Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 júl. 07 19:40 #871

Még egy : Kavala

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 júl. 07 19:36 #870

A nagy izgalomra egy kis gyógyír :
Kavala - a háttérben Thassos

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 júl. 07 19:12 #868

Ide azt hiszem a legtöbben (velem együtt) szívesen jönnek vissza :örül:

2008 júl. 07 18:59 #866

Most már én is számolom a napokat, pénteken indulunk, nagyon várom már!

De jó lesz Neked is !!! kaland, pihenés!

(Én azért megyek ám olyan későn, hogy aztán legyen okotok még visszajönni a fórumra... :lol: )
:Thassos-fan:

2008 júl. 07 18:53 #864

Most már én is számolom a napokat, pénteken indulunk, nagyon várom már!

2008 júl. 07 18:44 #862

Köszönöm, aranyosak vagytok!
Most, hogy bekapcsoltam, már én is látom újra. Megpróbálom majd összefésülni.
Nem tudom, technikailag mi történt.
:headbang

...összehozod Te azt! :wink:

2008 júl. 07 18:33 #860

Köszönöm, aranyosak vagytok!
Most, hogy bekapcsoltam, már én is látom újra. Megpróbálom majd összefésülni.
Nem tudom, technikailag mi történt.
:headbang

2008 júl. 07 18:02 #859

Valamit rohadtul elrontottam!
Olyan lassú a masina, hogy nehezen nyitja meg az oldalakat! Végül az autós topikban kétszer került bele a hozzászólásom, a másodikat törölni

2008 júl. 07 14:26 #858

Olyan lassú a masina, hogy nehezen nyitja meg az oldalakat! Végül az autós topikban kétszer került bele a hozzászólásom, a másodikat törölni akartam, de kitörölte az egész topikot!
Bocsánat! Remélem, Balázs vissza tudja majd csinálni.

Hú, de ideges és mérges lettem (magamra).

:falbaverő

Mi történt Pamag :?: Balázs mikor jön haza, várom a friss híreit!
A napozáshoz annyit, kakaóvaj, és panthenol spray ha leégett a bőr.De a legjobb ha bent vagy nyakig a tengerbe!!!!! :lol: :lol: :lol: kelike

2008 júl. 06 19:31 #856

Olyan lassú a masina, hogy nehezen nyitja meg az oldalakat! Végül az autós topikban kétszer került bele a hozzászólásom, a másodikat törölni akartam, de kitörölte az egész topikot!
Bocsánat! Remélem, Balázs vissza tudja majd csinálni.

Hú, de ideges és mérges lettem (magamra).

:falbaverő

2008 júl. 04 21:36 #854

Nagyobb gyógyszertárakban lehet kapni. Először a Vichi termékét vettem, de van más márka is. Sajnos nem olcsó de inkább ezzel megvédem a bőrömet és magamat a kellemetlen tünetektől.

2008 júl. 04 21:25 #853

Köszike a sok jótanácsot!

HÁÁÁÁT PERSZE! De buta vagyok!
Elfelejtettem a körömvirágkrémet, nagymamám csodaszerét.

Ha tudnátok, mennyi csodaszert kipróbáltunk már.

100 faktoros naptejről még nem is hallottam. Hol lehet azt kapni?

2008 júl. 04 20:43 #851

Sajnos nekem is napallergiám van, így pontosan tudom milyen probléma ez. Bőrgyógyász tanácsára vásároltam 100 faktoros krémet, amit ilyen időben nemcsak a nyaralás alkalmával használok, hanem minden nap, főleg az arcomra.

