Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 márc. 19 06:38 #11757

Néhány otthoni témára kapok én is hírleveleket, hogy tudjalak benneteket követni.
Most ez tűnt fel, mint közös híranyag.
richpoi.com/cikkek/hazai/hogyan-keszuljunk-a-digitalis-atallasra.html - richpoi.com/cikkek/hazai/hogyan- ... lasra.html
Itt olvasom, hogy otthon is elkezdték ezt a rendszert.
Erről én kb. egy éve írtam felétek.
Nálunk országosan most már beléptünk a 3. évbe, hogy kezdik kiépíteni ezt a hálózatot. Először az országhatárokat építették ki a digitális vételre. Samothrákin már minden Tv ezzel a lehetőséggel él.
Nálunk itt a szigeten, még nem sokan. Fent a faluban tudunk már nagyon sok csatornát ezzel venni, mert Xanti megye területén 2 éve kiépült, és kicsit az árnyékába esünk. A parton még nem igen használják a háztulajdonosok, mert még nem hivatalos a mi vételünk.
De várhatólag az év végére mi is sorra kerülünk.
A faluban, mint írom, hogy ott már próbálkozunk, az alábbi csatornákat nézzük:
www.watchfomny.com/greece-tv.php - www.watchfomny.com/greece-tv.php

Mi sem a nap minden órájában és nem mindig minden csatornát. Általában csak 24 tv digitális csatorna, 6 rádió és a normál vételben másik 10 adót tudunk követni. Nem mind görög adó. A felsorolt 24 csatornánk közt van török, bulgár, német, angol és francia adók is.
És nem tudom mi befolyásolja a jó vételt. Az a biztos, hogy mert még nem a mi területünkön kiépített digitális vételt használjuk még.
Amin morgok, hogy itt nem kell fizetnie senkinek a csatornák vételért. Elég egy kb.80 Eurós összegbe kerülő készüléket megvennünk és hozzákötjük a régi tipusú készülékhez. Vagy megveszünk egy új Tv készüléket, miben már beépített digitális vevő van.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 márc. 18 20:02 #11755

Ó, Sándor, József és Benedek...
Hát már ti is megcsaltok bennünket?
Gyorsan vigyétek el zsákotokban a hideget, és tessék kiteríteni újra a meleg napsugarakat!

Isten értessen minden ünneplőnket!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 márc. 18 17:08 #11754

A szülinaposunkat, a Sándorokat és a Józsefeket is Isten éltesse sokáig! :) (aztán jó sok meleget rakjanak abba a bizonyos zsákba, mert már nagyon ránk férne...:) )

Re: Általános 2013 márc. 18 12:43 #11753

Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Sheidi boldog szülinapot!
A fiuknak pedig boldog névnapot!
Feltéve ha lesz meleg! Ha nem lesz visszaszívom. :)

Re: Általános 2013 márc. 18 11:37 #11752

SHEIDI !

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

SÁNDORunk van? (nemigen emlékszem nicknévből ilyenre...)

JÓZSEFünk viszont több is van... jozsi , joska ... meg biztos többen is... :D

Meg akkor már BENEDEKet is vegyük ide

.....

És kérjük a zsák meleget ! :lol: :lol: :lol:

Re: Általános 2013 márc. 14 19:31 #11736

Olvasnivaló!

Joska beszámolójának utolsó része - Hazafelé Thasosról - Bulgária és Erdély - felkerült (végre) az Egyéb élménybeszámolók közé.

:nézze

Ó, én élvezettel olvasom írását újra és újra. Tegyétek ti is.

Re: Általános 2013 márc. 14 16:25 #11734

Olvasnivaló!

Joska beszámolójának utolsó része - Hazafelé Thasosról - Bulgária és Erdély - felkerült (végre) az Egyéb élménybeszámolók közé.

:nézze

Re: Általános 2013 márc. 14 08:16 #11732

Gergőnk nevében is köszönöm a jókívánságokat, de a mi kis kölkünk már a Gergely rövidített vagy inkább becézett alakú névváltozatát viseli. Vagyis csak Gergő, aminek a hivatalos névünnepe nov. 17.
Persze, azért jókívánságból sosem árt!!! Még egyszer köszönet érte!

Re: Általános 2013 márc. 13 21:29 #11730

Jéééé... de hát ma meg a Gergők ünnepelnek...
Hány Gergőnk van?
Balázs fia Gergő egy....
Honey fia Gergő kettő....
............................

