Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 jún. 26 18:15 #754

Sziasztok!
A holnap indulóknak nagyon-nagyon kellemes utat kívánok!!! :éljen: :fotó:

Egy hétig még elleszünk itt a fórumon mi is, aztán uccu.... :táncikálós: :matróz:

Anetta!
Nagyjából akkor és ott leszünk mi is.

Poker1!
Azt a cabrio ügyet gondold meg. Nézzd a képet, ha becsúszik a tető a csomagtartóba, már alig marad hely a cumoknak. ÁÁÁÁÁ, nem is olyan szuper. :lol:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 jún. 26 16:41 #753

Ja, ja.....Bizony holnap :lol: :lol:

Atyaég!

Most tényleg mindenki nekivág :?:
Se baj, ne búsuljatok, amíg nem lesztek itthon, majd életben tartjuk a MAGYAR GAZDASÁG-ot :Izzad:

Nyugodt, biztonságos utat minden vándornak, és persze jó beszámolókat Nekünk :D

Sztem a víz hőfokával nem lesz baj, mert ha ott is csak ilyen grillhangulat van, akkor minimum halászlében fogunk fürdeni :szégyenlős:

A mi kocsinkban nincs légkondi, úgyhogy el kezdtem keresni a megoldást az ajtók, és a tető levételére :autóvezető:

Köszönöm:
Rejtegetett titkom,hogy ha sikerül az internetcafézót megtalálni akkor majd jelentkezem kintről is.Addig a fórumot tartsátok!
Én és Cserpák holnap indulunk ,ha jól tudom Balázs vasárnap és Norigáék 1 hét múlva .
Az autó átszabása helyett inkább vegyél egy cabriot

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 jún. 26 16:20 #752

Atyaég!

Se baj, ne búsuljatok, amíg nem lesztek itthon, majd életben tartjuk a MAGYAR GAZDASÁG-ot :Izzad:

Sztem a víz hőfokával nem lesz baj, mert ha ott is csak ilyen grillhangulat van, akkor minimum halászlében fogunk fürdeni :szégyenlős:

A mi kocsinkban nincs légkondi, úgyhogy el kezdtem keresni a megoldást az ajtók, és a tető levételére :autóvezető:

Köszönöm:
Rejtegetett titkom,hogy ha sikerül az internetcafézót megtalálni akkor majd jelentkezem kintről is.Addig a fórumot tartsátok!
Én és Cserpák holnap indulunk ,ha jól tudom Balázs vasárnap és Norigáék 1 hét múlva .
Az autó átszabása helyett inkább vegyél egy cabriot

2008 jún. 26 15:34 #751

Atyaég!

2008 jún. 26 14:54 #750

A holnap indulóknak gyors, zökkenőmentes, nagyon jó utat kívánok!
És felhőtlen pihenést, emlékezetes, vidám kalandokat!

Egy feltétellel !!!
Részletes, kimerítő beszámoló hazaérkezés után!

:ébresztő: :éljen: :cangás: :matróz:

Köszönjük:
Beszámoló lesz csak nem tudom mikor.
13.-án érkezünk és utánna rögtön csomagolás mert a gyeköcök 16.-án indulnak táborba.

2008 jún. 26 14:29 #749

A holnap indulóknak gyors, zökkenőmentes, nagyon jó utat kívánok!
És felhőtlen pihenést, emlékezetes, vidám kalandokat!

Egy feltétellel !!!
Részletes, kimerítő beszámoló hazaérkezés után!

:ébresztő: :éljen: :cangás: :matróz:

2008 jún. 26 13:53 #748

Azt esetleg meg tudná valaki mondani, hogy Scala Potamia-ból mennyibe kerül a buszjegy Alyki-ig és Paradise beach-ig? Még nem biztos, hogy bérlünk robogót....

Ja..és hogy ott hol kell megvenni a buszjegyet? Merre van a buszállomás?

Előre is :Köszi:

A korina hotel előtt kijutsz az országútra balra találsz egy bodekás trafik félét ott tudsz jegyet venni .Nem tudom mennyi Alikiig.Limenáriáig tavaly 4 euró volt.

2008 jún. 26 11:57 #747

Azt esetleg meg tudná valaki mondani, hogy Scala Potamia-ból mennyibe kerül a buszjegy Alyki-ig és Paradise beach-ig? Még nem biztos, hogy bérlünk robogót....

Ja..és hogy ott hol kell megvenni a buszjegyet? Merre van a buszállomás?

Előre is :Köszi:

2008 jún. 26 10:36 #746

Persze, egy hétig meg csak irigykedhetünk!!! :lol: Nem ám...

Anetta!

Mikor és hova mentek?

Másodikán indulunk busszal :) Scala Potamia-ba...

2 éve már voltunk egyszer Thassoson, akkor Potosban laktunk. :Thassos-fan:

2008 jún. 25 23:04 #745

Anetta!

Mikor és hova mentek?

Még csak csomagolunk!Már csak 2 alszunk!

2008 jún. 25 22:51 #744

Anetta!

Mikor és hova mentek?

2008 jún. 25 21:46 #743

MÉG nem utaztunk el....Majd 2 nap múlva, amikor a harang szól.... :D

Még(már) csak 2!!!!!(mármint itt alvás)

2008 jún. 25 16:55 #742

Mindenki elutazott?? :D

Egy hét múlva én is jövöööök :örül:

2008 jún. 25 00:24 #741

Köszönöm szépen a válaszokat :pompomlány:

2008 jún. 24 23:07 #740

Na ez friss kép.
Ez a kikötőtől az előbbi útkereszteződéshez vezető út.
:pohárköszöntő:

Most estün haza 3 napos kiruccanásból.
Még nem is olvastam végig amit az óta írtatok!

Pamag nagyon köszi! Hát igen, igazi görög utcakép bltokkal :-) De ami egyedi, az a gyönyörű hegy!!! Már nekem is fogynak ám a napok!!! ööö..akarom mondani, inkább hetek..:-((
A nem sokára indulóknak nagyon kellemes utat és szép nyaralást!

Köszönjük a jó kívánságokat! Ránk fér. Aszt hallottam tele lesz a busz!
Hát ez van ,csak túl vészeljük! Reméljük a nyaralás majd kárpótól mindenért!

2008 jún. 24 23:04 #739

Na ez friss kép.

Pamag nagyon köszi! Hát igen, igazi görög utcakép bltokkal :-) De ami egyedi, az a gyönyörű hegy!!! Már nekem is fogynak ám a napok!!! ööö..akarom mondani, inkább hetek..:-((

2008 jún. 24 22:13 #738

Na ez friss kép.

2008 jún. 24 20:27 #737

Még annyit : buszútnál kevesebbet mozog a bőrönd, nagy valószínűséggel akkor is kibírja az ismertetőjel, ha egy kissé gyöngébben teszed fel rá, pl. madzaggal erősíted oda a kulcskarikát...
:dilinyós:

Azt hiszem valami ilyesmi lesz a megoldás nyitja!

2008 jún. 24 20:26 #736

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy abban a netkávézóban, amit Ági említett az egyik leírásában (Scala Potamia-ban) külön kell fizetni az internetezésért vagy az a kávé (és egyéb) árában benne van?

Esetleg azt tudja valaki, hogy a dinnye és a gyümik kilója mennyi lehet a szigeten?

Előre is köszönöm a segítséget!

