Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 febr. 26 20:15 #11532

A topik sorrend jó lett, köszi! :örül:

Ezt a képet, beillesztheted, akár meg is szabhatod kicsit. :wink:
lh3.googleusercontent.com/-f9Il6Fdx_zo/TXo1CW3XGII/AAAAAAAACrk/k3uqzRXAoBw/s512/Zakinthos2009-1%2520899.jpg-https://lh3.googleusercontent.com/-f9Il ... 520899.jpg

Ha így nem jó, akkor emilben is el tudom küldeni.
Köszi! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 26 19:12 #11530

Próbálkoztam, de ennyire nem tudom lekicsinyíteni. :(
Aztán még egy kérdésem lenne... Akárhányszor átállítom, hogy a legutóbbi beírások, topikok legyenek elől, mindig visszaáll, és a következő belépéskor már fordítva van, megint. :(

Küld el nekem én majd beillesztem.
A topikok sorrendjét is beállítottam. Most sem jó?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 26 18:41 #11529

Tényleg, avatar kéne nekem. Ezt hogyan kéne? Valamikor néztem, de aztán annyiba maradt....

Kéne bizony. :)
Felhasználói vezérlőpult --> Profil --> Avatar szerkesztése
Itt tölthetsz fel képet. De előtte kicsinyítsd le. Max. 80x80 pixel és 10 kB lehet.

Próbálkoztam, de ennyire nem tudom lekicsinyíteni. :(
Aztán még egy kérdésem lenne... Akárhányszor átállítom, hogy a legutóbbi beírások, topikok legyenek elől, mindig visszaáll, és a következő belépéskor már fordítva van, megint. :(

Re: Általános 2013 febr. 26 15:19 #11521

Mondjuk, én itt nem tudom megnézni a saját videómat.Valami nem oké.

Én sem. :(

Majd megpróbálom másképp.

Re: Általános 2013 febr. 26 12:41 #11519

Én sem. :(

Re: Általános 2013 febr. 26 12:34 #11518

Re: Általános 2013 febr. 26 12:26 #11516

Re: Általános 2013 febr. 26 11:48 #11513

Kréta jó választás! Én is nagyon vágyódom ....... oda is, meg máshova is.Barátaink már voltak, sok szépet meséltek. Filmet is láttam már párat, úgyhogy már csak a pénz hiányzik az utazáshoz. :(
Még nem találtam ki, hogy hova tegyek fel képet, mert igazából a videók lettek jobbak, annyira rosszak voltak a fények abban a teremben, hogy ott csak profi géppel lehet jó képet csinálni.
Egyébként nagyon buli egy ilyen tanfolyam, direkt a téli időszakra van időzítve, mert akkor kint kevés a munka. Jövőre is lesz, akkora úgyis elfelejtünk mindent, lehet előről kezdeni. :D

Re: Általános 2013 febr. 25 20:58 #11506

........Néztem a belépőjegyeket az utazás kiállításra...nagyon drága! Szakmai napon 3200Ft (helyszínen, teljes áras) ill. 03.01-től 03.03-ig 1900 Ft/nap. ................

Ó, nem a szakmai jegy, ami kell...

Napijegy:
- helyszínen: 1900 Ft
- online elővételben: 1500 Ft - Jegyvásárláshoz KATTINTS IDE!

Megveheted online is (nem tudom, meddig)
Vagy ha van Autóklub-tagságotok, akkor a tulajdonosának 1400 (ha jól láttam)
A nyugdíjas meg 1400 ... (azt is sokallom, de hát évről évre emelkedik)

Ha nem jön ismerősöm, akkor én is pénteken a nap első felében szándékozom menni.

Re: Általános 2013 febr. 25 19:05 #11505

Kiflicnek.

Re: Általános 2013 febr. 25 17:06 #11500

Tényleg, avatar kéne nekem. Ezt hogyan kéne? Valamikor néztem, de aztán annyiba maradt....

Én is előkerültem Bükfürdőről. :)

Kéne bizony. :)
Felhasználói vezérlőpult --> Profil --> Avatar szerkesztése
Itt tölthetsz fel képet. De előtte kicsinyítsd le. Max. 80x80 pixel és 10 kB lehet.

tfildikónak utólag is Boldog születésnapot!
A csöppségnek és családjának pedig jó egészséget!

Re: Általános 2013 febr. 25 16:31 #11499

Igen, egyről beszélünk. :wink:
Gondoltam, itt sem árthat.... Személy szerint nem mélyedtem el benne, mert nem tervezek menni a kiállításra.
Egyelőre munka, és munka... Na, meg már látszik egy kis hosszúhétvége március közepén. :)
Már alig várom. :D

Re: Általános 2013 febr. 25 15:44 #11498

Köszi Melus. Néztem én is (Kónyu rakta fel azt hiszem a múltkorában) .Ez csak a szakmai napra érvényes, meg talán másnap délig, ha ugyanarról beszélünk.

