Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jún. 16 09:06 #12480

Kostas utolsó képei. Á, átmegyek az időjárásra...
Hanem itt is fontos dolgokat mondanék.
A Barbara szállásunk fő utca felé nyíló parkoló bejáratával szemben nyílik egy nagyon nagy Market. Várhatólag hétfőn nyít. CAREFURE Árak, biztos, hogy lesznek kedvezményes termékek. Teli lett Skála Potámia felső centrum része mindenféle közepes élelmiszer marketel. Ez a nagy mind agyoncsapja majd a kicsiket, ha jó árral jelenik meg.
És szintén a Barbarához vezető főúton, a centrum felé, közel az Alexander grilles központi kis kereszteződésben magánorvosi központ kerül szintlén a napokba átadásra. Oda feltétlen kell majd biztosítási kártya. Patologus szakrendelés lesz, ahogy most tudom. Ami hiányzik még a nyári életben, a helyi patika. Ha ezek mind teljesülnek, teljes komfortú kisvárossá alakulunk.

Kedves Ági!

Nagyon szépen köszönjük ezeket a friss és szuper információkat! :D
Annyit szeretnék kérdezni, hogy biztosítási kártya alatt a nemzetközi TB kártyára gondolsz, vagy az itthon kötött utasbiztosításra?
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Bocsánat, hogy ilyen kis értetlenke vagyok. :lol:

Neked és családodnak is nagyon kellemes vasárnapot kívánok!

Üdv:
Klára

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 16 06:49 #12477

Kostas utolsó képei. Á, átmegyek az időjárásra...
Hanem itt is fontos dolgokat mondanék.
A Barbara szállásunk fő utca felé nyíló parkoló bejáratával szemben nyílik egy nagyon nagy Market. Várhatólag hétfőn nyít. CAREFURE Árak, biztos, hogy lesznek kedvezményes termékek. Teli lett Skála Potámia felső centrum része mindenféle közepes élelmiszer marketel. Ez a nagy mind agyoncsapja majd a kicsiket, ha jó árral jelenik meg.
És szintén a Barbarához vezető főúton, a centrum felé, közel az Alexander grilles központi kis kereszteződésben magánorvosi központ kerül szintlén a napokba átadásra. Oda feltétlen kell majd biztosítási kártya. Patologus szakrendelés lesz, ahogy most tudom. Ami hiányzik még a nyári életben, a helyi patika. Ha ezek mind teljesülnek, teljes komfortú kisvárossá alakulunk.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 15 18:34 #12476

Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem :)! A Golden Beach Panagiai felén van pékség és market valamerre,mert néztem a térképet de azon nincs jelölve?
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Üdv: zelfi

Arra én nem vagyok ismerős, azért nincs bejelölve. :(
Market 10000%, hogy van, de szerintem pék is...
Remélem jön valaki, aki megmondja a tutit.

ZEFLI!
Nektek első legközelebbi pék...
Azonos a távolság. Vagy a Skála Potámia bank automata melletti, vagy PANAGIA főterén levő.
Mindkettő kedvencem. Nem tudok különbséget tenni, kiváló választék, azonos ár, azonos távolság tőletek...Hozzátok péktermék ill. market a Joannis hotel alatti kempingel szembeni nagy market. A Joannis hotel főbejáratán lesétálva északi oldali szomszéd.

Köszönöm szépen Ági!

Re: Általános 2013 jún. 15 17:09 #12475

Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem :)! A Golden Beach Panagiai felén van pékség és market valamerre,mert néztem a térképet de azon nincs jelölve?

ZEFLI!
Nektek első legközelebbi pék...
Azonos a távolság. Vagy a Skála Potámia bank automata melletti, vagy PANAGIA főterén levő.
Mindkettő kedvencem. Nem tudok különbséget tenni, kiváló választék, azonos ár, azonos távolság tőletek...Hozzátok péktermék ill. market a Joannis hotel alatti kempingel szembeni nagy market. A Joannis hotel főbejáratán lesétálva északi oldali szomszéd.

