 aug. 19 17:02 #13296

Köszi Kati, igyekeztem! :)
Igen, a szebb, vagy közismert helyek általában több mindenkinek megvannak, ezek szerint mi még tényleg egy szögből is fotóztuk őket. :)

Re: Általános 2013 aug. 19 16:22 #13295

Messi! Tök jók a képek. Néhány nekem is van ugyanolyan (szinte), valószínűleg ugyanabból a szögből fotóztuk :D

Re: Általános 2013 aug. 18 19:31 #13293

És a várva várt Philippibe is eljutottál. :D

Bizony. :)
Filoztam rajta, hogy akkor nagyon korán kell elindulni, meg hogy mennyi időt fogunk ott kószálni, akkor sosem érünk haza, de aztán a párom megoldotta helyettem, megnézte, hogy abszolút nem kerülő (Kavalától talán 12 km), és kijelentette, hogy megyünk. :) Igy eljöttünk a 7.45-ös komppal és korán átértünk. Ha jól tudom 9-től nyit. 2 euro a romterületre a belépő, és 2 a múzeumba, abszolút megéri. :)
Mondjuk már fél 9 után is úgy tűzött a nap, hogy a mászkálás közben még jól leégett az orrom, ha tudom, kalapot veszek. Kb 2 órát bandukoltunk a kövek közt és a múzeumban, pedig nem is álltunk meg minden kőnél.

Re: Általános 2013 aug. 18 19:15 #13292

Na, mondtam én, hogy kizártál bennünket. :wink:
Csak nem tudtam ellenállni, muszáj volt megnéznem. :D
Jól esett a lelkemnek egy kis nosztalgia... És a várva várt Philippibe is eljutottál. :D

Re: Általános 2013 aug. 18 13:47 #13291

A picasas webalbumok tök jól visszadják a színeket, én is élvezkedem még a képeken. :) A szomszédvárban ha felrakom fotóalbumként ott totál elvisziti mindig a színeket, és fakó lesz.

Re: Általános 2013 aug. 18 13:42 #13290

.....................

Bocsi, bamba voltam, ezt az albumot nem tettem nyilvánossá.:) Remélem most már meg jó lesz.

Most már jó :D :futyul:
Csámcsogtam is egy sort rajta ... :D
Hhhhhhh... mikor az ember a képen felismeri a helyszínt... és úgy érzem, most én is ott vagyok ... :D :wink2:

Re: Általános 2013 aug. 18 12:56 #13289

picasaweb.google.com/107563799473402597623/VisszateresThassosra2013Augusztusaban-https://picasaweb.google.com/1075637994 ... usztusaban

Re: Általános 2013 aug. 18 12:52 #13288

Nem sikerül megnyitni, pedig kukkoltam volna egy kicsit. :(
A többi albumod mellett sem írja ki ezt a 3.-at. Véletlenül, nem korlátoztad a hozzáférést?

Lehet, hogy csak Te magad látod, mert bennfentes vagy. :wink:

Oldalmegjelenítési idő: 0.328 másodperc