Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 máj. 30 12:35 #12372

Zelfinek: Igen, mi busszal megyünk.Kár, lett volna egy ismerős. Mi Potamia, Fedra stúdióban leszünk tiz éjt.
Remélem a parton találkozunk.
Üdv: Bné Ági.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 máj. 29 09:32 #12371

Szia! Mi autóval megyünk!!!Gondolom ti busszal mentek!?
üdv: zelfi

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 máj. 29 07:42 #12370

Zelfi-nek:Mi is juni-22.-én indulunk, lehet hogy együtt megyünk?
Üdv:B-né Ági

Re: Általános 2013 máj. 28 21:20 #12369

A tegnapi és a mai a két legjobb program.
Most irigykedem. :(

Re: Általános 2013 máj. 28 06:53 #12365

Katám, itt is sok boldogságot küldök!!!

Tegnap megtörtént az első hajóskirándulásunk.
Ó, hogy milyen a tenger mélye. Ennyi kincset még életemben nem láttam lent. Olyan zsákkal kerültem elő a Kinira alól, hogy magam is elcsudálkoztam. Mindenből ép csak egyet vettem bemutatólag, hogy szezon végéig is maradjon a jóból.
A Vathi öblöt elneveztük Öreg szirének öblének. Csudi csoportom volt!

Ma megyünk 6 jeppel a hegyre. Beszereztünk tegnap édes dinnyéket és kávát. Kastóra is az ebéd megrendelve.
Jó napunk lesz. Új útvonalat veszek be, egyre fentebb a csúcshoz, majd zárónapként a szirének medencéjében fürdünk!
Én is vezetek, tehát sok fotót nem tudom hogyan készíthetek, De majd látom!!!
Kívánok nektek is szép napot!!!

Re: Általános 2013 máj. 27 21:45 #12362

Bocsika!
Boldog Születésnapot! :örül:

Re: Általános 2013 máj. 27 18:19 #12361

Katikám! (Bocsika)

Re: Általános 2013 máj. 27 18:15 #12360

Bocsika! :futyul:

Szülinapodra kívánom neked:
Szerencse kísérje végig életed.
Szerencse mellé még egyebet,
Sok-sok vidám, örömteli percet,
Sorsod útja legyen mindig egyenes,
Te pedig légy boldog és egészséges!

vikso

Re: Általános 2013 máj. 27 17:18 #12359

Bocsika!
Isten éltessen sokáig!

Re: Általános 2013 máj. 27 14:59 #12358

Még ilyet, hogy ezt nem tudtuk! :wink:

Bocsika én is minden jót kívánok Neked egészségben, boldogságban! :P

Re: Általános 2013 máj. 27 12:49 #12357

Bocsika, éltessen az Isten nagyon sokáig! :)

Ha tudtuk volna szombaton, biztosan koccintottunk volna az egészségedre.:)

Re: Általános 2013 máj. 27 11:40 #12356

BOCSIKA !!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

<!-- ia0 -->meggy.jpg<!-- ia0 -->

Skiccpausznak is kívánok boldogat !

Re: Általános 2013 máj. 27 11:25 #12355

Bocsika!
]Nem reklámoztad hétvégén, ihattunk volna az egészségedre! :)

Így igaz ! Jövőre résen leszünk ! :D

Isten éltessen sokáig Bocsika!

Re: Általános 2013 máj. 27 10:04 #12350

Bocsika!
Boldog szülinapot! Nem reklámoztad hétvégén, ihattunk volna az egészségedre! :)

skiccpausznak is kívánhatnék, de már 3 éve nem járt felénk...

Re: Általános 2013 máj. 25 16:09 #12312

Időben befutott az első csapat. Már a 8 órás komppal jöhettek volna. csodálatos idő fogadta őket. Talán csak a szél a kicsit erős. Én most nemrég értem tőlük haza. Holnap tudom mondani milyen volt a tenger az ő véleményük szerint Ma teliholdas éjszaka lesz. Éjszakai fürdésre még nem alkalmas, de nappal biztos jó.Azt mindenki megállapította, hogy látszik hogy az ország területén régóta nem esett az eső. De igy is gyönyörű a természet. Főleg jógás csapat van. Már holnap reggel 7 órára kigondolták az első joga órát. Remélem sikerül szépen az első napról lebeszélnem őket. Mert ha már reggel 6 kor kelni kell az első napon, azt én fakír gyakorlatnak érzem, vagy én nem vagyok egyátalán fitt. Kiváncsi vagyok a 23-ból hányan lesznek első alkalommal a jóga gyakorlaton...
Én is elmegyek egyszer biztos jógázni, de nem holnap...Mondjuk a jeep napot keddet gondolom ki rá...Utána könnyű lesz az első jeep túra. Hétfőn vagy szerdán megyünk hajózni. Csütörtökön a sziget túránk lesz. Úgy néz ki összejön a csapat a görög estre is.
Otthon a találkozón jó a hangulat, bár csak a tömeget hallottam, mert a vétel nagyon olyan volt mintha egy háborgó tengeren beszélgettünk volna.
Kiváncsian várom a fotókat. Épp hazaértem, és eldőltem egy percet szunnyadhattam is, mikor hívtak.
Tudjátok a sziesztát illik betartani, ha csak 10 percre akkor is. Ideje lenne már, hogy otthon is ezt a szokás bevezessétek...
Beindult hát az élet rendesen!!!
Kívánok mindenkinek ilyen vidám és mozgalmas nyarat, mint ahogy mi kezdtük!