Re: Általános 2013 febr. 25 15:08 #11497

Na, jól lemaradtam. :oops:
Először is Kiflicnek szívből gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot kívánok! :örül:

Tfildikónak boldog szülinapot kívánok, kissé megkésve... :wink:

A szomszédvárban ezt találtam, ingyenes belépő az utazás kiállítás szakmai napjára. Hátha valakit érdekel.
eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=S1&prid=UTZ13&mode1=K&c=0&pid=00235631&lngid=hu

Ezt most ellenőriztem, működnie kell. :wink:

Re: Általános 2013 febr. 25 14:52 #11496

Mi pénteken megyünk nyitásra akkor még elég bő kezűen bánnak a prosikkal ,térképekkel.Szlovákia a diszvendég, Görögországot nagyon kevés utazási iroda képviseli.

Re: Általános 2013 febr. 25 13:34 #11495

Kati, igen, kérünk képeket.

Pamag. Néztem a belépőjegyeket az utazás kiállításra...nagyon drága! Szakmai napon 3200Ft (helyszínen, teljes áras) ill. 03.01-től 03.03-ig 1900 Ft/nap. A szakmai napon nem megyünk (nem csak az ár miatt), de szombaton talán igen. Gondolom, akkor vannak a legtöbben.

Re: Általános 2013 febr. 25 13:27 #11494

Jó sokminden történt itt.
Utólag kívánok én is jó egészséget az újszülöttnek és mamájának.
Valamint Tfildikónak is minden jót.Az összes szüli és névnaposnak is, akiket elmulasztottam köszönteni,.
Hétvégén volt a táncvizsgánk és ezzel voltam elfoglalva. Nem tudom, tegyek róla képeket?

Re: Általános 2013 febr. 25 12:49 #11493

Hétvégén utazás kiállítás. Azt beszéltük itthon, hogy el kellene egyszer már végre menni. Szerintetek melyik napon érdemes kilátogatni?

a) minél korábban, hogy még ne fogyjanak el a prosik (bár olyan is van, hogy dugdossák az elején, még pénteken...)
b) a műsorokat, nyereményjátékokat inkább a végére szervezik

www.utazas.hungexpo.hu/nyito

Itt meg lehet nézni a részleteket.

Hanem a kiállítói listában sehogysem tudom felfedezni a görög nemzeti turisztikai képviseletet. Pedig régebben egy egész kockányi tömböt elfoglaltak. Az is igaz, hogy tavaly már csupaszon árválkodott az a nagy terület, mert alig-alig hoztak prospektust. Úgy tűnik, a válság miatt nem költöttek a népszerűsítésre, holott épp fordítva kellene :wink:

Utazási irodák persze vannak rengetegen.

(Én megyek, ha cigánygyerekek potyognak is az égből, mert a lengyelek azt írják, hogy kiszimatolták az útitervemet, és idéntől az általam kinézett részről is lesz már szóróanyag :lol: )

Re: Általános 2013 febr. 25 11:47 #11492

Hétvégén utazás kiállítás. Azt beszéltük itthon, hogy el kellene egyszer már végre menni. Szerintetek melyik napon érdemes kilátogatni?

Re: Általános 2013 febr. 25 11:02 #11491

Pamag,Honey.Ági!

Re: Általános 2013 febr. 25 06:59 #11490

Ildi,
Sok boldogságot kívánok.
Életed tettekkel, ne évekkel mérd,
gondolatod legyen több, mint lélegzeted.
Érzésekben gazdagodj, s ne számjegyekben.
Szívdobbanásod jelezze a múló időt.
Többet az él, kiben több a gondolat,
Az érzés nemes, és jó a cselekedet.

Re: Általános 2013 febr. 24 21:34 #11488

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
A találkozóra szivesen mennénk,föleg hogy ilyen közel lesz hozzánk :D Peti egyenlöre nagyon jó baba,de persze nálunk most rajta mulik majd minden.

Gyertek!
Legfeljebb kicsit rövidebb ideig lesztek ott, ha úgy adódik.
De szerintem lehet babasarkot is kialakítani :D
Ja de írd már be oda is :D illetve átviszem :D

Re: Általános 2013 febr. 24 20:50 #11487

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
A találkozóra szivesen mennénk,föleg hogy ilyen közel lesz hozzánk :D Peti egyenlöre nagyon jó baba,de persze nálunk most rajta mulik majd minden.

Re: Általános 2013 febr. 23 18:59 #11484

A babához boldogságot és egészséget kívánok én is !!!!!!!!!!!! :D

Re: Általános 2013 febr. 23 17:16 #11483

Gratula az Anyukának és sok örömet a kisbabához!!!!

Ildiknek BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc