Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 nov. 18 10:57 #13560

Igen, a régiek megadták... aztán a fülük botját se mozdítják errefelé...
bár vannak, akik bejelentkezés nélkül szoktak olvasni...

kmonique !

Boldog szülinapot!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 nov. 15 11:06 #13558

viktor78 !

Isten éltessen!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 nov. 10 15:19 #13550

Megint van egy születésnap - de ő is régen nézett be ide :(

peze - Isten éltessen!

:Mythos

Re: Általános 2013 nov. 07 21:43 #13544

Huuuuuuuu.... későn van... :(

A régiek még lelkesen megadták a születésnapjukat, csak a legtöbben aztán már ritkán néznek ide :(

Vandabának születésnapja van! Isten éltesse !

:legjobbakat:

Re: Általános 2013 okt. 31 17:27 #13540

Holnap Mindenszentek ünnepe, holnapután Halottak napja.

Emlékezzünk az eltávozottakra!

Re: Általános 2013 okt. 17 11:57 #13500

Meg megint egy születésnap... de gabboca már régen járt itt... de azért Isten éltesse.

Re: Általános 2013 okt. 15 15:01 #13486

Na megszaporodtak a szülinapok ... :D :futyul:

ZELFI !

ISTEN ÉLTESSEN !

:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

Köszönöm szépen!!! :)

Re: Általános 2013 okt. 14 10:53 #13485

Na megszaporodtak a szülinapok ... :D :futyul:

ZELFI !

ISTEN ÉLTESSEN !

Re: Általános 2013 okt. 13 11:00 #13481

Nahát, most megint van születésnapos!
Igaz, régóta nem írt, de azt mondja a gép, hogy nemrégen járt itt olvasni...

ANIKUSZ !

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Re: Általános 2013 okt. 12 21:51 #13478

Mini Thassos találkozót tartottunk ma. ............................
........................................
Jó volt ez a találkozó is, kicsit feldobódtam :örül:

Na látod... :D
Ugyanez van egy kicsit több fővel... :D De ez a kicsit több is apránként jött össze :D :futyul:
Majd egyszer megszaporodunk Veled is :D

Re: Általános 2013 okt. 12 19:54 #13475

Mi is vágyunk most már nagyon vissza Görögországba,így úgy döntöttünk,hogy jövőre megnézzük mi is folyik Rodosz-on. :) Gondolkodtunk Krétán is,de Rodosz a nyerő nekünk. Nem várom senkitől,hogy ez meg ez jobb!

Re: Általános 2013 okt. 12 09:52 #13473

Mini Thassos találkozót tartottunk ma. Négyen voltunk...

Kedves Vikso !

Pontosan így kezdődött nálunk is. Sőt még tart is. :D

Re: Általános 2013 okt. 11 21:42 #13472

Mini Thassos találkozót tartottunk ma. Négyen voltunk, én voltam a vendéglátó, és az ajándékozó :D Különben nehéz lett volna összehozni, de viccet félretéve. A barátaim 2 éve voltak a szigeten, és nem egyszer. Kíváncsiak voltak, milyen volt, hogy éreztem magam. Megsütöttem a thassosi gesztenyét, és ittunk retsina bort. Nagyon kellemes volt a közös helyről beszélgetni. Ki, mit, látott, hol evett, vagy vásárolt, merre kirándult. Mindegyőnk közös ismerőséréről Ágiról sem feledkeztünk meg. Meséltem a szabadnapi zűrős napját.
Korházba került magyar turista ügyeinek intézése, aztán a szintén turista, a lerobbant autójához keresni szakembert aki vállalja is. /közel egy napig ott állt a közelemben az útkereszteződésnél/Az eset csak azért volt kivételes, mert én kértem volna a segitségét a banki automatához. Érthető, hogy nem tudott jönni. Erre én, próba- szerencse alapon, és a kevert, kis nyelvtudásommal tudtam felvenni pénzt. /320/€ :(
A vendégeim ez évben szintén Görögországban, de máshol nyaraltak. Az a szokás, hogy ajándék mindig az, hogy mit kérsz? Rendszerint az Ő kérésük a bor, az én kérésem meg a görög kávé.
Sajnos fénykép nem készült a mini találkozóról, mert nincs ilyen masinánk :?

Re: Általános 2013 okt. 11 12:56 #13470

Hm... ilyenek vagyunk ?

Minden idők leghülyébb nyaralói
kivultagasabb.blog.hu/2013/10/10/minden_idok_leghulyebb_nyaraloi#comments - kivultagasabb.blog.hu/2013/10/10 ... i#comments

Nem, dehogy, nem vagyunk. :) Legalábbis a többség. :wink:
Idei szálláskeresésem során itt-ott érdekes véleményeket láttam, kis túlzással fentebb írtakhoz hasonlatosakat is.
Feltűnt, hogy nagy általánosságban az angoloknak vannak hülye problémái. Meg az idős svájci házaspároknak. :roll:
A mi szempontunkból, tehát az ő véleményeiket osztani kell kettővel. :D
De, azért sok marhaságot olvasok kedves honfitársaink tollából is. Olyasmiket, amiket problémaként fognak fel, és háborognak. Persze, itthon, amikor hazajöttek. Ott, meg hallgatnak, mint a sülthal.
Pedig, az vezetne megoldásra, ha ott jeleznék a dolgot. :(
Idén, mindhárom szállás tökéletes volt nekünk, nem irodásak. De, ha akartam volna, lett volna mibe belekötni. De ez csak kákán csomó keresés lett volna. :D

Re: Általános 2013 okt. 11 12:06 #13469

Hm... ilyenek vagyunk ?

