Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 márc. 28 09:11 #13969

Verus !!!

Eltűntél !

Isten éltessen!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 márc. 27 17:15 #13955

Márta, átmentem a triccstraccs topikba válaszolni. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 márc. 27 16:58 #13954

Messi!
Most épp munkavédelmet, (eredetileg rtg.asszisztens vagyok egy gyerekkórházban :wink: ), de magánvállalkozónál üzemorvoslást csinálunk és, hogy bővüljön a profil, ezért kell a munkavédelem :)

Re: Általános 2014 márc. 27 15:41 #13947

Annyira sokat írtam, hogy összekócolódott a szöveg( nem értelmetlen vagyok, nem ám :wink:

Re: Általános 2014 márc. 27 15:38 #13946

Sziasztok!
Én minden nap olvasom a fórumot ezt is, a hellaszt is.(igaz csak olvasom, írni nem igazán szoktam) :)
Nem azért mert nem érdekel, hanem leginkább csak az olvasásra marad időm.
A vélt vagy valós sérelmek nem érdekelnek, hogy ki hogyan pukkad az sem. Olvasgatom az élménybeszámolókat, a fórum bejegyzéseket.
Pörög a hellasz lap????háááát néhány (valóban csak néhány) bejegyzéstől eltekintve ott is gyakorlatilag a régi kérdések kerülnek terítékre, csak a kommentelők neve változik néha. (és persze mivel nem olvasnak vissza,ezért újra és újra és újra ua. :D )
Nem hiszem, hogy klasszisokkal jobb lenne, mint ez itt. Ja és az egész görögországot felöleni, ez pedig tk. ugyi csak a szigetet és bennünket.
Zsuzsa!
Lefkadát ugyan körbemotoroztuk és azalatt a 3 vagy 4 nap alatt egész sok helyet :) bejártunk, de nem hiszem, hogy én tudnék Neked olyan élménybeszámolót vagy kedvcsinálót tartani, amitől már holnap indulnál :lol:
Az én véleményem az, hogy gyönyörű a sziget, szebbnél szebb strandokkal, partokkal, panorámával stb.de és ezt nem tudom eléggé kihangsúlyozni, nem a baleset miatt!!!-számomra nem volt annyira élvezhető, mint akár Thassos vagy a Chalkidiki félsziget.
Az utóbbi két helynek számomra bája, varázsa , illata, kefi-je van..... :D

Messi!
Tanulok, májusban vizsgázok, rohangálunk vidék-édesanyáék és Bp.közt, néha baráti balhékat tartunk itthon.
Ja!
Magdika!
Meséltem páromnak, hogy mit barkácsoltatok öreg cicátoknak! ezen felbuzdúlva karácsony napján anyáéknál családi ebéd után mindenki kivonult és fűrészelt, fát osztályozott, segédkezett, mert az én uram a mi macskagyerekünknek macskakilátót csinált karácsonyra, szőnyeggel burkoltat, csüngős, rojtos, egeres függőset!!!! :lol:

amire persze magasról tojik a macska, pedig még parfümöt, macskának valót is fújt rá az én Életem :D

Lefkada szép, csodaszép....nekem ennyi
Bármit kérdeznél, szívesen válaszolok , ha tudok

Re: Általános 2014 márc. 27 15:29 #13945

Nem tudom rám,vagy Honey-ra gondoltál,de Ildikó is vagyok ,Lefkadán is voltam,Szemesre is megyek....

tfildi! Szerintem Zsuzsa Rád gondolt, mert bár mi is voltunk Lefkadán, de az csak 1 nap volt. Tehát tőlem érdemi információra a szigettel kapcsolatosan sajnos Zsuzsa nem számíthat. Ellentétben veled! :D

Ami a találkozásokat illeti:
Részemről nem megjátszott,de nagyon jó hangulatúak voltak! Akik hasonlóan gondolják,ők fognak találkozni a következőn,Balatonszemesen,

Mi is úgy gondoljuk, hogy nagyon jók voltak a találkozók, de tisztázzuk, hogy mi nem azért nem megyünk, mert nem akarunk veletek találkozni!!! Egyszerűen ebben az időpontban a méhek miatt mi nem tudunk elmenni. Emlékezzetek, hogy tavaly, amikor Hatvanba voltunk, Meluséktól indultunk a Mátrába és költöztettük a méheket!

Amúgy, én minden nap felnézek ide a fórumra és írogatok is időnként. Szerintem sokan olvassák a honlapot, még ha nem is írnak. De ha bárkinek bármilyen kérdése van Thassossal kapcsolatosan, várjuk!!!! :Thassos-fan:

Re: Általános 2014 márc. 27 15:13 #13944

Jelentem én is igyekszem sokat felnézni ide, sőt még irni is. Mondjuk én a ló túlsó oldala vagyok, nagyon ráérek, most hogy itthon vagyok, szóval irogatnék én világba mindent... :)
Nos, jön a nyár, jönnek a nyaralások (már akinek :) ), tessék jönni, kérdezgetni, megbeszélni, triccstraccsolni! :)

Re: Általános 2014 márc. 27 14:57 #13943

Magam részéről nagyon igyekszem a fórumon, legfeljebb napokat hagyok ki. Függetlenül attól, hogy voltam, leszek-e a találkozón. Imádom a szigetet, és ez a fontos. A Hellasz.hun meg közel sem olyan a forgalom, és szines mint pár éve volt.

