Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jún. 22 20:58 #12558

Ó Kiflic, ne is mondd, kapásból az Ifigéniás feljáratot egy járdának néztem, nem is gondoltam, hogy az egy út, amin elfér egy autó is...:)
Igy másodjára már könnyebb dolgunk lesz azért. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 22 19:40 #12557

Mezei Ági,a legjobb helyre jöttél :) Rengeteg infót találsz,hasznos leirásokat.Én sok mindent ki szoktam nyomtatni,például beszámolókat/köszi Balázs és Melus :) /,igy sokkal könnyebben boldogulsz a szigeten.Egyénileg mentek vagy csoporttal?hol lesz a szállásotok?

Messi,tavaly mi is elmentünk kb 4szer az Ifigénia feljárója elött,pedig Skala Potamiát már ismertük :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 22 18:55 #12556

Mezei Ági, üdv közöttünk! :) Aki először megy, és próbál itt minél több információnak utánanézni, az tényleg nem tud unatkozni. :)

Emlékszem tavaly mi az apartmanunkhoz is csak úgy találtunk oda, hogy volt nálunk egy nagyon részletes - szájbarágós - leírás, amit itt készítettek nekünk. (Pamagnak nem győzöm elégszer megköszönni, ki tudja meddig köröztünk volna ott :) ).

Re: Általános 2013 jún. 22 18:03 #12555

Végre én is gép mellé tudtam ülni. Böngészéssel töltöttem a napot. Oda a szombatom, de nem bánom, nagyon megérte, mert sok hasznos infoval lettem gazdagabb. Gratulálok mindenkinek, aki ezt az oldalt létrehozta, karbantartja. Nem is írok többet, irány vissza olvasgatni, mert még nagyon sok minden tudnivalót tároltok. És július 2-án pedig irány Thassos szigete, amelyet 2008-ban egy fakultatív kiránduláson kinéztünk magunknak (Asprovaltáról volt egy kavalai fakultatív, benne Thassos sziget pár órára. Már akkor szerelmesek lettünk belé, pedig csak Limenasban voltunk). Most jött el az ideje :) Üdv mindenkinek, és a most utazóknak szerencsés és nagyon kellemes utat Mági

Re: Általános 2013 jún. 22 16:27 #12554

Sziasztok!!!
Lassan elindulunk a messzihonba még egy óra és indulás,kocsi plafonig pakolva(vw Sharan) :).Nektek kellemes időt kívánok,majd kintről jelenkezem!!!!
Üdv: Zelfi

Re: Általános 2013 jún. 21 23:07 #12553

Érdekes ez a határnál való előzés...más több helyen olvastam, hogy nyugodtan előrébb lehet menni, vagy akár átmenni egy üres sorba, mert a görög határőr ha meglátja, hogy magyarok vagyunk, átenged. De mi még sosem mertük kipróbálni...emlékszem tavaly is akkora szerb kétajtós szekrények ültek ott a Mercikben, mi van ha az egyiküknek bántaná a szemét az előzés? :)
Mondjuk eddig mindig a görög határon álltunk a legkevesebbet.
És ezért indulunk idén keddi napon, akkor tán csak nem lesz tömeg...:)

Re: Általános 2013 jún. 21 21:56 #12551

Nem röszkének megyünk hanem horvát országon keresztül .tavaly előtt is szombaton indultunk nem is volt egy török sem egészen görög határig ,na ott szívtunk 2 órát,de talán okosabbak lettünk így nem este10-kor indulunk hanem este 6-kor,na meg a fórumozók írták hogy görög határon ilyen tumultuskor előre kell sétálni a személyikkel és előre hívnak,na de erre ne kerüljön sor!!!Reggel 8-9 re szeretnénk Keramotiban lenni! :)

Ja, akkor az első lehetséges sorban állás letudva.
A görög határon pedig nem sétálni kell, hanem autóval menni egy üres kapuhoz. Mi tavaly próbáltuk ki először, nem volt vele gond. Elindultam a két sor közt és mentem egy olyan helyre, ahol nem volt őr se. Ott átkurjantottam a legközelebbi bódéhoz, mutattam az útlevelet, a határőr pedig intett, hogy menjek. :)
De olyan is volt már, hogy egy unatkozó határőr sétált a sorok közt, és szedte ki a magyarokat (EU-sokat??? bár a sok német rendszámos török .....)

Mindenesetre jó utat! Mi pedig csak kibírjuk ezt a 9 napot. :)

Re: Általános 2013 jún. 21 21:02 #12549

Nem röszkének megyünk hanem horvát országon keresztül .tavaly előtt is szombaton indultunk nem is volt egy török sem egészen görög határig ,na ott szívtunk 2 órát,de talán okosabbak lettünk így nem este10-kor indulunk hanem este 6-kor,na meg a fórumozók írták hogy görög határon ilyen tumultuskor előre kell sétálni a személyikkel és előre hívnak,na de erre ne kerüljön sor!!!Reggel 8-9 re szeretnénk Keramotiban lenni! :)

Re: Általános 2013 jún. 21 20:57 #12548

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! :D
Balázs neked kitartás!!!Már nem sok van neked sem az indulásig!
Elvileg lesz wifi az apartmanunkban,tehát jelentkezni fogok! :)
Üdv :Zelfi

Re: Általános 2013 jún. 21 20:45 #12547

Balázs, hát Ti is hamarosan indultok nem? Így Neked is mindjárt jó lesz! :)

Igen, már csak egy számjegyű a napok száma. :)
:örül: 9 :örül:

Zelfinek, ha olvassa még, jó utat!
Nem a legjobbkor indulnak (szombat), de reméljük nem lesz tömeg.

Re: Általános 2013 jún. 21 19:43 #12546

Zelfi!

Jó utat, és pihentető, és feltöltő nyaralást kívánok!
És persze, várjuk a híreket. :legjobbakat:

Re: Általános 2013 jún. 21 10:54 #12545

A most induloknak! A Limenasi anfiteátrumot átépítik, a lépcsö végén tudjátok meg hogy le van zárva, oldalt a bokrok között felmehettek de még fotozni sem tudtok mert a szinpad közepén van egy daru.Hogy befejezték e a felújítást a kikötőből ha felnéztek és látjátok a darut akkor nem !

Re: Általános 2013 jún. 21 10:45 #12544

Zelfi, nagyon jó nyaralást! :D :úszógumi:

Van egy születésnapos, az integetéskor táncoló fiatal párból Manna... de a bejelentkezésekből úgy látszik, csak azon a nyáron járt itt a honlapon...
Mindenesetre Isten éltesse!

Re: Általános 2013 jún. 21 10:33 #12543

Zelfi, szerencsés utat, jó nyaralást Nektek! :)

Köszönjük szépen!!!Úgy legyen!!!
Üdv:zelfi

Re: Általános 2013 jún. 21 09:13 #12542

Zelfi, szerencsés utat, jó nyaralást Nektek! :)

Re: Általános 2013 jún. 21 08:01 #12541

Re: Általános 2013 jún. 21 06:42 #12540

JUPIII!!!HOLNAP INDULÁS!!!BE VAGYUNK SÓZVA RENDESEN!!! :örül:

Re: Általános 2013 jún. 19 14:01 #12534

Igen,müködik! és forog is,meg ráközelit!Sokszor csak ugy itthagyom a monitoron,aztán ha erre járok,rápillantok :D

Re: Általános 2013 jún. 19 09:42 #12532

Müködik a webkamera!

Pont ezt akartam mondani :örül:

Köpni, nyelni nem tudok az eladási tervek kapcsán, remélem felébred az a valaki, aki ilyesmit támogat.... :evil:

Zsuzsa, én is néztem a képeket, nagyszerűek... :P

Re: Általános 2013 jún. 19 09:18 #12531

Müködik a webkamera!

Re: Általános 2013 jún. 19 07:17 #12530

Zsuzsa,csodálatosak a képek!jaj,de fog az idén hiányozni,de majd jövöre! :D

A képeket Bereznyei Marikának köszönhetjük Ő a Toroni baráti társaság oszlopos tagja. A jeep túrán minden félelem nélkül részt vett,pedig hetven éves,Ő volt a navigátor jó olvassa a térképet sokat segített a Pityunak.

Re: Általános 2013 jún. 18 20:29 #12529

Zsuzsa,csodálatosak a képek!jaj,de fog az idén hiányozni,de majd jövöre! :D

Re: Általános 2013 jún. 18 20:08 #12528

Nem találok szavakat!!!!!!!!
Undorító amit tenni akar a kormány..

Re: Általános 2013 jún. 18 19:04 #12527

Az erő mindig a gyengébb felé hat. :evil:
Annyi sziget van Görögországban, /úgy 2000/ miért pont ezt az amúgy is, alig 100 éve a törököktól felszabadult területet kivánják árúba bocsátani. Veletek vagyunk Ági, és thassosi tiltakozók :oops:

Re: Általános 2013 jún. 18 18:33 #12526

Messi,ez tényleg döbbenetes!!!Egyszerüen nem találok szavakat,remélem,meg tudják akadályozni az eladást!

Oldalmegjelenítési idő: 0.160 másodperc