2008 júl. 04 20:21 #848

Mármint az előbb természetesen napallergiát akartam írni :shock:

Ki tudja. Az biztos, hogy igen nagy faktorszámú naptejet vigyetek, és a nejed sokszor kenje magát. Arrafelé nagyon erős a napsugárzás. És ne csak a strandra kenje be magát.
Valamennyire megoldás, hogy reggel korán és délután későn fürdeni, de nálatok a gyerek miatt ez nemigen járható.
Én személy szerint a körömvirágra esküszöm minden nyavalyára. Ekcémára hallottam már olívaolajat. Na, az lesz helyben.
A lányomnak valamilyen gyógyszer miatt tanácsolták, hogy kerülje a napot. (Nem kerülte...)
Hát sokat nem segítettem...
:mérges:

A körömvirág kenőcsöt napozás után én is megerősíthetem, hogy nagyon jó. Az idei legelső leéégésem biciklizés közben történt. Felkészületlenül ért. Volt körömviáglenőcsöm, és belentem vele. Fél nap alatt lehúzta a gyulladást!!!!!! Az biztos, hogy napozás utáninak ilyet fogunk használni, nem valami pancsot! Amúgy én a tubusos változatot szeretem.

2008 júl. 04 17:14 #847

Ki tudja. Az biztos, hogy igen nagy faktorszámú naptejet vigyetek, és a nejed sokszor kenje magát. Arrafelé nagyon erős a napsugárzás. És ne csak a strandra kenje be magát.
Valamennyire megoldás, hogy reggel korán és délután későn fürdeni, de nálatok a gyerek miatt ez nemigen járható.
Én személy szerint a körömvirágra esküszöm minden nyavalyára. Ekcémára hallottam már olívaolajat. Na, az lesz helyben.
A lányomnak valamilyen gyógyszer miatt tanácsolták, hogy kerülje a napot. (Nem kerülte...)
Hát sokat nem segítettem...
:mérges:

2008 júl. 04 15:24 #846

2008 júl. 04 15:22 #845

Poker!
No comment....
De remélhetőleg nemsokára Ti is csokiszínűek lesztek!
:úszógumi:

Nem akartam ám izé lenni, csak a sztori így volt kerek :lol:

A csokiszín pedig garantált! Bár a feleségemnek sajnos van egy kis napallergiája, de majd jól bekenjük valami vastaggal, és ráhúzunk egy pólót is :)

Tavaly még pólón keresztül is sikerült szegénynek megsülnie. Az első sokk után már magához tért a bőre, és nagyon szép barna lett. Hiába, a görög nap gyógyít!

Tényleg nem tudtok véletlenül valami házi praktikát, v. csodaszert a bőrallergiára?

2008 júl. 04 11:57 #838

Idemásolok egy hozzászólást az Indexről. Nem tudom, az eredetit melyik fórumon írták, de a lényege Ágira is vonatkozik.

...Viszont ha már szoba kerültek a hölgyek idéznék vmit egy másik fórumról amit másoknak írtak, de sztem rájuk ugyanúgy vonatkozik és írója nagyon jól megfogalmazta

szeretném ezen az úton is megköszönni a .......segítségét, mosolyát, igyekezetét, hogy teljesítsék kivánságainkat, kéréseinket :)
Akik azt hiszik, hogy az Ő napjaik, csak fizetett nyaralások, azok nem próbálták elmagyarázni éjfékor a morcos utasoknak, az önhibájukon kívüli késést. Nem hallgatták meg minden héten a háztulajdonosok perlekedésést, az állítlagosan eltünt szúnyogrisztókról, valamint a szobákban utasok által hagyott kosz és homokhegyekről szóló kesergésüket. Nem hülye kurvázta le dühömgve az utas, mert nem tudod neki másik asztalt biztosítani, egy zsúfolásig megtelt étteremben a görög esten, mert ő azok mellé az emberek mellé nem hajlandó ülni. Nem hányta a szemükre az utas, hogy esténként nekik kellene lemenni a partra felszedni a szemetet a partról és a vízből, hogy ő jobban érezze magát. Nem próbált meg összterelni és vezetni több tucat ember a kirándulásokon, ahol mindig van renitenskedő, türelmetlen, követelöző egyed.
Persze mondhatnák, hogy nekik ez a munkájuk és ezért kapják a fizetésüket, de akkor is be kellene látni, hogy ez nem csuppa móka, kacagás, láblogatás, hanem munka, ami pont annyira nem egyszerű, mint a saját munkánk ahol nekünk is naponta meg kell küzdenünk a saját ügyfeleinkkel, partnereinkkel, problémáinkkal. És ahogy mi magunk sem, úgy Ők sem mindenhatók :) ....