Nemes Nagy Ágnes versével kívánok én is
Sok szeretettel sok boldog névnapot Gergőinknek.
Névnapodra mit vegyek?
Vegyek húzós egeret?
Vonatot és síneket?
Kék építő-köveket?

Nem, már tudom, mit vegyek:
néked tavaszt rendelek,
bodzafát és kék eget,
rajta csokros felleget.

Re: Általános 2013 márc. 13 15:36 #11724

Sziasztok!
Remélem Ági számítógépe meggyógyul, mert nekem hiányzik a beszámolói. blog az eseményekről, tanácsokkal stb.
üdv. Vicosz

Már megjavult!
Én beszéltem vele kicsivel több, mint 1 órát. :D

Re: Általános 2013 márc. 13 13:49 #11721

Sziasztok!
Remélem Ági számítógépe meggyógyul, mert nekem hiányzik a beszámolói. blog az eseményekről, tanácsokkal stb.
üdv. Vicosz

Re: Általános 2013 márc. 12 18:59 #11719

Köszönöm a névnapi köszöntőket . :)

Gergőknek sok boldogságot kívánok!

Re: Általános 2013 márc. 12 12:50 #11718

Jéééé... de hát ma meg a Gergők ünnepelnek...
Hány Gergőnk van?
Balázs fia Gergő egy....
Honey fia Gergő kettő....
............................

Re: Általános 2013 márc. 11 22:56 #11717

Utólagosan nagyon sok boldogságot kívánok
a sok sok Zoltánnak!

Ildikónak!
És köszönöm a köszöntéseket is.

Sok minden érdekességet láttam a Tv-ben, mit majd megosztok veletek. Jegyezgettem, mikor azt szerettem volna, hogy együtt mozizzunk. Holnap fogom kikeresni nektek az érdekes műsorokat.

Re: Általános 2013 márc. 11 22:43 #11715

Ma megszereztük a kiállítási nyereménycsomagot :D
Egy (lengyel zászló mintás) esernyő, egy komoly, testes képeskönyv egy szép városról (Bielsko-Biala) , meg egy nyakbaakasztós madzag, szintén odavalósi mintával. :D
Meg még elhoztunk még prospektust, mééég... olyat, ami éppen kell és a kiállításon sem volt... :D

Re: Általános 2013 márc. 10 21:44 #11714

Kedves Ildikók!
Én is előkerültem. Mielőtt lemaradnék, én is kívánok Nektek Boldog Névnapot!

Re: Általános 2013 márc. 10 19:44 #11712

Köszönöm a névünnepi felköszöntéseket!!!

Re: Általános 2013 márc. 10 17:02 #11711

Re: Általános 2013 márc. 10 16:40 #11710

Örömteli, Boldog Névnapot Kivánok :)
Ildikó, Ildi, Ildike, Ildácska, Ilda, Ildus, Ilcsi, Lidi, Ildó, Didó, az én keresztlányomat Ildikének becézzük, ma Őt is köszöntöttem.

Re: Általános 2013 márc. 10 11:40 #11709

Drága Ildikók, Isten éltessen Benneteket!

Re: Általános 2013 márc. 10 11:00 #11707

Nem tudok másik Ildikó napról...

ILDIKÓ virágszálak !

Nagyon boldog névnapot !

Re: Általános 2013 márc. 10 10:47 #11706

Gyerekek, ma meg Ildikó nap van, ha jól látom! :D

Nem tudom, ez az a nap, amikor a mi Ildikóink ünnepelnek! :wink:
De a jókívánság nem jöhet rosszkor, azt hiszem. :D

Tehát boldog névnapot minden Ildikónak!!
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGGn3vNdb20gYYZwqRKqmfD21uVQ3YvtiWVe0PUVXAoKzeMgwB9Q

Re: Általános 2013 márc. 09 19:54 #11704

Beállok a sorba...:)

Ági, sok boldogságot kivánok születésnapod alkalmából, ezekkel a gyönyörű tulipánokkal!

Re: Általános 2013 márc. 09 19:39 #11703

Ági! Nagyon boldog szülinapot kívánok, erőt a szezonra, egészséget egész évre!! :D :D

Re: Általános 2013 márc. 09 18:19 #11702

Óóóóóóó.... tényleg....

...

......................

Oldalmegjelenítési idő: 0.170 másodperc