Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jún. 08 23:34 #12432

A július messze van még, biztos vagyok benne, hogy addig teljesen fürödhető lesz a tenger, bár ugye kinek mi a megfelelő hőmérséklet. :)
Mi tavaly augusztusban voltunk, és akkorra már kifejezetten meleg volt a tenger a Golden beachnél, a lassan mélyülő szakasznál pláne, jól be kellett úszni, hogy egy kis hőmérséklet-változást érzékeljünk - mármint a levegőhöz képest. :) Idén is augusztusban megyünk, bár nem emiatt, én így is, úgy is megyek a tengerbe mint az őrült, ahogy megérkezünk...:)
Szóval nyugi, tuti minden szuper lesz! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 08 22:33 #12431

Szia Messinia!
Köszönöm a bíztatást, a jó híreket. Ez a nyár, ahogy látom Görögországban is nehezezbben indul. Mi július 9-én megyünk két hétre, de a tengernek addig fel kellene melegednie, mert hideg tengerben ugye, Horvárországban is lehet fürdeni, azért kár ilyen messzire menni.
Üdv
Lala

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 08 09:44 #12430

Lala!
Ági azt írta a héten, hogy a napokban még várható zivatar, de vasárnaptól melegedést jön, vagyis holnaptól. Az accuweather szinte egész hónapra 27-28 fokokat ír - és tapasztalat, hogy ehhez mindig hozzá kell adni még pár fokot. :) Néha pedig egy kis frissítő eső nem is árt. :)
Mostanság mentek a szigetre?

Re: Általános 2013 jún. 08 07:00 #12429

Üdv mindenkinek. Ha már az idő szóba került. Tudja valaki milyen az idő, most a szigeten? Üdv Lala

Re: Általános 2013 jún. 07 22:12 #12428

Ó Pamag, de jó, hogy legalább Neked ott jár az eszed, ahol kell. :D
Mert valóban...ma van mit ünnepelni. :)

Robi, nagyon boldog névnapot kivánok!

Zsuzsáéknak pedig szerencsés utat, és kellemes nyaralást! (bár ők már valahol útközben lehetnek...)

Re: Általános 2013 jún. 07 21:22 #12427

...mert azon gondolkodtam, hogy akkor Lovas Zsuzsiék ma indultak... és azt se mondtuk, hogy jó utat... :wink:

Re: Általános 2013 jún. 07 21:21 #12426

Jajjjjjjj.... hát én ma csak most néztem a naptárra...
és aszondja, hogy Róbert nap van...

CSERROBI !

ISTEN ÉLTESSEN !

:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

Re: Általános 2013 jún. 07 13:15 #12425

Reménykedhetünk vajon, hogy a webkamera egyszercsak megjavul? :) (ez inkább költői kérdés lenne :) )
Úgy nézném már az ottani jó időt, de már kb. egy hónapja nem működik... :(

Re: Általános 2013 jún. 06 09:29 #12421

Pamag köszönöm. Tényleg szép, szívet melengető vers. :futyul:

Re: Általános 2013 jún. 05 23:24 #12418

Kölyökkk már nem szokott ide benézni.
Kicsit utánanéztem, mi lehet vele, és találtam tőle egy verset.
Ez a fiú nagyon fiatal, nagyon lelkes, nagyon kreatív és nagyon szorgalmas.

Szeretlek, Élet!

Ne ráncold homlokod, barátom,
nincs semmi okod, hogy rosszkedvű légy.
Nézz körül, mennyi nagy ajándékkal
rohan az Élet mindennap feléd.

Nem jöttem rá a titkok titkára,
csak idejében észrevettem azt,
mi mellett te unottan, vakon,
- és ne haragudj –, bután elhaladsz.

Ma kaptam egy rég keresett könyvet,
és ettől olyan jókedvű lettem én,
nem is szólva, hogy fehér orgonák
hava hullt rám a város peremén.

Hogy süt a nap, hogy csillagos az ég,
naponta újra felfedezem.
Hogy szívem pontosabban ver, mint az óra,
és mennyi szépet alkot két kezem.

Súrolni kell? Kitűnő torna.
Katlant emelni? Mily erős vagyok!
Írok? Ó, mennyi alázattal
köszönöm, Élet a gondolatot.

Ujjongok egy jól sikerült képnél,
vagy ha felcsendül kedvenc dalom.
Én az élet minden rezzenését
érzem, tudom, vágyom, akarom.

Hányszor hallom: Könnyű az olyanoknak,
akit az élet elkényeztetett!
Tévedés! Én nagyon sokat sírtam,
mikor más durván felnevetett!

Így tanultalak meg becsülni, Élet!
Én úgy hajtok fel egy pohár vizet
üdvére a világmindenségnek,
mint nektárt ittas okos istenek.

Mert az Élet csak azt szereti,
aki szerelemmel szereti őt.
Én mindennap mélyet bókolok
örök szerelmem, az Élet előtt.

-

Hát ne ráncold homlokod, barátom.
Nincs semmi okod, hogy szomorú légy!
Nézz már körül, mennyi nagy ajándékkal
rohan az Élet mindennap feléd!

Én már rájöttem a titkok titkára.
S tudod, én már idejében észreveszem azt,
mi mellett te ugyanolyan unottan, vakon
- s ne haragudj, de bután! – elhaladsz…

.......................................................

Re: Általános 2013 jún. 02 22:31 #12413

Ági, valóban jó kis csoport lehet ez, korukhoz képest meglehetősen fürgék, és frissek akkor! :)

Soha életemben nem jógáztam még, de kora reggel a tengerparton, a nyugalomban, érezve a tenger friss illatát - bizony nem lehet egy rossz dolog! :)

Re: Általános 2013 jún. 02 20:58 #12412

Ági! Azért pihenj is, mi lesz veled ha már az első csoport halálra fáraszt?
Nem semmi egy csapat lehet. :wink:

Re: Általános 2013 jún. 02 20:55 #12411

Balázs írta:
Szolgálati közlemény. icon_smile.gif Melus! A böngésződben nézd meg a kedvenceket és a címsort! Ha mindig ott van az <!-- w --><a class="postlink" href="www.uj.thasos.hu-www.uj.thasos.hu akkor javítsd a sima Nálam gyorslappal működnek ezek az oldalak, a címet nem nézem.
Csak akkor, ha nem jön be, vagy nem működik. :D

Re: Általános 2013 jún. 02 05:31 #12407

Vihar, sok sok boldogságot kívánok neked!!!!

Elvesztem innen.
Ok: Bazsi kérdezte hogy volt a kezdet:

SZENZÁCIOSAK!!!!!
65-76 éves jóga és túraszövetség Győr és Pilis. Majd teszek fel a fórumra írást. Teljes létszám szigettúra, jeep, hajókirándulás. Pénteken levágtunk 4 kacsát, még én Limenasban irodáztam, itthon 5 fő feltiszították a szárnyasokat, és a baromfiudvar közepén 25 főre megterítettünk és egész napos bulit tettünk. Nótáztunk és tyúkokat altattunk. Tyúkpartit tartottunk! Az öreg selők öble után, csak ilyen illik.
Tegnapi érkezés csak 7 fő új vendég jött. Meg maradtak még a jógás imádnivalóim.
Majd írok én is egy beszámolót de várom az ő fotójukat mert volt az országos fotószövetség egy vezetője is velük és várhatóan csúcs képeket készített, de azt később kapom meg tőle. Mindennap küldi haza a szövetséghez az anyagot kidolgozásra.
Jövőre április végén 18 főt várok majd ki SAMOTHRÁKI-ra. Először ide szerettek volna jönni, de mindennap előttünk búboskodott a szembe sziget és kérdeztek arról, mire meséltem, és mondtam fent az anyag a honlapon. És mivel az a sziget szűz terület a magyaroktól, oda szeretnének menni inkább. Április utolsó hete lesz 2014 -ben lesz a fotószövetség útja oda.
Úgy kifárasztottak, hogy tegnap már kora délutánra levoltam úgy zsibbadva, mint augusztus 20 környékétől.
És hogy milyen jót tesz a jóga, ezt rajtuk látom, mert a mindennapos aktív kirándulások ellenére, honnan általában 19 és 21 órakor értünk haza, mivel mindenhol ráhúztunk az ő kérésükre. És ők minden napot úgy kezdenek, hogy a szállásuktól 1, 5 km távolságra a parton reggel 7 órától egy órát jógáznak. Elméletileg 6 órakor kelnek...
Én még nem voltam velük jógázni, de felmentést kaptam tőlük, mert látják, hogy tényleg nem kevés teendőm van a kirándulásokon kívül, és nem fér bele hogy kora reggel ott legyek velük.
E héten, az újon még hegyi túrákat és egy magán buszos szűzpartok kirándulást terveznek túrákkal összekötve.
Paradisó, Szirén medence, Metália Beach, Theologus római kert. Másik magán hegyi túra, mit terveznek a Panagia- Dá 2013-ban átadott hegyi túrája, mit most tettünk fel a honlapra árpilistól. Egy zárónapon meg még szervezünk egy görbeestet. Mire én, ha ilyen tempóban folytatjuk, már görbülve megyek...

Az hét szentség, hogy egy ilyen aktiv, vidám csoportom sem volt még. 23 év alatt soha és tekintetbe véve az életkorukat is. Még a turizmus aranykorában sem volt ilyen csapatom! Nekem felmentést adnak a jóga alól, de ott a legidősebb is mindennap mindenen ott van! És látom, hogy a legidősebb sincs olyan fáradt a nap végére, mint én...Tanúság? Jógázni kell!!! Lepipálnak minden 20-30 évest!!! Szexisek, vidámak, mindenre nyitottak, és velejükig mulatósak. Isten értesse őket is még 100 évig!!! Decemberben írtam már róluk itt a fórumon. Éreztem, hogy mire számíthatok tőlük, de mindent felülmúltak. erre én sem gondoltam. Pános az Ő Gedeon bácsijuk. Merthogy kettő férfi kivételével a többiek hölgyek. Egy szó mint száz, pozitiv értelemben nagy felfordulást csináltak az ilyenkor még csendes öblünkben!

Re: Általános 2013 jún. 01 14:56 #12401

Azám...

Vihar66, a nagy kempingező :D
Boldog szülinapot neki!

Re: Általános 2013 jún. 01 14:52 #12400

Vihar66 be szokott nézni hozzánk. Ezért lehet neki Boldog szülinapot kívánni!
Ha minden igaz, 47-et. :)

Re: Általános 2013 jún. 01 14:07 #12398

Viharnak boldog szülinapot!

Re: Általános 2013 jún. 01 14:03 #12397

De jó olvasni, hogy ennyien készültök, sőt mi több, hamarosan indultok. Mindenkinek jó készülődést, ennél már csak a nyaralás lesz jobb. :Thassos-fan:

Re: Általános 2013 máj. 31 23:07 #12393

Kösz az üzeneteket, máris nyugodtabb vagyok :D

Re: Általános 2013 máj. 31 20:51 #12392

Akkor a buszon találkozunk az első sorban ülünk.

Re: Általános 2013 máj. 31 20:28 #12391

Mi 08.-tól leszünk az Achilionba egy hétig.

Mi szintén 08.-tól egy hétig leszünk a Pontios- ban. az Apollon travellel utazunk.
már vágjuk a centit! :thassos-mad

Re: Általános 2013 máj. 30 19:59 #12383

Sziasztok! .......... lehet még egy kicsit ügyetlen :) ........................... június 15. -én 10 napra .........................van arra egy kis esély, hogy fürdős időt fogjunk ki ? :)

Szia!
Isten hozott nálunk!
Meg majd a szigeten :D
Nem kis esély, hanem nagy esély van arra, hogy fürdős időt fogjatok ki. :D
Június közepére már rendes hőmérsékletű lesz a tengervíz. Aztán valóban, ki milyen hőfokot szeret... de a gyerekek nagyon jól bírják a még nem fürdőkád hőmérsékletű vizet :D Úgyis játszanak, pancsolnak benne... és a szélén hamar melegszik.
Életemben először Paralián jún.3-10-ig voltam (hasonló földrajzi szélességen van), és nagyon kellemes volt a víz.
Az időjárás meg alapból jó kell hogy legyen, de Murphy működhet... akkor meg lehet kirándulni.

Re: Általános 2013 máj. 30 16:24 #12379

Sziasztok! Teljesen új regisztrált vagyok, lehet még egy kicsit ügyetlen :) Először fogunk ellátogatni a szigetre június 15. -én 10 napra sok sok gyerekkel, aggódom az időjárás és a vízhőmérséklet miatt...van arra egy kis esély, hogy fürdős időt fogjunk ki ? :)

Üdv. nálunk!
Ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem igen.
De felmerül pár kérdés. Kinek mi a fürdésre alkalmas víz? Van akinek jó a 17 Cfok is, van akinek a 28 Cfok sem jó. Nem tudom melyik részre mentek, de a sekélyebb vizek hamar melegednek.
Az időjárást sem lehet megjósolni. Itthon még a másnapit sem sikerül eltalálni. :(
Mindenesetre sokkal nagyobb esélyetek van a jó időre, mint itthon!

Tudod mit! Jó időtök lesz! :)

Re: Általános 2013 máj. 30 15:13 #12377

Sziasztok! Teljesen új regisztrált vagyok, lehet még egy kicsit ügyetlen :) Először fogunk ellátogatni a szigetre június 15. -én 10 napra sok sok gyerekkel, aggódom az időjárás és a vízhőmérséklet miatt...van arra egy kis esély, hogy fürdős időt fogjunk ki ? :)

Re: Általános 2013 máj. 30 12:41 #12373

Mi 08.-tól leszünk az Achilionba egy hétig.

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc