Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 jan. 06 16:21 #13679

Sziasztok, Atti és Imola!

Pletyit mondok. Grigori egy kapott program keretében medencét kezdett építeni. Hogy melyik térben, elől vagy hátul- fogalmam sincs. Nem vagyunk a szigeten, de őt kértük meg, hogy mivel mindennap lejár a faluból az építkezéshez, ápolja az állatainkat is. Innen tudom hát csak a medence témát.

Nektek is boldog Új évet kívánok!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jan. 04 13:21 #13675

Kedves Ági !
Kívánunk Neked és kedves családodnak Egészséget és Nagyon Boldog Új Évet !
Szeretnénk hasonlókat kívánni minden Thassos rajongónak is !

Attila és Imola
( Szeged )

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jan. 02 10:19 #13673

Nagyon boldog, békés, utazós, élményekkel teli és legfőképpen egészséges új évet kívánok Nektek!

(Sajnos csak ritkán járok errefelé, mert olyan egészségi problémáink voltak idén, hogy valószínű soha nem tudunk már utazni sehova. :( )
:pohárköszöntő:

Sokszor mondjuk, hogy kívánjuk az egészséget. Akik nem érezték át ennek fontosságát,mert még nem kopogott be hozzá betegség, azok nem is gondolják ez mennyire fontos.
Nem kérdezem miért gondolod hogy nem tudtok majd utazni.
Érzem nagy gond lehet. Az én eltűnésemnek is hasonló oka volt.
3.hónapja járjuk az orvosokat. Még nem vagyunk rendben, de legalább lelkileg erősödtünk, és hiszünk a gyógyulásban. Vagy a betegséggel oly módon való együttéléssel, mintha ez egy új életmód lenne.
Hosszú az idő, mire ezt valóban megtudjuk majd valósítani. Hit és kitartás kell hozzá.
E gondolattal kívánok én is neked és egész családodnak egészségben, erőben, és harmóniában gazdag új évet.
Sok szeretettel ölellek, és kívánom hogy minél előbb túljussatok a mélyponton.

Re: Általános 2013 dec. 31 23:07 #13671

Nagyon boldog, békés, utazós, élményekkel teli és legfőképpen egészséges új évet kívánok Nektek!

(Sajnos csak ritkán járok errefelé, mert olyan egészségi problémáink voltak idén, hogy valószínű soha nem tudunk már utazni sehova. :( )
:pohárköszöntő:

Re: Általános 2013 dec. 31 15:54 #13670

Kívánom ,hogy a 2014 egészségben,szeretetben,békességben teljen,mindenkinek! Legyen részetek élménydús ,szép utazásokban!

Re: Általános 2013 dec. 31 14:30 #13668

Mi is megvagyunk és kívánunk mindenkinek olyan évet amilyet szeretne.Kívánjuk,hogy minden álmotok valóra váljon.
Nagyon :pezsgő: BOLDOG,BÉKÉS ÉS FŐLEG EGÉSZSÉGES ÚJ ÉVET!

Re: Általános 2013 dec. 31 13:45 #13667

Hát ami azt illeti tuti, hogy nem vagyok hacker :D
még egyszer B.U.É.K !

Re: Általános 2013 dec. 31 12:00 #13666

Én is, én is!

B.U.É.K mindenkinek!

Re: Általános 2013 dec. 31 11:56 #13665

Képként sehogy se akarja elfogadni, talán linkként... Én bemásoltam mindkettőt. Balázs

<!-- ia0 -->buek2.png<!-- ia0 -->

:piálós:

Re: Általános 2013 dec. 31 11:55 #13664

Boldog új évet mindannyiunknak!

<!-- ia0 -->buek.png<!-- ia0 -->

Re: Általános 2013 dec. 31 11:47 #13663

Látom, megint esik a hó nálunk. :örül:
Itt az oldalon. :wink:

Re: Általános 2013 dec. 31 11:45 #13662

Kissé lemaradtam, de minden most szülinaposnak, névnaposnak boldogságos napokat kívánok! :)

És nekünk mindannyiunknak Boldog új esztendőt, lehetőleg görög utakkal gazdagon. :wink:

Messi - lopom a képet, nagggyon jó. :)
Vikso- a tiéd nem jön be, se így se úgy :?

