Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 máj. 03 16:07 #2331

Szia Balázs!!!!

Igyekszem nem eltévedni.....rapidshare.com/files/213896704/Greece83_2009.01_090310.zip - rapidshare.com/files/213896704/G ... 090310.zip (NEW! 21.04.09 )
A tranzitszállást a neten intéztem a Hellaszon Platamonasba...
A Toloi szállást az IBUSZ-nál intéztük a Thetis luxus studióban fogunk lakni 2 hétig...
És visszafelé is egy éj Platamonas...
Hát röviden ennyi :D

Üdv:Robi

Akkor az én térképem ennél frissebb. :)

Tranzit szállás ez lesz? - Vaya apartman [Közép-Görögország] [Platamonas]
Legyen vele szerencsétek!
Tavalyi élménybeszámolóm:
Ezen kis kitérő után még eltöltöttünk egy éjszakát Platamonason. És másnap reggel indultunk haza. A platamonasi szállást az Evia-szigeti Ágin keresztül foglaltuk, de sajnos nem azt kaptuk, amit kértünk. Hogy kinek a hibájából (helyi görögök, vagy másik Ági) azt nem tudom, de csalódtunk. Mindegy, arra jó volt, hogy egy éjszakát aludjunk.

A lényeg, hogy a szállástulajdonos nem a saját apartmanjába helyezett el, hanem elvitt a szomszédba, ami közel nem az volt ami. Persze az ár, az az volt mint az övék. :( Kihasználták, hogy fáradtan este érkeztünk. Leültettek a kertben, megkínáltak frappéval, gyerekeket üdítővel, majd fizettünk és jött a szállás elfoglalása. Gondolhattad mit éreztünk. De nem variáltunk, vacsiztunk egy tavernában, fürödtünk és aludtunk. (Klíma büdös volt, így nem kapcsoltuk be. Persze a lakás meg így meleg maradt. A fürdőkádat is először ki kellett mosni, mert dzsuvás volt, félve álltunk be zuhanyozni.)
A tulajdonos szerint Ági mondta, hogy mindenképpen szerezzen valamit, Ági szerint meg a tulaj vágta át. Na tegyél igazságot. Én ezek után már nem nagyon bízok benne, bár idén tőle is kértem ajánlatot Tolo környékére...... Az a legnagyobb baj vele, hogy Eviaról intéz egy csomó szállást úgy, hogy nem is tudja valójában mit árul. (Jox-al jóban van, és már Thassosra is betették a lábukat. Aki rajtuk keresztül foglal biztosan nem kap olyan tájékoztatást, mint a mi Áginktól, aki minden szállással napi kapcsolatban van.)
:( :( :cry:

Balázs!!!!

Mért is jobb a te térképed???
A tied 4 hó 3 az enyém pedig 4 hó 21 :D
Vagy lehet hogy elolvastam...
Remélem én nem így járok mert akkor dila leszek egy kicsit...
A száma megvan csörgök neki és csapok az asztalra :futyul:
Jó volt ide már visszaréeni hozzátok...

Volt egy kis kitérőm,de már idetaláltam :D
Mindenkinek tövábbi szép vasárnapot és jó pihenést..

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 máj. 03 15:59 #2330

Szia Balázs!!!!

Igyekszem nem eltévedni.....rapidshare.com/files/213896704/Greece83_2009.01_090310.zip - rapidshare.com/files/213896704/G ... 090310.zip (NEW! 21.04.09 )
A Toloi szállást az IBUSZ-nál intéztük a Thetis luxus studióban fogunk lakni 2 hétig...

Akkor az én térképem ennél frissebb. :)

Tranzit szállás ez lesz? - Vaya apartman [Közép-Görögország] [Platamonas]
Legyen vele szerencsétek!
Tavalyi élménybeszámolóm:
Ezen kis kitérő után még eltöltöttünk egy éjszakát Platamonason. És másnap reggel indultunk haza. A platamonasi szállást az Evia-szigeti Ágin keresztül foglaltuk, de sajnos nem azt kaptuk, amit kértünk. Hogy kinek a hibájából (helyi görögök, vagy másik Ági) azt nem tudom, de csalódtunk. Mindegy, arra jó volt, hogy egy éjszakát aludjunk.

