Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 jan. 24 19:17 #13712

Köszi.
Tényleg aranyos videó, a hely sem lehet akármilyen. Pillanatnyilag élvezem a havat is. :örül: /az első hólapátolásig :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jan. 24 14:21 #13711

Találtam egy édes vieót! mÁR ALIG VÁROM A NYARAT! vitaminl.tv/video/1452?ref=fbs - vitaminl.tv/video/1452?ref=fbs

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jan. 22 18:08 #13710

Jajj, hát lemaradtam az Ágnes napról... :oops:
Megkésve bár...de Isten éltesse nagyon sokáig Áginkat, és Blahóné Ágit is! :)
(pedig szoktam erre erre járni, olvasgatlak Benneteket, csak ebből a fránya időből mindig több kellene :) )

Re: Általános 2014 jan. 22 17:31 #13709

Köszönöm a jókívánságokat,és a druszám-nak is minden jót kivánok a névnapja alkalmából.Valamint bóldog születésnapot kívánok mindazoknak akik ebben a hónapban ünneplik.Sok puszi:B-né Ungár Ági.

Re: Általános 2014 jan. 21 22:06 #13708

Minden teljesülhet, ha az ember elfelejti az összes okot, amiért meghiúsulhat és csak azt az egyet látja, amiért sikerülni fog.

:igen: :wink2: :igen: :wink2: :igen:

Re: Általános 2014 jan. 21 19:44 #13707

Minden teljesülhet, ha az ember elfelejti az összes okot, amiért meghiúsulhat és csak azt az egyet látja, amiért sikerülni fog.

Re: Általános 2014 jan. 21 18:28 #13706

Én is kívánok az Ágneseknek boldog névnapot!

Re: Általános 2014 jan. 21 12:11 #13705

Boldogságos Névnapot az Ágiknak! :)

Re: Általános 2014 jan. 21 11:41 #13704

És ráadásul két Ágink van :D :D
Főági meg uági :D

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT !

.....

Re: Általános 2014 jan. 21 11:22 #13703

Nagyon boldog névnapot kívánunk Áginak! :)

Re: Általános 2014 jan. 21 09:53 #13702

Kedves Ági! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!

Re: Általános 2014 jan. 21 08:45 #13701

Ágikánk!

Sok- sok Boldog Névnapot Kivánok!

Mindig azt mond amit érzel, és mindig úgy cselekedj ahogy gondolod
/Gabriel Garcia Maqvez/

Szeretettel: vikso

Re: Általános 2014 jan. 21 07:58 #13700

Kedves Ági!
Kívánunk nagyon boldog névnapot!

Re: Általános 2014 jan. 21 07:48 #13698

Ágiknak !
Boldog névnapot !

Re: Általános 2014 jan. 21 07:31 #13697

ÁGI!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Re: Általános 2014 jan. 21 06:40 #13696

Kedves Ági! Nagyon sok boldogságos, egészséges, türelemmel teli névnapot kívánok! puszi :pohárköszöntő: :martinis:

Re: Általános 2014 jan. 18 09:18 #13692

Pamagtól kérdezzétek meg a történteket. Nagyon köszönöm!
Puszika: Ági

Re: Általános 2014 jan. 17 16:48 #13691

Kedves Ági!
Remélem minden rendben volt, veletek voltam. :)
A múlt évet pedig felejtsük el együtt, mert ennek az évnek már jónak kell lennie, mert akarjuk, s mert hiszünk benne. Kitartás!
puszi
Hédi

Re: Általános 2014 jan. 16 07:55 #13690

16.án gondoljatok ránk szeretettel. Nehéz napunk lesz.
Hiszem, hogy minden rendben lesz. !

Gondolunk Rátok és hisszük, hogy igenis minden rendben lesz!!!!!!!!!!!

Re: Általános 2014 jan. 14 20:32 #13688

Sziasztok!
Holnap hajnalban megint megindulunk Thesszalonikibe.
16.án gondoljatok ránk szeretettel. Nehéz napunk lesz.
Hiszem, hogy minden rendben lesz. Elkezdtem írni a megrendelőket a szállásokhoz. Írom: 2014.
Ízlelgetem. Jól esik leírnom. A 13-at nem szerettem. Sajnos igazolt. Most hát az idén rendben lesz minden!
Kívánok mindenkinek nagyon jó tervezgetést a nyaralásra!

Re: Általános 2014 jan. 14 13:25 #13687

Hurrá, nyaralunk! :örül:

Áginknak van dolga most éppen elég, kívánom legyen édesebb a gondja :D
Szóval kezembe vettem a dolgokat, és google, meg az Apollon iroda segítségével intéztem a nyaralást. Irány Thassos szigete Potamia, már nem is tudom a hányadik, nem számolom. Higgyétek el van abban valami fenséges, hogy újra- és újra visszatérni oda, ahol jól érzed magad, ahol görögökkel is találkozol, nem csak turistákkal. Látni, hogy mi változott, hogy vannak az én kedves szállásadóim, mennyire érett a gyümölcs, milyen az olíva termés /tavaly, itt rossz volt/megvannak-e még a baromfik a szokott helyen, /faluba vezető hidnál/milyen a boltok kínálata. Nem utolsó sorban, fejlődött- e görög nyelv tudásom :lol:
Az, hogy a közeli nagy hegyek karéjában van a szállásom, és reggelizés közben azt látom, azt hiszem ez tette be nálam a kaput.
Ja, és öröm a készülődés is. :P

Re: Általános 2014 jan. 13 11:00 #13685

VERUS !

Hol vagy ??????????

Boldog névnapot !

Re: Általános 2014 jan. 07 15:03 #13682

Attila !

Boldog névnapot!

:Mythos

Igen! Attilák! Boldog névnapot!

Re: Általános 2014 jan. 07 11:05 #13681

Attila !

Boldog névnapot!

:Mythos

Re: Általános 2014 jan. 06 17:39 #13680

Sziasztok, Atti és Imola!

Pletyit mondok. Grigori egy kapott program keretében medencét kezdett építeni...

De jó program! Az Aethrionos Grigori??? Örülök, hogy jó kapcsolatot ápoltok, mert az idén augusztusban mindenképpen Thassosra szeretnénk menni nyaralni és az Aethriont nagyon szerettük mindig. :) Hogy mivel megyünk még kérdéses, de számítunk szállásügyben a segítségedre (aethrion!!) De mindenről majd később magánlevélben írok!

Oldalmegjelenítési idő: 0.176 másodperc