Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 febr. 11 10:33 #13747

Remélem én is, sőt biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Gergő nem jön velünk (ő majd Olaszországba megy), így biztosan furcsa lesz nélküle az a 2 hét. A szálláson sokat agyaltunk és nagyon boldog vagyok, hogy végül is a Nontas/Athanasiosba sikerült.
Szegény Eszter. Mit mondott ma a doki? Jobbulást Neki!
London jó kis célpont Balázs :D .
Amúgy mi az a nem mazonett típusú lakás? Néztem a Jotát a honlapon már többször is, de még nem világosultam meg.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 febr. 11 07:19 #13746

Honey! De jó lesz Nektek! Jó helyet sikerült találni. (Bár a retusált képek nekem nem jönnek be.)
Sokkal szebbet fogtok látni, mint a képeken van! :)

Lehet, hogy idén nekünk is Thassos lesz. Eredetileg Peloponesost terveztük, de Eszter lábát lehet, hogy műteni kell (keresztszalag szakadás) és akkor a felfedezőtúrákat nem bírná. Mivel május 1-4-ig megvan már a wizz jegy és a szállás Londonba, ezért májusban lehet csak a műtét. Ezek után pedig július elején még nem lesz a legfittebb a lába. Ezért bizonytalan a nyár. :(
Mindenesetre Áginál lefoglaltuk a szokásos apartmanban az egyik nem mazonett lakást.
Ma megyünk a 3. dokihoz a térdével. Eddig 1-1 a műtsük, ne műtsük arány. Ma remélem kiderül, hogy lesz-e fúrás-faragás.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 febr. 10 12:04 #13745

Tegnap megkaptuk a várt e-mailt Ágitól . Augusztusban 2 hétre irány Thassos!!!!!!! :örül: :Thassos-fan:

Re: Általános 2014 febr. 06 21:52 #13744

Mi van Áginkkal? Hogy van? Aggódom, Balázs felköszöntését nem hagyná ki.

Nem kell aggódni! Ma mennek haza Theszalonikiből.
A lehetőségekhez képest minden a legnagyobb rendben van.

Köszi balazsh!

Re: Általános 2014 febr. 06 07:48 #13743

Nem kell aggódni! Ma mennek haza Theszalonikiből.
A lehetőségekhez képest minden a legnagyobb rendben van.

Re: Általános 2014 febr. 05 18:28 #13742

Re: Általános 2014 febr. 04 17:29 #13741

Balázs, ez így mind a három tényleg jöhetne - talán még egy kis meleggel kiegészülve, már most annyira várom a tavaszt. :)
(betegen vagyok, ez a takonykór valami iszonyat, ilyenkor aztán duplán utálom a telet - csak ebben az időszakban tudok összeszedni ilyen bacit :) )

Re: Általános 2014 febr. 04 15:09 #13740

Honey Neked is köszönöm!

A napfény, a frappe é a tengerpart jöhetne! :)

Re: Általános 2014 febr. 03 20:40 #13739

Boldog Névnapot Balázs!!!

Re: Általános 2014 febr. 03 19:56 #13738

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést!
Aranyosak vagytok!

Re: Általános 2014 febr. 03 18:39 #13737

Balázs!
Boldog névnapot !

Re: Általános 2014 febr. 03 17:40 #13736

Balázs Boldog Névnapot! :futyul:

Kereszt az élet, a jó feleség a gyémánt, mely rajta tündöklik. :D

Re: Általános 2014 febr. 03 16:26 #13735

Kedves Pamag! Nálunk tegnap volt napsütés, úgyhogy a maci itt meglátta az árnyékát!

Afffene.... akkor mégse eszi meg a kutya a telet? :( mert lesz még böjtje az eddigi enyhe időnek... :(

Re: Általános 2014 febr. 03 15:23 #13734

Kedves Balázs! Boldog Névnapot Kívánunk!

Re: Általános 2014 febr. 03 12:15 #13733

Balázs, nagyon boldog névnapot kivánok! :)

Re: Általános 2014 febr. 03 11:56 #13732

Kedves BALÁZS! Nagyon sok boldog névnapot úgy görögösen is!!!

Re: Általános 2014 febr. 03 11:55 #13731

Kedves Pamag! Nálunk tegnap volt napsütés, úgyhogy a maci itt meglátta az árnyékát!

Re: Általános 2014 febr. 03 11:46 #13730

Boldog névnapot kívánok minden Balázsnak. !! :wink:

Re: Általános 2014 febr. 03 10:49 #13729

Ki is ment a fejemből, hogy tegnap Gyertyaszentelő volt, amikor is a medve megnézi az árnyékát... hát tegnap ugyan nem láthatta meg az árnyékát, remélhetőleg úgy is lesz, hogy nem lesz tél tavasz helyett...
Ma viszont hétágra süt a nap vidáman :D .... boldogan köszönti a Balázsokat :futyul:

BALÁZSUNK !

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2014 jan. 27 10:55 #13720

Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket! Aranyosak vagytok. Igaz, mostanában kicsit mostoha vagyok a fórumhoz, de azért vagyok, néha benézek, és gondolok is rátok.Szép napot mindenkinek. :D

Re: Általános 2014 jan. 25 12:22 #13717

Kedves Kati!
Kívánunk Neked Boldog Születésnapot!

Re: Általános 2014 jan. 25 11:06 #13716

KISBORSIKATI !

ISTEN ÉLTESSEN !

Re: Általános 2014 jan. 25 10:10 #13715

Sok boldogságot kívánok az ünnepeltjeimnek is.

Ági Druszám, tegnap kaptam meg anyósom által kedves csomagodat, és leveledet.
Mindent nagyon köszönök!
Így tudok csak válaszolni. Tudom olvasol így is.
Örülök jó híreidnek és nagyon nagyon szépeket alkottál. Ott van velünk Pánosnál és vigyáz ránk.
Sok szeretettel ölelem kicsiny családodat és kívánok minden jót nektek. Ági

Re: Általános 2014 jan. 25 09:06 #13714

Kati, én is mindent jót és szépet kívánok születésnapod alkalmából!

Re: Általános 2014 jan. 25 07:57 #13713

Kedves Kisborsikati! Isten éltessen szülinapodon (itt is :D )

Oldalmegjelenítési idő: 0.307 másodperc