Minden idők leghülyébb nyaralói
kivultagasabb.blog.hu/2013/10/10/minden_idok_leghulyebb_nyaraloi#comments - kivultagasabb.blog.hu/2013/10/10 ... i#comments

Re: Általános 2013 szept. 29 18:54 #13440

Sziasztok! Itthon vagyok, és sikerült belépnem a fórumra. :örül:
24 órát utaztam, ebben volt 2 átszállás a kompot nem számitom bele. Az az idő amit a vizen töltünk gyönyörű. Plusz élménye a nyaralásnak, és nem kell külön megszervezni. Nagyon birom azt a ricsajt, szervezést ami a kikötésnél van. :D
Itthon az idő miatt visszafordultam volna még, a határátkelések fárasztását is elviselve. Ronda a kertem, nagyot nőtt a fű, egyszóval lenne mit csinálni, de hála napsütéses két hetes nyaralásnak, cseppet sem idegesit /most még/.
Végig jó idő volt, 2 nap amikor nem lehetett fürödni. Egyik nap irtó nagy esővel, a másik napon csak borult volt az ég. Nem kell félni ettől az időszaktól senkinek. Nincs tömeg, és jó az idő.
Potámia szépen fejlődik, szélesitik az utakat, már el is kezdték. Csak még a vadszeder tüskés indáit kéne levágni, mert ráhajlik a szélesitett utra. Ezek szerint ott nincsenek közmunkások. :)
Az árak nőttek, de azért fetát- fetával ettem, meg a magnélküli szőllő is napi gyümölcs volt. A háziaktól kaptam nagyszemü gesztenyét sok egyéb finomság mellett. Semmivel sem volt kevesebb csomagom hazafele, mint oda. A buszon nyugis hangulat volt, jó volt a 3- 4 óránkénti megállás, és a sofőrők kedvesek, szolgálatkészek voltak, nem morcosak mint egynémely /pihent/ utas :( Ágikánk meg hozta a formáját, dolgozott ezerrel.

Jövőre se legyen rosszabb :örül:

Re: Általános 2013 szept. 27 22:35 #13439

Re: Általános 2013 szept. 23 16:23 #13418

.......................
Bocsi, ha nem olvasok elozott, de megy a vekker :mrgreen:

Örülünk, hogy jelentkeztél és hogy jól érzed Magad! :D

Re: Általános 2013 szept. 23 16:19 #13417

Hat nem egyszeru belepni. :roll: Ma is szep az ido itt Potamia tengerpartjan. Gyujtom a D vitamint, mar olyan vagyok mint OBAMA, csak a penztarcam nem. Sok elmenyem egyike, hogy a KORINA hotel sok zaszloja kozott megjelent a magyar is. Koszonet az itt megszallo honfitarsaimnak.

Udv. vikso :D
Bocsi, ha nem olvasok elozott, de megy a vekker :mrgreen:

Re: Általános 2013 szept. 21 21:50 #13413

Anyuék is szerencsésen hazaérkeztek, hét elején. Thassos továbbra is szívük csücske maradt, nagyon jól érezték magukat. Csak a Márványpartra nem jutottak el, azt mondják, sokkal rosszabb az út, mint két éve volt, és nem érte volna meg kockáztatni. :(

Vikso! Neked nagyon kellemes napokat kívánok! :D

Re: Általános 2013 szept. 21 16:15 #13411

Koszonom a jokivansagokat, igyekszem is megfelelni. Ez a franya betufeleseg megneheziti az irast.
A haziasszony ellat engem finom ebeddel, a recina jol esik ra. Imadom :örül:
vikso

Re: Általános 2013 szept. 21 16:06 #13410

Hiaba nagy a szel, nem akar bej0nni a forum. Csodaszep itt minden, inkabb furd0k, mint uszok, mert hullamzik nagyon. Agi mint rendesen most is kiteszi szivet lelket.

Udv Vikso :D :D :D

Re: Általános 2013 szept. 20 20:08 #13409

És némi beszámoló meg képek ??? ugye elmeséled, milyen volt ??? ... :D

Igen vannak ilyen terveim, csak még a Pargással se vagyok kész, de ami késik nem múlik. :)

Re: Általános 2013 szept. 18 18:28 #13406

Udvozletem kuldom a szigetrol. Tegnap vihar volt, ma ragyogo ido van. Hatarok miatt hosszu volt az ut 22 ora a hatartol. Itt minden csodas, Agit is beleertve.
vikso :D :D :D :D :D :D :D :D

Vikso! Jó nyaralást, szép élményeket! itthon hideg van. Mi tegnap már be is gyújtottunk. Igaz, a családom náthás. Még a ciculi is gyengélkedik :-(

Ragyogó idő itthon is elkelne, mi is begyújtottunk, jól esett a meleg, nem mellesleg a lányom szétázott tegnap és szárítgatni kellett a cuccait.Vikso! Kellemes nyaralást kívánok!

Re: Általános 2013 szept. 18 15:49 #13405

Udvozletem kuldom a szigetrol. Tegnap vihar volt, ma ragyogo ido van. Hatarok miatt hosszu volt az ut 22 ora a hatartol. Itt minden csodas, Agit is beleertve.
vikso :D :D :D :D :D :D :D :D

Vikso! Jó nyaralást, szép élményeket! itthon hideg van. Mi tegnap már be is gyújtottunk. Igaz, a családom náthás. Még a ciculi is gyengélkedik :-(

Oldalmegjelenítési idő: 0.607 másodperc