Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 febr. 23 12:22 #11482

Sziasztok!
Február 7.-én császármetszéssel megszületett a kisfiam Peti :D , 1750 g-al és 37 centivel.Súlyos szövödményem lett,3 napot voltam az intenziven,de már jól vagyok.A kicsi szerencsére teljesen egészséges,csak picike.Tegnap jöttünk haza a klinikáról.

Jaj de jó !
Gratulálok !
A lényeg, hogy jól vagy és jól vagytok !!!!!!!!!!!!!!!!!

Szaporodnak Thassos babái :lol:

Szerintem májusra a talira már el tudtok jönni babástul :D

Sok boldogságot és jó egészséget! :D
:bababukfenc:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 23 12:12 #11481

Születésnapos is van :D

TFILDIKÓ !

BOLDOG SZÜLINAPOT !

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 23 10:54 #11480

Sziasztok!
Február 7.-én császármetszéssel megszületett a kisfiam Peti :D , 1750 g-al és 37 centivel.Súlyos szövödményem lett,3 napot voltam az intenziven,de már jól vagyok.A kicsi szerencsére teljesen egészséges,csak picike.Tegnap jöttünk haza a klinikáról.

Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok az új csemeténkhez!
A világ legcsodálatosabb napjait élitek most. Tessék szoptatni. És élvezd ezt az állapotot. Nincs párja ennek az érzésnek. Hadd erősödjön a kis kalózunk!

Re: Általános 2013 febr. 23 10:29 #11479

Csodálatos örömhír. :) Szívből gratulálok, és nagyon sok örömet kívánok a kis fiadhoz Petikéhez.

Re: Általános 2013 febr. 23 08:40 #11478

Sziasztok!

Re: Általános 2013 febr. 22 15:30 #11475

Segítséget kérek!
Újra lett ismét telepítve a gépünk és az a jó kis képfeltöltős (kostelnos...) link az enyészeté lett. Tegye már fel a linket valaki, akinek megvan még>>>mondjuk pamag :D (szerintem neked megvan)

:wink2: :pápá:
informe.com/go/?domain=directupload.net&url=http://directupload.net&keyword=

Most vettem észre, hogy az alapból németül bejövő oldalt át lehet állítani angolra is :roll:
:számítógépes:

Re: Általános 2013 febr. 22 13:00 #11474

Segítséget kérek!
Újra lett ismét telepítve a gépünk és az a jó kis képfeltöltős (kostelnos...) link az enyészeté lett. Tegye már fel a linket valaki, akinek megvan még>>>mondjuk pamag :D (szerintem neked megvan)

Re: Általános 2013 febr. 21 20:18 #11471

Köszönöm Kati!

Re: Általános 2013 febr. 21 17:52 #11470

Kedves Lovas Zsuzsa!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2013 febr. 20 21:52 #11468

Köszönöm a köszöntést! :)

Re: Általános 2013 febr. 20 19:30 #11467

Hogy nőnek a gyermekek?
Tegnap még kisfiúként játszottunk velük.
Tudtuk minek örülnének. Egy kis autó, egy fa kard.
Gergőm, bevallom bajban lennék, most ha itt állnál előttem.
Eszembe jut Marci mikor akkor volt, mint te most. És mosolygok.
Nekem, nekünk a családnak még kisfiú volt e napon.
Később hallottam, 2 évvel idősebbnek mutatta be magát.
Nevetve kérdeztük, hány éves is vagy?
Először önérzetében sértve, majd nevetve avatott titkába.
Ölembe vontam. Ne siess, ráérsz még férfi lenni.
Rég láttalak, de érzem anyudék is hasonlóan vannak veled.

Mit is kívánhatnék,

Születésnapodra
ez a nap más, mint a többi,
Mert ez a Te Születésnapod!
Köszöntelek és kívánom,
Legyen ma szép napod!

Eltelt ismét egy év
És Te újra ünnepelsz.
Legyen neked ma minden szép
Pillanat, hosszú-hosszú perc.

Mikor először felsírtál,
Aggódva figyeltek.
Mikor először nevettél,
Már érezted szeretnek.

Felnőttél, elteltek
Hosszú szép évek,
Szívedbe zártál
Sok szép emléket.

Ünnepelj és légy ma boldog,
Hisz ez a Te napod.
Kívánom, hogy legyen még,
Sok Boldog Születésnapod!

Re: Általános 2013 febr. 20 11:20 #11461

Nahát... :D
Hogy egyeseknél milyen sűrű a február... :D
Balázs, Zsuzsa, most meg Gergő születésnapja!

Isten éltessen, Gergő !

Re: Általános 2013 febr. 20 10:26 #11460

Nagyon köszönöm mindenkinek a születésnapi köszöntést, utólag és is kívánok minden szülinaposnak, névnaposnak sok boldogságot, jó egészséget, sok-sok utazást.

Re: Általános 2013 febr. 20 09:16 #11459

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves köszöntést! :)

Re: Általános 2013 febr. 19 20:18 #11457

Csak most értem ide! Nekem van Zsuzsám! :)

Isten éltesse a többieket is!