Nem oscar dijas film amit ajánlok, de görögös :D . Azonkivül, anyósnak, és menynek tanulságos :örül:

A romantika hullámhosszán

... detailpage

Re: Általános 2014 márc. 27 14:49 #13942

Lefkadára megyünk június 2.-án, minden reményem Bennetek volt /Balázs, Ildikó,Márta/ akik voltatok hogy kérdéseimre talán tudtok felelni B szemesen.De látom hiú remény! Mi a franc történik közöttünk, mi ez a nem beszélés, törölj ki, amikor összejöttünk olyan jó volt a hangulat, vagy csak megjátszott volt? Már nem szívesen jővök ide a Forumra hetekig nem ír senki semmit, a Hellasz.hun nagyobb a forgalom, pedig most a Thassoson élőknek nagyon fontos volna hogy Mi ,az ott jártak összetartsunk, küldjük feléjük a pozitiv energiát, legalább az év egy napján összegezve!

Írtam egy hosszút és elveszett,de azért is újra kezdem :D

Kedves Zsuzsa!
Nem tudom rám,vagy Honey-ra gondoltál,de Ildikó is vagyok ,Lefkadán is voltam,Szemesre is megyek ,úgyhogy állok rendelkezésedre.Látod nincs,hiú remény. :D

Ami a találkozásokat illeti:
Részemről nem megjátszott,de nagyon jó hangulatúak voltak! Akik hasonlóan gondolják,ők fognak találkozni a következőn,Balatonszemesen,várva azokat, akiket még személyesen nem ismerünk, de nyitottak egy ilyen találkozóra!Nekik javaslom,olvassák el a Pamag által megírt beszámolókat az eddigi találkozókról és döntsön mindenki belátása szerint !

Nincs itt szó nem beszélésről ! Fenéket ! Az van ,hogy találkozunk,Szemesen,májusban és megbeszélgetjük az előttünk álló nyaralásokat . :)
(Sőt, még a Thassoson lévőkre is gondolunk !)

Re: Általános 2014 márc. 27 12:52 #13941

Lefkadára megyünk június 2.-án, minden reményem Bennetek volt /Balázs, Ildikó,Márta/ akik voltatok hogy kérdéseimre talán tudtok felelni B szemesen.De látom hiú remény! Mi a franc történik közöttünk, mi ez a nem beszélés, törölj ki, amikor összejöttünk olyan jó volt a hangulat, vagy csak megjátszott volt? Már nem szívesen jővök ide a Forumra hetekig nem ír senki semmit, a Hellasz.hun nagyobb a forgalom, pedig most a Thassoson élőknek nagyon fontos volna hogy Mi ,az ott jártak összetartsunk, küldjük feléjük a pozitiv energiát, legalább az év egy napján összegezve!

Re: Általános 2014 márc. 23 18:40 #13928

Most látom, hogy még ebben a pár szóban is képes voltam elírni valamit... no de a szándék a fontos! :)

Re: Általános 2014 márc. 23 18:38 #13927

Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!!! :örül:

Re: Általános 2014 márc. 23 17:46 #13926

Kiflic, Isten éltesség sokáig! :)

Re: Általános 2014 márc. 23 17:22 #13925

:oops:
Pedig azt hittem, megnéztem ma is... mégse figyeltem... :oops:

Boldog, boldog születésnapot !

Re: Általános 2014 márc. 20 06:03 #13912

Sheidi! Boldog szülinapot!

Ez annyira édes kép, hogy ehhez én is társulnék, mint utolsó kis egér.
Sok boldogságot kívánok itt is.

Re: Általános 2014 márc. 18 11:55 #13911

http://s10.images.www.tvn.hu/2013/03/22/22/46/www.tvn.hu_f99e66510922965e74ca95dc09a9b1cf.jpg?htr=1

SÁNDOR, JÓZSEF, BENEDEK - ISTEN ÉLTESSEN TITEKET !

Re: Általános 2014 márc. 18 11:51 #13910

Sheidi!

Isten éltessen!

Re: Általános 2014 márc. 18 08:01 #13909

Sheidi! Boldog szülinapot!

Re: Általános 2014 márc. 10 19:15 #13905

Köszönöm,a köszöntéseteket ! :)

Áginknak (tegnapi születésnapja alkalmából) és családjának minden jót kívánok !

Re: Általános 2014 márc. 10 15:14 #13904

Boldog névnapot minden Ildikónknak!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQA7nnwTjzaMkyQ0sihtzFSNh5RHVJ1hJMDP7FydIaXPYbPv6iLQ

Re: Általános 2014 márc. 10 14:58 #13903

Boldog Névnapot az Ildikóknak! :örül:

Re: Általános 2014 márc. 10 12:05 #13902

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a sok felköszöntést!!!!

tfildi! Boldog névnapot Neked is!!! :-)

Áginak utólagosan is boldog szülinapot!!!!

Re: Általános 2014 márc. 10 09:15 #13900

A tavasz minden szép virágával kívánok sok boldogságot minden Ildikónknak.

Re: Általános 2014 márc. 10 08:53 #13899

Ildikók!
Boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2014 márc. 10 08:27 #13898

Ildikók!

E szép tulipános csokorral kívánok Nektek BOLDOG NÉVNAPOT!
<!-- ia0 -->tulipan_csokor.jpg<!-- ia0 -->

Oldalmegjelenítési idő: 0.173 másodperc