Netkávézó több is van arrafele. Az az igazság, hogy én még sose ittam semmit ilyen helyen... de mindenhol az idő van kiírva fizetési egységként, tehát a géphasználatot fizettetik időarányosan. Az ára változhat a csillagok állásától függően (tavaly negyedóránként volt 1 euró kb., de nem voltak szigorúak), csakúgy, mint a gyümölcs ára a piaci körülményektől. Gyümölcsárra szerintem úgy 1,5 - 3 euró között számíts, sokmindentől függ, szezonban talán olcsóbb, a dinnye biztos olcsó.
:drink :almafa:

2008 jún. 24 20:18 #735

Még annyit : buszútnál kevesebbet mozog a bőrönd, nagy valószínűséggel akkor is kibírja az ismertetőjel, ha egy kissé gyöngébben teszed fel rá, pl. madzaggal erősíted oda a kulcskarikát...
:dilinyós:

2008 jún. 24 20:13 #734

Vandaba!

Esetleg papírboltban nézd meg ! (bocs, ha azzal már kimérgelődted magad)
Elég sok bazáráru-féleséget árulnak a papírboltok. És a Deák téri Képesboltban van sokminden, ami nem kifejezetten papíráru.
(Nem tudom, hol laksz, csak azt tudom, hogy kevés az időd.)

(Végre ki tudtuk nyitni az ablakot! Egy kis hűsebb levegő!)
:szégyenlős:

2008 jún. 24 20:08 #733

Ide is beteszem, hátha ezt többen olvassák.
....................
Kíváncsi vagyok az Indexen leordítják-e a fejem. :) :(

Én is kíváncsi vagyok!
De nagyon ügyes vagy, nagyon örülök, hogy sikerült! Bár én nem oda megyek, de engem is nagyon izgatott, hogy tudok-e valakinek segíteni ebben.
:pápá:

2008 jún. 24 20:01 #732

Ide is beteszem, hátha ezt többen olvassák.

Apollonos szállások térképen itt:
maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&msid=105707055527873750760.00044f17dc09d68128cb1&ll=40.751679,24.692459&spn=0.130821,0.300751&t=h&z=12

Kíváncsi vagyok az Indexen leordítják-e a fejem. :) :(

2008 jún. 24 19:46 #731

Lehet,hogy hülye kérdésem lesz.Ma már egész nap hülyének néztek!
Nem tudja valaki hol lehet böröndcimkét kapni?Sima PVC semmi flanc és rálehet fűzni a börönd foggantyújára.
A repülőtérre már nem megyek ki! Egész nap ez után kajtattunk,úgy néztek ránk mint ha a holdról jöttünk volna!Van nekem csak most még kéne 3 db azt hittem ez egy piti vásárlással megoldható.Hát nem így sült el.

Szia!

Tudod, hogy oldottam meg tavaly, közönséges kulcstartót vettem, ami 2db plexi, szét lehet szedni és a közepébe lehet tenni egy cetlit (mások fényképet). Kis láncon lóg és kulcskarika a vége, amivel rá tudod fűzni a bőröndre. Remekül bevált.

Szia Noriga!
Teljesen igazad van!Sajnos viszont nálan ez nem használható!
Mivel a böröndünk ez a keményített és ennek a foggantyúja vastag és nem tudom rátenni a kulcskarikát.Na ezért vagyok bajba!
Nálunk mindjárt leszakad az ég ! Itt a vihar!

2008 jún. 24 18:20 #728

Lehet,hogy hülye kérdésem lesz.Ma már egész nap hülyének néztek!
Nem tudja valaki hol lehet böröndcimkét kapni?Sima PVC semmi flanc és rálehet fűzni a börönd foggantyújára.
A repülőtérre már nem megyek ki! Egész nap ez után kajtattunk,úgy néztek ránk mint ha a holdról jöttünk volna!Van nekem csak most még kéne 3 db azt hittem ez egy piti vásárlással megoldható.Hát nem így sült el.

Szia!

Tudod, hogy oldottam meg tavaly, közönséges kulcstartót vettem, ami 2db plexi, szét lehet szedni és a közepébe lehet tenni egy cetlit (mások fényképet). Kis láncon lóg és kulcskarika a vége, amivel rá tudod fűzni a bőröndre. Remekül bevált.

Oldalmegjelenítési idő: 0.399 másodperc