Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 jan. 13 15:15 #8954

Hogy Ti milyen drágák vagytok !!!! Nagyon jól esik, KÖSZÖNÖM SZÉPEN ! Millió puszi Nektek! :D :D :D :D :D :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jan. 13 11:20 #8953

Milyen jó képet találtam! Még szerkesztenem sem kellett. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jan. 13 11:06 #8951

Sok boldog névnapot Verus!

Re: Általános 2012 jan. 13 10:55 #8950

Nahát, hogy mik vannak :D

És ezen a szép péntek tizenharmadikán egy nagyon szép névnap:

VERONIKA

VERUS !
ISTEN ÉLTESSEN!

Re: Általános 2012 jan. 13 09:43 #8948

Re: Általános 2012 jan. 13 09:30 #8947

Nahát, hogy felpörögtek az események és mennyi hozzászólás!!! Alig győztem olvasni! Pedig csak 2 napot töltöttem az ország másik csücskében (na jó, nem a csücskében, hanem a magyar tenger partján :D ).
Húzzátok ki a nyerteseket nyugodtan. Én most nem megyek. Azért remélem lesz egy össznépi, igazi találkozó is a tavasszal!

Re: Általános 2012 jan. 13 09:00 #8946

A vasárnap elvileg nekem is jó ha ilyen gyorsan kell, ha tudok szívesen segítek!!
Pamagot is vihetem valahová ha jó neki is!!!! :?: :!: :roll:

Re: Általános 2012 jan. 13 07:58 #8945

Bazsi, ezt a felhívást, tedd már úgy, hogy mindig első maradjon.
Fontos!!!
Január vég kellene...
Az utazási irodát is értesítenem kell, ha Apollonos vendégről van szó.
Fontos az első dijas nyereményesek miatt.
Ez egy rendkívüli kis találkozó legyen, kifejezetten a sorsolás miatt!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!

Hogy mindig első legyen, azt nem tudom megcsinálni. :(

Viszont, ha nagyon kell a húzás, megcsinálom itthon, úgy, hogy az egészről vágatlan videó felvételt csinálok!
Hétvégén elvileg találkozom Janiékkal is, akkor lesz itt 3 gyerek, akik húzhatnak.

De csak ha megfelel mindenkinek!

Ma két nap és végig hívom akikre én hirtelen gondolok Pestről. Bíróék benne vannak!
És ha nem sikerül mást , akkor marad ez a megoldás. Az iroda is már fogadja a foglalásokat. Ott is sok beérkezett foglalásról tudok. Tehát a nyertes fontos, hogy tudjon hamar a szerencséjéről. Mert ha eddig gondolkozott, ez segítség lehet a neki induláshoz. Janiék is ott lesznek. Szaporodik...
Köszönöm!!!

Re: Általános 2012 jan. 12 21:04 #8939

Fontos!!!
Január vég kellene...

Hogy mindig első legyen, azt nem tudom megcsinálni. :(

Viszont, ha nagyon kell a húzás, megcsinálom itthon, úgy, hogy az egészről vágatlan videó felvételt csinálok!
Hétvégén elvileg találkozom Janiékkal is, akkor lesz itt 3 gyerek, akik húzhatnak.

De csak ha megfelel mindenkinek!

Re: Általános 2012 jan. 12 20:57 #8938

A találkozós topikba írtam, kérlek Benneteket, ott tárgyaljuk, de itt is jelzem, mert először mindenki ide olvas bele:

FIGYELEM !

Ági első döntése az volt, hogy a nyereményjáték sorsolása a tavaszi találkozón történjen meg.
De most az látszik, hogy az későn lenne a nyertes szempontjából.

Január végén-február elején szükséges lenne tartani egy találkozót. (Még ha nem is tud mindenki eljönni.) Azért persze a tavasziról nem mondunk le!

Mondjatok ötleteket!
- ki venne részt
- mikor legyen
- hol legyen

Szóba jöhet egy budapesti vendéglő vagy esetleg a kecskeméti, amit ősszel néztünk.... vagy akárhol máshol!

Fontos!!!
Január vég kellene...

Re: Általános 2012 jan. 12 15:38 #8930

jnikcsi!

Az utolsó hozzászólásodat és a választ áttettem az Autóval Thassos-ra részbe, mert az már nagyon oda illett.

Re: Általános 2012 jan. 12 14:31 #8927

Rendben, megfogadjuk a tanácsod a foglalást illetően.:)
Már csak abban kell reménykednünk, hogy jó idő legyen júniusban. :P

Remélem nem bánjátok meg! Ha mégis, ne engem szidjatok!
Olvastad a beszámolóimat? A 2011-es így kezdődik:

Már negyedszerre mentünk a szigetre. Idén sem csalódtunk, és eddig szinte mindig más arcát mutatta.

Kezdhetem ugyanígy idén is, azzal a különbséggel, hogy már 5. alkalommal indultunk nyaralni THASSOS-ra! A második mondat viszont 100%-ban igaz. Idén volt a legzöldebb a sziget, ilyen zöldnek még egyik évben sem láttuk. Idén volt a leghűvösebb is, no nem megijedni! A megszokott 30-35 oC helyett az első héten csak 25 körül mozgott a hőmérő higanyszála. Idén láttunk először jégesőt és szivárványt is a szigeten. Pedig minden évben ugyanúgy, június utolsó hétvégéjén indultunk. Na jó, idén vasárnap helyett pénteken indultunk.

Szóval időjárásra nincs garancia. Azt ki kell fogni. De ez így van, bárhova mész. Viszont az időjárás nem lehet oka a rossz nyaralásnak.

Re: Általános 2012 jan. 12 14:04 #8926

Rendben, megfogadjuk a tanácsod a foglalást illetően.:)
Már csak abban kell reménykednünk, hogy jó idő legyen júniusban. :P

Re: Általános 2012 jan. 12 11:49 #8924

Okés, tehát kell az útlevél...
Balázs:
megkérdezhetem miért ezt a lakást választanád?:) Mint bennfentest kérdezlek... :wink:

Nem okés, ha nincs, csak ezért ne csináltass útlevelet, ha van, akkor vigyed. Nem kötelező már az útlevél, elfogadják ezt is, azt is, csak van aki jobban szereti...
Ami kell és néha elfelejtik, pedig elvileg minden külföldi országba kell, az az autó biztosítási zöldkártyája.

Miért azt? Mert az tetszik legjobban. Mi már háromszor voltunk az 1. mazonetbe, az is jó, de ott a lépcsőzés egy kicsit megnehezíti az életet. Meg szerintem az egy szintes apartmanok nagyobbak is. Most, hogy átalakították külön hálószobásra, már tuti ez a befutó. Kár, hogy tavaly már nem volt szabad, mikor foglaltunk, akkor most nem csak az elméletről írnék. :)

Re: Általános 2012 jan. 12 10:44 #8923

Okés, tehát kell az útlevél...
Balázs:
megkérdezhetem miért ezt a lakást választanád?:) Mint bennfentest kérdezlek... :wink:

Re: Általános 2012 jan. 12 10:13 #8922

A találkozós topikba írtam, kérlek Benneteket, ott tárgyaljuk, de itt is jelzem, mert először mindenki ide olvas bele:

FIGYELEM !

Ági első döntése az volt, hogy a nyereményjáték sorsolása a tavaszi találkozón történjen meg.
De most az látszik, hogy az későn lenne a nyertes szempontjából.

Január végén-február elején szükséges lenne tartani egy találkozót. (Még ha nem is tud mindenki eljönni.) Azért persze a tavasziról nem mondunk le!

Mondjatok ötleteket!
- ki venne részt
- mikor legyen
- hol legyen

Szóba jöhet egy budapesti vendéglő vagy esetleg a kecskeméti, amit ősszel néztünk.... vagy akárhol máshol!

Re: Általános 2012 jan. 12 09:59 #8920

................. a gyorsabb okmányvizsálat érdekében .................. mert a beszkenneléssük azoknak volt gyorsabb................

Csoportnál jogos lehet, valóban.