<!-- ia0 -->boldog_uj_evet_2014_306x202.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2013 dec. 31 11:33 #13661

BUÉK Mindenkinek! :)

Re: Általános 2013 dec. 31 09:20 #13660

Minden Thassos rajongónak, és a lakóinak, Boldog Új Esztendőt Kivánok!

lh6.googleusercontent.com/-uf8ApX38Riw/UsJ6xPFHrDI/AAAAAAAACYI/nMoLMqL5LMw/s800/greece1.gif-https://lh6.googleusercontent.com/-uf8A ... reece1.gif

Re: Általános 2013 dec. 31 08:19 #13659

Boldog Újévet Kívánok!

Re: Általános 2013 dec. 29 21:42 #13658

................ mert a hites uram is mostanában ünnepel !!!!!
:D
............................

Akkor neki is boldog mindenfélét és Isten éltesse családi szeretetben! :futyul:
:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

Re: Általános 2013 dec. 29 19:13 #13657

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!!! Még most este is várjuk a férjem egyik testvérét családjával szülinapozni, mert a hites uram is mostanában ünnepel !!!!!

Akkor a hites uradnak is minden szépet és jót kívánunk! :D

Re: Általános 2013 dec. 29 15:57 #13656

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!!! Messi ,Téged is Isten éltessen!! Ági, jó végre hallani felőled!!
Pamag... az, hogy a legaktívabb fórumtagok közül való vagyok, az utóbbi időszakot tekintve sajnos nem éppen igaz... :( Ennek az okát nem írtam itt a fórumon, de majd rendeződnek a dolgok a lelkemben is.
Bizony sűrű ilyenkor nálunk az élet. Vagy mi megyünk, vagy hozzánk jönnek. Egy hete nincs olyan nap nálunk, hogy ne jönne vendég vagy mi ne mennénk vendégségbe. Még most este is várjuk a férjem egyik testvérét családjával szülinapozni, mert a hites uram is mostanában ünnepel !!!!!
Gyerekkoromba pedig rendszeresen a szülinapomon vágtunk disznót!!! Hát nem örültem... de még ma is emlegetjük :)

Re: Általános 2013 dec. 28 19:07 #13655

Honey és Messinia Boldog szülinapot Nektek!! :örül:
Jó régen nem lehettem,mert alig tudtam belépni,szokom ezt az uj formátumot :)

Re: Általános 2013 dec. 28 13:58 #13654

Honey! Missinia! (Szabó Jani!)

Isten éltessen benneteket születésnapotokon!

Nektek aztán sűrűn jönnek az ünnepek. Karácsony, szülinap, szilveszter.... :)

Re: Általános 2013 dec. 28 12:52 #13653

Ági, Pamag, nagyon köszönöm! Olyan ez a nap, mint a többi, csak kicsivel öregebb lesz az ember... :)
Honey, éltessen az Isten Téged is - nem is tudtam, hogy Te is ma ünnepelsz! :)

Re: Általános 2013 dec. 28 11:46 #13652

Honey, és Messina!
Nagyon sok boldogságot kívánok születésnapotok alkalmából!

Hiszitek, vagy sem, Kréta szigetén Hania környékén valóban faként láthatjátok. Hatalmas lombbal és tűzpiros levelekkel ez időtájt.

Re: Általános 2013 dec. 28 11:15 #13651

Most meg születésnaposok vannak, egyszerre kettő :D ... két virágszál a legaktívabb barátaink közül :D

HONEY és MESSINIA !!!

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET !
NAGYON SOK FÜRDÉST KÍVÁNOK A GÖRÖG TENGERBEN !

:legjobbakat:

.....

Re: Általános 2013 dec. 26 09:00 #13647

ISTVÁNOK és JÁNOSOK !

BOLDOG NÉVNAPOT!

Re: Általános 2013 dec. 25 08:16 #13646

Kedves Fórumos társak! Kívánok mindenkinek békés , boldog karácsonyi ünnepeket és egyben boldog új évet is. Kívánok jó egészséget és sok sok utazást.

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc