Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 márc. 10 08:15 #13897

http://www.shopzeus.hu/personalized_image.php?width=250&height=250&generated_product_type_id=258&text_on_product=Ildik%C3%B3&image_on_product=&generated_image_type_id=2

Ildikóink !

Boldog névnapot!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 márc. 10 06:57 #13896

Honey!

Boldog névnapot kívánok !

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 márc. 09 19:08 #13895

A zseniket csodálják,
A gazdagokat irigylik,
A hatalmasokat félik,
De csak a jellemesekben bíznak Mint én Benned, drága Ági!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Re: Általános 2014 márc. 09 15:33 #13894

Drága Ági, Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMcoO-H_BD-Y_F0T6BVi-CI7Kh1oIR6Xbc4t7yLGHpONTQFXp3fg

A nagy szavak nem érnek semmit,
Elszállnak, mint az őszi szél
De a szeretet, ha tiszta szívből fakad,
Elkíséri az embert, amíg él.
(József Attila)

Re: Általános 2014 márc. 09 14:03 #13893

Áginknak boldog szülinapot kívánunk, és minden-minden jót, amit csak kívánni lehet!

<!-- ia0 -->írisz csokor.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 márc. 09 13:42 #13892

Ági!
Tudom, tudom.......
Azért Boldog születésnapot kívánunk!!!

Az Erste bankot megnézem, de most mobilról írok.

Re: Általános 2014 márc. 09 13:41 #13891

Nagyon szépen köszönöm, és viszont kívánom a többi Áginknak!
Katám, Áginak adj egy ölelést tőlem is.
Druszám Ági kívánok neked is meleg családi szeretetet, egészséget, harmóniát gyermekeid körében.

Re: Általános 2014 márc. 09 11:39 #13890

Áginknak születésnapja van!

Születésnapodra adjon az Isten minden jót, amit kívánni szokás - szeretetet, egészséget, örömet, jókedvet és sok-sok további energiát!

<!-- ia0 -->lvirág.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 márc. 08 18:15 #13889

Hölgyeim!

BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK!
<!-- ia0 -->hovirag_k.jpg<!-- ia0 -->

Tamások , Zoltánok!
Boldog névnapot Nektek!

Re: Általános 2014 márc. 07 11:49 #13886

TAMÁSok és ZOLTÁNok !

Boldog névnapot!

:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

:pápá:

Re: Általános 2014 márc. 06 10:50 #13884

Bizony, és április 10-12-én meg a Nagycsarnokban lesznek görög napok!!!

Re: Általános 2014 márc. 04 23:31 #13881

A szomszédvárban találtam:

Március 7-től sörvásár az Auchanban és kapható 0,5 l dobozos Mythos 269,- ft/db áron.

Re: Általános 2014 márc. 02 11:08 #13864

Bulgáriáról kaptál valamit?

Egy keveset... Néhány szép színes, országos általános ismertetőt. Külön egyes vidékekről semmit.
Vajdasági prosikat szedtem össze sokat. Egyszer el kéne menni pár napra csavarogni a Vajdaságba meg Horvátország területén a magyar területekre.
Görögország felé utazva senki nem áll meg Horgostól Belgrádig (Belgrádban is csak ritkán), egyrészt az út mentén semmi csábító látvány nincs, ami erre ösztönözne, másrészt az ember siet, odafelé meg hazafelé is...

Re: Általános 2014 márc. 02 00:02 #13857

Bulgáriáról kaptál valamit?

Re: Általános 2014 márc. 01 22:29 #13855

.....................
Vajon megéri egyáltalán megrendezni? ........................

Hát azért akad olyan úticél, ahova bőséges a kínálat.

De végignéztem a hazahozott prospektusokat. Kevés kivétellel mind szállásgyűjtemény. Az utazási irodák ajánlatai persze hogy azok... de azon kívül is a kirakott papírok többsége szállásokat sorol fel. Szállásnév, cím, telefonszám, honlap- és e-mailcím. (Térkép hozzá persze sehol...)
Azon gondolkodtam el, hogy én, az internetet használó, úgyis a honlapját nézem meg, mert statisztikai átlagban sűrűbben frissítik, mint az egyszer kinyomtatott anyagokat, meg több infó fér el a neten. Ennyi erővel meg se nézem a kinyomtatott papírokat, hanem egyenesen megyek az internetre keresni.
Ekkora igény lenne még mindig a hagyományos információs forrásokra, vagy csak a tehetetlenségi erő miatt nehezen váltanak ezek a közvetítők?
Pedig jobb lenne megtalálni a hagyományostól eltérő módokat is.... nagyobb haszonnal járna. Szerintem.

Re: Általános 2014 márc. 01 14:30 #13854

Szia Pamag!
Miskolcon is szokott lenni, de ott is hasonló a helyzet, régen kijártam nézelődni, de most már nem éri meg. Nincs kint sok iroda, katalógus meg ha kell, rendelek a neten... :)
Vajon megéri egyáltalán megrendezni? Évről-évre egyre többen panaszkodnak rá.
Mondjuk sokan welnesseznek itthon, a belföldi utakra lehet, hogy sok az akció. Vagy esetleg más környező országokra.

Re: Általános 2014 márc. 01 10:56 #13853

Az Utazás Kiállítást lassan el lehet felejteni, mint programot. :(
Siralmas.
Tegnap azért volt valami hangulat, sok jelmezes, sok zene...
De már úgy vettem észre, megint kevesebb a kiállító, eggyel kevesebb sor volt, csodálkoztam, milyen széles hely van az egyes sorok között... hát széthúzták...
Csak aki valamilyen irodai kedvezmény miatt menne... de hát az irodák is fönt vannak a neten...

Re: Általános 2014 febr. 25 19:19 #13850

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést, a szép virágokat, a virtuális tortát.
Üdv:Uagi lánya Zsuzsi.

Re: Általános 2014 febr. 24 07:44 #13849

Köszönöm Pamag,Messinia,Zsuzsa,Honey ! :)

Messinia! Gratulálok a babához és minden jót kívánok Nektek !

Re: Általános 2014 febr. 24 07:41 #13848

Ildi! Boldog szülinapot (itt is) :-)

Re: Általános 2014 febr. 23 16:11 #13846

Ildikó! Boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2014 febr. 23 13:20 #13843

Ildikó, boldog születésnapot Neked!

Re: Általános 2014 febr. 23 10:00 #13838

Névnap, születésnap........... :D

TFILDIKÓ !

ISTEN ÉLTESSEN !

Re: Általános 2014 febr. 19 21:20 #13790

Köszönöm Ildikó!

Re: Általános 2014 febr. 19 18:40 #13787

Zsuzsáknak Boldog névnapot !

Lovas Zsuzsa!
Szégyellem,hogy amikor beszéltünk,nem köszöntöttelek föl . :oops:
Névnapod alkalmából minden szépet és jót kívánok,jó egészséget,sok,szép utazást!

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc