Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 jún. 19 23:16 #671

BAZSI MÉG EZT IS KITALÁLJA NEKÜNK!!!
NEM IS ROSSZ GODOLTAT!

Szagos, illatos fórumot nem tudok, viszont mást már kitaláltam a honlapra.
De nem merek vele előállni, mert Ági lelő! :D

Ági tőletek (a házatoktól) látható a tenger?

Balázs!

Most főztem egy kis pacalpörit marhalábszárral vörösborosan. Feltölteném a fórumra az illatanyagot, hogy Ági is érezzen egy kis hazai esszenciát :nyálcsorgató:

Egyébként mit találtál ki a fórumra? Nyugodtan leírhatod, majd dekódoljuk :szobrász:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 jún. 19 23:12 #670

Hahó!

Ismét gép előtt :kiaz:
Jajj, először is mióta nem jártam itt, megdöbbenve olvastam a lopós magyarokról :!:
Igazándiból nem ért váratlanul(sajnos), csak mint magyar szégyenlem magam helyettük is. Hát hogy lehet egy vendégszerető néppel ilyet csinálni. Ők abszolút semmi rosszat nem feltételeznek rólunk, mi meg(márminthogy azok a .... :lol ) így belerondítanak a becsületbe :!:
Azért remélem, nem ez alapján ítélnek meg minket a görögök, mert mi mindig jó szívvel indulunk hozzájuk, és mi is ugyanúgy szeretjük őket, mint amilyen szeretettel fogadnak.

Pamag! Utólagosan én is szeretnék gratulálni a poéta vénádhoz, valami ilyet érzek én, csak persze nem tudom ilyen szépen leírni.

Úgy látszik, sikerült kiszúrnunk azt a helyet (Pachis), ahova az ég világon senki nem megy :lol:
Nem baj, majd kaptok jó kis beszámolót, ha hazajöttünk, és kedvet csinálunk a helyhez :taps:

Ági nagyon szépeket írt a szállásunkról, és most már még jobban viszket a fenekem :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: JEEP SAFARI 2008 jún. 19 22:26 #669

Szia Ági!

Mi 1.5 hét múlva indulunk Scala Potamias-ba. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a motorbérlésre is vonatkozik, mert azt gondoltuk hogy majd robogóval járjuk be a szigetet (Márványpart, tengerszem, stb), de gondolom sok helyre csak földesúton lehet eljutni...Mi a véleményed erről?

Egyébként mennyi lehet idén a motorbérlés a szigeten? Csak pár napra szeretnénk egy 49 köböset...

Válaszodat előre is köszönöm :-)

Nagyon nagy baj lehet abban, hogy ha valakinek ott megsérül az autója, vagy porossan viszi vissza!!!!! Csak aszfaltutra használható a béreltjármű. Már a porosság esetén is ráhúzhatják a bérlőre, hogy nem rendeltetésszerűen használta.
Bazsi, felbiztatod ezzel a vendégeket, hogy vágjanak neki. Nem szabad. Egyetlen bérautóban sem fogok ezután segíteni, mert nem veszem magamra az okozott kárral járó gondokat. Senki életétb nem akarom tönkre tenni. NEM BÍRJA KI A BÉRAUTÓ MÉG A TÓ FELŐL SEM. ÉS MINDEN JEEPPESNEK JOGA VAN FELJELENTENI A SZEMÉLYAUTÓVAL KÖZLEKEDŐKET A BÉRLŐNÉL. LEGYEN AZ BÁRKI. ÉS ÉN IS MEGTESZEM! AZ ÉLETÜKET IS KOCKÁZTATJÁK. SEGÍTSÉGET SEM TUDNAK HÍVNI., MERT SOK HELYEN NINCS TÉRERŐ.
E HÉTEN OLYAN VENDÉGEKET VITTEM, AKIK TEHERAUTÓT IS VEZETNEK RENDSZERESEN. ÁTAKARTAM ADNI KÖNNYEBB TEREPEN AZ AUTÓT A SAJÁT FELELŐSÉGEMRE, HOGY EGY KICSIT PIHENJEK. NEM VÁLLALTA!
KEDVEZMÉNYT KISÍRTAM AZ IRODÁTÓL. EZ EGYENLŐRE PRÓBA LESZ. 25 EURÓ BENZINT ZABÁLT BE AZ AUTÓ A MEGTETT ÚTVONALON. DRÁGA AZ AUTÓBÉRLÉS IS. KISZÁMOLTUK, HOGY MINIMÁLIS NYERESÉGGEL MENNYIBE KERÜL, HA VEZETEM A CSOPORTOT. AKI AZON AZ UTVONALON NEM A CSOPORTTAL MEGY, NEM TUDOK SEM A RENDŐRSÉGRE MENNI JEGYZŐKÖNYVET ÍRNI. MINDENKI JÓL GONDOLJA ÁT HA FELINDUL A HEGYEKBE. VALÓBAN PÁRATLAN ÉLMÉNY, DE CSAK FELELŐSÉGTUDÓ EMBER INDULJON NEKI.