A lényeg, hogy a szállástulajdonos nem a saját apartmanjába helyezett el, hanem elvitt a szomszédba, ami közel nem az volt ami. Persze az ár, az az volt mint az övék. :( Kihasználták, hogy fáradtan este érkeztünk. Leültettek a kertben, megkínáltak frappéval, gyerekeket üdítővel, majd fizettünk és jött a szállás elfoglalása. Gondolhattad mit éreztünk. De nem variáltunk, vacsiztunk egy tavernában, fürödtünk és aludtunk. (Klíma büdös volt, így nem kapcsoltuk be. Persze a lakás meg így meleg maradt. A fürdőkádat is először ki kellett mosni, mert dzsuvás volt, félve álltunk be zuhanyozni.)
A tulajdonos szerint Ági mondta, hogy mindenképpen szerezzen valamit, Ági szerint meg a tulaj vágta át. Na tegyél igazságot. Én ezek után már nem nagyon bízok benne, bár idén tőle is kértem ajánlatot Tolo környékére...... Az a legnagyobb baj vele, hogy Eviaról intéz egy csomó szállást úgy, hogy nem is tudja valójában mit árul. (Jox-al jóban van, és már Thassosra is betették a lábukat. Aki rajtuk keresztül foglal biztosan nem kap olyan tájékoztatást, mint a mi Áginktól, aki minden szállással napi kapcsolatban van.)
:( :( :cry:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 máj. 03 15:16 #2329

Drága Pamag!
Sűrű lesz,de már nagyon várom!

Re: Általános 2009 máj. 03 15:05 #2328

.................................bár 30.-án délelőtt vizsgázom,majd Éjjel 1-ig dolgozom .........................

Hát ez sűrű lesz ! ( A vizsgához szerencsés kéz- és lábtörést, meg nagy kalappal, amit szokás !)
Annál jobban fog esni a pihenés, a napfény és a hullámok!
:futyul:

Re: Általános 2009 máj. 03 14:47 #2327

Szekalmi!
Így legyen.Biztosan benézek indulás előtt,bár 30.-án délelőtt vizsgázom,majd Éjjel 1-ig dolgozom aztán egy gyors alvás ,és kora este indulás,hogy minnél előbb ott lehessümk!Speciel én imádok éjjel vezetni,és a kelő nappal érkezni Görögországba. :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 máj. 03 14:37 #2326

Helló Bocsika és Mindenki!
Pont 30-ára érek haza, és természetesen, amint ki tudom nyitni a csipámat, felteszem a legfrissebb útinfókat. Aztán meg a képeket, vagy a a tárhely linkjét. Úgyhogy indulás előtt még kukkantsatok be a fórumba. A déli integetést (vagy az este 6-ost) nem felejtjük el.
És valóban, júniusban mi is irigykedünk kicsit az utánunk indulókra. Igaz, mi addigra feltöltődünk, mint az akksi.
szekalmi

Re: Általános 2009 máj. 03 14:27 #2325

Szia Balázs!!!!

Re: Általános 2009 máj. 03 14:17 #2324

Szia Balázs!!!!
Igen Görögörszág....
Tranzitszállás Platamonas a végcél Tolo

Mi is azt terveztük Thassos előtt, de lefújtuk, mivel Thassosra mindenképpen be akartunk térni, és Tolora is kellet volna min. 10 nap. Így pedig a költségvetés nem bírta. Maradt Tolo legközelebbre. Irodával, vagy anélkül mentek? Melyik szálláson lesztek?

Így biztosan nem fogsz eltévedni: :) :D
Mio C720 + Stopword [3 navis]
+ MioMap v.3.3 +Igo2006[+Jerry]
+ iGo8.3.2.83157[+GJ83x6[1].4p_st3_multicar]
+ Amigo demo 8.4.2.81333[Dimka skin]

8.3-ra melyik görög térképed van? Nekem: Greece_2009.02_090403 a legfrissebb, de nem ez a legrészletesebb. Ez az első, amin már rajta van a teljes autópálya Thassos felé. Viszont ezen nincsenek a földutak Thassoson. Még indulásig remélem lesz ami mindkettőnek megfelel. :)

Re: Általános 2009 máj. 03 13:51 #2323

De jó annak, aki hamarosan indul! (Bár az hamar hazaér, aztán irigykedik arra, aki nyár végén megy....)