Re: Általános 2013 máj. 24 15:29 #12307

Aztán nehogy mindenki otthon hagyja az asszonypajtást, hátha ellopják mire haza ér. :lol:

Re: Általános 2013 máj. 24 14:43 #12306

Balázs! Szerintem a rutinosok IP cím alapján úgy megkeresnek mint a pinty.
De azért jobb félni mint meglepődni. :roll: :futyul:

Re: Általános 2013 máj. 24 13:04 #12303

Én ezért rejteném el a vendégek elől a Találkozó részt. Csak regisztrált userek láthatnák!

A tali csak egy nap. Kisebb az esélye, hogy rákészülnek.
A nyaralás több, az el is van rejtve.

De kérdezem én, meddig tart regisztrálni? Semeddig.
Ki tudja a nick alapján megtalálni a címet? Nem sokan.
Bár, mondjuk rajtam kívül biztosan van még pár bolond, aki mindenhol ugyan azt használja, sőt még egy honlap is van ilyen névvel, ahol minden adat megvan....

Re: Általános 2013 máj. 23 19:21 #12296

Én ezért rejteném el a vendégek elől a Találkozó részt. Csak regisztrált userek láthatnák!

Re: Általános 2013 máj. 23 17:06 #12294

Balázs igaz, ami igaz...bár nálunk ez úgy szokott működni hogy anyukám, vagy unokaöcsém a barátnőjével olyankor félig-meddig beköltözik. :) Mondjuk rendes lépcsőházunk van, amit zárnak is, szóval talán igy könnyebb. :) A kertes házban élőknek ebből a szempontból nehezebb a helyzete.

Re: Általános 2013 máj. 22 18:30 #12289

Köszi Balázs,
olyan jólesik látni így leírva a dátumot, és közszemlére tenni. :)

Szerintem nem egy jó dolog kiírni mikor nem vagytok otthon. :(

Re: Általános 2013 máj. 22 18:07 #12288

Köszi Balázs,
olyan jólesik látni így leírva a dátumot, és közszemlére tenni. :)

Re: Általános 2013 máj. 22 17:24 #12283

Naptáras beírási lehetőség itt az új oldalon (még) nincs. De ha szeretnétek, majd körbenézek, mik a lehetőségek.

A fórumon pedig itt van a beírásra lehetőség: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/phpbb3/viewtopic.php?f=8&t=19-viewtopic.php?f=8&t=19

Re: Általános 2013 máj. 22 16:23 #12280

Régen volt olyan lehetőség hogy beirtuk ki mikor van a szigeten.?

Tényleg, el is felejtettem,valahol van olyan topik is... oda is be kell írni majd. :)
Ezek szerint egész sokan ott leszünk idén is. :)

Re: Általános 2013 máj. 22 15:43 #12278

Ma kezdek igazából irodázni a csoportosan érkező vendégek felé.
Annyit tudok eddig, hogy idén ismét az egykor nagyon kedvelt öblünkhöz közeli Platanos lesz a főszervező.
Emlékeztek Liolios, Katina, Efi sogórnőm, Elina itt mindig velünk tartott, hogy Pános nemcsak veletek táncoljon. Imádtuk ezt a helyet a hangulata miatt. És közel lesz, így péntek esti táncikálás után szombaton mindig igen vígan fogadtam az új érkezőket.
Örülök az újbóli lehetőségnek. 10 perces út éjjel nem fárasztó, és a hangulat mindig csúcsponton volt.
És a vacsora is fenséges. Jó lesz a görög estünk. A strandpapucs, edzőcipő, és TÁNCOS CIPŐ kell. Bár emlékeztek én volt hogy azt mezítlábasra cseréltem.

Tényleg nagyon jó buli volt ott, a mai napig emlegetjük! Nagyon finom volt minden, és fergeteges tánc kerekedett!

Oldalmegjelenítési idő: 0.142 másodperc