:) :) :)

2008 jún. 19 11:10 #668

NEM IS ROSSZ GODOLTAT!

Szagos, illatos fórumot nem tudok, viszont mást már kitaláltam a honlapra.
De nem merek vele előállni, mert Ági lelő! :D

Ági tőletek (a házatoktól) látható a tenger?

2008 jún. 19 11:09 #667

A SAKI MOTOR KÖLCSÖNZŐNÉL, MEG MÉG EGY HELYEN.

EGY NAP:5 EURÓ/NAP
EGY HÉT:25 EURÓ /NAP
BOCS. KÖSZÖNÖM, HOGY FIGYELTÉL.
JÓ FENÉKIZOM ERŐSÍTÉST!
ÉN EZT MÁR FELADTAM. PEDIG NAGY ÉLMÉNY. MOST IS VAN EGY CSALÁD, AKIK HOZTAK BICAJT OTTHONRÓL. HOLNAP KEZDIK A BEMELEGÍTÉST A SZIGET KÖRBEKARIKÁZÁSÁHOZ!

Ez /hét nem?

2008 jún. 19 09:22 #666

Kedves Ági!

Köszönöm a segítséget.
Nemsoká megyünk!!!!!:)))))))

JÓ FENÉKIZOM ERŐSÍTÉST!
ÉN EZT MÁR FELADTAM. PEDIG NAGY ÉLMÉNY. MOST IS VAN EGY CSALÁD, AKIK HOZTAK BICAJT OTTHONRÓL. HOLNAP KEZDIK A BEMELEGÍTÉST A SZIGET KÖRBEKARIKÁZÁSÁHOZ!

Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni.
Hány helyen lehet Skala Potamiában biciklit bérelni? Mennyibe kerül egy napra egy kerékpár?
Kérlek, ha valaki tudja a fentiekre a válaszokat írja meg. Fontos lenne.....

Nagyon köszönöm!

2008 jún. 19 09:18 #665

ÚTLEVELET NEM VESZNEK EL.
ITTASVEZETÉSÉRT 300 EURÓ+ 780 EURÓ BÍRSÁG, 3 HÓNAPRA JOGOSÍTVÁNY ELVONÁS VOLT AZ ELSŐ ÉS REMÉLHETŐLEG AZ UTOLSÓ BÜNTETÉS, AMIT ITT THASSZOSON MAGYAR VENDÉGRE KIRÓTTAK. HA EGY HÓNAPON BELÜL A BÜNTETÉST BEFIZETIK, AKKOR A 780 A FELÉRE CSÖKKEN.

BÖRTÖNBÜNTETÉST ÉS BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁST IS KIRÓHATNAK. ILYENKOR CSAK A MAGYAR ATHÉNI NAGYKÖVETSÉG TUD SEGÍTENI, DE ŐK IS INKÁBB INFORMÁCIÓ ADÁSBAN TUDNAK RÉSZTVENNI A HOZZÁTARTOZÓK FELÉ.
EU.ORSZÁG RÉVÉN ITT SINCSENEK HATÁROK.
JOBB NEM PRÓBÁLKOZNI SEM A LOPÁSSAL SEM A GARÁZDASÁGGAL.
A HELYIEK RÖGTÖNITÉLŐ BIZOTTSÁGÁTÓL IS ÉRDEMES TARTANI A BÜNT ELKÖVETŐKNEK.
LEHET, HOGY EGY KÖZÖSSÉGBEN NAGY A SZÉTHÚZÁS, DE ILYEN ESETEKBEN NAGYON ÖSSZETARTANAK A GÖRÖGÖK.

Jézusom micsoda emberek.......elvenni az útlevelét, mint annak aki ittasan vezet a forgalmiját kelike

2008 jún. 19 09:09 #664

JÓ FENÉKIZOM ERŐSÍTÉST!

Sziasztok
Hány helyen lehet Skala Potamiában biciklit bérelni? Mennyibe kerül egy napra egy kerékpár?

Nagyon köszönöm!

2008 jún. 19 08:47 #663

NEM IS ROSSZ GODOLTAT!

HANEM KELIKE, TUDOD-E MIT TUDTAM MEG TEGNAPELŐTT A JEEP SAFARIN AZ EGYIK VENDÉGTŐL?
EMLÉKSZEL ARRA A HELYRE, AHOL PIKNIKEZTÜNK?
A KÜLÖNLEGES BIBLIAI TÁJ, A KÜLÖNLEGES CSERJEFÁKKAL.
A KECSKE RÁGÁS ÁLTAL FORMÁZODTAK OLY KÖLÖNLEGES MÓDRA.
VAN FOTÓD ONNAN?
EZ LEGALÁBB OLY HIHETETLEN MINT, A KŐPIRAMIS.
HISZITEK HOGY KECSKERÁGTA TÁJ VOLT?

VÁROM A JEEP RAKOMÁNYOS FOTÓDAT, MEG E FÁKRÓL IS, MERT NEM VOLT GÉP VELEM.

egri nők meg sehol.Hát ilyenek a pasik.A múlt héten még szomorú voltam , most meg jót szórakoztam Balázson.Hát tényleg nem étvágygerjesztő a fotó, de ha éreznénk az illatát?Tényleg mikor lesz már illatos a fórum?Néha beleszagolnék a tengerbe!
kelike

2008 jún. 18 10:40 #659

Szia!
Pontosan erre gondoltam, nagyon szépen köszönöm!
Na, mostmár minden egyben van és én megnyugodtam! Jöhet az út. :lol:

2008 jún. 18 09:16 #658

Sziasztok!
Balázsh köszönöm szépen a segítséget a másik fórumon is!
Tehát akkor a Görögök nem piszkálnak, ha esetleg mégsem megyünk szállodába azon az egy éjszakán?
Bocs, hogy ennyit aggodalmaskodom, de hát ez már az indulás előtti drukk. :conf

Az autós szállás miatt kérdezed? Akkor szerintem nem. De ha szólnak, odébb mentek pár km-t és folytatjátok. :D
Mi 2004-ben Korfu felé pihentünk pár órát kocsiba egy zárva tartó benzinkút parkolójában. Akkor is pont EB volt, és a Görögök akkor jutottak be a döntőbe, elég hangos volt minden.
De most ilyen nem lesz. :( Pedig nagyon nagy élmény volt, mikor EB-k lettek. Egész Sidari bulizott.

2008 jún. 17 21:42 #657

Sziasztok!
Balázsh köszönöm szépen a segítséget a másik fórumon is!
Tehát akkor a Görögök nem piszkálnak, ha esetleg mégsem megyünk szállodába azon az egy éjszakán?
Bocs, hogy ennyit aggodalmaskodom, de hát ez már az indulás előtti drukk. :conf

2008 jún. 17 21:10 #656

Sziasztok

Nagyon köszönöm!

Részemről??????
De elég kemény dombok vannak, úgyhogy nem túl jó opció a kerékpár a közlekedésre.

2008 jún. 17 14:35 #655

Sziasztok

Nagyon köszönöm!

2008 jún. 17 11:21 #654

Jézusom micsoda emberek.......elvenni az útlevelét, mint annak aki ittasan vezet a forgalmiját kelike

2008 jún. 16 13:02 #646

Hm.
A Hellasz.hu fórumáról :

1. Sartiban élő magyar lány a Sartiban történtekről :

Sziasztok!

Ezt fel kell írnom, és remélem nagyon sokan fogják olvasni. Kapcsolódik a topikhoz, bár negatív. A minap magyar apuka nyitva találta egy ruha üzletnek az ajtaját, villanyok lekapcsolva, mintha bezárták volna. Az apuka besétált, és szorgalmasan elkezdte szatyrokba pakolni mindazt, amit mozdítani tudott. A tulajdonosnak hogy, hogy nem eszébe jutott, hogy nem fordította rá a kulcsot, hát lesétált. Azonban észrevette a bent mozgolódó apukát, akit szerencsétlenségére a tulajdonosnő bezárt az üzletbe, míg a rendőrség kiér alapon. Apuka azonban betörte a kirakatot, hogy kijusson, azonban a tulajdonosnő másnap megismerte az utcán. Apuka ugyan bocsánatot kért, de.... Tudjátok: nem egyszerű nekünk, akik itt élünk. Még azok is sokszor megkapják, hogy idegenek, akik görögök ugyan, de nem helyiek. Én folyamatosan mondogatom, hogy mi sem vagyunk semmivel sem rosszabbak náluk sem, és semmilyen más nemzetiségűnél sem, de amikor ilyenek történnek, hát nincs mit mondanom, csak behúzhatom fülem-farkam. S bár tudom, és hiszem, hogy valóban nem vagyunk sem kevesebbek, sem alávalóbbak senkinél, az ilyen eseteknél mi, itt élők borzasztóan szégyeljük magunkat. Mi, akik tulajdonképp nem csináltunk semmi rosszat. Amikor pedig elmegyek az utcán az érintett üzlet előtt, köszönök, és lesütöm a fejem.

2. Válasz Ágnitól (aki Evián él, Ági ismeri) :

Nagyon örülök, nem, hogy ez történt, hanem, hogy erről is szó esik!
Ez a behúzom a fejem dolog megkeseríti mindegyikünk életét aki itt él. Nekem hálistennek eddig nem volt rossz tapasztalatom, kivéve egyet a tavaly, de ehhez képest enyhe volt. Ezért is írom a szálláskereső lapomon, hogy ez a családosok szigete és ezért örülök annak, hogy nem vagyunk Halkidiki vagy Parália.
A görögöknek vannak furcsaságai, nem mondom, de pl. az, hogy a nyitva hagyott autóba, üzletbe, stb. bemenjenek, benyúljanak..eszükbe sem jutna! Az autochton vidékieknek! Mert Athénban már a kirminalitás régen európa szintű.
És ezért könnyen elítélnek egy eset után egy egész népet!

Nagyon jó lenne ha mindenki aki nyaralni jön, arra is gondolna, hogy külföldön ők egy egész nemzetet, népet képviselnek, viselkedésük után ítélnek meg másokat is, minket vagy más hazánkfiát!

Csak azért tettem ide, mert a múlt héten az utazási irodás vendégek minősíthetetlenül viselkedtek.

2008 jún. 16 12:57 #645

Néha beleszagolnék a tengerbe!
kelike

Én is !!!
Hoztam ugyan palackokban tengervizet.... de az nem ugyanaz..............
:Thassos-fan:

2008 jún. 16 09:48 #644

egri nők meg sehol.Hát ilyenek a pasik.A múlt héten még szomorú voltam , most meg jót szórakoztam Balázson.Hát tényleg nem étvágygerjesztő a fotó, de ha éreznénk az illatát?Tényleg mikor lesz már illatos a fórum?Néha beleszagolnék a tengerbe!
kelike

2008 jún. 16 07:32 #643

Beérek reggel a munkahelyemre első , mi van fent a fórumon és akkor tessék itt van Pamag verse. nem semmi...........Jó! Csatlakozom a töbiekhez, sokunk érzését sikerült papírra vetned szerintem is.Igy kezdődik egy jó nap.
köszi Kelike

2008 jún. 15 18:44 #642

Ennyit Bazsi talán, valószínűségéről... Tegnap felvidított megint. A Blogra beírtam az édességes témát. Kértem, tegye fel hozzá a fotókat, amit elözőleg 2 adagba küldtem le feléje. Este visszaszól: kész! Én nézem. És csak a fele képet látom. A fekete üstök, amit főzés közben kattintottam, az sehol. Írom neki, Bazsi, hol vannak az üstjeim?! Mondja, azt nem küldtem. Előkeresem. A Golden Anastasia fotói címszó alatt volt. És mit talál mondani az én Balázsom?! Úgy gondolta az a kép a szálláshoz tartozik. És a munkások épp szurkot öntenek. Egy extra luxus szálláson szurok öntés... Csak a vak nem látja, hogy az Szuzi asszony édessége!! Ennyit Balázsról. Fantáziája az nincs.
Kelike, látod pedig ő is milyen határozottan állította nekem, hogy nem küldtem le a dió főzés mozzanatát. És ő azt szurok öntésnek nézte. Ráadásul még most sem hisz nekem, mert még mindig hiányzik. Mint ahogy ük-ük apám fa is lemaradt a kőpiramisokról.

Fent vannak a képek!
Ettől fogva senki nem fog ilyen édességet venni. :D

2008 jún. 14 23:55 #641

Jaj, de bárgyú vagyok.

Köszönöm az elismerést mindenkinek!
:Köszi:

2008 jún. 14 23:40 #640

Pamag!

Ez szép volt! (Mehet a honlapra a beszámolód után?)

Mehet.
:túra:

2008 jún. 14 21:10 #639

Pamag!

Ez szép volt! (Mehet a honlapra a beszámolód után?)

De mennyi mindent nem láttam még. :(
Kis országunkban sokfelé jártunk, de országon kívül általában délre volt a cél.

Cím: Tovább! Látni még!

2008 jún. 14 20:51 #638

Pamag!

Ezt nagyon szépen irtad le !
Érzéseink hasonlóak csak mi nem tudtuk ilyen szépen megfogalmazni.
Gratula!

2008 jún. 14 19:16 #637

Pamag, ezt az érzést, ezt a betegséget csodálatosan írtad le!!! :taps:

Oldalmegjelenítési idő: 0.213 másodperc