A másik topikba beírtam, de úgy látszik, ott senki nem olvasta el.
Aki kirándulást tervez a szigeten kívülre, az tanulmányozza a honlapon a Látnivalók Thassoson kívül címet viselő leírásokat.
És akinek vannak további élményei, ismeretei a vidékről, ne habozzon megosztani velünk.
:WC:

Re: Általános 2009 máj. 03 13:10 #2322

Szekalmi!
Meddig maradsz kint?Mi 31-én indulunk,ha előbb érsz várunk minden fontos információt!!!
Jó pakolást,gondolom már vannak előkészületek!!

De jó Nektek!!! Mindjárt indultok... Remélem, hogy részletes beszámolóval tudtok majd szolgálni nekünk -egyenlőre - itthon-maradottaknak! 8) :fotó: :autóvezető:

Re: Általános 2009 máj. 03 12:11 #2321

Nekem még 39 :roll: De nem Thasszosz

Hanem? Azért Görögország?

Szia Balázs!!!!
Igen Görögörszág....
Tranzitszállás Platamonas a végcél Tolo

Re: Általános 2009 máj. 03 12:06 #2320

Hanem? Azért Görögország?

Re: Általános 2009 máj. 03 11:57 #2319

Szekalmi!
Meddig maradsz kint?Mi 31-én indulunk,ha előbb érsz várunk minden fontos információt!!!
Jó pakolást,gondolom már vannak előkészületek!!

Re: Általános 2009 máj. 03 11:41 #2318

Helló Robi!
Megnyugtattál, köszi! 19 nap múlva IRÁNY THASSZOSZ!

Re: Általános 2009 máj. 03 11:24 #2317

Helló Robi!
Megnyugtattál, köszi! 19 nap múlva IRÁNY THASSZOSZ!

Re: Általános 2009 máj. 03 08:50 #2316

Üdv. Mindenkinek!
Van valakinek infója arról, mennyire megbízható a Booking.com online szállásfoglaló rendszer.
Hazaútra foglaltam egy napot Szalonikiben, vissza is igazolták magyarul és angolul is, de fogalmam sincs, működik-e a dolog.
Köszi, szekalmi

Szia!!!
Elég korrektek!!!
Semmi gondod nem lesz..

Re: Általános 2009 máj. 03 08:43 #2315

Üdv. Mindenkinek!
Van valakinek infója arról, mennyire megbízható a Booking.com online szállásfoglaló rendszer.
Hazaútra foglaltam egy napot Szalonikiben, vissza is igazolták magyarul és angolul is, de fogalmam sincs, működik-e a dolog.
Köszi, szekalmi

Re: Általános 2009 máj. 01 20:32 #2314

Sziasztok. Nagyon magam alatt vagyok. Napok ota nem mukodik a vonalas telefon sem, amire onnan jottunk ra, hogy nem csorog, nem mondja a hivo fele, hogy meghibasodas van. Es morgas van, hogy miert nem vesszuk fel. Ma e4gszakadas volt megint, igy volt idom, hogy szetkapjam a lakast, hogy telefon zsinor vizsgalatba menjek. Minden rendben volt. A keszulek is, mert a mamaeknal mukodott. Viszont a panaszomra kiderult, hogy a fel falunak van ugyan ez a gondja. Az Ote javitgat, de a mult szombat ota meg nem jart sikerrel. Mint ma megtudtam volt akinek a fax vezetek egett le, ill. sokaknak a conix. Meg 2-3 szomszedemban szinten zarva volt a kozponti kapcsolo is, es meg is bejatszott valahogy a villam. Nem igazan tudom ki tortent, ill. hol a meghibasodasom. A conixom nem vilagitott, a billentyuzet es az eger villogott. Vonalas vtelefonom nincs. Vasarnap meg itt voltak vendegeim, szetkaptak a gepem, a ventilatort kitakaritottak, elmeletileg mukodni kellett volna, de nem kapcsolt be a gep. Leegesnek nincs nyoma. A tapegysegre gondoltunk...
A conix a telefon vonal miatt nem mukodott. Ez egyertelmu. Hetfon kezdek majd eroszakos lenni a szerelovel.
Limenas, Panagia es a falunknak okozta a vihar ezt a gondot.
Ma unnep vpolt, ami az eso miatt mindenkit a lakasba meg a tavernakba szoritott. Elmaradt a koszoru fonas. Panos este jott haza. Roman, Bulgar es Jugo vendeg aramlat van. 170 autobusz jott be ebben a csapadekos idoben.
Vizeseseink tuti megteltek. Nem tudom meddig marad ez az ido. Kepzeljetek a Kavalai szomszedos hegyeket megint hofedi. :Esernyő:

Re: Általános 2009 máj. 01 18:09 #2313

Ági!
Örülök,hogy itt vagy!Küldtem emailt de biztosan nem tudod a cimemet fejből .Előleg ügyben írtam.Küldjük úgy ahogy megegyeztünk,és semmi több?Már nagyon várjuk,hogy ott legyünk!Mához egy hónapra remélem találkozunk!! :örül:

Orommel udvozollek benneteket ujbol. A szombati vihar a falunkba csapott be rovidzarlatot okozva. Sokaak gepe leegett, az enyem nem a villamlas miatt, romlott el, de ez a bajon nemk segit. A szigeten egy szerelo van, aki Limenarja ill. Limenasban tart uzletet. Plusz egy technikusa van aki besegit neki a szerelesbe. Az egyeb alkalmazottak meg nalam is benabbak a gepekhez. Elkeserito.
A gep elromlasom ota az Ostria szallason dolgozom az esti orakban, addig mig uzembe helyezesre kerul a sajatom.
Latom mindannyian keszulodtok.
Az ido vacak. Husvetot kovetoen minden masnap esett, estere futest kapcsolunk be. Majus elsejere is ilyen valtozoidot mondanak. De mire megjottok szerintem a telis tavaszbol a hirtelen nyarba fordulunk majd at. A termeszet gyonyoru. A fenyo viragzas kezd lemenni, majus vege fele kezdik majd az elso mez perghetest. Es epp ma lattam meg, hogy kis viragok jelentek meg az olovafakon is.
En is keszokodok lelekben a fogadtasotokra.
Az idoda a jovo het utan fog itt a szigeten nyitni. En nis kivancsan varom milyen ujdonsaggal rukkol ki az iden kirandulasilag.
Az Anett hajotarsasag ma kezdte meg a hosszu sztrajk utan az elsomunkanapjat. Majus 10.e utan fog kiderulni, hogy hogyan tovabb. Meg a fizetesek 80 % -val lognak a dolgozoknak, de ugy erezzuk minden rendben lesz.

Re: Általános 2009 ápr. 30 20:29 #2312

Orommel udvozollek benneteket ujbol. A szombati vihar a falunkba csapott be rovidzarlatot okozva. Sokaak gepe leegett, az enyem nem a villamlas miatt, romlott el, de ez a bajon nemk segit. A szigeten egy szerelo van, aki Limenarja ill. Limenasban tart uzletet. Plusz egy technikusa van aki besegit neki a szerelesbe. Az egyeb alkalmazottak meg nalam is benabbak a gepekhez. Elkeserito.
A gep elromlasom ota az Ostria szallason dolgozom az esti orakban, addig mig uzembe helyezesre kerul a sajatom.
Latom mindannyian keszulodtok.
Az ido vacak. Husvetot kovetoen minden masnap esett, estere futest kapcsolunk be. Majus elsejere is ilyen valtozoidot mondanak. De mire megjottok szerintem a telis tavaszbol a hirtelen nyarba fordulunk majd at. A termeszet gyonyoru. A fenyo viragzas kezd lemenni, majus vege fele kezdik majd az elso mez perghetest. Es epp ma lattam meg, hogy kis viragok jelentek meg az olovafakon is.
En is keszokodok lelekben a fogadtasotokra.
Az idoda a jovo het utan fog itt a szigeten nyitni. En nis kivancsan varom milyen ujdonsaggal rukkol ki az iden kirandulasilag.
Az Anett hajotarsasag ma kezdte meg a hosszu sztrajk utan az elsomunkanapjat. Majus 10.e utan fog kiderulni, hogy hogyan tovabb. Meg a fizetesek 80 % -val lognak a dolgozoknak, de ugy erezzuk minden rendben lesz.

Re: Általános 2009 ápr. 30 18:57 #2311

Igen a másik felét kellene, de hogy tesóm jön így az egészet, de nem lesz idő megint mindenre :( kevés az az 1 hét :( sajnos.
Ha Nektek már ez a 4. utatok és még mindig van mit nézni, akkor nekünk is lesz mit pótolni az évek során :D
Nagyon köszönöm a videókat tovább is küldtem :) meg lesz a hatása :)
és remélem látunk is majd valahol delfineket :)
még 1x köszönöm

Én a 4. két hét lesz. Tehát eddig összesen 6 hetet voltunk a szigeten. :)
1. beszámoló: www.info.thasos.hu/balazsh_2006-os_beszamoloja.html - www.info.thasos.hu/balazsh_2006- ... oloja.html
2. beszámoló: www.info.thasos.hu/balazsh_2007-es_beszamoloja.html - www.info.thasos.hu/balazsh_2007- ... oloja.html
3. beszámoló: www.info.thasos.hu/balazsh_2008-as_beszamoloja.html - www.info.thasos.hu/balazsh_2008- ... oloja.html

Majd később, ha eljutok addig, akkor itt lesznek (most még csak szöveg van, kép nincs): www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=category&id=48&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74
Olvasd el a többiekét is!

Re: Általános 2009 ápr. 30 17:16 #2310

Igen a másik felét kellene, de hogy tesóm jön így az egészet, de nem lesz idő megint mindenre :( kevés az az 1 hét :( sajnos.
Ha Nektek már ez a 4. utatok és még mindig van mit nézni, akkor nekünk is lesz mit pótolni az évek során :D
Nagyon köszönöm a videókat tovább is küldtem :) meg lesz a hatása :)
és remélem látunk is majd valahol delfineket :)
még 1x köszönöm

Re: Általános 2009 ápr. 30 16:30 #2309

Sziasztok!

Mi tavaly voltunk először Thassoson és idén is megyünk ugyan úgy az Aethrionba:) meg sztem most már minden évben (remélem)
Csak érdeklődni szeretnék, hogy valaki találkozott már delfinnel hajókiránduláson? mert tavaly kérdeztem Ágitól és mondta hogy előző években sok volt és úsztak a hajó mellett, de mikor mi mentünk nem volt :) nővérem imádja őket és most jön velünk ő is :)
Tavaly csak a sziget felét tudtuk megnézni és felfedezni de most remélem sikerül az egészet.
szép napot mindenkinek
üdv: babuci

Üdv itt!

de most remélem sikerül az egészet - ezt úgy értetted, hogy a másik felét? :)
Mert az egészet nem sikerül, az biztos.
Mi idén negyedszerre megyünk, és még mindig vannak új terveim (evés közben jön meg az étvágy :) ).

Delfinek? Elvileg vannak. Még mi sem láttunk. Mikor 2006-ban először voltunk, akkor beszéltem olyan családdal, aki látott akkor, mikor Kavalába mentek át.
De több videó is van róluk.
-

-

-

-

-
(ekkor pl. pont ott voltunk, csak a sziget másik oldalán :()
-
(ez pedig a kompkikötőnél lévő delfin :))

Re: Általános 2009 ápr. 30 16:01 #2308

........................... de most remélem sikerül az egészet.
.................

Úgy legyen !!!
:Thassos-fan: :Thassos-fan: :Thassos-fan: :Thassos-fan: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 ápr. 30 15:55 #2306

Sziasztok!

Mi tavaly voltunk először Thassoson és idén is megyünk ugyan úgy az Aethrionba:) meg sztem most már minden évben (remélem)
Csak érdeklődni szeretnék, hogy valaki találkozott már delfinnel hajókiránduláson? mert tavaly kérdeztem Ágitól és mondta hogy előző években sok volt és úsztak a hajó mellett, de mikor mi mentünk nem volt :) nővérem imádja őket és most jön velünk ő is :)
Tavaly csak a sziget felét tudtuk megnézni és felfedezni de most remélem sikerül az egészet.
szép napot mindenkinek
üdv: babuci

Oldalmegjelenítési idő: 0.170 másodperc