:igen:

2008 júl. 04 11:51 #837

Poker!
No comment....
De remélhetőleg nemsokára Ti is csokiszínűek lesztek!
:úszógumi:

2008 júl. 04 05:06 #833

Sziasztok!

Köszönjük a sok gratulát! A világért sem akartam hatásvadász lenni... :lol:

Hál' Istennek, most meg csokifiúk, és csokilányok (már nem is tudom, hogy írjam le, hogy ne sértsek kisssebbségi jogokat) költöztek a szomszédba :cry: Kismanó persze azonnal megkérdezte a csokipapát, hogy mért ilyen fekete?

Na, ha volt már életetekben kínos helyzet, akkor nagyjából el tudjátok képzelni, hogy mit éltem át :?
Egyébként jól jöttünk ki ebből a dologból is, mert szimpi lett manó nekik, így elnevették ezt is.

2008 júl. 03 22:27 #831

A gyerekszáj mindig meg tud lepni...
Hú, de irigyellek benneteket!
Poker, gratula a nejednek!
:legjobbakat:

2008 júl. 03 06:18 #822

T-16 nap a robbanásig. Hangsebességgel fogok elporolni a munkahelyemről, beülünk a kocsiba, és uzsgyi!

Rettentően be vagyunk sózva. Feleségemnek is sikerült az érettségi, nekem is jól mennek a dolgaim, szóval egy katarzis lesz a vége!

Bocs, de muszály volt kiírnom magamból, mert szétfeszít a várakozás.

Gratula a feleségednek! Nem csoda, ha be vagytok sózva: hív a nagy pancsi!
Helyes pénnz-sztorim nekem is van. Még kicsik voltak a gyerekeim amikor szeretettek volna valamit. Én azt nem akartam, és mondtam, hát, erre most nincs pénzem. Megszólalt a legkisebb: -akkor, lopjál apa gyüjteményéből.
Én meg: hát erre tanítalak én???
Hát igen, amíg kicsik, már egy marék apró láttán is azt gondolják, hűű mennyi pénz...!
(Mi már csak kettőt alszunk!) :pompomlány:

2008 júl. 03 05:13 #821

Köszi a gratulát! Ment az illetékesnek.

Azt mondja kicsi manónk(3éves): apa, megint hová mész?
Mondom, dolgozni.
De miért kell megint menned?
Hát, hogy el tudjunk menni a NAGY PACSÁHOZ.
Na, de apa! Hiszen már annyi pénzünk van.....

És mindez a szomszédok füle hallatára.

Nem tudtam, mi a jobb, ha elkezdem magyarázni, hogy nekünk azért nincs is ám annyi pénzünk, vagy ha elnevetem a dolgot. Végül az utóbbi jött be.

És lurkó minden reggel megkérdezi, hogy mennyit kell még aludni?

Szóval minden a NAGY PACSA körül forog nálunk.

2008 júl. 02 21:49 #820

T-16 nap a robbanásig. Hangsebességgel fogok elporolni a munkahelyemről, beülünk a kocsiba, és uzsgyi!

Rettentően be vagyunk sózva. Feleségemnek is sikerült az érettségi, nekem is jól mennek a dolgaim, szóval egy katarzis lesz a vége!

Gratula az asszonykának !!! És indulásig is nézzetek be sokszor, ez tényleg megkönnyíti a várakozást!!! :lol:

2008 júl. 02 21:38 #819

Oldalmegjelenítési idő: 0.199 másodperc