Re: Általános 2012 jan. 12 09:44 #8919

Szeptemberi utazásnál /autobusz/ az volt a soförök kérése, a gyorsabb okmányvizsálat érdekében a szerbeknél személyi kártya, a macedonoknál utlevél, a görögöknél személyi kártyát mutassunk fel.Azokat gyüjtötték össze, mert a beszkenneléssük azoknak volt gyorsabb.A sz.gépkocsival utazoktól nem kérték el csak megnézték, legalább is ugy láttuk.

Re: Általános 2012 jan. 11 20:53 #8918

..................................
Az egyik utazási iroda 2012-es katalógusában a Hasznos információk
cím alatt egyértelműen szükséges eszköznek tartja az útlevelet !

Pedig igazán illene naprakésznek lenniük. :roll: De nem.... az istennek sem.... :(
(Odáig rendben van, hogy valamilyen igazolványra persze szükség van.... és lehet, hogy van olyan ember, akinek ez nem egyértelmű???)

Re: Általános 2012 jan. 11 20:06 #8917

Sziasztok!

Valahol olvastam, hogy vannak akiktől mind a szerbeknél, mind a macedónoknál elkérték az útlevelet.
Az enyém tavaly nyáron lejárt, tehát érdemes lenne megújíttatnom?

Valamint kérdés azokhoz akik utaztak már Thassosra autóval:
nem volt semmi gond útközben a szerb vagy macedón rendőrökkel?

Az egyik utazási iroda 2012-es katalógusában a Hasznos információk
cím alatt egyértelműen szükséges eszköznek tartja az útlevelet !

Re: Általános 2012 jan. 11 19:58 #8916

Az melyik? Bár a képek alapján nem nagyon tudom eldönteni melyik-melyik. A 2011-es képeken lévők szerintem szebbek belül.

Terasz a Jota_2011_06 és Jota_2011_21 kép.
A Jota_2011_08-on is az az apartman látszik (a bejárat, terasz és a háló ablaka).
A Jota_2011_12, a Jota_2011_14 és a Jota_2011_17 kép a hálószobája.
A nappali (kihúzhatós ággyal) és konyha a Jota_2011_22 képen látható.

A hivatkozott neveket a képek felett olvashatod.

Re: Általános 2012 jan. 11 18:52 #8915

Én a kis épület tenger felőli emeleti apartmanját választanám helyetekben. Azt amelyik alatt a tulaj lakik.
Egyébként 2011-ben nagyon megszépült!

Az melyik? Bár a képek alapján nem nagyon tudom eldönteni melyik-melyik. A 2011-es képeken lévők szerintem szebbek belül.

Re: Általános 2012 jan. 10 17:24 #8914

Megkérdezhetem ,hogy milyennek találtátok a Jotát? Nekünk a képek alapján nagyon tetszik.:)

Szerinted visszamentünk volna az első után még kétszer, ha nem tetszett volna?
Lehet, hogy 2 főnek egy kicsit nagy, de így is majdnem harmad áron van mint az általad kinézett!
Én a kis épület tenger felőli emeleti apartmanját választanám helyetekben. Azt amelyik alatt a tulaj lakik.
Egyébként 2011-ben nagyon megszépült!

Re: Általános 2012 jan. 10 15:54 #8912

Köszönöm, így már jobb.:)
Megkérdezhetem ,hogy milyennek találtátok a Jotát? Nekünk a képek alapján nagyon tetszik.:)

Re: Általános 2012 jan. 10 15:34 #8911

Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy vannak akiktől mind a szerbeknél, mind a macedónoknál elkérték az útlevelet.
Az enyém tavaly nyáron lejárt, tehát érdemes lenne megújíttatnom?
Valamint kérdés azokhoz akik utaztak már Thassosra autóval:
nem volt semmi gond útközben a szerb vagy macedón rendőrökkel?

Olvasd el pár élménybeszámolómat, én az autós részre mindig nagy hangsúlyt fektetek. :)
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=section&id=5&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74
Van Thassosi (5db) és Egyéb is (1 db).
De nem kell jobban félni, mint itthon!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.187 másodperc