De nem a névnap miatt vagyok elhavazva! :( :( :( :(

Re: Általános 2013 febr. 19 19:29 #11456

Ilyen szépet, mint Ági, én nem tudok, de nagyon boldog névnapot kívánok minden Zsuzsának! :D

Re: Általános 2013 febr. 19 19:26 #11455

Sok Zsuzsim van...
De akik azonnal e napon eszembe jutnak, Bazsi bájos kedvese, és Lovas Zsuzsi...
Kívánok Nektek,az ablakodba fényeket,a fénybe szép csendeket
A csendhez tiszta vágyakat,s a vágyhoz mindig társakat,mindig jó társakat
Mindig új hitet,múló bánatok után,ugye nem felejted el
S,ha mi is kérhetünk,ugye lesz nekünk,a szívedben hely.

Re: Általános 2013 febr. 19 19:19 #11454

Köszönöm a köszöntést!

Re: Általános 2013 febr. 19 17:23 #11453

Sok boldogságot a Zsuzsáknak! :pohárköszöntő:

Re: Általános 2013 febr. 19 08:08 #11452

Zsuzsáknak szeretettel!

Re: Általános 2013 febr. 19 07:52 #11451

Nagyon sok boldog névnapot a Zsuzsáknak!

Re: Általános 2013 febr. 19 00:11 #11450

Holnap délelőtt nem érek majd rá idejönni, így most írom be:

A Zsuzsannáinkat Isten éltesse nagyon-nagyon sokáig!

És van egy születésnapos is, Twindy.
Bár csak tavaly nyáron járt itt, azért őt is Isten éltesse!

Re: Általános 2013 febr. 17 20:30 #11448

Katám, nagyon okos és szép tervetek van.
És tegyétek!!!!
Az Ypszárión is, és a Vathi öbölben is lehet táborozni.
Tűzgyújtás nélkül.
Ill. tűzgyújtást a menedékház arra kijelölt helyén tehettek. És ott kedvetekre flekkenezhettek hát.
Tegyétek. Ezt oly jól kitaláltad.
Semmitől nem kell tartanotok. Max, hogy szívetek, lelketek itt marad örökre...

Az Aranypart északi csücskéből északi partirányban a kikötőtől 4km-re a parti úton juttok a Vathi öbölbe.

Olívafát 5 Euró körül vehettek a kikötőből merőlegesen felvezető úton levő kertész boltban.
Az üzlet kívülről egy kicsiny vitrin. Belül van egy belső nagy udvar, hol mindenféle növény kapható. A központi buszmegállótól van 500 méterre északra fel, a busz központ oldalában.

Szedhettek zsálya bogyós magot is.
A bodorrózsát tövestől egy kis saját földdel.
Mini gránátalma fát is árulnak. az olívafából is és a gránátalmából is a z üzletbelit kel kérned, olyat, mi cserépben, lakásban tudsz nevelni. Ezek speciális növények. Egy méternél nem nőnek magasabbra. és tényleg szép örökzöld díszei lehetnek a lakásnak.

Örülök a babérfádnak is. Sokan vittek haza tőlem ilyen ajándékot, de csak te jeleztél vissza, hogy meg is maradt.

Nagyon tetszik az ötletetek!!!! Ajánlatként mások felé tettem ide fel.
Ági

> Szia Ági!
Sikerült a nyaralást lefoglalnunk, Aug 23 - Szept 8-ig. Már alig várjuk. Ennyi időt még soha nem is voltunk nyaralni sehol. A tavalyi egy hét kevésnek tűnt.
> A márvány strandot nem láttuk, de az idén mindenképp megnézzük. Sőt, arra gondoltunk, hogy viszünk egy kis sátrat és egy éjszakát lent töltünk a Vathi strand közelében, illetve egy másik éjszakát fent az Ypsarion, persze csak ha lehet. Erről szeretném kikérni a véleményed is (biztonságos-e, vannak-e kígyók amiktől tartani kell stb). Ahogy néztem a térképet, a márvány strandokra el lehet jutni gyalog is (bár a távot pontosan nem tudom), úgy hogy Chrissi Ammoudia irányába megyünk majd jobbra a hegy oldalán. Tehát nem fentről közelítenénk meg Makriammos felől. Erről mi a véleményed? :-)
> És még egy dolog. Szeretnék venni pár növényt, ha van esetleg üzlet a szigeten, vagy valaki aki szaporít eladásra. Piros gránátalmára és a bodorrózsára gondoltam, esetleg még olajfára :-). Imádom a mediterrán növényeket és van helyem is ahol teleltessem őket. Babérom is nagyon szépen fejlődik. Az oregánóból, amit hazahoztunk pedig magot szedtem, azt elvetem majd, remélem jó lesz az is :-) Ezek is mind emlékek
.

Re: Általános 2013 febr. 14 21:44 #11435

Amúgy van ma is születésnapos, de Kölyök már nagyon régen nem nézett ránk...

Re: Általános 2013 febr. 14 20:21 #11433

Köszönöm szépen!

Egy kicsit el vagyok tűnve, mert sok a meló.
Rossz voltam és ezt kaptam szülinapomra :( :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.438 másodperc