Re: Általános 2013 jún. 14 19:20 #12474

Sziasztok
Üdvözlünk mindenkit Thassosról, sikerült autót bérelni,a Speedy nél már sok mindent megnéztünk, az idő jó igaz ma kicsit borongósabb. Köszönöm mindenkinek a segítséget! :thassos-mad :thassos-mad

Szia Krapulax!

Esetleg azt megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült autót bérelni? Ha nem jön közbe semmi, akkor jövő héten szombaton indulunk mi is. :)
A benzin ára most hogy áll Thassoson? Az időjárás jobbra fordult már?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Szuper meleg időt kívánok Nektek a nyaralás hátralévő részében és nagyon kellemes időtöltést! :D

Üdv.
Klára

Üdv
Csatlakozom larikhoz! Jövő héten szombaton indulunk mi is! Jó nyaralast és jó időt kívánok én is nektek!

Re: Általános 2013 jún. 14 12:13 #12473

Sziasztok
Üdvözlünk mindenkit Thassosról, sikerült autót bérelni,a Speedy nél már sok mindent megnéztünk, az idő jó igaz ma kicsit borongósabb. Köszönöm mindenkinek a segítséget! :thassos-mad :thassos-mad

Szia Krapulax!

Esetleg azt megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült autót bérelni? Ha nem jön közbe semmi, akkor jövő héten szombaton indulunk mi is. :)
A benzin ára most hogy áll Thassoson? Az időjárás jobbra fordult már?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Szuper meleg időt kívánok Nektek a nyaralás hátralévő részében és nagyon kellemes időtöltést! :D

Üdv:
Klára

Re: Általános 2013 jún. 14 11:24 #12472

Személyes bejelentés következik:
Tegnap leállamvizsgáztam!!! Vagyis: szociálgerontológus lettem! (egyszerűbben és magyarul: idősekkel foglalkozó szociális szakember) :örül:

:taps: :taps: :taps:

Tudtam én, hogy megcsinálod :D
Nyaralásra fel ! :D :matróz:

Re: Általános 2013 jún. 14 09:01 #12471

Tegnap leállamvizsgáztam!!! Vagyis: szociálgerontológus lettem! (egyszerűbben és magyarul: idősekkel foglalkozó szociális szakember) :örül:

GRATULÁLOK!!!!! :örül: :örül: :örül:
Mondtuk mi, hogy nem kell izgulni! Biztosak voltunk a sikerben!

Most akkor jöhet 1000-el a nyaralás tervezése!!!! :)

Re: Általános 2013 jún. 14 08:27 #12470

Re: Általános 2013 jún. 13 15:31 #12463

Mikor, és hova mentek?

22-én indulunk 2 hétre Antheon Villas-ba leszünk.
Üdv :zelfi

Re: Általános 2013 jún. 13 15:08 #12461

Mikor, és hova mentek?

Re: Általános 2013 jún. 13 13:57 #12458

szia!
Igen több üzlet is van, de a parti sétányon levők egy kicsit drágábbak mint az egy utcával feljebbiek. Árulnak gyümölcsöt, halat, kenyeret autóból is. Nagyobb áruház, a sárga Makryammos fele van.

Köszönöm az infot!!! :D

Re: Általános 2013 jún. 13 13:40 #12457

szia!
Igen több üzlet is van, de a parti sétányon levők egy kicsit drágábbak mint az egy utcával feljebbiek. Árulnak gyümölcsöt, halat, kenyeret autóból is. Nagyobb áruház, a sárga Makryammos fele van.

Re: Általános 2013 jún. 13 12:53 #12454

Sziasztok!!!

Re: Általános 2013 jún. 13 11:15 #12453

Sziasztok!!!

Re: Általános 2013 jún. 12 08:13 #12444

Sziasztok
Üdvözlünk mindenkit Thassosról, sikerült autót bérelni,a Speedy nél már sok mindent megnéztünk, az idő jó igaz ma kicsit borongósabb. Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Jó nyaralást, sok élményt kívánok én is!
Ha van felhő, főleg ha szépek, akkor az csak a fotóknak tesz jót. :)

Re: Általános 2013 jún. 11 20:03 #12443

Sziasztok

Jóóóóóóóóóóó nyaralást :!: :!: :!: :D
Aztán majd mesélj, ha hazaértetek ! :dumcsi

Re: Általános 2013 jún. 11 19:59 #12442

Sziasztok

Re: Általános 2013 jún. 11 17:18 #12441

Köszönöm szépen mindenkinek,aki gondolt rám!
Ezért csináltam nektek egy kis meglepetést. :)

Re: Általános 2013 jún. 10 19:41 #12440

Sziasztok! Szeretem ezt az oldalt, mert itt csupa-csupa jó híreket hallok, mármint Göröghonról, Thassosról. Már nagyon várom, hogy személyesen is megismerjem ezt a szigetet. Kérlek, Zelfi ha lehet küld a híreket, szerintem sokan örülnek majd neki. Ha minden igaz, én is tudok majd tudósítani, mert lesz wifi az apartmanban. Üdv mindekinek Lala

Re: Általános 2013 jún. 09 18:53 #12438

Én épp utazok vissza dolgozoba és képzeljétek egy teljesen modern,felujitott vonat jött,még wifi is van- be is nézten ide gyorsan.:-) Legalabb azért a hülye potjegyért adnak is valamit...bar igaz hogy kb. 20 percet késett a vonat,de hat nem klappolhat minden.:-)

Re: Általános 2013 jún. 09 14:24 #12437

Tegnap Budapesten jártam, láttam a magas Dunát, láttam a sok bámészkodót. Azt nem értem mit lehet nézni rajta, de bizonyára Ők tudják. Nekem, a Lánchídon áthaladva sokkal nagyobb élmény volt a Budai vár látványa, a kép ahogyan közeledtünk az alagút fele. A hősök tere, a múzeumok, Andrási út mind- mind gyönyörködtetett. Újdonság a mobil óriáskerék, a környezete viszont randa. Valóban kevés olyan szép város van, mint Budapest. Végül elárulom azért jártam a fővárosban, mert az ötös lottón számhúzó jelölt voltam.
Sajnos, a főnyeremény nem az enyém lett, de a zivatart megúsztam :Esernyő:

Hogy hű legyek e- helyhez megjegyzem, szívesen úszkálnék szeptemberben is egy 25 fokos tengerbe, mert szerintem akkor a legmelegebb :D

Re: Általános 2013 jún. 09 08:36 #12435

Üdv mindenkinek. Ha már az idő szóba került. Tudja valaki milyen az idő, most a szigeten? Üdv Lala

Ági mostanában folyamatosan közvetít itt: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=40#p12628-viewtopic.php?f=2&t=40#p12628

Re: Általános 2013 jún. 09 08:00 #12434

lala12!!!
Mi pont elöttetek leszünk két hetet,majd tájékoztatlak a pontos tengervíz hőmérsékletről ha gondolod?! :)
Tavajelött mikor voltunk ugyan ilyen időt mutatott az accuweather és végig 34-36 fok volt tenger pedig 25 fok alá nem ment sőt volt hogy 28 fokos volt.
Üdv. Zelfi

Re: Általános 2013 jún. 09 06:30 #12433

Jajjjjjjj.... hát én ma csak most néztem a naptárra...
és aszondja, hogy Róbert nap van...

CSERROBI !

ISTEN ÉLTESSEN !

:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

Még ugyan ennyi sört rendel kérem Robinak!
Sok boldog névnapot Kívánok!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.167 másodperc